اعتراض شدید به نتایج کنکور سراسری

جمعی از داوطلبان معترض به نتایج نهایی آزمون سراسری سال ۹۳-۹۲ با حضور در مقابل سازمان سنجش آموزش کشور خواستار رسیدگی به شکایات خود شدند.

یکی از داوطلبان حاضر در این اجتماع روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، مدعی بود که رتبه ۱۶۰۰ منطقه ۱ ریاضی کشور را کسب کرده است اما در نتیجه نهایی آزمون، در هیچ کدام از کد رشته محل های مهندسی دانشگاه تهران که در انتخاب رشته گزینش کرده بود، قبول نشده است.

وی که خواست نامش فاش نشود، تاکید کرد که رتبه های بالاتر از وی توانسته اند در رشته های مهندسی همچون عمران، صنایع یا کامپیوتر این دانشگاه پذیرفته شوند اما وی در رشته مهندسی برق دانشگاه اهواز پذیرفته شده است.

داوطلب دیگری نیز با بیان اینکه رتبه ۱۴۰۰ را کسب کرده است، با ناراحتی زیاد تاکید می کرد که حتی در رشته های انتخابی خود در دانشگاه پیام نور نیز پذیرفته نشده است.

همچنین پدر یکی از داوطلبان گفت: دخترم با رتبه ۵۹۶۵ ریاضی در دانشگاه ارشاد دماوند قبول شده است و من به این نتیجه اعتراض دارم.

وی با بیان اینکه دخترش در کدرشته-محل ۱۲۰ انتخابی خود پذیرفته شده است، خواستار رسیدگی مسوولین سازمان به شکایت خود بود.

همچنین مشاور عالی رییس و سنخگوی سازمان سنجش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سوالات پیش آمده برای داوطلبان آزمون سراسری، مقایسه رتبه های قبولی آزمون امسال با سال گذشته را منطقی و معقول ندانست.

«حسین توکلی» شاخص آزمون هر سال را بالاترین نمره کسب شده در هر زیر گروه آزمون سراسری برای هر سال ذکر کرد که نصیب پایین ترین رتبه های آزمون می شود.

وی با اشاره به اینکه کارنامه آزمون سراسری امسال به زودی روی تارنمای سازمان سنجش آموزش کشور قرار می گیرد، شفاف سازی کلیه امور مرتبط با آزمون های برگزار شده را ملاک کار سازمان سنجش اعلام کرد.

توکلی مشاهده کارنامه را موجب اطمینان خاطر داوطلبان معترض ذکر کرد و افزود: در کارنامه هر فرد و با توجه به سهمیه متعلق به وی، در هر کد رشته محل بالاترین و پایین ترین رتبه قبولی ذکر شده است تا داوطلبان بتوانند به مقایسه درست رتبه خود با آخرین رتبه قبولی در کد رشته محل مورد نظر بپردازند.

وی با اشاره به اینکه پذیرفته شدن داوطلبان در هر کد رشته محل بر اساس نمره کسب شده آنان است، ادامه داد: نمره و رتبه داوطلب نسبت عکس دارند و هرچه داوطلب از نمره بالاتری برخوردار باشد، در آزمون سراسری رتبه پایین تری کسب می کند و در کارنامه داوطلب نیز آخرین رتبه قبولی در کد رشته محل ها نوشته شده است.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به ۴ نوع گزینش بومی، ناحیه ای، قطبی و کشوری در آزمون سراسری، اضافه کرد: برخی رشته ها صرفا بر اساس گزینش بومی دانشجو می پذیرند که تنها مربوط به استان داوطلب است.

وی افزود: در گزینش ناحیه ای در کشور ۹ ناحیه تعریف شده است که بر اساس آن گزینش صورت می گیرد و در گزینش بومی هم کل کشور به ۵ قطب تقسیم بندی شده است که داوطلبان بر اساس آن گزینش می شوند.

مشاور عالی رییس سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه رشته هایی که گزینش آن ها به صورت کشوری صورت می گیرد را بسیار محدود ذکر کرد که آن هم به دلیل کم بودن آن ها در دانشگاه های کشور و رعایت عدالت صورت گرفته است.

وی رتبه داوطلب در سهمیه خود را ملاک اصلی انتخاب رشته و گزینش وی دانست و گفت : گزینش کشوری برخی رشته ها را صرفا بر اساس نمره داوطلب ارزیابی می شود.

توکلی با رد ادعای برخی معترضین مبنی بر کاهش ۳۰ درصدی کد رشته محل های پزشکی آزمون سراسری امسال ، به فرآیند اعلام ظرفیت دانشگاه های کشور به سازمان سنجش آموزش کشور اشاره کرد و افزود: امسال ظرفیت بسیار محدودی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور کاسته شده بود که با دستور مستقیم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به میزان سابق بازگشت.

