شما در حال مشاهده نسخه قدیمی سایت کارشناسی هستید. جهت مشاهده نسخه جدید اینجا کلیک کنید

 »  درباره کارشناسی

اين وب سايت به دست يک دانشجوي نرم افزار و در راستاي کمک به داوطلبان آزمون کارداني به کارشناسي رشته کامپيوتر بنا شده است که شامل مطالبي مفيد، پيرامون کنکور کارشناسي ناپيوسته و کاردانی پیوسته کامپيوتر ميباشد. اميدوارم با حمايت شما دانشجويان عزيز بتوانيم کمکي ناچيز به اين داوطلبان بکنيم. مباحث کلي اين سايت عبارت است از : سر فصلهاي دروس کنکوري - منابع پيشنهادي - ظرفيت دانشگاهها - نحوه درس خواندن براي کنکور - دفترچه سوالات کنکور - کارنامه و درصدهاي افراد قبول شده - نحوه بودجه بندي دروس عمومي و تخصصي - مصاحبه با افراد قبول شده در کنکور - آزمونهاي مجازي رايگان و نکاتي مفيد، پيرامون دانشگاههاي دولتي - آزاد و علمي کاربردي.

آيا ميدانستيد اکثر اعضاي سايت کارشناسي، در کنکور کارداني به کارشناسي سال 86 و 87 با رتبه هاي عالي ( دورقمي و تک رقمي ) به موفقيت دست پيدا کردند ؟
   آيا ميدانستيد همين افراد در بخش تالار گفتمان
و فروم سايت کارشناسي آماده پاسخگويي به سوالات و کمک به شما در جهت رسيدن به موفقيت هستند؟



 »  تدریس خصوصی

تدریس و مشاوره خصوصی ویژه داوطلبان متقاضی رتبه های برتر کنکور سراسری 90

  دوره های آموزشی مفهومی / نکته و تست / رفع اشکال برای دروس ذخیره و بازیابی اطلاعات و مدار منطقی به صورت خصوصی تشکیل می گردد. تدریس از روی رفرنسهای اصلی کنکور سراسری و گلچینی از مناسبترین کتب/جزوات موسسات معتبر کنکور انجام می شود. مشاوره و برنامه ریزی فردی برای داوطلبان شهرستانی نیز به صورت اینترنتی قابل انجام است.

خلاصه سوابق کاری مدرس :

» مسئولیت دفترچه های تخصصی واحد آزمون موسسه قلمچی (سال ۸۳)
» مدیریت فروم کاردانی به کارشناسی و مشاوره سایت کارشناسی دات کام (از سال ۸۶ تاکنون)
» مدیریت سایت مهندس طورانی (از سال ۸۷ تاکنون)
» همکاری در بخش جزوات و آزمونهای موسسه پارسه (از سال ۸۷ تا ۸۹)
» برگزاری کلاسهای حل تمرین دروس ذخیره و بازیابی و مدار منطقی موسسه پارسه (سال ۸۸)
» برگزاری کلاسهای مشاوره، برنامه ریزی، انتخاب رشته و ... موسسه پارسه (از سال ۸۸)
» مدیریت سایت موسسه پارسه (از سال ۸۹ تاکنون)

جهت مشاهده ویژگیها و شرایط دوره ها می توانید
اینجا را
کلیک کنید



 »  مهندسی معکوس

شاید مشکل خیلی ها در کنکور عدم تسلط کافی و مهارت لازم در تکنیکهای تست زنی باشه. جالبه بدونید خیلی ها به کمک همین مهارت و بدون درس خواندن لازم در کنکور قبول شدند! البته خوشبختانه تعداد این افراد زیاد نیست و موسسات کمی هم در این رابطه فعالیت میکنند.

دكتر عباسپور ( رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس) : گذشت زمان و متحول نشدن روش آزمون باعث شد كه نتيجه آن تغيير يابد و كساني در كنكور پذيرفته شوند كه مهارت هاي بيشتري صرفاً در تست زني داشته باشند. اخيراً برخي مؤسسات صرفاً با همين روش، یعنی افزایش مهارت های تست زنی، ضریب پذيرفته شدن داوطلبان را افزايش داده اند.

با استفاده از اصول مهندسي معكوس و استفاده از ابزارهاي قدرتمند آمار و احتمالات و بحث هاي روانشناسي نحوه كاهش ترديد بين جوابهاي چهار گزينه اي به سه گزينه اي و نهايتا تك گزينه اي و كشف گزينه صحيح با درصد احتمال صحت بالا را براي شما تشريح میشود. كارآيي خارق العاده اين روشها هنگامي آشكار ‏مي ‏شود كه شما نتايج آن را روي كنكورهاي برگزار شده دوره هاي قبل تست و ارزيابي كنيد. با كمي حوصله و پشتكار و دقت متوجه خواهيد شد كه ديگر نيم ساعت آخر جلسات آزمون كنكور سراسري براي شما نيم ساعت نااميدي نيست ، بلكه نيم ساعتي است كه ‏مي ‏تواند سرنوشت قبولي شما را به شدت تحت تاثير قرار دهد و جايگاه و رتبه علمي شما را تا حد خارق العاده اي جابجا كند. در زماني كه فقط با زدن دوعدد تست بيشتر دانشگاه محل تحصيل و رشته و مقطع تحصيلي شما تعيين ‏مي ‏شود ، بديهي است كه اگر روشي بتواند رسيدن به بيش از دهها تست صحيح را تضمين كند، ارزشي هم سنگ طلا خواهد داشت.

به احتمال قوي شما از جمله افرادي هستيد كه جهت آمادگي براي كنكور زحمات فراواني را كشيده ايد و در اين راه سرمايه گذاري كرده ايد. ازجمله سرمايه وجودي خويش ، زماني و ريالي. لذا شما ميتوانيد با يادگيري روشهاي مكمل بي شك از رقيبان همرتبه خويش چند گام جلوتر حركت كرده و تلاش خود را به ثمر برسانيد.  براي اثبات كارآيي اين روشها به اختصار اشاره ‏مي‏كنيم كه اگر شما در كنكور امسال 80% را بر مبناي دانش خويش درست علامت بزنيد و 20% بقيه را با روشهاي ارايه شده در اين CD ها و جزوه ها علامت بزنيد،  امتياز شما به جاي 80% به رقم باور نكردني 6/99% خواهد رسيد. همينطور اگر به 50% سوالات درست جواب داده باشيد و نصف ديگر را با كمك تكنيك هاي ارايه شده علامت بزنيد رتبه شما از 50% به 7/84% افزايش ‏مي ‏يابد.

پس تا به امروز 40% به قبولی نزدیک شده اید، و 60% باقی مانده به عهده خودتان و نحوه درس خواندنتان است.

سایت کارشناسی در جهت کمک به داوطلبان و تشریح کامل علم مهندسی معکوس برای داوطلبان کنکور، بسته ایی جامع را با نام افزایش مهارتهای تست زنی و مهندسی معکوس آماده کرده و در صورت تمایل آن را به درب منزل شما ارسال میکند. امید است که به کمک این بسته و تلاش و پشتکار خودتان، موفقیت را که زیاد هم دور از دسترس نیست تجربه نمایید. ضمنا سعی میکنم در کمترین زمان ممکن این بسته را که حاوی یک DVD  به همراه یه سری جزوات الکترونیکی است را به دست شما در هر جای ایران برسانیم.

توضیحات بیشتر در رابطه به این بسته

درخواست دریافت بسته مهندسی معکوس

 



 »  نيازمندي هاي سايت کارشناسي

دانشجویان رشته کامپیوتر ، توجه کنید

 

کاملترین مجموعه مقالات ، پروژه ها و پایان نامه های رشته کامپیوتر هم اکنون در دسترس شماست. محتویات این بسته 2 گیگا بایتی به شرح زیر است :

  بیش از 1500 مقاله و تحقیق های آماده  با فرمت ورد ( DOC )  - مشاهده لیست نمونه

  بیش از 200 مقاله و تحقیق آماده به صورت PDF

  کتابهای دانشگاه پیام نور به صورت فایل پاورپوینت

  بیش از 1500 کتاب لاتین مرتبط با رشته کامپیوتر

  بیش از 30 پایان نامه آماده برای رشته کامپیوتر -  مشاهده لیست نمونه

  پروژه های آماده مرتبط با رشته کامپیوتر 

  گزارش های کار آموزی مرتبط با رشته کامپیوتر

  پروژه های آماده رشته کامپیوتر با زبان های برنامه نویسی مختلف

  بیش از 300 شماره از مجلات تخصصی رشته کامپیوتر شامل مجلات ( دانش و کامپیوتر، کلیک ، بایت ، فوتوشاپ ، بوم ، هفت آسمون ، گاما ، گرافیک جدید )

 

توضیحات بیشتر و نحوه دریافت این مجموعه ارزشمند

 

 



 »  درباره این صفحه

اين صفحه حاوي تمام نوشته هايي که به اين دسته بندي  ارسال شده مي باشد. نوشته ها بر حسب قديمي تر به جديد تر فهرست شده است.  در صفحه اصلي و يا با ديدن آرشيو مي توانيد موارد خيلي بيشتري پيدا کنيد.



 »  تبلیغات در کارشناسی

چنانچه سایت شما بازدید کمی دارد یا قصد معرفی محصولات خود در عرصه اینترنت را دارید، چنانچه سایتهای دیگر مبالغ هنگفتی بابت قرار دادن تبلیغات شما در سایتشان میگیرند، چنانچه سایت کارشناسی را محل مناسبی برای تبلیغات خود میدانید، اینجا کلیک کنید .


بهترین و نایاب ترین کتابهای الکترونیکی را در پارس بوک رایگان دانلود کنید


بهترین فروشگاه الکترونیکی برای همه ایرانیان

 



 »  همکاری با کارشناسی

سایت کارشناسی آماده تبادل لینک با کلیه سایتها و وبلاگهای علاقمند است. در صورت تمایل میتوانید پس از قرار دادن لینک سایت کارشناسی، در سایت یا وبلاگتان، ما را از طریق فرم تماس با ما در جریان بگذارید تا لینکتان را در فهرست دوستان کارشناسی اضافه نماییم. ضمنا در صورتی که سایت شما بالای 2000 بازدید در روز دارد، میتوانید درخواست تبادل تبلیغات متنی را به مدیریت سایت ارسال نمایید

  »  نمایش لیست دوستان کارشناسی
   از همه عزیزان و دانشجویان گرامی دعوت میشود، در صورتی که جزوه یا مقاله مفیدی پیرامون کنکور رشته کامپیوتر در مقاطع کاردانی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد در اختیار دارید، جهت استفاده سایرین آن را به نشانی پست الکترونیک ما ارسال نمایید تا در اسرع وقت و با نام خودتان در سایت قرار گیرد



 »  آمار  کارشناسی

دانشجویان رشته کامپیوتر با عضو شدن در این خبرنامه و ثبت ایمیل شخصیشان، میتوانند از آخرین اخبار کنکور کاردانی به کارشناسی، کارشناسی ارشد و کاردانی پیوسته مطلع گردند.

 





Karshenasi.Com PageRank

 در صورتي که مطلب مورد نظر خود را پيدا نکرديد، سري به قسمت آرشيو بزنيد. در حال حاضر نفر بروي سايت آنلاين هستند 

 »  پکیج جزوات کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر و IT

پکیج جزوات کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر و IT  آماده شد

 با توجه به حجم و قیمت بسیار بالای منابع و کتابهای کنکور کارشناسی ارشد، سایت کارشناسی با جمع آوری این منابع و ارائه آنها در قالب " بسته استثنایی کنکور کارشناسی ارشد " زمینه را جهت رقابت و مطالعه برای کسانی که توان پرداخت هزینه های بالا را ندارند فراهم آورده است. ضمنا کسانی که قبلا از طریق سایت کارشناسی سفارش داشته اند ( پکیج دانشجویان رشته کامپیوتر یا بسته مهندسی معکوس ) میتوانند از تخفیف 50 تا 100 درصدی این بسته استفاده نمایند

 جهت مشاهده فهرست جزوات و کتب موجود در این بسته اینجا کلیک کنید

 

مژده به دانشجویان رشته کامپیوتر ( کاردانی و کارشناسی )

» منبعی مناسب برای کنکور کاردانی به کارشناسی سراسری، آزاد و علمی کاربردی «

 تا حالا چقدر برای کتابهای گرون قیمت کنکوری و کمک آموزشی هزینه صرف کردید ؟ تا حالا چقدر برای پیدا کردن پروژه و تحقیق و جزوه در اینترنت جستجو کردید ؟  آیا از دست دادن اینهمه وقت و هزینه زیاد، ارزش داشته ؟

سایت کارشناسی امروز با افتخار اعلام میکند که با آماده کردن بسته ایی ارزشمند و استثنایی( در قالب DVD )، تمام نیاز های یک دانشجوی رشته کامپیوتر را برطرف کرده و آن را تقدیم به  همه کسانی میکند که خواهان پیشرفت و ارتقا تحصیلی با کمترین هزینه ممکن هستند.  جهت آشنا شدن شما با این پکیج، بخشی از محتویات آن را برای شما تشریح میکنم :

پکیج دانشجویان رشته کامپیوتر شامل بیش از 3 گیگابایت اطلاعات ارزشمند و حیاتی از جمله صدها جزوه با کیفیت از برترین اساتید دانشگاههای بزرگ ایران برای کلیه دروس رشته کامپیوتر ( کاردانی و کارشناسی )، صدها پروژه آماده برای اکثر دروس رشته کامپیوتر با انواع زبانهای برنامه نویسی، صدها نمونه سوال امتحانات پایان ترم از دانشگاههای معتبر کشور، انواع تحقیق آماده برای دروس مختلف رشته کامپیوتر، صدها فایل و کتاب کمک آموزشی، جهت ارتقای سطح سواد دانشجویان کامپیوتر شامل  انواع کتابهای مرجع برنامه نویسی با زبانهای مختلف، کتابهای مرجع و آموزشی شبکه، کتابهای مرجع و آموزشی لینوکس، کتابهای مختلف و متنوع  روانشناسی مطالعه ، بیش از 50 شماره از ضمیمه کلیک روزنامه جام جم با کیفیت عالی و همچنین چندین کتاب مرجع و ارزشمند از جمله کتابهای C و C++ آقای جعفرنژاد قمی ، کتاب طراحی دیجیتال ( مدار منطقی ) آقای موریس مانو، کتاب جامع هوش مصنوعی آقای جلوه گر  ... و صدها کتاب ارزشمند دیگر که در این بخش مجال معرفی آنها نمیباشد.

برای کسانی که جهت دریافت این پکیج ثبت نام نمایند، کلیه جزوات شامل دروس : زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، زبان عمومی، ریاضی عمومی، آمار و احتمالات، زبان تخصصی، مدار منطقی، سیستم عامل، ذخیره و بازیابی اطلاعات، ساختمان داده ( اسکن شده با کیفیت بالا ) + کلیه آزمونهای سالهای گذشته کنکورهای سراسری – آزاد – علمی کاربردی به صورت رایگان ارسال خواهد شد.

 ثبت نام برای دریافت پکیج استثنایی دانشجویان رشته کامپیوتر

لطفا آدرس خود را دقیق و بدون ابهام به همراه پلاک و کد پستی 10 رقمی وارد نمایید

جهت رهگیری سفارش خود اینجا کلیک کنید


 »  نتایج کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اعلام شد

 

نتایج کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد در تاریخ 21 شهریور ماه اعلام شد. جهت مشاهده نتایج به آدرس زیر مراجعه نمایید.

http://www.azmoon.com/Arshad/Year1391/LoginForm.aspx

پذیرفته شدگان نهایی از اول تا سوم مهرماه سال جاری مهلت دارند در مراکز قبولی نسبت به ثبت نام اقدام کنند. همچنین پذیرفته نشدگان برای انتخاب رشته مجدد می توانند پس از صدور اطلاعیه مرکز آزمون تا پایان شهریورماه، بار دیگر شانس خود را برای قبولی در این مقطع امتحان کنند. در آزمونی که اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد از میان 625 هزار و 935 داوطلبی که در جلسه آزمون شرکت داشتند 63 هزار و 419 داوطلب پذیرفته شدند.



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ شهریورماه 21, 1391 11:49 بعدازظهر





 »  اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد سال 91

 

جهت مشاهده نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد 91 اینجا کلیک کنید

 

پذيرفته شدگان رشته هاي مختلف تحصيلي دانشگاهها و موسساتي كه در سايت اينترنتي دانشگاههاي مذكور برنامه زماني ثبت نام درج نگرديده بايد براساس برنامه زماني در يكي از روزهاي شنبه 91/6/18 ، يكشنبه 91/6/19 و دوشنبه 91/6/20 براي ثبت نام به موسسه محل قبولي مراجعه نمايند. عدم مراجعه پذيرفته‌شدگان در تاريخ‌ يا تاريخ‌هاي تعيين شده براي ثبت‌نام به منزله انصراف از ادامه تحصيل تلقي خواهد شد.

1ـ در گزينش هر يك از رشته‌ها، حد نصاب نمره علمي لازم تعيين شده ملاك عمل قرار گرفته است. ضمناً با توجه به قانون مربوط به سهميه رزمندگان، 20 درصد ظرفيت هر رشته با رعايت آيين‌نامه اجرايي قانون مذكور به اين سهميه تخصيص داده شده و گزينش بر اساس آن انجام گرفته است.

2ـ براي داوطلبان واجد شرايط گزينش، كارنامه‌اي حاوي اطلاعات لازم، رتبه داوطلب و آخرين رتبه پذيرفته شده در هر يك از كد رشته‌هاي انتخابي و در سهميه مربوط تنظيم و از طريق سايت اينترنتي اين سازمان از اوايل مهرماه قابل دسترسي خواهد بود.

3- تغيير رشته، تغيير گرايش و نقل و انتقال پذيرفته شدگان دوره‌هاي كارشناسي ارشد در حيطه وظايف اين سازمان نمي‌باشد. لذا در اين خصوص درخواستهاي داوطلبان قابل بررسي نخواهد بود.

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌نام‌

1- اصل‌ مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌ ، تحقيقات‌ و فناوري‌ يا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكي‌ و يا شوراي‌عالي‌انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد و يكبرگ‌ فتوكپي‌ آن‌.

تبصره‌ 1-پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ياموسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوي فرم ذيل اين اطلاعيه  را ارائه‌ نمايند.

تبصره ‌2-پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ تا تاريخ 91/6/31 فارغ التحصيل مي شوند، به عبارت ديگر در زمان ثبت‌نام براي شركت در اين آزمون دانشجو بوده‌اند، لازم است معدل كل واحدهاي گذرانده آنان براساس‌(‌0) تا (20) تا تاريخ 91/6/31 توسط موسسه آموزش عالي محل فارغ التحصيلي دوره كارشناسي در فرم ذيل درج  و پس از تاييد مسوول ذيربط بهنگام ثبت نام ارائه گردد.

2 - اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها.

3 - شش‌ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌.

تبصره- 12 قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ منحصراً براي‌ برادراني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالي‌،براي‌ آنان‌ معافيت‌ تحصيلي‌ صادر مي‌گردد.

4 -  مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را باتوجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحه 2 دفترچه‌ راهنماي‌ شماره‌ يك‌ آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌ (دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشدناپيوسته‌ داخل‌) سال 1391 مشخص‌ كند (براي‌ برادران‌).

5- حكم‌ مرخصي‌ سالانه‌ يا موافقت‌ كتبي‌ و بدون‌ قيد و شرط سازمان‌ متبوع‌ براي‌ كارمندان‌ دولت.

6- معرفي‌ نامه‌هاي ‌مذكور در ذيل‌ لازم ‌است ‌حداكثر تا قبل‌ از انتخاب‌ واحد براي‌ نيمسال‌ دوم‌ سال‌ تحصيلي‌ 92-1391 توسط پذيرفته‌شدگان‌ از محل مربوط اخذ و به‌ موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌ قبولي‌ تحويل‌‌ گردد، ‌در غير اين‌ صورت‌ از ثبت‌نام ‌آنان ‌براي ‌نيمسال‌ دوم‌ سال‌ تحصيلي‌ جاري‌ ممانعت‌ به‌ عمل‌ خواهد آمد و قبولي‌ آنان‌ «كان‌ لم‌ يكن‌» تلقي‌ مي‌گردد.

تبصره‌ - براساس‌ هماهنگي‌ هاي‌ انجام‌ شده‌ ، گواهي‌ هاي‌ مربوط به‌ رديف 1-6 توسط ارگانهاي‌ ذيربط بطور يكجا به‌ موسسه‌ آموزش‌‌عالي‌ محل ‌قبولي‌ پذيرفته‌ شدگان‌ ارسال‌ خواهد شد.

1-6- معرفي ‌نامه ‌رسمي‌ از ستاد مشترك‌ سپاه‌ پاسداران‌ انقلاب‌ اسلامي‌ و يا وزارت‌ جهاد كشاورزي  با امضاء و مهر هريك‌ از روساي‌ ارگانهاي‌ مذكور كه‌ در آن ‌قيد شده‌ باشد داوطلب‌ باتوجه‌ به‌ ماده‌ 1 و تبصره‌هاي‌ 4 گانه‌ آن‌ در آيين‌نامه‌ اجرايي‌ قانون‌ ايجاد تسهيلات‌ براي‌ ورود رزمندگان‌ و جهادگران‌داوطلب‌ بسيجي‌ به‌ دانشگاهها و موسسات‌ آموزش‌ عالي‌ وسايرشرايط مندرج‌ در آيين‌نامه‌ مذكور واجد شرايط استفاده‌ از سهميه‌ رزمندگان‌ مي‌باشد.

2ـ6ـ با توجه به ادغام ارگانهاي بنياد شهيد انقلاب اسلامي، بنياد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامي و ستاد كل امور آزادگان تحت عنوان بنياد شهيد و امور ايثارگران به اطلاع آن دسته از داوطلباني كه با استفاده از سهميه رزمندگان پذيرفته‌ شده‌اند، مي‌رساند در زمان ثبت‌نام ملزم به ارائة تأئيديه سهميه ثبت‌نامي نمي‌باشند و ملاك عمل براي ثبت‌نام همان عنوان درج شده در ليست‌هاي ارسالي به مؤسسات مي‌باشد.

7- اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌ اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) براي‌ آن‌ دسته‌ از داوطلباني‌ كه‌ با توجه‌ به‌مفاد آيين نامه ادامه تحصيل فارغ التحصيلان رتبه اول دوره كارشناسي با امتياز‌ رتبه‌ اول‌ پذيرفته‌ شده‌اند.



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ شهریورماه 13, 1391 0:22 صبح





 »  نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد سال 91 اعلام شد

 

نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد سال 91 در قالب کارنامه اعلام شد. جهت دسترسی به نتایج به لینک زیر مراجعه نمایید

اعلام نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد سال 91

همچنین جهت انتخاب اولویت در صورت مجاز بودن، از تاریخ 8 خرداد تا انتهای وقت پنجشنبه 11 خرداد به سایت سازمان سنجش مراجعه نمایید. دفترچه شماره 2 این آزمون به زودی منتشر خواهد شد.

 



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ خردادماه 6, 1391 9:17 صبح





 »  زمان انتشار کارنامه و انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد سال 91

بدين وسيله به اطلاع  كليه داوطلبان شركت كننده در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي ( دوره‌هاي كارشناسي ارشد ) سال 1391 مي‌رساند كه كارنامه نتايج اوليه آزمون مذكور اوایل خرداد روي سايت اينترنتي سازمان سنجش قابل مشاهده خواهد بود و داوطلبان براي دسترسي به نتيجه آزمون خود لازم است شماره داوطلبي يا شماره پرونده و هم چنين مشخصات شناسنامه اي خود ( نام خانوادگي و نام ، شماره شناسنامه و تاريخ تولد ) را وارد نمايند. ضمناً :

1ـ دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2)  اين آزمون كه شامل شرايط، ضوابط و ظرفيت پذيرش رشته‌ها مي‌باشد، از روز چهارشنبه 91/3/3 در این سایت قابل دسترس خواهد بود. آن دسته از داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشته‌هاي تحصيلي مي‌شوند درصورت تمايل به دريافت اصل دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2)، مي‌توانند از روز شنبه 91/3/6 لغايت روز سه شنبه 91/3/9 به مراكز پستي شهرستان محل اقامت خود مراجعه ونسبت به دريافت آن اقدام نمايند.

2ـ به داوطلبان مجاز به انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال  1391 توصيه مي‌شود، ابتدا نسبت به تهيه و مطالعه دقيق دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره2) اقدام نموده و كد رشته محل‌هاي مورد نظر خود (حداكثر 100 كد رشته محل) را از ميان كد رشته‌ امتحاني مجاز و يا كد رشته‌هاي امتحاني مجاز انتخاب و كد رشته‌ محلهاي انتخابي را ابتدا به ترتيب اولويت علاقه مرتب نمايند و پس از آن كد رشته‌هاي انتخابي را در فرم پيش نويس (فرم پيش‌نويس در دفترچه راهنماي شماره 2 چاپ شده است) به ترتيب علاقه به كد رشته محل‌هاي انتخابي درج و پس از اطمينان از صحت كد رشته محل‌هاي انتخابي، در محدوده زماني كه از ساعت 9 صبح روز پنج شنبه 91/3/4 لغايت ساعت 24روز سه شنبه مورخ 91/3/9 مي‌باشد. براي انتخاب رشته به سايت سازمان مراجعه و با وارد كردن اطلاعات كارت اعتباري ثبت نام و يا شماره پرونده و كد رهگيري ثبت نام اوليه، نسبت به ثبت كد رشته‌ محلهاي انتخابي و تكميل فرم مذكور در مدت زماني كه در نظر گرفته شده، اقدام نمايند. بديهي است پس از تاييد نهايي كد رشته‌ محل‌هاي انتخابي توسط داوطلب، رمز 15 حرفي توسط سيستم به عنوان رسيد در  اختيار داوطلب قرار داده خواهد شد.



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ اردیبهشتماه 27, 1391 11:41 بعدازظهر





 »  رتبه و محل قبولی داوطلبان قبول شده در کنکور کارشناسی ارشد سال 90

 

رتبه 9 هوش  - دانشگاه صنعتی شریف

رتبه 17 هوش - دانشگاه صنعتی شریف

رتبه 18 هوش -  دانشگاه صنعتی شریف

رتبه 31 نرم افزار -  دانشگاه صنعتی شریف

رتبه 31 علوم کامپیوتر - سیستم های هوشمند امیر کبیر

رتبه 36 هوش مصنوعی - دانشگاه صنعتی شریف

رتبه  37 هوش مصنوعی - دانشگاه صنعتی شریف

رتبه 40 معماری معماری کامپیوتر -  دانشگاه صنعتی شریف

رتبه  52 علوم کامپیوتر - دانشگاه شهید بهشتی

رتبه 54 آی تی - امنیت امیر کبیر (شبانه)

رتبه 57 نرم  افزار - دانشگاه صنعتی شریف ( شبانه )

رتبه  63 نرم افزار - دانشگاه تهران

رتبه  79 آی تی - تجارت الکترونیک دانشگاه علم و صنعت

رتبه  82 هوش مصنوعی - دانشگاه تهران روزانه

رتبه  84 آی تی - امنیت امیرکبیر (شبانه)

رتبه  87 آی تی - شبکه بو علی سینا همدان

رتبه  89 نرم افزار - دانشگاه شهید بهشتی

رتبه  99 علوم کامپیوتر -  روزانه یزد

رتبه  106 آی تی -   صنعتی مالک اشتر روزانه

رتبه  109 نرم افزار -  دانشگاه شهید بهشتی

رتبه  111 هوش مصنوعی - دانشگاه امیرکبیر

رتبه  113 آی تی - شبکه سهند تبریز

رتبه  116 الگوریتم و محاسبات - دانشگاه تهران

رتبه  125 آی تی - مدیریت سیستم های اطلاعاتی دانشگاه خواجه نصیر

رتبه 131 هوش مصنوعی - دانشگاه شیراز

دانشگاه  133 آی تی - دانشگاه خواجه نصیر

رتبه 154 علوم کامپیوتر -  دانشگاه تربیت معلم

رتبه  169 الگوریتم و محاسبات - دانشگاه تهران

رتبه  180 هوش مصنوعی - دانشگاه علم و صنعت

رتبه  181 آی تی  -  امنیت شبکه دانشگاه مالک اشتر

رتبه  186 هوش مصنوعی - شهید بهشتی روزانه

رتبه  187 نرم افزار - دانشگاه علم و صنعت

رتبه 191 نرم افزار -  دانشگاه امیرکبیر (شبانه)

رتبه  191 آی تی - شبکه همدان (شبانه)

رتبه  203 نرم افزار - دانشگاه اصفهان

رتبه  212 هوش مصنوعی - دانشگاه علم و صنعت

رتبه  213 آی تی - دانشگاه یزد شبکه

رتبه  215  نرم افزار - دانشگاه اصفهان

رتبه  219 نرم افزار - دانشگاه صنعتی اصفهان

رتبه  236 نرم  افزار -  دانشگاه صنعتی اصفهان

رتبه  247 هوش مصنوعی - دانشگاه علم و صنعت

رتبه  247 آی تی - غیر انتفاعی بابل

رتبه  250 آی تی -  دانشگاه صنعتی کرمان

رتبه  336 نرم افزار - دانشگاه اصفهان - آموزش محور

رتبه  355 نرم افزار -  دانشگاه شیراز - شبانه

رتبه  362 هوش مصنوعی - دانشگاه اصفهان روزانه

رتبه  366 نرم افزار - دانشگاه اراک

رتبه  371 علوم کامپیوتر - دانشگاه شهید بهشتی (مجازی)

رتبه  375 هوش مصنوعی - دانشگاه تربیت معلم

رتبه  443 هوش مصنوعی - دانشگاه صنعتی شاهرود

رتبه  443 نرم  افزار -  پیام نور تهران

رتبه  499 هوش - بوعلی همدان -  با 399 نرم جایی رو نیاورده

رتبه  525 هوش مصنوعی - دانشگاه صنعتی شاهرود

رتبه  527 هوش مصنوعی تبریز (شبانه) -  با 435 نرم جایی نیاورده

رتبه 570 هوش مصنوعی -  تبریز (شبانه)

رتبه  596 نرم افزار - پیام نور تهران

رتبه  606 هوش مصنوعی - دانشگاه کردستان - با 285 الگوریتم قبول نشده و  345 نرم افزار هم روزانه نیاورده

رتبه  679 نرم افزار - دانشگاه امام رضا

رتبه  778 آی تی - دانشگاه خواجه نصیر تجارت الکترونیک (مجازی)

رتبه 792 برق - مکاترونیک شبانه دانشگاه تهران

رتبه 906 نرم  افزار - تربیت مدرس (سهمیه شاگرد اولی )

رتبه  1000 آی تی - مجازی دانشگاه شیراز

رتبه 1670 آی تی -  بین الملل گیلان - آموزش محور

منبع : کارشناسی



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ اسفندماه 23, 1390 9:27 بعدازظهر





 »  مصاحبه با رتبه 111 گرایش هوش مصنوعی در کنکور کارشناسی ارشد 90

 

1- بهتره ازدانشگاه محل تحصیل کارشناسی تون شروع کنیم .دوران کارشناسی را در کدام دانشگاه وبا چه کیفیتی گذراندید و نتیجه این دوره چه بود؟ ( چطور دانشجویی بودید و معدل دوران لیسانستون چند بود؟ )

من فنی و حرفه ای بودم، کاردانی : دانشکده دکتر شریعتی تهران، کارشناسی: دانشگاه زنجان. جفتشون تقریبا خوب بود ولی طبق معمول چندان ربطی به کنکور ارشد نداشت! من دانشجوی متوسطی بودم. معدل کاردانی: ۱۶/۸۵ - معدل کارشناسی: ۱۶/۶۴

۲- می دانیم یکی از سختترین مراحل برای هر کاری استارت آن کار است .از کی وچطور و با چه درسهایی شروع کردید؟

اوه! این که داغون بودم! از تابستون شروع کردم ولی به طور قطع تا مهر چیزی نخوندم ولی پیشنهاد میکنم که CLRS و سیستم عامل و آمار و مداراکتریکی و ریاضی مهندسی رو از تابستون شروع کنین. البته بهتره برای درسا الویت تعیین بشه، چون شاید لازم باشه، بعضی درسارو نخوند و وقتشو برای درسای دیگه گذاشت!

۳- منابع درسی وکنکوری خود را براب هر درس جداگانه بیان کنید ونقش کتابهای مرجع وکتابهای کنکوری در قبولی شما چقدر بوده است؟

آمار: پارسه

محاسبات: پارسه - پوران

گسسته: پوران

ریاضی مهندسی : نخوندم ولی پارسه چاپ جدید خوبه ولی وقت گیر!

ساختمان داده: CLRS - پوران پژوهش یوسفی - پارسه ( البته این چندان لازم نیست، پوران نسبت به این کامله )

نظریه: لینز - پارسه نوشته نوراله

مدارمنطقی: پوران پژوهش یوسفی - مروری بر راهیان ارشد

معماری : پوران پژوهش یوسفی

سیستم عامل: پوران پژوهش مقدم ( البته اصلا کامل نیست ) -  بعضی از فصلهای پارسه، دکتر حقیقت

هوش: پوران، شادی- بعضی از فصول راسل - فصل آخر پارسه -نمونه سؤال

طراحی الگوریتم: CLRS - پوران پژوهش یوسفی

مدارالکتریکی: نخوندم...

من این منابع رو قبول دارم، بنظرم پارسال بهترین منبع بودن ولی ممکنه امسال منابع جدیدتری بیاد!

۴- در صورت امکان روش درس خواندن خود را برای دروس مختلف بیان کنید ( زبان - ریاضیات - دروس مشترک - تخصصی ها )

من الویت داشتم:

۱- دروس مشترک

۲- آمار- هوش - طراحی - محاسبات

۳- سسته

۴- ریاضی مهندسی - مدارالکتریکی - زبان

بنابر این الویت چون وقت به بقیه دروس نمیرسید، ازوقت الویت های پایین برای الویت های بالا استفاده می کردم.

۵- فکر می کنید کدام درسها را بیشتر مسلط بودید واین تسلط را مدیون چه چیز بودید؟

نظریه - مدارمنطقی - آمار

شاید به آسون بودن این درسا! ولی درکل کنکور ارشد، چندان ربطی به تسلط نداره، چون ممکنه یه سال یه درسیو که روش تسلط داری، یا فکر میکنی تسلط داری رو اینقدر سخت طراحی کنن که اصلا نتونی جواب بدی، در عوض درسی رو که برات سخت بوده رو اینقدر آسون طراحی کنن که همشو ج بدی! یه جورایی ریسکه! مثه کنکورای قبلی نیس که در سؤالات هر درس هم سوال سخت باشه، هم آسون، هم متوسط!

۶- در مورد برنامه ریزی درسی خود ( یک روز درسی خود+ برنامه ریزی کلی ) صحبت بفرمایید.

برنامه ریزی من موضوعی بود و نه صفحه ای. درسها رو هم همزمان میخوندم. تقریبا روزی ۲ درس. البته در برنامه ام زمانهای جبرانی میذاشتم، چون خیلی از وقتها نمیشد برنامه رو اجرا کرد بنابراین در اون روزها جبران می کردم. یه برنامه ریزی کلی هم داشتم که بیشترش منطبق بر پارسه بود. با اندکی تغییرات!

۷- در طول دوره ای که می خواندید شده بود دچار عقب افتادگی از برنامه تان شوید این عقب افتادگی ها را چطور جبران می کردید؟

البته، قبلا گفتم: در برنامه ام زمانهای جبرانی میذاشتم، چون خیلی از وقتها نمیشد برنامه رو اجرا کرد بنابراین در اون روزها جبران می کردم. بنابر الویتبندی سوال ۴، چون وقت به بقیه دروس نمیرسید، ازوقت الویت های پایین برای الویت های بالا استفاده می کردم.

۸- به نظرتان درس خواندن جزیرهای ( تک نفره ) بهتر است یا چند نفره؟و همچنین در خانه درس می خواندید یا جای دیگر ؟ کدام به نظرتان بهتر جواب داد؟

تک نفره. مگر برای رفع اشکال. ( کنکور رقابته )

ارتباط با بقیه صرفا برای قرار گرفتن در جو کنکور کافیه. برای من خونه بهتره. آرامش بیشتری داشتم و آزادیم هم بیشتر بود. اختیارم دست خودم بود!

۹- در طول دوره ای که می خواندید شده بود دچار یاس و نا امیدی از برنامه تان شوید برای رفع آن چه می کردید ؟

بله، خیلی زیاد. از دوستام که مثه من کنکوری بودن، کمک می گرفتم. البته ۲تا از باروحیه هاشون.

۱۰- کلاسها وکنکورهای آزمایشی جقدر به شما کمک کردند؟ شما اصولا موافق هستید که در همه آزمونها شرکت کنیم یا فقط در آزمونهای جامع؟ آیا شرکت در همه آزمونها برای همه مفید است؟

فقط آزمون + معماری یوسفی. البته سطح آزمونها به شدت از کنکور سراسری پایینتره! فقط برای ایجاد حس رقابت و کم شدن استرس پیشنهاد میکنم. به هیچ عنوان به رتبه ها و درصدها و سوالاشون نباید توجه کرد. من پارسه رفتم ولی ماهان رو پیشنهاد می کنم.

۱۱- دوره ها وجمع بندی را چطور انجام می دادید؟

نکات مهم یا اونایی که میدونستم فراموش میکنم، رو در متن کتاب علامت ویژه میزدم! در دور بعد فقط نکات علامت زده رو میخوندم و در این اگه بازم چیزی یادم نبود در روی جلد یاصفحات سفید اول کتاب مینوشتم. در نهایت در چند روز قبل کنکور، نکات روی جلد رو میخوندم. البته این نکات رو با ذکر صفحه یادداشت میکردم تا در صورت لزوم بهش مراجعه کنم! دلیل نوشتن روی صفحات اول کتاب هم این بود که سریع به کتاب دسترسی داشته باشم!

۱۲- در مورد روز اول و دوم کنکور بگویید و اینکه در آن روز چقدر توانستید از تواناییهاتان بهره ببرید.

 

یه استرس داغون کننده داشتم، درحدی که پلکمم میپرید! (حتی سرجلسه) باز دوستام کمکم کردن. البته من سر جلسه و چند روز قبل همش ب خودم میگفتم که ارشد تنها راه زندگی نیس، اتفاقا تو به خودت ظلم کردی که درگیر کنکور شدی، زندگی که دو روزه و معلوم نیس دو دقیقه دیگه زنده ای یا نه چه ارزشی داره که واسه کنکور حرص بخوری. این که همه مثل منن و همه یادشون رفته

۱۳- به نظر شما بهترین راهکار در هنگا م برخورد با سوالاتی مشکل وخارج از عرف همیشگی کنکور مثل سولات امسال بعضی از دروس ( مثل داده وسیستم ) چگونه است؟ هم از نظر برخورد روانی وهم برخورد علمی با این گونه مسائل؟

هیچی! بی تفاوت! نهایت بخندیو بگی باز این طراح بازیش گرفته و شعورشو به رخمون کشید. یعنی باید ازقبل آمادگی برخورد با چنین سوالایی رو داشته باشی، مسأله بغرنجی نیس، کسی نمیتونه حل کنه، البته باید روشون زمان گذاشت چون بعضی از سؤالا علی رغم داشتن ظاهری سخت،خیلی آسونن. ( حل کردن تمرینای CLRS رو پیشنهاد می کنم،دید خوبی میده )

۱۴- درصدهایتان را ورتبه کسب شده را بگویید و بگویید که با این رتبه کجا قبول شده اید؟ می شوید؟

۱۳/۳۳ زبان عمومی وتخصصی /انگلیسی /

۲۱/۰۵ ریاضیات

۴۴/۴۴ دروس مشترک / ساختمان داده -نظریه زبان هاوماشین

سفید دروس تخصصی معماری کامپیوتر

۲۹/۸۲ دروس تخصصی هوش مصنوعی

سفید دروس تخصصی نرم افزار

رتبه:۱۱۱ هوش مصنوعی - امیر کبیر - انتخاب ۳ام من بود.

۱۵- در نهایت اگر بخواهید یک توصیه خاص که فکر می کنید با تمام موفقیتهایتان در شما ریسکی بوده که می توانسته موفقیتتان را تحت الشعاع قرار دهد آن را بیان کنید ( تجربیات تلخی که اگر برگردید عقب تکرار نخواهید کرد و یا نیازش را عمیقا احساس میکردید )

استرس، استرس، استرس! فقط همین! اگه این نباشه، عالی میشه.



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ اسفندماه 22, 1390 9:44 بعدازظهر





 »  جزئیات ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه علمی کاربردی

ثبت نام دوره های مهندسی فناوری ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی از تاریخ 16 اسفند ماه آغاز و تا تاریخ 23 اسفند ادامه خواهد داشت. این دوره ها معادل دوره کارشناسی ارشد سایر دانشگاهها بوده و به فارغ التحصیلان آن مدرک مورد تائید وزارت علوم داده خواهد شد. البته شرایط اختصاصی متفاوت تری نسبت به سایر دانشگاهها برای ثبت نام آن در نظر گرفته شده است.

» دانشجویان دوره مهندسی فناوری ارشد نمیتوانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند

» داشتن حداقل سه سال تجربه و سابقه کار ( صنعتی ) و تخصص مرتبط الزامیست

» تعداد رشته ها محدود بوده و برای شرکت در هر رشته موجود، نیاز به داشتن مدرک کارشناسی در رشته های مرتبطی که در دفترچه ذکر شده میباشد

» معدل دوره کارشناسی، 20 درصد از نمره کل آزمون را تشکیل میدهد

» برای این آزمون رشته مهندسی کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات وجود ندارد ولی دارندگان مدرک کارشناسی در این دو رشته میتوانند برای رشته مهندسی فناوری ارشد در سیستم های جامع بانکی ثبت نام نمایند که دروس آزمون این رشته عبارتند از زبان تخصصی - پایگاه داده ها - شبکه های کامپیوتری و فناوری اطلاعات در سازمان.

» تاریخ برگزاری این آزمون 29 اردیبهشت ماه 91 بوده و تاریخ شروع کلاس از مهر ماه 91 خواهد بود

منبع : کارشناسی



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ اسفندماه 19, 1390 7:24 بعدازظهر





 »  شروع ثبت نام دوره های کارشناسی ارشد دانشگاه علمی کاربردی

 

بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان ثبت‌نام و شركت در آزمون دوره‌هاي مهندسي فنّاوري ارشد سال 1391 مي‌رساند كه ثبت‌نام براي شركت در آزمون مذكور از طريق سايت اينترنتي سازمان سنجش از روز سه شنبه 90/12/16 آغاز و در روز سه شنبه 90/12/23 پايان مي‌پذيرد، لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام كه داراي شرايط عمومي و اختصاصي مندرج در اين اطلاعيه باشند، مي‌توانند در آزمون مذكور ثبت‌نام و شركت نمايند.

2-2)  شرایط اختصاصی:

الف- داشتن مدرک کارشناسی (لیسانس) یا اشتغال به تحصیل در سال آخر مقطع کارشناسی که مدرک مذکور مورد تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد و براساس جدول شماره (1) مندرج در دفترچه راهنما با رشته امتحاني مرتبط باشد.

ب ـ داشتن حداقل 3 سال تجربه و سابقه كار فني (صنعتي) و تخصصي مرتبط (مطابق جدول شماره 4) مندرج در دفترچه راهنما.

تبصره1: داوطلبان شاغل در وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادهای دولتی باید قبل از ثبت نام، موافقت کتبی و بدون قید و شرط محل کار مربوط را  مبنی بر ادامه تحصیل آماده نموده و پس از قبولي در زمان ثبت‌نام به مراكز آموزشي ذيربط ارايه نمايند.

تبصره2: براساس مصوبه جلسه 748 مورخ 88/11/17 شوراي برنامه‌ريزي آموزش عالي، دانش‌آموختگان دوره‌هاي كارشناسي پيوسته و ناپيوسته، دارندگان مدارك معادل به شرط آن‌كه دوره فوق با مجوز شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برگزار شده باشد و مدرك معادل آنان مورد تاييد وزارت متبوع باشد، مي‌توانند با همان مدرك معادل در آزمون تحصيلات تكميلي براي ادامه تحصيل در مقطع تحصيلي بالاتر شركت نمايند و در صورت پذيرفته‌شدن ادامه تحصيل دهند.

 تبصره3: دانش‌آموختگان دوره‌هاي كارشناسي پيوسته و ناپيوسته، دارندگان مدارك معادل به شرط آن‌كه دوره فوق با مجوز سازمان مديريت و برنامه‌ريزي برگزار شده باشد و مدرك معادل آنان مورد تأييد سازمان مذكور باشد، مي‌توانند با همان مدرك معادل در آزمون تحصيلات تكميلي براي ادامه تحصيل در مقطع تحصيلي بالاتر شركت نمايند و در صورت پذيرفته‌شدن ادامه تحصيل دهند.

ج -  شاغلان به تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد و بالاتر  نمي توانند داوطلب ثبت نام در این آزمون باشند.

د -  پذیرفته شدگان موظف به رعایت همه مقررات دانشگاه محل تحصیل خود مي‌باشند.

هـ ـ ثبت‌نام و شركت اتباع خارجي در اين آزمون ممنوع مي‌باشد. به عبارت ديگر اتباع خارجي مجاز به ثبت‌نام و شركت در اين آزمون نمي‌باشند.

 3-2)  مقررات وظیفه عمومی:

براساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی، داوطلب مرد لازم است جهت شركت در دوره‌هاي مذكور يكي از شرايط مشروحه زير را دارا بوده و يكي از كدهاي سه‌گانه زير را در بند 14 فرم تقاضانامه ثبت‌نام اينترنتي درج نمايد:

1-       کارت پایان خدمت.

2-        کارت معافیت کفالت یا پزشکی و یا کارت معافیت دایم زمان صلح با فرم کامپیوتری.

3-       حكم كارگزيني و گواهي اشتغال به‌كار براي شاغلين نيروهاي مسلح كه گذراندن دوره نظام وظيفه براي آنان ضرورت ندارد.

آزمون دوره‌هاي مهندسي فناوري ارشد سال 1391 دانشگاه جامع علمی- کاربردی در روز جمعه 91/2/29 برگزار خواهد شد. همچنین اطلاعات و توضیحات تکمیلی پیرامون این آزمون به زودی از طریق سایت کارشناسی منتشر میگردد.

 



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ اسفندماه 17, 1390 6:53 بعدازظهر





 »  توزیع کارت ورود به جلسه کنکور کارشناسی ارشد 91

کنکور کارشناسی ارشد 91 از روز چهارشنبه 26 بهمن ماه به مدت 3 روز آغاز می شود و یک میلیون و 17 هزار و 486 کارت این آزمون از روز یکشنبه 23 بهمن ماه توزیع خواهد شد. 137 کد رشته امتحانی در 7 گروه ارائه شده است که گروه علوم انسانی دارای 50 کد رشته، گروه علوم پایه با 15 کد رشته، گروه فنی - مهندسی با 29 کد رشته، گروه کشاورزی با 25 کد رشته، گروه هنر با 12 کد رشته و گروه دامپزشکی با 6 کد رشته هستند.

930 هزار و 172 نفر تقاضانامه ثبت نام الکترونیکی را تکمیل کردند که از این تعداد 472 هزار و 869 نفر زن و 457 هزار و 303 نفر مرد هستند. همچنین 87 هزار و 314 نفر داوطلب در کنکور کارشناسی ارشد 91 علاقمندی خود برای شرکت در 64 کدرشته امتحانی شناور اعلام کرده اند.  در مجموع 1 میلیون و 17 هزار و 486 کارت آزمون کارشناسی ارشد صادر شده است که 510 هزار و 317 کارت متعلق به زنان و 507 هزار و 169 کارت متعلق به مردان است.

توزیع اینترنتی کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد از روز 23 تا 25 بهمن ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org  آغاز و آزمون در روزهای 26، 27 و 28 بهمن برگزار می شود.



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ بهمنماه 22, 1390 5:18 بعدازظهر





 »  مهلت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد / میزان شهریه این دانشگاه

 

امکان خرید کارت اعتباری ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد 91 دانشگاه آزاد اسلامی از طریق خودپردازهای بانک ملی فراهم شده و به داوطلبان توصیه می شود هر چه زودتر نسبت به خرید کارت اعتباری از این طریق اقدام کنند. روز گذشته عبدالله سجادی - رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی خبر از تمدید مهلت نام نویسی در کنکور کارشناسی ارشد 91 تا روز چهارشنبه 19 بهمن ماه داد.

روال خرید کارت اعتباری و ثبت نام در این آزمون تنها از طریق اینترنتی صورت می گیرد و درگاه بانکهای ملی، ملت، تجارت، پارسیان و پاسارگاد به منظور انجام خرید شناسه و رمز عبور ثبت نام، فعال است. از سوی دیگر، متقاضیان می توانند با مراجعه به خودپرداز شعب بانک ملی، کارت اعتباری را خریداری کنند. برخی داوطلبان در این میان از فعال نبودن برخی درگاهها برای انجام فرایند خرید کارت اعتباری خبر دادند که این مشکل برطرف شد. اما عده ای از داوطلبان نیز با تمدید مهلت نام نویسی در کنکور کارشناسی ارشد 91 قصد خرید کارت اعتباری را از خودپردازهای بانک ملی دارند و این کار را تا دقایق پایانی مهلت ثبت نام انجام نمی دهند. این در حالیست که ممکن است خودپردازهایی که برای خرید کارت اعتباری فعال هستند تنها تا ساعتی از روز پایانی مهلت مقرر شده ثبت نام یعنی 19 بهمن فعال باشند و برای داوطلبانی که قصد خرید از این عابربانکها را دارند فرصتی برای ثبت نام باقی نماند.

با توجه به اینکه مرکز آزمون دانشگاه آزاد، فرصت دوباره ای برای جاماندگان از ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد این دانشگاه در نظر نگرفته، داوطلبان بهتر است پیش از روز پایانی ثبت نام، کارت اعتباری را خریداری کنند. کنکور کارشناسی ارشد 91 دانشگاه آزاد اسلامی طی روزهای 21 تا 23 اردیبهشت ماه سال آینده برگزار و نتایج نهایی آن در اواخر شهریور ماه اعلام خواهد شد.

شهریه این مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد در سال 90 به این شرح است :

شهریه ثابت

برای رشته های علوم انسانی   9343200 ریال است

برای رشته های غیر از علوم انسانی  10219000  ریال است

شهریه متغیر

هر واحد نظری  658600  ریال است

هر واحد عملی   890400  ریال است

 



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ بهمنماه 16, 1390 7:57 بعدازظهر





 »  منابع کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد در سال 1391


منابع کنکور کارشناسی ارشد گروه فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1391 اعلام شد

 

زبان تخصصی انگلیسی  ( ضریب 1 )

ساختمانهای گسسته  ( برای گرایش تجارت الکترونیک ضریب 4 و برای گرایشهای شبکه های کامپیوتری و طراحی و تولید نرم افزار ضریب 2 )

ساختمان داده ها  ( برای گرایش تجارت الکترونیک ضریب 4 و برای گرایشهای شبکه های کامپیوتری و طراحی و تولید نرم افزار ضریب 2 )

طراحی الگوریتم  ( برای گرایش تجارت الکترونیک ضریب 4 و برای گرایشهای شبکه های کامپیوتری و طراحی و تولید نرم افزار ضریب 2 )

مهندسی نرم افزار ( برای گرایش تجارت الکترونیک ضریب 4 و برای گرایشهای شبکه های کامپیوتری و طراحی و تولید نرم افزار ضریب 2 )

شبکه های کامپیوتری  ( برای گرایش تجارت الکترونیک ضریب 4 و برای گرایشهای شبکه های کامپیوتری و طراحی و تولید نرم افزار ضریب 2 )

اصول و مبانی مدیریت  ( ضریب 1)

اصول طراحی پایگاه داده ها   ( ضریب 1 )

هوش مصنوعی  ( ضریب 1 )

سیستم عامل  ( ضریب 1 )

معماری کامپیوتر  ( برای گرایش تجارت الکترونیک ضریب 0 و برای گرایشهای شبکه های کامپیوتری و طراحی و تولید نرم افزار ضریب 1 )

 



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ آذرماه 16, 1390 9:30 بعدازظهر





 »  منابع و ضرایب کنکور کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد

 

منابع کنکور کارشناسی ارشد گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1391 اعلام شد

 

1 - زبان تخصصی کامپیوتر  ( ضریب 1 )

2 - ریاضیات مهندسی ( ضریب 2 )

3 - محاسبات عددی ( ضریب 2 )

4 - ساختمان گسسته ( ضریب 2 )

5 - شبکه های کامپیوتری ( ضریب 4 )

6 - طراحی الگوریتم ( ضریب 4 )

7 - مدارهای منطقی ( ضریب 4 )

8 - معماری کامپیوتر ( ضریب 4 )

9 - سیستم عامل ( ضریب 4 )

10 - نظریه زبان ها و ماشین ها ( ضریب 2 فقط برای گرایش نرم افزار و هوش مصنوعی )

11 - پایگاه داده ها ( ضریب 2 فقط برای گرایش نرم افزار )

12 -  VLSI ( ضریب 2 فقط برای گرایش معماری کامپیوتر )

13 - الکترونیک دیجیتال ( ضریب 2 فقط برای گرایش معماری کامپیوتر )

14 - هوش مصنوعی ( ضریب 2 فقط برای گرایش هوش مصنوعی )

 



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ آذرماه 14, 1390 10:29 بعدازظهر





 »  پذیرش دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه علمی کاربردی + رشته های مصوب

 

معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي گفت: اين دانشگاه از بهمن‌ماه دانشجوي كارشناسي ارشد پذيرش مي‌كند. رجبعلي برزويي معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي با بيان اينكه دانشگاه جامع براي نخستين بار در دوره مهندسي فناوري ارشد دانشجو مي‌پذيرد، افزود: دانشگاه جامع علمي كاربردي مجوز پذيرش دانشجوي كارشناسي ارشد را گرفته است و در دوره مهندسي فناوري ارشد ويژه بخش‌هاي صنعت و كشاورزي از بهمن ماه دانشجو پذيرش مي‌كند.

وي گفت: دوره مهندسي فناوري ارشد مجموعه‌اي از قابليت و توانمندي‌هايي است كه لازمه دست يافتن به آ‌ن‌ها برخورداري از تجربيات در حوزه‌هاي نظري، عملي و كلينيكي در سطوح پيچيده تخصصي و كاربردي است و دانشجو را براي ايفاي نقش كارآمد در حوزه‌هاي انتقال، پياده‌سازي، مستندسازي، بهينه‌سازي فناوري و از طرفي امكان‌سنجي، نصب، مديريت و بهره‌وري در حوزه اجرا آماده مي‌سازد. معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي ادامه داد: با تلاش‌هاي شوراي برنامه‌ريزي و حمايت وزارت علوم دوره مهندسي فناوري ارشد ويژه بخش‌هاي صنعت و كشاورزي در دانشگاه جامع علمي كاربردي براي اولين بار شكل گرفت و شوراي گسترش آموزش عالي نيز اجازه ورود دانشگاه جامع به آموزش‌هاي مهارتي تكميلي را داد. وي افزود: تفاوت عمده دوره‌ فناوري ارشد با كارشناسي ارشد دانشگاه‌هاي ديگر اين است كه فناوري‌هاي ارشد فرد را براي يك قابليت خاص تربيت مي‌كنند. از ابتدا نياز به قابليت آن فرد وجود دارد و اعلام نياز شده است و متناسب با نياز دوره و سرفصل تعيين شده و بر اساس آن پذيرش صورت مي‌گيرد. برزويي افزود: دانشگاه جامع علمي كاربردي به هيچ وجه نمي‌خواهد مشابه اقدامات دانشگاه‌هاي ديگر را انجام دهد بلكه به دنبال آن است كه نيازي را كه آموزش‌هاي نظري برطرف نكرده‌اند را برطرف كند. وي با تأكيد بر اينكه داوطلبان اين دوره اجازه شركت در دوره‌هاي بالاتر را دارند، گفت: دوره مهندسي فناوري ارشد مجموعه‌اي از قابليت و توانمندي‌هايي است كه لازمه دست يافتن به آن‌ها برخورداري از تجربيات در حوزه‌هاي نظري، عملي و كلينكي در سطوح پيچيده تخصصي و كاربردي است و دانشجو را براي ايفاي نقش كارآمد در حوزه‌هاي انتقال، پياده‌سازي، مستندسازي، بهينه‌سازي فناوري و از طرفي امكان سنجي، نصب، راه‌اندازي، مديريت و بهره‌ورري در حوزه اجرا آماده مي‌سازد.

رشته های مصوب مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه جامع علمی کاریردی

مهندسی عمران ـ آب و فاضلاب

مهندسی طراحی خط وابنیه مترو و راه آهن

مهندسی نگهداری و بهسازی ماشین آلات

طراحی سیستم های تعلیق ترمز و فرمان

سازه و بدنه خودرو

سیستم محرکه خودور

مدیریت انرژی الکتریکی

مهندسی عمران ـ مهندسی رودخانه

مهندسی عمران ـ آبهای زیرزمینی

مهندسی عمران ـ آبهای سطحی

مهندسی عمران ـ مدیریت منابع آب

بهبود و توسعه صنایع

مدیریت صنایع چاپ

مدیریت نشر

مدیریت اجرایی MBA ـ مدیریت آموزش عالی

مدیریت مراکز اطلاع رسانی علوم و فناوری ( مدیریت مراکز اطلاع رسانی- مدیریت اطلاعات )

مدیریت شیلاتی

مهندسی مخابرات سیار با 2 گرایش: 1ـ طراحی و مهندسی بخش BSS 2ـ طراحی و مهندسی بخش NSS

اصلاح  و تربیت گرایش حقوق کیفری



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ آذرماه 2, 1390 0:41 صبح





 »  سرفصل کنکور کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی کامپیوتر

طراحي الگوريتم

مروري بر مطالب مهم در درس ساختمان داده و تكميل نكات ارائه شده در خصوص: استقرا رياضي و روشهاي بازگشتي، پيچيدگي الگوريتمها و آناليز آنها، نمادهاي O، تتا، امگا، o و روشهاي حل مسئله: در هر روشي تعدادي مسئله مهم انتخاب و الگوريتمهاي هر يك گفته شده و اثبات و آناليز گردد. روش مستقيم و حل ( مسائل: ماكزيمم و مينيمم يك آرايه، ضرب دو عدد nبيتي، روش strassen در ضرب ماتريسها، تورنمت بازيها، مرتب كردن براساس  QuickSort)، روش برنامه سازي پويا ( مسائل: ضرب ماتريسها، كوله پشتي، مثلث بندي بهينه يك چندضلعي، طولاني ترين زيرترتيب مشترك، حروف چيني يك پاراگراف )، روش حريصانه ( مسائل:‌ مسائل زمانبندي، خرد كردن پول، كدهافمن )، روشهاي مبتني بر جستجوي كامل و تكنيكهاي محدود كردن فضاي جستجو، استفاده از درخت بازي و Pruning، بازيهاي Puzzle، tic-tac-tac روشهاي مكاشفه اي براي حل مسائل مشكل ( مسئله فروشنده دوره گرد ) الگوريتمهاي گراف شامل: روشهاي جستجوي گراف ( عمقي، سطحي ) گرافهاي بدون جهت ( الگوريتمهاي Dijkstra درخت پوشاي مينيمال، اجزا همبند، كاملا همبند و مسائل ديگر ) گرافهاي جهت دار ( الگوريتمهاي Floyd، مرتب كردن Topological، اجزا دو همبند و ...) شبكه هاي ماكزيمم جريان و مسائل مربوطه.

مراجع:

1- Neapolitan, Foundations of Algorithms.

2- CLRS) Cormen, leisersen, Rivert, Introduction to Algorithms)

3- Horowitz, Sahni, Fundamental of Computer Algorithms.

4- Aho, Hopctoft, Data Structure & Algorithms.

5- Udi Manber, Introduction to Algorithms.

6- Brassard, Fundamentals of Algorithms

 

اصول طراحي پايگاه داده

مقدمه، معرفي ومرور مباحث ذخيره و بازيابي اطلاعات، مفاهيم و تعاريف مديريت پايگاه داده (تعريف داده و اطلاعات، تعريف پايگاه داده، ضرورت پايگاه داده، استقلال داده اي، مدل هاي مختلف سيستم هاي پايگاه داده)، معماري يك سيستم پايگاه داده (معماري سه سطحي، سطح خارجي، سطح مفهومي، سطح داخلي، مدير پايگاه داده و مدير داده، مدير ارتباطات داده اي)، مدل هاي مختلف سيستم هاي پايگاه داده (مدل سلسله مراتبي، مدل رابطه اي، مدل شبكه اي)، مدل رابطه اي پايگاه داده ها(رابطه يا جدول، جداول مبنا و غيرمبنا، زبان پرس و جو)، عناصر مدل رابطه اي (دامنه، رابطه و انواع آن)، جامعيت مدل رابطه اي(كليد كانديد، كليد اوليه، كليد رقيب، كليد خارجي و قواعد آن، تهي بودن كليد خارجي و كليد اوليه) ، جبر رابطه اي، حساب رابطه اي، زبان SQL، وابستگي تابعي (تعريف، وابستگي هاي جزئي، بستار مجموعه اي از وابستگي ها، مجموعه كاهش ناپذير از وابستگي ها)، نرمال سازي(1NF, 2NF, 3NF, BCNF وابستگي چند مقداري(MVD) و 4NF، وابستگي الحاقي (JD) و 5NF) ،مرور مطالب پيشرفته تر (حفاظت، ترميم، همزماني، پايگاههاي داده شي گرا، پايگاه هاي داده استنتاجي).

مراجع:

1- Date, Introduction to Database Design

2- Elmasri, Fundamental of Database systems

3- Abitebout, Foundations of Database

4- Korth and Silberchatz, Database System Concepts

 

ساختمان داده ها

آرايه ها، بردارها، ماتريسها، كاربرد ماتريسها مانند MAZE، ماتريسهاي خلوت و كاربرد آنها، پشته ها، صفها و كاربرد آنها، ليستها، ليستهاي پيوندي (خطي، حلقه اي، پيوند مضاعف، چند پيوندي) و كاربرد آنها، تعاريف و اصول مقدماتي درختها، درختهاي دودويي، نمايش و كاربرد (درختهاي تصميم گيري، بازي، جستجو و ...) روشهاي ايجاد درختهاي تسبيح و اره (TREADED TREES) گرافها (نمايش، روشهاي پيمايش، كاربرد)، درختهاي پوشا، روشهاي تخصيص حافظه هاي پويا و مقايسه آنها،‌الگوريتمهاي جستجو و مرتب كردن داخلي (حداقل 4 روش) و ادغام.

مراجع:

1- Horowitz and Sahni, Fundamental of Data Structure and Computer Algorithms

2- Tenenbawn, Data Structure Using Pascal

3- Wirth, Algorithms + Data Structure = Programs

 

اصول طراحي كامپايلر

مقدمات ( انواع مترجم ها شامل كامپايلرها و مفسرها ) ساختار و اجزاي كامپايلر( تحليل گر لغوي،‌ نحوي، معنايي، مديريت جدول نمادها، توليد كد مياني و نهايي،‌ بهينه سازي، مديريت خطاها ) ، بررسي انواع گرامرها و خواص عمومي زبانها( طبقه بندي Chomsky )، گرامرهاي گنگ، گرامر خالص( مختصر و مفيد )، تحليل لغوي، عباريات منظم براي نمايش الگوي توكن ها، اصلاح خطاهاي لغوي، گرامرهاي تفسير حالت قطعي و غيرقطعي، روشهاي تحليل نحوي (بالا به پايين، (LL(1 ، پياده سازي RecursiveDescent و جدول تجزيه پايين به بالا(OP-SP)، روشهاي (LL(1 شامل (SLR(1 و (LALR(1 و (CLR(1 و اصلاح جدول (LR(1 در مورد گرامرهاي گنگ )، روشهاي اصلاح خطاهاي نحوي، تحليل معنايي ( تستهاي ايستا و پويا ) ، مديريت جدول نمادها و ساختار آنها، روشهاي تحصيص حافظه ( ايستا و پويا )، توليد كد مياني و نهايي و روشهاي توليد كد مانند Syntax Directed يا Tree Walking با استفاده از كنش هاي مفهومي و علايم كنش، ترجمه تعدادي از ساختارهاي زبانهاي امري مانند عبارتها ، ساختارهاي كنترلي، فراخواني روال ها، مختصري در مورد بهينه سازي كد مياني

مراجع:

1- Aho, Sethi, Compilers: Principles, Techniques and Tools

2- Trembly, The Theory and Practice of Compiler Writing

3- Pittman and Petersm The Art of Compiler Design

4- Mack, Writing Compilers and Interpreters

 

رياضي گسسته

مقدمه :‌ منطق رياضي، جبرگزاره ها، فرمولهاي خوش ساخت، مروري بر نظريه مجموعه ها، روشهاي اثبات، روابط و توابع: روابط دوتايي، روابط سازگاري و هم ارزي، ماتريس نمايش دهنده روابط، گراف رابط، توابع،‌توابع پوشا، توابع يك به يك، روابط بازگشتي،‌استقرا، حل روابط بازگشتي، تابع مولد، ساختمانهاي جبري، نيمگروهها و منويدها، گرامرها و زبانها، نشانه گذاري لهستاني، گروهها،همومورفيسم، ايزومورفيسم،‌ لاتيسها (شبكه ها)، جبربول، جدول كارنو، زبان و دستور زبان، دستور زبان بعنوان مثالي از منويدها، آناليز تركيبي:‌اصل لانه كبوتر، آشنايي با الگوريتمهاي تركيبي،‌توابع بازگشتي و كاربرد آنها، تئوري گراف: گرافهاي جهت دار، گرافهاي بي جهت، مسيرهاي اويلري و هميلتوني، مسيرهاي بهينه اپتيمال، الگوريتم يافتن مسيرهاي بهينه اپتيمال، گرافهاي همبند، ماتريس ارتباط و قضاياي مربوطه، كاربرد گرافها در تجزيه و تحليل فعاليتها، درختها : درختهاي پوشاي مينيمال، پيمايش درختها، كاربرد درختها، عبارات جبري و نمايش درختها.

مراجع:

1- Johnson Baugh,Discerte Mathematics

2- Grassman And Tremblay, Logic and Discrete Mathematics

3- Termblay, Discrete Mathematical Structures with Applications to computer science

4- Keneth, Rossen and Charles R.B,Wright, Discrete Mathematics

5- Grimaldi, Discrete and Combinatorial Mathematics

6- Michael Alberison, Discrete Mathematics with Algorithms

 

زبان تخصصي نرم افزار

با توجه به كاربرد وسيع زبان انگليسي به عنوان زبان رايج متون علمي و جزوات راهنما و اكثريت نرم افزارها و Help آنها و خصوصا كاربرد رايج آن د رشبكه هاي اطلاع رساني به ويژه Internet، سعي براين است تا در اين درس با مروري بر مطالب عنوان شده در زبان تخصصي مقطع كارداني، دانشجويان با مفاهيم پايه و گرامري مرتبط با علم كامپيوتر،‌واژگان مورد استفاده در حوزه نرم افزار، سخت افزار، اينترنت و شبكه هاي كامپيوتري و اطلاع رساني آشنا شده و با نحوه ترجمه متون علمي و نحوه نگارش اين متون آشنا شوند. آشنايي با پيغامهاي ارسالي متدوال توسط سيستم عامل هاي رايج و در هنگام مراحل نصب نرم افزارها، زبانهاي برنامه نويسي،‌اختصارات متدوال در نامه نگاري الكترونيكي و chat و ... اصطلاحات و واژگان رايچ در موتورهاي جستجواينترنت و بهرگيري از دفترچه هاي راهنما و مراجع و ... ترجمه متون مختلف تخصصي و نگارش ساده متون علمي در حوزه رايانه و اطلاع رساني.


هوش مصنوعي

هوش مصنوعي چيست؟ مباني و تاريخچه هوش مصنوعي و مرزهاي دانش در هوش مصنوعي، عاملين ( Agents ) هوشمند، ساختار و عملكرد، عاملين هوشمند،‌ محيط ها، حل مسئله، حل مسئله از طريق جستجو،‌ فرموله كردن مسايل،‌ چند مثال جستجو براي جواب، روشهاي جستجو، روشهاي جستجو آگاهانه (informed  ) جستجوي Best-first توابع Heuristic جستجوي حافظه محدود، ساير روشهاي جستجوي بهبود يافته، عاملين مبتني بر دانش، عامليني كه منطقي استدلال مي كنند، نمايش منطق، منطق گزاره اي، استدلال منطق رتبه اول، استنتاج در اين منطق، قوانين استنتاج، استنتاج زنجيره اي به جلو و عقب، برنامه ريزي ( Planning )، از حل مسئله به برنامه ريزي، نمايشهاي ساده براي برنامه ريزي، مهندسي دانش براي برنامه ريزي، عدم قطعيت (  Uncertainty)، نحوه عمل كردن در شرايط عدم قطعيت، كاربرد و نحوه استحصال احتمالات، معرفي برخي كاربردها در سيستمها خبره، پردازش زبان طبيعي، بينائي ماشين و رباتيك

مراجع:

1- Russell and Nowig, Artificial Intelligence: A modern approach.

2- Rich, Artificial intelligence

3- Bratko, Prolog Programming for AI

4- Nilsson, Principles of Artificial Intelligence

5- Sterling and Shapiro, Art of Prolog

 

طراحي پياده سازي زبانها

ويژگي هاي عمومي زبانهاي برنامه نويسي، پردازنده هاي زبانهاي برنامه سازي و مقايسه انواع آنها ويژگي هاي انواع داده ها و پياده سازي آنها در زبانهاي سطح بالا، روشهاي تعيين ترتيب اجراي دستورات و پياده سازي آنها، كنترل داده ها ( Data Control ) ، روشهاي تخصيص نشانوندهاي ( Arguments ) يك تابع ( برنامه فرعي ) و پياده سازي آنها، روشها مديريت حافظه در زبانهاي سطح بالا، انتزاع ( تجريد ) داده ها.

مراجع:

1- Pratt, Programming Language and Implementation

2- Horowitz, Fundamental of Programming Language

 

معماری كامپيوتر

تعريف معماري كامپيوتر، اشاره اي به تاريخچه كامپيوتر و نسلهاي آن، معرفي واحدهاي اصلي كامپيوتر، طراحي مجموعه دستورالعمل، بررسي معيارها و مسائل، نحوه اجراي دستورالعملها به كمك زبان توصيف سخت افزار ( مثل  RTL)، روشهاي طراحي واحد كنترل به روش سيم بندي شده، ساختار واحد كنترل، كنترل انواع گذرگاه و مسيريابي داده، طراحي واحد حسابي، منطقي و محاسبه تاخيرها، طراحي واحد كنترل ريزبرنامه پذير، حافظه و سلسله مراتب آن، حافظه هاي ايستا و پويا، معرفي حافظه نهان (CACHE  ) و مجازي( Virtual )، الگوريتمهاي حسابي جمع، تفريق، ضرب و تقسيم، الگوريتمهاي مميز شناور، شيوه هاي دسترسي به دستگاههاي ورودي و خروجي ( سركشي، وقفه )، دسترسي مستقيم به حافظه ( DMA ) و به اشتراك گذاري گذرگاه ( BUS )، اشاره به روند توسعه معماري كامپيوتر و تفاوتهاي RISC, CISC.

مراجع:

1- Hama, Zaky, Computer Organization

2- Patterson, Hennessey,Computer Architecture, Hardware/Software Design

3- Mano, Computer System Architecture

4- Mano, Logic and Computer Design Fundamentals

 

سيستمهاي عامل

تعريف سيستم عامل و وظايف اساسي آن به عنوان ماشين مجازي و مدير منابع، انواع منابع، تاريخچه مختصر سيستم هاي عامل، طبقه بندي انواع سيستمهاي عامل، سيستم عامل از ديد كاربر، مفهوم پردازه( فرآيند )، كار، وظيفه، انواع كار ( مقيد به ورودي/ خروجي، مقيد به پردازنده)، مدل پردازه، مكانيزم وقفه، برنامه سازي و كنترل عمليات ورودي/ خروجي، همروندي عمليات ورودي/ خروجي و عمليات پردازشي، بررسي بافرينگ، محيط هاي چندبرنامه اي، سيستمهاي عامل اشتراك زماني و محاوره اي، مديريت پردازنده، زمانبندي كارها و فرايندها در استفاده از منابع، مديريت حافظه ( الگوريتمهاي مختلف تخصيص حافظه )، حافظه مجازي و مديريت آن، مديريت دستگاههاي ورودي/خروجي، مديريت پرونده ها، بررسي مسئله بن بست و راه هاي مواجه با آن، امنيت و حفاظت در سيستمهاي عامل، آشنايي مقدماتي با سيستم هاي عامل شبكه و توزيع شده.

مراجع:

1- Tenenbaum, Modern Operating Systems

2- Stallings, Operating Systems

3- Deitel, Operating Systems

4- Silberschatz, Peterson, Operating Systems

 

نظريه زبان ها و ماشينها

آتاماتاي محدود، آتاماتاي Pushdown، ماشين تورينگ، انواع گرامرها و زبانها، تقسيم بندي Chomsky, ارتباط ميان زبانها و ماشينها و قضاياي مربوطه.

 

مراجع:

1- Linz, Introduction to Formal Languages and Automata

2- Wood, Theory of Computation

3- Reveseze, Theory of Formal Languages

4- Cohen, Introduction to Computer Theory

 

مدارهاي منطقي

سيستم نمايش اعداد و كذگذاري، نمايش اعداد منقي، منطق كليدي، منطقهاي سه حالته، ساختار كلي دريچه هاي منطقي، انواع دريچه هاي منطقي، توابع منطقي ساده كردن آنها شامل روشهاي جدول كارنو و روش جدول بندي، روشهاي كامپيوتري ساده كردن توابع تركيبي، طراحي مدارات رمزگشا، مدارات رمزكننده، مدلهاي كد، انتخاب كننده ها و ديگر بسته ها براي پياده سازي مدارهاي تركيبي، مدارهاي ROM، PLA، PAL و ديگر ساختارهاي منظم، ساختار لچ، و فليپ فلاپ، مدارهاي همگام ( Synchoronous )، مقايسه ماشينهاي حالت در MOORE و MELAY، شمارنده ها، شيفت رجيسترها، مدارهاي غيرهمگام (  Asynchrounous) ، بررسي مخاطره ها و مسابقه ها (Race and Hazard )، تخصيص وضعيت بدون مسابقه، تراشه هاي متدوال مدارهاي ترتيبي، طراحي با بررسي يك نمونه ماشين يا بخش كنترل و داده، روشهاي طراحي نوين.

مراجع:

1- Nelson, Digital Logic Circuit Analaysis & Design

2- Wakerly, Digital Design Principles and Practicas

3- Mano, Computer Engineering Hardware Design

 

روشهاي محاسبات عددي

تعريف خطا، انباشتگي خطا در محاسبات، ناپايداري در محاسبات، فرمول تكرار براي محاسبه توابع، روشهاي حل معادلات غير خطي شامل روشهاي نصف كردن فاصله، رسم خطوط قاطع، رسم خطوط مماس، تكرار نقطه ثابت، فرمول خطا و اثبات همگرايي براي هريك از روشها، رتبه همگرايي، معادلات چند جمله اي( جداسازي ريشه ها، حدود ريشه ها،روشهاي حل )، روش برستو ( Barastow ) براي تعيين رشته هاي موهومي، دستگاه معادلات خطي، روشهاي حل مستقيم ( گاوس، ماتريس وارون )، روشهاي حل تكراري، روش نيوتن براي حل دستگاه معادلات غير خطي، مقادير ويژه، بردارهاي ويژه، معادله مشخصه، روشهاي فاكتورگيري، تفاضلهاي منتاهي، روشهاي درون يابي، برون يابي(نيوتن، گاوس، لاگرانژ، اتيكن)، چندجمله اي چبي شف، چندجمله اي Spline، درون يابي وارون، درون يابي دو متغيره، فرمول خطا، خمهاي پوشا، روشها يحداقل مربعات، مشتق گيري عددي، تعيين نقاط اكسترمم توابع جدولي، فرمول گاوس با نقاط محدود، انتگرال گيري عددي، فرمولهاي خطا براي روشهاي انتگرال گيري، انتگرال گيري چندگانه عددي، روشهاي حل معادلات ديفرانسيل معمولي( تيلور، پيكارد، اويلر، هيون، اويلر بهبوديافته، رانگ (Rung  ) كوتا ( Kutta ))، روشهاي پيشگويي و تصحيح جواب، فرمول خطا، حل معادلات ديفرانسيل با شرايط سرحدي، حل دستگاه معادلات ديفرانسيل.

مراجع:

1- Mathews, Numerical Methods for Mathematics, Science and Engineering

2- Atkinson, Elementary Numerical Analysis

3- Dlum, Analysis and Computation

4- Gerald, Applied Numerical Analaysis

5- Nakamura, Applied Numerical Methods

 

مدارهاي الكتريكي 1

مدارهاي فشرده و قوانين كيرشف، تقريب و مدلسازي عناصرمدار، اجزاء مدار شامل، مقاومتها، منابع نابسته و منابع وابسته ( ولتاژ و جريان )، خازنها، سلفها، توان و انرژي، تقويت كننده عملياتي (OPAMP  ) به عنوان يك عنصر مدار، مدارهاي ساده شامل، مدارهاي مقاومتي، روشهاي تحليل مدارهاي مقاومتي، مشخص سازي يك مدار در دو سرآن، مدار معادل تون نرتن و قضيه جمع آثار در مدارهاي مقاومتي، تبديل منابع، بهم پيوستن سلفها و خازنها، كاربرد Spice در حل مدارهاي مقاومتي، مدارهاي مرتبه اول شامل، مدارهاي RL، RC پاسخهاي ورودي صفر، پاسخ حالت صفر، پاسخ كامل، پاسخ گذرا و پاسخ حالت دائمي، ثابتهاي زماني و مدار با چند ثابت زماني و كليدزني، پاسخ پله و پاسخ ضربه، مدارهاي مرتبه دوم، مفاهيم پايداري، نوسان، مقاومت منفي، مدارهاي دوگا، تشابه سيستمهاي الكتريكي و مكانيكي، كاربرد Spice در حل مدارهاي منطقي اول و دوم و OPMP، روشهاي تحليل مدارهاي خطي(تحليل گره و تحليل مش)، اهميت پاسخ ضربه و محاسبه آن در مدارهاي خطي كلي ( تحليل حوزه زماني ) و قضيه كانالوشن، تجزيه و تحليل حالت دائمي سينوسي شامل مفاهيم فازور امپدانس، ادمپتانس، دياگرام فازوري، مفهوم تشديد و مدارهاي تشديد سري و موازي، توابع شبكه، پاسخ فركانسي، توان در حالت سينوسي، توان متوسط، حقيقي و توان راكتيو، قضيه انتقال توان ماكزيمم، مقادير موثرو RMS، تغيير مقايس يك مدار، كاربرد Spice در حل مدارهاي در حالت دائمي سينوسي، تحليل مدارهاي سه فاز، متعادل، تزويج و مدارهاي تزويج شده، مدارهاي معادل Tو سلفهاي تزويج شده ماترسي اندوكتانس، بهم پيوستن سلفهاي تزويج شده، ترانسفورماتورها، مدل مداري و خواص كاربرد آنها،كاربرد Spice در حل مدارهاي با سلفهاي تجويز شده و ترانسفورماتورها.

مراجع:

1- Desoer and Kuh, Basic Circuit Theory

2- Desoer and Kuh, Linear and Nonlinear Circuits

3- Nilson, Electric Circuit

4- Huelsman, Vasic Circuit Theory

5- Base and Stevens, Introductory Network Theory

 

آمار و احتمالات مهندسي

اشاره اي به تئوري مجموعه ها، نمونه ها و نمايش جدولي آنها همراه با ميانگين، نما، ميانه و واريانس، تبديل و تركيب، احتمالات و قضاياي مربوطه، متغيرهاي تصادفي و استقلال آنها، واسطه و ميانگين و واريانس توزيعات، توزيعات دو جمله اي پواسون، فوق هندسي، توزيع نرمال، توزيع چند متغير تصادفي، نمونه گيري تصادفي و اعداد تصادفي، نمونه گيري از جامعه كوچك، برآورد پارامترهاي آماري، فواصل اطمينان، آزمون، آزمون فرضي تصميم گيري، تجزيه واريانس، رگرسيون، همبستگي، آزمون روشهاي ناپارامتري، برازندن خط مستقيم براده ها، توابع مولد گشتاور، قضيه اعداد بزرگ، قضيه حدمركزي، مجموع متغيرهاي تصادفي مستقل، احتمال شرطي، قضيه احتمال كلي.



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ آبانماه 2, 1390 2:04 صبح





 »  شروع ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد از 17 آبان ماه

معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 90 گفت: ثبت نام برای این آزمون از روز 17 آبان به صورت اینترنتی آغاز می شود. دکتر سید جلال طباطبایی افزود: ثبت ‌نام آزمون کارشناسی ارشد 90 برای پذیرش دانشجو در سال 91 از 17 آبان ماه آغاز می شود و تا 25 آبان ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: آزمون کارشناسی ارشد سال 91 در روزهای 26 تا 28 بهمن‌ماه 90 برگزار می شود. معاون سازمان سنجش گفت: کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد نیز از روز 23 تا 26 بهمن به صورت اینترنتی توزیع می شود.

به زودی منابع آزمون کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر بر روی سایت قرار خواهد گرفت



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ مهرماه 24, 1390 10:58 بعدازظهر





 »  آغاز تکمیل ظرفیت کنکور ارشد و شرایط شرکت در تکمیل ظرفیت

تکمیل ظرفیت

 

معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به مهلت زمانی برای تکمیل ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد سال 90 گفت: مهلت تکمیل ظرفیت از 9 مهر ماه آغاز می شود و تمامی داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می توانند در فرآیند تکمیل ظرفیت شرکت کنند. دکتر سید جلال طباطبایی افزود: تمامی داوطلبان مجاز به انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد سال 90 می توانند از 9 تا 13 مهرماه جاری با مراجعه به سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور برحسب مورد نسبت به انتخاب کد رشته های موجود که در سایت قرار می گیرند، اقدام کنند. وی افزود: افرادی که در دانشگاهها نیز ثبت نام کرده اند می توانند در فرآیند انتخاب رشته شرکت کنند اما در صورت قبولی در کد رشته های جدید، قبولی قبلی آنها لغو می شود. طباطبایی یادآور شد: کد رشته های مربوط به تکمیل ظرفیت کنکور ارشد سال 90 امروز 4 مهرماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می گیرد.

وی اضافه کرد: پس از انتخاب رشته داوطلبان در فرآیند تکمیل ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد سال 90، پاسخ انتخاب رشته در مهرماه جاری اعلام می شود دانشگاهها مختار هستند نیمسال پذیرش برای این دسته از دانشجویان را نسبت به امکانات موجود در دانشگاهها نیمسال اول یا نیمسال دوم اعلام کنند. معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور داوطلبانی که اسامی آنها به عنوان پذیرفته شده نهایی در یکی از کدرشته محلهای بورسیه و یا شرایط خاص اعلام شده است حق انتخاب کد رشته در فرآیند تکمیل ظرفیت را ندارند. وی ظرفیت فرآیند تکمیل ظرفیت در کنکور کارشناسی ارشد سال 90 را 2 هزار و 400 نفر اعلام کرد و گفت: این میزان ظرفیت برای دانشگاهها در تکمیل ظرفیت در نظر گرفته شده است. طباطبایی اظهار داشت: کد رشته محل هایی که دارای آزمون های عملی یا تشریحی هستند باید منحصراً از سوی داوطلبانی که پیش از این در آزمون عملی و تشریحی شرکت کرده اند، انتخاب شود.

کنکور کارشناسی ارشد سال 90 در 142 کد رشته امتحانی و در روزهای 27 تا 29 بهمن ماه برگزار شد و 870 هزار نفر در این آزمون شرکت کردند و در نهایت 85 هزار نفر در این دوره پذیرش شدند.



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ مهرماه 4, 1390 10:29 بعدازظهر





 »  راهنمای انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد - بخش اول

 

هر سال داوطلبان زیادی در آزمون ورودی کارشناسی ارشد دانشگاهها شرکت می کنند و بعد از چند کارنامه نتایج اولیه آزمون خود را دریافت می کنند. تحلیل صحیح در نتایج اولیه این آزمون برای انتخاب رشته و گزینش بعدی مهم و سرنوشت سازاست. اما نحوه تحلیل این کارنامه ها بستگی به اطلاعات و تجربه افراد شرکت کننده داشته و اگر اشتباهی در دریافت اطلاعات و یا راهنمایی بوجود آید ممکن است داوطلب را از انتخاب رشته ناامید و یا منصرف و گمراه نماید.

در این مقاله به چند اشتباه رایج در این زمینه اشاره نموده و آنها را مطرح میکنیم

اشتباه اول: عده ای از داوطلبان که رتبه خود را اصطلاحا درخشان نمی بینند, با جمع زدن ظرفیت پذیرش یک یک دانشگاههای مورد انتخاب رشته و محاسبه فاصله رتبه خود از عدد بدست آمده, از انتخاب رشته منصرف می شوند. اشتباه این عزیزان از آنجا ناشی می شود که آنها با نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاهها آشنایی ندارند .

اشتباه دوم: با توجه به اینکه نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد بر اساس علاقمندی داوطلب می باشد, این مطلب به خوبی توسط انتخاب رشته کنندگان تفهیم نشده و گروهی در ترتیب کردن رشته های مورد تقاضای خود دچار اشتباه می شوند.

اشتباه سوم: عدم آشنایی صحیح از سهمیه ثبت نامی در آزمون کارشناسی ارشد ,امتیازات و نحوه تخصیص معدل.

اشتباه چهارم: عدم انتخاب رشته های متناسب با رتبه داوطلب که شاید این اشتباه بدترین و مهمترین بین آنها باشد. فراموش نکنید بازه مطلوب و متناسب با رتبه خود باید انتخاب شود, در غیر اینصورت فرصت انتخاب رشته خود را از دست میدهید. انتخاب این بازه مناسب نیازمند به اطلاعات آماری داشته ودر دسترس همگان نیست.

به هرحال همانطور که دانشجویان رشته های مهندسی در دروس خود خوانده اند - فرایند تصمیم گیری و انتخاب اگر براساس اصول علمی و سیستماتیک اجرا شود و پیش برود طبیعتا نتایج قابل قبول و مطلوبی به ارمغان خواهد آورد. امیدواریم با مطالعه این چند سطر و توجه دادن شما به لحاظ کردن این نکات حین انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه موفقیت تک تک عزیزان را شاهد باشیم.

شاید این سوال در ذهن شما نیز خطور کرده باشد که "چرا سازمان سنجش آموزش کشور در مرحله اعلام نتایج, بیش از ظرفیت واقعی دانشگاهها اعلام رتبه ی مجاز میکند؟"

شاید با مشاهده رتبه خود و مجموع ظرفیت دانشگاهها در رشته خود از انتخاب رشته منصرف شده اید.  اگر اینطور است به یک " راز مهم " در کارنامه خود توجه کنید. "بسیاری از رتبه های قبل از شما پوچ است!!" چرا؟؟ چون اغلب رشته های امتحانی دارای گرایش های متعددی است که ضرایب اهمیت دروس در این گرایش ها متفاوت است. بنابراین شرکت کنندگان بسته به هدفشان درسها را کمتر و بیشتر مطالعه کرده و درآزمون شرکت میکنند. وقتی شما در آزمون شرکت می کنید, کارنامه مرحله اول حاوی رتبه شما در هرکدام از گرایشهاو به تفکیک است .این مطلب را با مثالی بیشتر بررسی می کنیم. مثلا برای رشته ای دارای چهار گرایش و برای داوطلبی فرضی, رتبه های زیر بدست آمده است:

     گرایش اول رتبه 590

    گرایش دوم رتبه 628

    گرایش سوم رتبه 392

    گرایش چهارم رتبه 889

تعداد حداکثر پذیرش کلیه دانشگاهای ارائه دهنده این رشته هم مجموعا 210 نفر می باشد. با نگاهی به اطلاعات بالا, داوطلب عزیز - والبته بدشانس ما باید برود و به فکر سال آینده باشد. اما قسمت قشنگ داستان از اینجا شروع می شود:

اگر به وضعیت رتبه 1 در گرایش شماره اول این رشته توجه کنید متوجه خواهید شد که او هم در گرایشهای دیگر رتبه های دیگری کسب کرده است. فرض کنید کارنامه رتبه 1 این رشته به صورت زیر است:

    گرایش اول رتبه 1

    گرایش دوم رتبه 23

    گرایش سوم رتبه 16

    گرایش چهارم رتبه 29

حالا با دقت به سوالات زیر جواب دهید :

اگر جای این دانشجو باشید از کدام گرایش انتخاب میکنید؟

درصورتی که از گرایش اول, دانشگاه انتخاب کنید, انتخاب چندم قبول می شوید؟

با قبولی در انتخاب اول تکلیف رتبه های دیگر شما در انتخابهای گرایش های دیگر چیست؟

 آیا در گرایشهای دوم به بعد نیز کسانی بوده اند که دارای رتبه 1 در آن گرایشها و رتبه های دیگر در باقی گرایشها باشند؟

پس "رتبه واقعی شما چند است؟" اینجاست که تصمیم گیری در باره انتخاب رشته سخت می شود. زیرا حالا شما با واقعیتی جدید و سوالاتی جدید مواجه می شوید.

از کدام دانشگاه شروع به انتخاب رشته کنم که شانس قبولی داشته باشم؟

آیا اگر اشتباه انتخاب رشته کنم موقعیت, وقت و سرمایه ام ازدست میرود!؟

رتبه واقعی خود را چگونه بدست آورم؟

آیا استفاده از کارنامه های سال گذشته قبولی ها ویا اطلاعاتی از این قبیل برای انتخاب رشته امسال من کافی است؟

باید به این نکته توجه داشت که در کنکور کارشناسی ارشد نیز همانند سایر آزمونهای سازمان سنجش ، پذیرش صرفا بر اساس رتبه شما در گرایش انتخابی داشته و تنها شانس شما نسبت به دیگران برای قبولی در یک گرایش رتبه شما نسبت به آنهاست. اینکه اول یا آخر زدن یک دانشگاه در ترتیب اولویت ها شانس را افزایش یا کاهش میدهد صحت ندارد.

نکته بسیار مهم و حیاتی :  در صورتی که معدل وارد شده شما در زمان ثبت نام با معدل واقعی شما مغایرت داشته باید حتما نسبت به اصلاح آن اقدام نمایید. متاسفانه عده ای از افراد که سهوا فقط چند صدم معدل وارد شده آنها با معدل واقعی دوره کارشناسی مغایرت داشته است، در ترم دو یا سه که سازمان سنجش یا دانشگاه متوجه این امر شد از دانشگاه اخراج شدند و حتی ثنوات تحصیلی آنها نیز لحاظ نشد. به گفته سازمان سنجش حتی در صورتی که این امر بعد از فارق التحصیلی محرز شود مدرک صادر شده باطل میگردد.

 



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ خردادماه 5, 1390 0:24 صبح





 »  مصاحبه با رتبه 10 کنکور کارشناسی ارشد آی تی گرایش شبکه های کامپیوتری

 

1- لطفا خودتان را معرفی کنید و بفرمایید رشته دانشگاهی و دانشگاه مقطع کارشناسی شما چه بوده است؟ 

محمد ملک زاده - مهندسی نرم افزار - جندی شاپور اهواز

 

2- برای انتخاب گرایش چه صحبت ها و راهنمایی هایی دارید؟

علاقه شرط اصلیه، اگه واستون فرقی نداره برین گرایشی که بازار کارش خوب باشه، حالا اینکه بازار کدوم بهتره دقیق نمی دونم اما نرم و تجارت الکترونیک و شبکه بهتر از بقیست.

 

3- برای انتخاب منبع چه صحبتها و راهنمایی هایی دارید؟

با هر منبعی راحت تری همون رو بخون ضمن اینکه منابعی که خوندم رو در یک فایل جداگانه فرستادم

 

4- شما در چه گرایش هایی  شرکت کردید؟

همشون! هدف اصلیم نرم افزار بود ( واسه همینم بین 5 تا گرایشی که هست رتبه نرم افزار من از همش بدتر شد!!!)

 

5- درصدهای شما چطور بود؟ رتبه؟

کارنامه توی سایت هست. شبکه 10، تجارت 36، هوش 55، معماری 133، نرم 142

مشاهده کارنامه دانشگاه آزاد

مشاهده کارنامه دانشگاه سراسری

 

6- با توجه به رتبه ای که کسب کردید انتظار داشتید که کجا قبول شوید؟توضیحاتی در مورد حدود قبولی با توجه به رتبه؟ مثلا چه رتبه هایی احتمال قبولی در تهران را دارند و ... .

چون شبکه شریف 13نفر می خواست همون اول می دونستم که شریفم. دوستم 39 شبکه بود شریف شبانه آورد، 71 و 81 هوش هم تهران روزانه، 100 معماری هم شریف روزانه، 106 شبکه یزد شبانه، 89 تجارت خواجه نصیر، 150 نرم تهران، الگوریتم و محاسبات و .... اینا دوستای من بودن.

 

7- از کی شروع به درس خواندن کردید و روزی چند ساعت مطالعه می کردید؟

از 4 - 5 مهر ماه، میانگین 5 ساعت، ماکزیمم 8 ساعت. البته کار من راحت بود چون پارسال هم خونده بودم اما قبول نشدم. کلاً خیلی که هنر میکردم روزی 7 ساعت مفید می خوندم.

 

8- از نحوه مطالعه تان بگویید؟ چگونه درس می خواندید؟ اگر روش خاصی برای مطالعه داشتید آنرا توضیح دهید.

یه تشک انداخته بودم تو اتاقم، ولو میشدم روش و یه نگا به کتابا می انداختم... هرکدوم فازش بیشتر بود میکشیدم بیرون و یه 2ساعت می خوندم... بعد یه استراحت حدوداً 1 ساعته و درس بعدی. روزی 3- 4 درس می خوندم، اینطور نبود که یه روز منطقی بخونم، یه روز معماری، یه روز نظریه. تو یه روز از هرکدوم یه خورده می خوندم. اینجوری ذهنت واسه روز کنکور که قراره تو 3ساعت 10 تا درس بزنی باز و  آماده میشه.

 

9- آیا در آزمون هایی شرکت می کردید؟ اگر بله آن آزمون ها را چگونه ارزیابی می کنید؟

ماهان  -  آسون بودن اما استانداردتر از پارسه بودن که پارسال شرکت کردم. آزمون واسه من خیلی مفید بود.

 

10- نظرتان راجع به کلاس کنکور چیست؟ رفتن به کلاسهای کنکور چه تاثیرهایی دارد؟

نرفتم؛ اما کسایی که رفتن میگن خوبه

 

11- ظرفیت های پذیرش امسال را نسبت به سال های گذشته چگونه می سنجید؟

زیادتر شدن، تقریبا 1.5 برابر

 

12- با توجه به تجربه شما در کنکور چه توصیه ای به داوطلبین دارید؟

تست زیاد بزنید - آزمون های آزمایشی رو جدی بگیرید -  روز کنکور اینو یادتون باشه که شما کافیست 50% از هر درس رو بزنید پس طمع نکنید که منفی بخورید.

 

13-  راز موفقیت شما چه بوده است؟

هیچ!!! تلاش و امید به پشتکاری که داشتم

 

14- به نظر شما برای موفق شدن در آزمون چه باید کرد؟

باید خوند!!

 

15- چه منابعی را به داوطلبان پیشنهاد می کنید؟ در واقع شما چه کتبی را مطالعه کردید؟ لطفا نام و مشخصات آنها را نام ببرید؟ برای راحتی شما نام دروس در زیر لیست شده است که شما می توانید جلوی آن مشخصات و توضیحات مربوط به آن درس را عنوان کنید.(اگر راجع به درسی نظری ندارید، جلوی درس مورد نظر چیزی ننویسید)

منابع رو به صورت کامل و مفصل معرفی کردم که میتونید از این لینک دانلود کنید

 

16- شما آزمون ارشد 1388 را نسبت به سال های گذشته چگونه ارزیابی می کنید؟

بهتر و استانداردتر بود

 



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ فروردینماه 27, 1390 10:37 بعدازظهر





 »  رتبه و محل قبولی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات - IT

دانشگاه قبولی

کد قبولی

گرایش

نمره کل

رتبه بدون سهمیه

صنعتی امیر کبیر

روزانه

تجارت الکترونیکی

7967

9

صنعتی شریف

روزانه

شبکه های کامپیوتری

7782

9

تهران

روزانه

آی تی

7518

17

صنعتی شریف

شبانه

شبکه های کامپیوتری

6979

26

شهید بهشتی

روزانه

آی تی

7226

27

صنعتی امیر کبیر

روزانه

امنیت اطلاعات

6819

32

تهران

شبانه

آی تی

6979

38

علم و صنعت ایران

روزانه

تجارت الکترونیکی

6886

42

صنعتی امیر کبیر

شبانه

تجارت الکترونیکی

6555

69

صنعتی امیر کبیر

شبانه

امنیت اطلاعات

6368

77

یزد

روزانه

شبکه های کامپیوتری

6339

81

صنعتی خواجه نصیرالدین

روزانه

تجارت الکترونیکی

6422

90

سهند تبریز

روزانه

شبکه های کامپیوتری

6215

98

صنعتی خواجه نصیرالدین

شبانه

تجارت الکترونیکی

6253

100

قم

روزانه

تجارت الکترونیکی

6396

110

صنعتی خواجه نصیرالدین

روزانه

مدیریت سیستمهای اطلاعات

6398

119

قم

شبانه

تجارت الکترونیکی

6022

143

صنعتی مالک اشتر

روزانه

آی تی

5983

148

شاهد

روزانه

آی تی

5922

158

صنعتی مالک اشتر

شبانه

آی تی

5831

172

شاهد

شبانه

آی تی

5822

176

قم

شبانه

تجارت الکترونیکی

5819

180

شیراز

مجازی

تجارت الکترونیکی

5368

290

صنعتی خواجه نصیرالدین

روزانه

مدیریت سیستمهای اطلاعات

6527

317

شیراز

مجازی

تجارت الکترونیکی

5257

326

شیراز

مجازی

تجارت الکترونیکی

5067

398

صنعتی خواجه نصیرالدین

شبانه

مدیریت سیستمهای اطلاعات

6226

414

تحصیلات تکمیلی کرمان

روزانه

آی تی

4962

446 *

صنعتی امیر کبیر

شبانه

شبکه های کامپیوتری

4886

469 *

صنعتی شریف

بین الملل

شبکه های کامپیوتری

4847

491

صنعتی شریف

بین الملل

شبکه های کامپیوتری

4639

614

غیرانتفاعی نور طوبی

مجازی

تجارت الکترونیکی

4612

644

غیرانتفاعی نور طوبی

مجازی

تجارت الکترونیکی

4351

743

غیرانتفاعی نور طوبی

مجازی

تجارت الکترونیکی

4356

802

غیرانتفاعی نور طوبی

مجازی

تجارت الکترونیکی

4278

872

صنعتی امیر کبیر

شبانه

تجارت الکترونیکی

4244

8 **



 توضیحات :

* با استفاده از امتیاز دانشجوی ممتازی

** با استفاده از سهمیه ایثارگران



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ خردادماه 5, 1389 9:01 صبح





 »  دانلود فایل راهنمای کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر

کارشناسی ارشد کامپیوتر

 

فایلی که امروز برای دانلود قرار داده شده ، مجموعه ایی از اطلاعات بسیار با ارزش از چهار گرایش کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر ( نرم افزار - هوش مصنوعی - الگوریتم و محاسبات - معماری کامپیوتر ) است. این اطلاعات شامل معرفی گرایش، مواد امتحانی، پذیرش و دانشگاهها، منابع درسی، سرفصلها و کارنامه قبول شدگان میباشد.

 




» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ فروردینماه 4, 1389 8:04 بعدازظهر





 »  معرفی گرایشهای کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر - قسمت دوم

 

معماری کامپیوتر

گرایش معماری کامپیوتر در رشته مهندسی کامپیوتر تنها گرایشی است که دانشجویان دارای مدرک کارشناسی از گرایش سخت افزار می‌توانند بطور مستقیم و بدون نیاز به گذراندن واحدهای جبرانی به تحصیل در آن بپردازند. لازمه این امر موفقیت در کنکور سراسری کاشناسی ارشد و به اتمام رساندن تحصیل در گرایش فوق الذکر است. با توجه به دروسی که در این گرایش از گرایشهای کارشناسی ارشد، ارائه می‌شوند دانشجو می‌تواند توانایی‌های متفاوتی را کسب کند که در زیر به آن‌ها اشاره می‌شود:

طراحی و ساخت مدارهای دیجیتال : به عنوان مثال می‌توان به اکثر قریب به اتفاق مدارهای منطقی، سیستم‌های دیجیتال، بردهای تبلیغاتی، سیستم‌های کنترل دیجیتال در اکثر وسایل امروزی، سیستم‌های موبایل و ... اشاره کرد که یک دانشجوی کوشای گرایش معماری توانایی طراحی و ساخت آنها را در پایان دوره تحصیلی خود خواهد داشت.

معماری کامپیوتر : نحوه طراحی و ساخت کامپیوترها و مدارهای کامپیوتری به وسیله اجزای ساده منطقی از دیگر توانمندی‌های این دانشجویان خواهد بود.

طراحی و ساخت مدارهای واسط : نحوه ساخت مدارهایی که بتوانند کامپیوترها و سیستم‌های کامپیوتری متفاوت را (از جمله میکروپروسسورها ، میکروکنترلر ها و ... ) به یکدیگر متصل کنند . سیستم‌های کامپیوتری با کاربردهای خاص (مانند مودم و ...) نیز از این دسته مدارها شناخته می‌شوند.

طراحی و ساخت سیستم‌های بلادرنگ : سیستم‌های کامپیوتری که در حین انجام چند عمل مختلف، ضمانت می‌کنند اعمال خاصی در زمان‌های مشخص یا به تعداد مشخصی انجام خواهند شد.

کنترل : برای مثال سیستم‌هایی که دما را کنترل می‌کنند. در این سیستم ورودی‌ها می‌توانند شدت کار دستگاه‌های خنک کننده و یا گرم کننده و خروجی هم می‌تواند دمای محیط باشد.

میکروکنترل‌ها وسیستم های تعبیه شده : سیستم‌هایی که در آنها یک یا چند پردازشگر کامپیوتری یا میکروکنترلر تعبیه شده تا اعمال سیستم و قسمت‌های مختلف آن را کنترل کنند.

VLSI : که همان درس VLSI ای است که کارشناسان رشته کامپیوتر در طول تحصیل خود گذرانده‌اند با این تفاوت که به صورت عمیق‌تر و لایه‌ای‌تری به آن پرداخته شده تا با دانستن fabrication دقیق مدارهای مجتمع در مقیاس بزرگ، یک کارشناس ارشد گرایش معماری توانایی طراحی دقیق یک چنین سیستم و مداری را جهت تولید، داشته باشد.

انتقال داده : دانشجوی کارشناسی ارشد معماری کامپیوتر، علاوه بر شناخت کافی از روش‌های انتقال داده و اطلاعات به سیستم‌های کامپیوتری و دیجیتال قادر خواهد بود. سیستم های بدیع و تازه ای را طراحی و پیاده سازی کند (که لازمه آن داشتن توانایی بسیار بالا در شناخت لایه های طراحی یک سیستم انتقال داده است).

مهندسی نرم افزار

این گرایش در کنار گرایش الگوریتم و محاسبات از گرایش‌هایی است که دانشجویان دارای مدرک کارشناسی از گرایش نرم افزار می‌توانند بطور مستقیم و بدون نیاز به گذراندن واحدهای جبرانی به تحصیل در آن بپردازند تفاوت این دو گرایش در ضریب دروس تخصصی نرم افزار در کنکور کارشناسی ارشد است. به این صورت که این دروس در گرایش مهندسی نرم افزاربا ضریب ۲ اعمال می‌شوند حال آنکه در گرایش الگوریتم و محاسبات ضریب ۳ منظور می‌شود. در نتیجه دانشجویانی که تسلط کامل‌تری به دروس نرم افزاری دارند برای تحصیل در رشته مهندسی نرم افزار می‌بایست نسبت به دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در گرایش الگوریتم و محاسبات را دارند، دارای توانایی های ریاضی و کامپیوتر پایه بیشتری باشند. با توجه به دروسی که در این گرایش از گرایش‌های کارشناسی ارشد، ارائه می‌شوند دانشجو می‌تواند توانایی های متفاوتی را کسب کند که در زیر به آنها اشاره می‌شود:

طراحی و پیاده سازی پایگاه داده‌‌ها : با توجه به آنچه که یک کارشناس مهندسی نرم افزار در طول تحصیل فرا می‌گیرد ، یک کارشناس ارشد قدرت طراحی و پیاده سازی پایگاه های داده پیچیده تر و دقیق تر با حداقل خطا و همرنگ‌تر با سیستم های روز دنیا را دارا خواهد شد.

مهندسی نرم افزار : به خودی خود معقوله بسیار پیچیده ای در مورد روش‌های مدیریت، طراحی، پیاده سازی و نگهداری برنامه‌ها و پروژه‌های نرم افزاری است و کارشناس ارشد، قدرت کنترل تمام موارد بالا را در برنامه های عظیم نرم افزاری خواهد آموخت.

سیستم های عامل : دانشجویان کارشناسی در طول تحصیل خود به طور تئوری و غیر سنگینی با سیستم‌های عامل و زیر و بم های آنها آشنا می‌شوند حال آنکه کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار تا جایی پیش می‌رود که بتواند یک سیستم عامل مستقل و جدید و در عین حال شایسته را پیاده سازی کند.

اتوماسیون اداری : اتوماتیک کردن روند فعالیت‌های یک اداره موسسه یا سازمان به وسیله کامپیوتر.

برنامه نویسی همروند : به وجود آوردن همزمان چند برنامه در کامپیوتر و مدیریت آنها.

الگوریتم‌های موازی : شکستن الگوریتم‌ها به قسمت هایی که میتوانند به صورت همزمان توسط چند پردازنده انجام شوند به منظور افزایش سرعت اجرای الگوریتم.

طراحی و ساخت کامپایلرها : بر خلاف کارشناسان نرم افزار که نسبت به کامپایلرها شناخت پیدا می‌کنند ، کارشناسان ارشد، قدرت طراحی و ساخت این قسمت مهم از دنیای تولید نرم افزار را خواهند آموخت.

شبیه سازی و گرافیک کامپیوتری : هم در معقوله مهندسی نرم افزار طبقه بندی شده و کارشناس ارشد از آموزش‌های قدرتمندی جهت انجام آنها بهره خواهد برد.

زمینه‌های اشتغال : با توجه به گسترش روزافزون دنیای کامپیوتر امروزه بیش از هر زمان دیگری نیاز به متخصصان کامپیوتر احساس می‌شود. امروزه یک مهندس کامپیوتر اگر علاقمند به کار باشد، هیچ وقت با مشکل بیکاری روبه رو نمی‌شود. به خصوص مهندسین نرم افزار فرصت‌های شغلی بیشتری داشته و برای کارکردن نیاز به امکانات و تجهیزات زیادی ندارند. فرصت‌های شغلی این رشته به حدی گسترده و متعدد است که نه تنها فارغ التحصیلان این رشته به راحتی جذب بازار کار می شوند بلکه دانشجویان دو سال آخر این رشته نیز می توانند وارد بازار کار شده و فعالیت کنند. برای مهندسین سخت افزار هم امکان کار در شرکت‌های تولید کننده قطعات و دستگاه‌ها و مراکز صنعتی - تولیدی بسیار فراهم است و از نظر سطح درآمدی هم با توجه به دانش و پشتکار شخصی در حد قابل قبول و ایده آلی قرار دارند. از طرفی با توجه به استفاده روزافزون از شبکه اینترنت زمینه کار در این موضوع نیز بسیار مهیاست.

بازار کار رشته مهندسی شبکه :

مطالعه و بررسی ابزار مخابراتی مناسب برای انتقال اطلاعات

مطالعه و بررسی سرعت و کیفیت شبکه‌های موجود

ارتقا کیفیت شبکه های موجود

ایجاد شبکه های کامپیوتری

بازار کار رشته مهندسی نرم افزار :

مطالعه، بررسی و امکان سنجی سخت افزار، شبکه و نرم افزار مورد نیاز

فعالیت مستقل برای تولید نرم افزارهای کوچک تا متوسط

بررسی راه‌های مکانیزه کردن فعالیت‌های سازمانی

برنامه نویسی و تولید کد

تست و بررسی برنامه های تولید شده

بازار کار رشته مهندسی سخت افزار :

فعالیت، تحقیق و مطالعه در شرکت های سخت افزاری حاضر که قابلیت مقابله با شرکت های دیگر در سرتاسر نقاط جهان را دارند.

طراحی و پیاده سازی سیستم های کامپیوتری سفارشی

ارتقا کیفیت سخت افزار موجود بوسیله اصلاح های نرم افزاری و سخت افزاری

وضعیت نیاز کشور به این رشته :

رشته کامپیوتر که باعث جهانی شدن اطلاعات و ارتباطات شده است ، رشته روز و رشته آینده است تا جایی که پیش بینی می شود تا ۱۰ سال دیگر در کشورهای پیشرفته مردم همان قدر که بر نیروی برق وابسته هستند به شبکه اینترنت وابسته خواهند شد. با توجه به توضیحات گفته شده روند رو به رشد استفاده از کامپیوتر در زندگی روزانه اشتغال و موقعیت کاری برای فارغ التحصیلان این رشته فراهم است تا در قالب شرکتهای تولیدکننده نرم افزار، شرکتهای تولیدکننده قطعات، مراکز صنعتی - تولیدی، شرکتها و موسسات خدماتی، مراکز آموزشی و ... مشغول به کار شده و فعالیت کنند. با توجه به پیشرفت کند ایران نسبت به جامعه جهانی کامپیوتر در سالهای اخیر نیاز به مهندسین خلاق و کوشا در این زمینه کاملاً احساس می شود.

روند رو به رشد استفاده از کامپیوتر در محافل عمومی و خصوصی، استفاده گسترده از شبکه اینترنت و زمینه های مرتبط با آن، فراهم آمدن شرایط آموزش و تجارت الکترونیک همه و همه دست به دست هم داده اند تا از اکنون چشم انداز روشنی نسبت به آینده این رشته وجود داشته باشد به نحوی که فعالان در این زمینه از آینده معلوم و مطمئنی برخوردار خواهند بود. تنها نگرانی به قسمت نرم افزار مربوط می شود که باید مهندسان خلاق ایرانی اقدام به تهیه نرم افزارهای گوناگون و کارآمد کرده تا تنها مصرف کننده صرف نباشیم.

 



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ آبانماه 11, 1388 5:38 بعدازظهر





 »  معرفی گرایشهای کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر - قسمت اول

 

رشته مهندسی کامپیوتر که به طراحی و ساخت اجزای مختلف کامپیوتر می پردازد، لذا از اهمیت بسیار زیادی در دنیای امروز برخوردار است. هدف از طی این دوره تربیت کارشناسانی است که در زمینه تحلیل، طراحی، ساخت و راه اندازی دستگاهها و مجموعه های سخت افزاری جدید، بررسی و شناخت مجموعه های سخت افزاری و نرم افزاری موجود، نگه داری، عیب یابی و تعمیر و اصلاح و توسعه فعالیت کنند. طراحی، شبیه سازی، فرآوری، پردازش، سنجش، آموزش، ویرایش و ... همه مفاهیمی هستند که با بالاترین دقت و در کوتاه‌ترین مدت زمان ممکن در برنامه های نرم افزاری کامپیوتر انجام می شوند. لذا هدف از این رشته تربیت نیروی متخصص برای انجام امور فوق است.

گرایش‌ها و ابعاد مختلف این رشته در کارشناسی ارشد

این رشته در مقطع ارشد دارای چهار گرایش معماری کامپیوتر، مهندسی نرم‌افزار، هوش مصنوعی و الگوریتم و محاسبات است.

چه مباحثی که در هر گرایش مطرح می‌شود ؟

گرایش نرم‌افزار : در گرایش نرم‌افزار در مقطع کارشناسی ارشد دانشجویان با سیستم‌های عامل پیشرفته ـ بانکهای اطلاعاتی ـ برنامه‌نویسی پیشرفته و تحت WEB ـ الگوریتم‌های پردازش موازی و ... آشنا می‌شوند.

گرایش هوش مصنوعی:  در این گرایش با مطالب جدیدی مانند شبکه‌های عصبی ـ هوش مصنوعی پیشرفته ـ تئوری فازی ـ پردازش تصویر و ... آشنا می‌شوند.

گرایش معماری کامپیوتر : در این گرایش دانشجویان با معماری‌های پیشرفته کامپیوتر و ابر رایانه‌ها شبکه‌های کامپیوتری گسترده ـ پردازش تصویر و طراحی سیستم‌های تحمل‌پذیر خطا و ... آشنا می‌شوند.

گرایش الگوریتم و محاسبات : این گرایش که یک گرایش جدید است. دانشجویان با الگوریتم‌های توزیعی و پیشرفته ـ ریاضیات پیشرفته کامپیوتری و ... آشنا می‌شوند.

توانایی‌های لازم برای داوطلبان این رشته

توانایی ذهنی ویژه‌ای برای تحصیلی در این رشته مورد نیاز نیست. البته دانشجویانی که پایه ریاضی قوی و توانایی استدلالی و استقرایی بهتری دارند، در این رشته موفق‌ترند. از لحاظ جسمانی مهمترین ویژگی داشتن قدرت بصری خوب است و دانشجویان با قدرت شنوایی و حرکتی پایین نیز می‌توانند در این رشته ادامه تحصیل دهند. مهمترین نکته‌ای که در مورد این رشته می‌توان عنوان کرد، داشتن روحیه مطالعه مستمر است چرا که سرعت پیشرفت علم در این رشته نسبت به رشته‌های دیگر بسیار بالاست و دانشجو باید بطور مستمر در پی مطالب جدید و یادگیری آنها باشد.

گرایش‌های این رشته در کارشناسی

رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی دارای دو گرایش سخت افزار و نرم افزار است که البته این دو گرایش در مقطع کارشناسی تفاوت قابل توجهی با یکدیگر ندارند. گرایش سخت افزار در برگیرنده فعالیت های آموزشی، پژوهشی و صنعتی در خصوص قطعات، بردها، تجهیزات و در نهایت سیستم های کامپیوتری در مقیاس های مختلف است و یکی از شاخه های مهم آن به نام معماری کامپیوتر ( طراحی و ساخت کامپیوتر ) است. هدف از گرایش نرم افزار کامپیوتر، آموزش و پژوهش در زمینه زبانهای مختلف برنامه نویسی، سیستم های عامل مختلف و طراحی انواع الگوریتم ها است.

هوش مصنوعی

گرایش هوش مصنوعی تنها گرایشی است که داوطلبان کنکور سراسری کارشناسی ارشد می‌توانند در کنار گرایش‌های دلخواه خود  )نرم افزار و محاسبات و الگوریتم یا معماری کامپیوتر ) در وقتی جداگانه به سوال‌های آن پاسخ گویند. داوطلبان در هنگام کنکور موظفند در یک وقت ۶۰ دقیقه ای به سوالات نرم افزار یا سخت افزار پاسخ گویند و سپس در یک وقت ۶۰ دقیقه ای جداگانه به سوالات هوش مصنوعی بپردازند. هیچکدام از دانشجویان دوگرایش به گذراندن واحدهای جبرانی جهت تحصیل در این گرایش نیاز ندارند. این در حالی است که شمار پذیرفته شدگان در گرایش هوش از بقیه گرایش‌ها نیز بیشتر است. در دوره کارشناسی دانشجویان صرفا با یک درس سه واحدی با نام هوش مصنوعی آشنایی پیدا می‌کنند و آشنایی بیشتر با این معقوله به طور کامل در دوره کارشناسی ارشد صورت می‌گیرد . با توجه به واحدهایی که در دوره کارشناسی ارشد گرایش هوش مصنوعی تدریس می‌شود دانشجویان می‌توانند موارد آموزشی و کاربردی متفاوتی را بیاموزند از جمله :

یادگیری ماشین : روشهایی که کامپیوتر را قادر میسازد عملی شبیه به یادگیری و تجربه را در حین انجام مکرر یک عمل انجام دهند یعنی با توجه به اعمالی که دفعات قبل انجام داده و بررسی نتایج آنها سعی کند در دفعات بعدی اعمالی بهتر و مطلوب تر و با خطای کمتر انجام دهد .

شبکه های عصبی :  روش جدید حل مسائل هوش مصنوعی بوسیله شبکه ای از واحدهای متصل به هم که هر کدام قابلیت پردازش داده ها ، ارتباط با نورون های دیگر وهمچنین ایجاد تغییرات در مشخصات شبکه را دارند و این اعمال را در جهت بهینه سازی عملکرد شبکه انجام میدهند .شبکه های عصبی معمولا در مسائلی نظیر بهینه سازی ، تخمین توابع ، کنترل و ... کاربرد دارند

پردازش تکاملی : شاخه ای جدید از هوش مصنوعی که با در نظر گرفتن یک یا چند جواب اولیه برای یک مساله بوجود آوردن جوابهای جدید از جوابهای موجود و انتخاب جوابهای بهتر سعی میکند یک جوابی میکند یک جوابی نسبتا بهینه برای مساله بدست آورد.

رباتیک : طراحی رباتهای کامپیوتری (مکانیکی یا نرم افزاری) برای انجام وظیفه ای خواص .برای هوشمند ساختن رباتها از آلگوریتم های هوش مصنوعی مانند یادگیری ، پردازش تصاویر ، تشخیص گفتار و ... استفاده میشود

منطق فازی : تعمیمی است ازمنطق کلاسیک که در آن بجای دو مقدار درست و غلط ، درجه درستی داریم که میتواند یین عدد صفرو یک باشد. پردازش زبان طبیعی :قسمتی از هوش مصنوعی که به پردازش متون زبانهای طبیعی میپردازد تا معنای آنها را استخراج کند .

سیستم های خبره : سیستم های که بوسیله جمع آوری داده ها و قوانین در یک زمینه خاص میتوانند درآن زمینه مانند یک فرد خبره و متخصص عمل کند  ( نمونه رباتهای جراح )

محاسبات نمادین : انجام محاسبات ریاضی به صورت نمادین نه عددی . یعنی اگر ۲ به توان ۲ چهار میشود این الگوریتمهای هوش مصنوعی قدرت تعمیم آن به x به توان ۲ را دارند و در نهایت به جای عدد جوابی وابسته به نماد برمیگردانند مثل x ضربدر x.

الگوریتم و محاسبات

جدیدترین گرایش رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع ارشد می‌باشد که از سال گذشته به فهرست گرایش‌های رشته مهندسی کامپیوتر اضافه شده است. در این گرایش دانشجویان ( علی الخصوص کارشناسان گرایش نرم افزار )  با توجه به ضرایب دروس نخصصی نرم افزار خود پذیرفته شده و به ادامه تحصیل خواهند پرداخت. در این گرایش بیشتر جنبه‌ی الگوریتمیک و وابسته به محاسبات دانشجویان نرم افزاری مورد توجه و تقویت قرار خواهد گرفت. میزان پذیرفته شدگان در این گرایش از همه گرایش‌ها کمتر است ولی قبولی در این گرایش به دلیل توجه داوطلبان به دیگر گرایش‌های شناخته شده این رشته ، برای دانشجویان با پیش زمینه نرم افزار آسان‌تر است. در طول تحصیل در این گرایش دانشجویان در زمینه‌های زیر تعلیم داده شده یا تقویت خواهند شد:

طراحی الگوریتم ها : روش‌های طراحی الگوریتم که در دوره کارشناسی به دانشجویان تا حدودی آموزش داده شده است در این گرایش به صورت پیشرفته و پیچیده‌تری جهت طراحی آلگوریتم‌های قدرتمندتر و بهینه‌تر آموزش داده می‌شود.

ساختمان داده ها : ساختارهای داده‌ای که در طول دوره کارشناسی آموزش داده شده ساده‌ترین نوع ساختارها بوده‌اند حال آن‌که در این گرایش کارشناسی ارشد، ساختارهای پیچیده‌تر و نوین‌تری آموزش داده می‌شود تا برنامه نویسان را قدرتمندتر و مدرن تر از قبل جهت اجرای خواسته های نرم افزاری آماده کند.

ساختمان های گسسته : مجموعه تمام ساختمان‌های منطقی و عددی در قالب ریاضیات آموزش داده می‌شود تا با به کارگیری آن‌ها در الگوریتم‌های محاسباتی و برنامه نویسی بهترین بازدهی حاصل شود.

نظریه محاسبات : این مبحث پس از آشنایی دانشجویان با نظریه زبان‌ها و ماشین‌ها مطرح می‌شود. در این مبحث مدل‌ها و روش‌های مختلف محاسبات مورد مطالعه قرار می‌گیرد . همچنین محدودیت‌های محاسبات به ویژه در الگوریتم‌های کامپیوتری مورد مطالعه قرار می‌گیرد. راه حل‌هایی برای مسائلی که حتی با پیشرفته‌ترین سیستم‌ها هم مدت زمانی طولانی برای اجرای الگوریتمشان نیاز است، در این مبحث ارائه می‌شود.

نظریه گراف : بررسی بسیار پیچیده‌تر گراف‌ها و کاربردهاشان نسبت به آنچه در دوره کارشناسی ارائه شده است .

نظریه بازی ها : در این گرایش مطرح می‌شود و هدف آن بررسی الگوریتم‌هایی است که مانع رسیدن به یک نتیجه خاص و چگونگی چیره شدن بر آن، است.

ادامه دارد ...

 



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ مهرماه 29, 1388 1:21 بعدازظهر





 »  منابع پیشنهادی کنکور کارشناسی ارشد

1- ساختمان داده ها

» کتاب ارشد ساختمان داده و الگوریتم ها تالیف مهندس رهنمون - انتشارات پوران پژوهش

۲- نظریه زبان ها و ماشین ها

» کتاب ارشد نظریه زبان ها و ماشین ها تابف مهندس سهرابی و مهندس مقصودی - انتشارات پوران پژوهش

» مقدمه ای بر نظریه زبان ها و ماشین ها تالیف لینتز ترجمه دکتر صراف

 ۳- مدار های منطقی

» کتاب ارشد مدار منطقی - تالیف مهندس یوسفی -انتشارات پوران پژوهش

» کتاب طراحی دیجیتال - مولف مانو - (زبان اصلی)

» تحلیل و طراحی دیجیتالی - مولف نلسون - (زبان اصلی)

 ۴- معماری کامپیوتر

» کتاب ارشد معماری کامپیوتر - تالیف مهندس یوسفی - انتشارات پوران پژوهش

» معماری سیستم های کامپیوتری - تالیف مانو

 ۵- سیستم عامل

» کتاب ارشد سیستم عامل - تالیف دکتر ابراهیم مقدم - انتشارات پوران پژوهش

 ۶- ساختمان گسسته

» کتاب ارشد ساختمان گسسته - تالیف شهاب بهجتی

» ریاضیات گسسته و ترکیباتی از دیدگاه کاربری - تالیف گریمالدی - ترجمه عمیدی

 ۷- ریاضی مهندسی

» مجموعه تست های طبقه بندی شده ارشد - تالیف دکتر نیکوکار

» کتاب ارشد ریاضی مهندسی تالیف فرزین حاجی جمشیدی

 ۸- آمار و احتمالات

» کتاب آمار والد پول ترجمه دکتر وحیدی

۹- محاسبات عددی

» کتاب محاسبات عددی تالیف دکتر قلی زاده

» روش های محاسبات عددی ترجمه دکتر توتونیان

» آنالیز عددی و روش های کامپیوتری - ترجمه دکتر نیکخواه

 ۱۰-پایگاه داده

» کتاب ارشد پایگاه داده - تالیف مهندس سهرابی

 ۱۱-زبان های برنامه نویسی

» طراحی زبان های برنامه نویسی - تالیف پرت - (زبان اصلی)

 ۱۲-کامپایلر

» اصول طراحی کامپایلر ها - تالیف آهو

 ۱۳- طراحی الگوریتم ها

» کتاب طراحی الگوریتم ها - تالیف دکتر محمود نقیب زاده

۱۴- هوش مصنوعی

» کتاب هوش مصنوعی تالیف دکتر فهیمی

  منابع پیشنهادی نفر اول المپیاد کامپیوتر :

 گسسته:  گريمالدي؛ یک کتاب دو جلدی هست که خوب نیست. یک کتاب چهار جلدي دارد (مؤسسه انتشارات فاطمي) و کتاب Rosen (ترجمه نشده) که من از انتشارات شریف دریافت کردم.  

  ساختمان داده ها: Data Structures in C++  (  Sahni,Horowitz)

  مدار منطقي:  نلسون ( ترجمه شده )

 نظريه زبانها و ماشينها:  دو کتاب فارسی مربوط به صراف زاده هست که خوب نیست. Peter Linz

( ساده ) که از انتشارات شریف تهیه کردم و  Sipser , Hopcroft- Ulman( پيشرفته )

 معماري كامپيوتر:  برای کسانی که می خواهند مطلب را یاد بگیرند کتابPaterson   کتاب خوبی است،کتاب Stallings هم خوب است ولی ترجمه نشده است.

 براي تست كتاب آقاي يوسفي ( پوران پژوهش) کتاب مفیدی است.

کتاب ترجمه شده مانو هست که کامل نیست.

 سيستم عامل:  Stallings ( ترجمه دكتر پدرام ) ، Tanenbam ( ترجمه دكتر حقيقت ) ، Silbershutz (زبان اصلي) ترجمه شده هست ولی خوب نیست.

 محاسبات عددي:  بوردن؛ ترجمه دكتر علي اكبر عالم زاده

پايگاه داده ها:  C.J.Date ترجمه شده این کتاب هست ولی خیلی ناقص است. آقای Date پایه گذار این درس است که کتابش هم مرجع است ، کتاب آقای روحاني رانكوهي هم کتاب خوبی است اگر از اول تا آخر خوانده شود بسیار زیاد است.

 كامپايلر:  كتاب اي هو هست ولي نخوانند بهتر است. سعي كنند براي اين درس سركلاس  يكي از اساتيد حاضر شوند. مثل دكتر يوسفي و دكتر قاسم خاني که استاد دانشگاه شریف هستند.

 زبانهاي برنامه سازي: كتابي بود كه از انتشارات نصير تهيه كردم ولي نمي دانم مربوط به كجا مي شد. روي آن نوشته بود سنجش... . کتاب آقای جعفرنژاد قمی هست که ترجمه خوبی ندارد.

 طراحي الگوريتم:  Introduction to algorithms (معروف به CLRS که ابتدای نام چهار نویسنده آن است) این کتاب قطور است و جلد سبز و سفید دارد.



» لطفا جهت طرح سوالات خود، فقط به انجمن سايت مراجعه نمایید. «

|+| نوشته شده توسط پیمان در تاریخ دیماه 3, 1386 10:08 صبح