وی با اشاره به اینکه ساز و کار اعلام اعتراض نسبت به نتایج اعلام شده در سازمان سنجش وجود دارد ، افزود: معترضان می توانند به صورت حضوری و یا غیرحضوری (از طریق رایانامه) اقدام کنند و سازمان نیز پاسخ تمامی اعتراضات را می دهد.

Check Also

دفترچه سوالات آزمون سراسری ۱۳۹۴

دفترچه سوالات آزمون سراسری را بصورت تفکیک رشته می توانید از این لینک دریافت کنید. …

۶ comments

  1. سلام.به به بچه های عزیز اعتراض کردن/
    بچه ها تو انتخاب رشته ها ۱۰۰ در صد اشتباهات عظیمی شده.ولی نه سازمان سنجش…نه دانشگاه ازاد …هیچکدوم به روی خودشون نمیارن که.صبر داشته باشید کسایی که انتخاب رشته اشون مردود زده شده .اصلا ناراحت نباشید.دانشگاه پیام نور هم گندش در میاد.حالا صبر کنید مهلت ثبت نام ها برسه وقتی تعداد اونی نباشه که در نظر گرفته بودن اون وقت میفهمن که چه غلطی کردن.میفهمن که انتخاب رشته ها سوتی داره در حد لالیگا.من مخصوصا اخرین انتخاب هامو رشته های چرت و پرت زدم که ببینم چی میشه؟؟؟اصلا قبول میشم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی مطمئنم ۱۰۰ درصد اشتباه کردن.چون بالاخره ادمه عاقل ۵ و۶ تا از انتخاب هاش رو تو دانشگاه ازاد میزاره واسه بیخود ترین رشته ها و دانشگاه ها و شهر ها.واسه سراسری رو هم حداقل ۳۰ یا۴۰ تاشو رشته و دانشگاه ی بی خود میزنه از اخر.الان اکثرا بچه های اموزشگاه ما دارن گریه میکنن.از زرنگ ترین بچه گرفته تا به اخر………………………….
    مال اکثرن بچه ها رو نوشته مردود.مردود.مردود.
    متاسفانه از دیشب تا حالا یک بند خودم و مادرم داریم گریه میکنیم.مادر یکی از دخترها وقتی شنید بچه اش مردود شده بی هوش شد.بزارید ببینیم اینا که تو کشور ما راه میرن و اسم خودشون رو گذاشتن مسئول و مدیر و معاون بخش کنکور و دانشگاه.
    مهم نیست قید درس خوندن رو زدم

    دارم نابود میشم.مرده شور این مملکت رو ببره .مرده شور کسایی رو ببره که اصلا حواسشون نیست .یه سری ها میگن رتبه های زیر ۴۰۰۰ هزار اصلا قبول نشدن.یه سری دیگه میگن قبول شدن.رتبه اشون ۱۰۰۰۰ هست.منتهی تک و توک اینجورین.اخه این چه وضعشه من تو این چند ساعتی که از دیدن نتیجه ام گذشت وزن کم کردم.اخه چراا؟؟؟؟چرا یه مشت ادمه بی عرضه با سرنوشت جوون های این مملکت بازی میکنن.هیچکس راضی نیست.منتظر چی هستید تکمیل ظرفیت؟؟؟؟؟؟بچه ها همه اعتراض کنید اینا گند زدن به ایران ما رفتن.اخه این چه وضعشه.مگه میشه هیچ جا قبول نشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من خداروشکر میکنم.اما هرکسی با سرنوشت ماها بازی کرد و میسپارم دست خدای احد و واحد.خدایا بازم توکل به خودت.ما زورمون به ادمهای این مملکت نمیرسه

  2. سلام
    من رتبم ۴۰۰۰ بود تو رشته ی ریاضی.هیچ جا قبول نشدم.حتی الزهرا که دوستانم با رتبه ی بالای ۱۰۰۰۰ قبول شدن.
    دارن با آینده ی ما بازی میکنن.
    من با این رتبه باید برم آزاد بخونم.آخه ای انصافه!!!!

  3. واقعا امسال پذیرش ها خیلی بد بود خیلی بد

  4. mn rotbam 2000 shod va motmaen bodam fizutorapi ghabol misham vali nashodam

  5. خیلی قشنگ ایندمونو دارن ماست مالی میکنن

  6. شادی قنبری کرمانشاهی

    اینجانب شادی قنبری کرمانشاهی فرزند محمد رضا جانباز ۲۵%از کارافتاده ی کلی دارای شماره پرونده ی ۳۳۷۲۹۱۶با استفاده از سهمیه ی ایثارگران با رتبه ی کل در سهمیه ۳۵۴۰ و رتبه ی ۴۵۵۱ زیر گروه یک در هیچکدام از انتخابهایم حتی در واحدهای پردیس بین الملل پذیرفته نشده ام.لطفا به درخواست بنده رسیدگی نمایید..با سپاس شادی قنبری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *