معرفی کامل دانشکده فنی شمسی پور تهران از زبان دانشجویان

از تاریخچه و نام و سمت مسئولین دانشکده بدلیل اینکه معمولا از منابع دیگری قابل دسترسی هستند صرفنظر می کنم، و تنها به این نکته بسنده می کنم که پیرو مصوبه مجلس شورای اسلامی در مورخه 10/3/90 و صدور مجوز فعالیت دانشگاه فنی و حرفه ای توسط وزارت علوم، شمسی پور از آموزشکده به دانشکده ی فنی مبدل شد!

قبل از معرفی لازم می دانم به استحضار برسانم این متن توسط یکی از دانشجویان شمسی پور تهیه شده و هرچند ایشان سعی داشته اند به داوطلبین شناختی جامع از شمسی پور ارائه کنند، در مواردی که نظر شخصی شان را بیان کرده اند اختلاف نظرات و عقیده ها در آن قابل اغماض است.

 

موقعیت جغرافیایی و محل دسترسی

واقع شده در میدان ونک، خیابان برزیل شرقی است، فاصله تا میدان ونک شاید بیشتر از 2 دقیقه پیاده روی نباشد

 دانشکده فنی شمسی پور


مترو (ولیعصر و حقانی)، خطوط اتوبوسرانی BRT و بزرگراه شهید همت عمده ترین مسیر های تردد دانشجویان است.

شمسی پور از دوره ی کاردانی تا کارشناسی ناپیوسته

دانشکده شمسی پور هر چند در دوره ی کاردانی سرآمد دیگر انتخاب های داوطلبین بوده ولی در دوره ی کارشناسی قعطا نمی تواند بعنوان رتبه اول تمام ایده آل های داوطلبین باشد، دراین دوره انتخاب هایی مثل دانشکده شهید رجایی (واقع در لویزان) و دانشگاه علم و فرهنگ تهران و همتای دخترانه ی آن یعنی دانشکده شریعتی هر کدام نسبت به دیگری ضعف و قوتی دارند اما همچنان بین افراد قبول شده در شمسی پور رتبه های دو رقمی زیادی به چشم می خوره.

محل برگزاری کلاس ها و امکانات دانشکده برای هر دو دوره یکسان است و تبعیضی در استفاده از امکانات وجود ندارد (البته به دانشجویان دوره کارشناسی در کتابخانه یک کتاب بیشتر از دوره ی کاردانی امانت می دهند)، حتی اساتید مشترکی در این دو مقطع تدریس می کنند هر چند تعداد اونها زیاد نیست.

با اینکه دانشجویان شمسی پور عموما از رتبه های برتر هستند ولی تعداد قبولی ها در مقطع ارشد به نقل از استاد عادلی نیا از 0 نفر در یک سال بوده تا 7 نفر در بهترین حالت! بررسی دلایل این امر خارج از اهداف این پست است.

به نظر می رسد دانشجویان شمسی پور از لحاظ عملی و آشنایی با بازار کار برتری نسبی دارند، چیزی که بروی بُرد های دانشکده خودنمایی می کنه اطلاعیه های شرکت های خصوصی برای جذب برنامه نویس و ورود به بازار کاره!

 

امکانات دانشکده

ساختمان چهار طبقه دانشکده به خاطر قدمت شمسی پور، قدیمی است! همانطور که در عکس زیر دیده می شود شاید لازم به گفتن نباشد که پیدا کردن جای پارک باید مشکل باشد، البته برای موتور سوارها همیشه جلوی درب ورودی دانشکده فضا وجود دارد

 

 دانشکده فنی شمسی پور


از داخل ساختمان اگر شروع به معرفی کنم، طبقه منفی یک اتاق مشاوره روانشناسی و انجمن علمی کامپیوتر (گیگ) در ورودی سالن و سپس انستیتو کامپیوتر و 3 سایت کامپیوتر واقع شده که به استثنای کامپیوترهای مسئولین، همگی دستگاهها قدیمی هستند، فضای کلاسهای سایت کامپیوتر تاریک، مانیتور ها همگی سی آر تی و جدید ترین تکنولوژی بکار رفته در سایت، استفاده از ویدئو پراژکتور است!!


 دانشکده فنی شمسی پور


اینجا استفاده از اینترنت برای دانشجویان رایگان ولی تحت مانیتورینگ قرار می گیرد، بروی دیوار اسامی دانشجویان متخلف که دانلود های غیرمجاز داشته و محروم شده اند نصب گردیده و سرعت اینترنت اصلا قابل پیش بینی نیست (گاهی خیلی عالی و گاهی بد) دسترسی به اینترنت وایرلس در این طبقه بهترین سرعت و آنتن دهی رو دارد.


 دانشکده فنی شمسی پور


طبقه همکف حاوی اتاق های اداری آموزش، معاونت آموزشی و .. بهمراه یک سایت دیگر کامپیوتر است.

کتابخانه نسبتا خوبی در طبقه  دوم وجود داره که منابع اون هرچند قدیمی ولی خوب هستند و سالن مطالعه پُر همهمه اون و عده ای که همیشه انتهای سالن پشت نوت بوک نشسته و پنهانی فوتبال بازی می کنند!! روی بُرد کتابخانه تعداد کتب قابل امنت دهی برای دانشجویان کاردانی حداکثر 2، برای کارشناسی 3 و برای فرهنگیان 4 کتاب ذکر شده!

 

 دانشکده فنی شمسی پور


کلاس ها برعکس چیزی که متداول هست، به شکل مستطیلی است که تخته در درازای آن قرار گرفته و عرض کلاس طولانی است! شاید برای کسی که اولین بار در سالن ها قدم بزند و نگاهی به کلاسها بیندازد تداعی کننده فیلم هایی است که دبیرستان دهه 60 رو به تصویر کشده اند!!!


 دانشکده فنی شمسی پور


البته گاهی کمبود جا و سیل مشتاقان علم (حضور و غیاب) باعث بروز چنین صحنه هایی هم شده:!! (با هماهنگی عکس گرفتما)


 دانشکده فنی شمسی پور


در طبقه بالاتر سالن همایش قرار گرفته که هم نورپردازی خوب و هم فضای مناسب و زیبایی داره، در همین طبقه کارگاه بچه های الکترونیک واقع شده که البته به داخل این آزمایشگاهها نفوذ پیدا نکردم ولی شنیده ام امکانات این قسمت مناسب و مکفی است، کم لطفی است اگر نگم شمسی پور در رشته الکترونیک آوازه ی خوبی داره.

سلف سرویس واقع شده در ضلع جنوبی دانشکده محیط باز و ظرفیت خوبی  داره و غذاهای دانشکده کیفیت مطلوبی دارند (قابل قیاس با علم و فرهنگ) ولی گاها به دلایل نامعلومی صف های این چنینی پدید می آید

 دانشکده فنی شمسی پور



 دانشکده فنی شمسی پور

بیرون درب ورودی ساختمان، سالن تربیت بدنی با میزهای تنیس که تنها ورزش مورد استفاده در این واحد است قرار گرفته، هرچند در حیاط پشتی دانشکده سبد بسکتبال قدیمی وجود دارد ولی عملا استفاده ای نمی شود.

 

 دانشکده فنی شمسی پور


نمازخانه ی نسبتا بزرگی در پشت دانشکده است که در زمان امتحانات تبدیل به سالن امتحانات دیگری می شود.

 

خوابگاه

در حیاط پشتی ساختمان نیمه کاره ای وجود دارد که به نظر مدتهاست رها شده و خیلی پیشرفت نداره، گفته شده در صورت تکمیل قراره تبدیل به خوابگاه بشه اما روایات مختلفه!! شاید ساختمان اداری

 

 دانشکده فنی شمسی پور


دانشکده در خیابان ولیعصر دو خوابگاه داره یکی تقاطع طالقانی (خوابگاه دولتی به نام سمیه) و دیگری روبروی سینما آفریقا، زرتشت که خوابگاه خودگردان هست که گفته میشه از ترم جاری این خوابگاه وجود نخواهد داشت (صحت این مطلب روشن نیست) وضعیت و کیفیت خوابگاه زرتشت اصلا مناسب نیست، تراکم بالای جمعیت آزار دهنده است این در حالی است که شهریه حدود 500 هزار تومان باعث شده تقاضا برای خوابگاه دولتی بالا بره و به طبع اون اولویت بندی هایی برای افراد صورت بگیره، هرچند شنیده ها حاکی از وضعیت بدتری (از نظر بهداشتی) در خوابگاه سمیه است! یکی از دانشجوها از وجود موش در خوابگاه گله می کرد!! به صورت پیش فرض اگر با شمسی پور تماس بگیرید به شما گفته می شود که خوابگاه نداریم!!

 

انجمن های دانشکده

در مورد رشته کامپیوتر انجمن علمی کم فروغ گیگ در طبقه دو فعالیت می کند، بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی در طبقات فوقانی قرار گرفته، در ورودی ساختمان دانشکده این دو واحد دارای بُرد هستند، تقریبا دو قطب مختلف از نظرات و رویکرد ها، این دو فعالیت های خوب و زنده ای دارند، انجمن اسلامی ها مدعی سازمان دهی اعتراضات سال گذشته برای باز پس گیری سهمیه داوطلبین هستند.

غیر از اینها واحد های دیگری مثل واحد فرهنگی اشراق در همین طبقه فعالیت دارد که برگزاری همایش ها و نمایشگاههای دوره ای رو سازماندهی می کنند.

 

سطح علمی

شاید اطلاعیه جذب استاد رو در صفحه اول سایت شمسی پور دیده باشید، گفته می شه با کمبود استاد روبرو هستند با این حال اساتیدی همچون مهندس عادلی نیا، دکتر خرسند (طراحی الگوریتم) و آقای سیدرضی (معماری کامپیوتر) در دانشکده مشغول تدریس

هستند، دانشجویانی که در مرحله تکمیل ظرفیت از دانشگاه علم و فرهنگ به شمسی پور منتقل شده اند عموما بر این باورند که نمره گرفتن و کسب معدل در شمسی پور به مراتب سخت تر از علم و فرهنگ بوده و البته معتقد اند سخت گیری در نمره دادن دلیل این امر بوده نه سطح بالاتر شمسی پور از لحاظ علمی!!

 

تلاش می شود سوالات احتمالی که پاسخ اون در پست داده نشده و در کامنت ها مطرح می شود پاسخ داده شود.

 

Check Also

معرفی گرایش تجارت الکترونیک

کارشناسی ارشد تجارت الکترونیکی مجموعه کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات (IT) معرفی رشته : فناوری …

۷۴ comments

  1. با سلام
    واقعا باعث تاسف هست که دانشکده شمسی پور که بهترین دانشکده توی رشته های فنی هست و در پایتخت قرار داره باید این جوری باشه اصلا همه دانشکده های فنی و آموزشکده ها این جوری هستن جز تاسف چیزی نمیشه گفت و اینکه یه دانشگاه مطمئنن بهتر از شمسی پور هست.

  2. نمیدونم این دوستی که انقدر از شمسی پور بد می گه دانشجوی چه دورهای است؟؟؟ ولی من از هر کسی که در شمسی پور درس می خونه از سطح علمی بالای اون تعریف می کنه!!! شاید هم این دوستمون رتبش در کارشناسی ناپیوسته 90 جوری هست که می خواد قید بچه هایی که روزانه شمسی پور قبول میشن رو بزنه و انقدر از دانشگاه غییییییر انتفاعی علم و فرهنگ تعریف می کنه. عجبم!!!

  3. سلام
    ممنون
    توضیحات خوبی بود و از لحن نویسنده معلوم هست که دید منطقی به مسائل داره و یه طرفه نگفته.
    احتمال داره به این دانشگاه بیام واسه ادامه تحصیل و…
    به امید بهبود بیشتر برای رتبه های برتر و تمامی دوستان دیگر
    موفق باشید.

  4. این دانشگاه مگه دولتی نیست؟ چرا شهریه 500 هزار تومان میگیره؟!؟!
    شهریه دانشگاه علم و فرهنگ چقدر هست؟

  5. گفتین شهریه شبانه 500 تومان هست؟

  6. آقا من شدیدا پیشنهاد میکنم که دانشگاه علوم و فنون با اینکه غیرانتفاعیه اما خیلی بهتر از این دانشگاست .

  7. سلام
    من فاطمه هستم
    درجوابم به نیلوفرجون باید بگم که رمز موفقیتم همون
    درس خوندن در طول ترم و وقتی بود که درسا رو پاس
    میکردم
    راستش مدار وساختمان رو مقسمی خوندم
    ولی استادمون کامل درس نداده بودن و من باقیشو خودم از همون کتابا خوندم.
    چیز دیگه ای هم که بود اصلا استرس به خودم راه ندادم.درسته وقتی به سوالای سی رسیدم واقعا گیج شده بودم ولی خونسردیمو حفظ کردم و چون سی رو هم کار کرده بودم به خودم گفتم این سوالا چیزی نیست که نتونم جواب بدم!!!
    در کل کمک خداوند و عدم استرس در کنار کمی تلاش(یه ماه و نیم)باعث شد رتبم بشه31
    ضمنا یه سوال از مدیر سایت:
    من چون کاردانیمو دانشکده فنی مهندسی قوچان گرفتم درواقع محل زندگیم همینجاست با رفتن به تهران مثل رجایی یا شمسی پور مشکل دارم
    حالا واقعا دانشکده مهندسی قوچان نسبت به اون دانشگاه ها چجوریه؟دوس داشتم بدونم
    با تشکر
    آهان ببخشید سر همه رو درد آوردم ولی من دو یا سه هفته به امتحانات آشنا شدم.و خیلی همینجا روحیم قوی شد .حتی میگفتم من باید رتبه 1 بشم.
    اگر به دروس عمومیم هم توجه میکردم شاید میشد!!! با این حال خدا رو صدهزار مرتبه شکر

  8. ببخشید منظورم توی نظر قبلی این بود که تا دو
    یا سه هفته قبل از امتحانات با این سایــــــــت آشنا شدم.اشتباها کلمه سایت جاافتاده بود!!!
    واقعا متشکرم

  9. با تشکر از مطلب بسیار مفیدی که قرار دادید.
    فقط در مورد خوابگاه اون خوابگاه دولتی که فرمودید چطور الویت بندی میشه در موردش؟ مثلا به روزانه ها داده میشه یا به ترتیب رتبه کنکور اولویت بندی میکنن؟ بعد این خوابگاه دولتی صد در صد رایگان هست یا باید مبلغی پرداخت بشه؟ حالا دیگه واقعا سر دوراهی موندم که اولویت اولم باهنر شیراز باشه یا شمسی پور ؟ ساکن شیراز هم هستم.
    اگر امکانش پاسخ بدید چون خودشون پاسخگو نیستند امکان مراجعه حضوری هم برای من نیست
    مرسی

  10. ببخشید منظورم این بود که 2,3 هفته قبل از امتحان کنکور با این سایــــــــت آشنا شدم
    اشتباها کلمه سایت جاافتاده بود
    بازم تشکر

  11. من کاردانی آموزشکده بروجن بودم از نظر ساختمان- سلف- کلا ظاهر از اینجا بهتره اما اما ن از استید بی سواد
    باورتون میشه اونجا یکی با مدرک کاردانی کا خودش دانشجوی کارشناسی پیام نور بود اونجا به ما شبکه درس میداد آخر ترمم همه را 10 تا 12 داد شاگرد اولمون 12 شد و اونی که همه درساشا میوفتاد هم 10 معلوم بود حتی سواد برگه تصحیح کردنم نداشته

  12. آقا پیمان اون عکس اول که تابلو دانشکده بود رو چرا نذاشتی؟ خیلی مهم بود چون نشوته بود “وزارت علوم” و اینکه کلمه “دانشکده” رو بکار برده بود.

  13. دوستان عزیز من که پیشنهاد نمی کنم برین اینجا!! جهت آشنائی هرچه بیشتر به فیس بوک برید و شمسی پور فان رو سرچ کنید :دی

  14. باسلام…
    ظرفیت ها اعلام شد…
    سبزوار امسال پذیریش نداره!!!
    بهترین انتخاب واسه ی رتبه 43 — بچه کرمانشاه کجاس؟؟؟
    به نظرتون شمسی پور بهتره یا یکی از دانشگاهها مثلا سیرجان؟؟؟؟
    لطفا زود جواب بدین زیاد وقت نداریم!!!

  15. عكس هايي كه از داخل نشون داديد (عكس هاي سلف) قشنگ تر از دانشگاه آزاد ما هست.

  16. بابا صد رحمت به دانشگاه کسری رامسر. ما اینجا فکر می کنیم تو هتل هستیم.. از لحاظ امکانات خیلی سرتره از شمسی پوری که این همه آوازش پیچیده. واقعا متاسفم. برای اینکه به دانشجویان فنی بها نمی دن. پس من اینجا بمونم بهتره تا برم سراغ انتخاب رشته. چون دوباره شرکت کردم. مرسی از اطلاع رسانیتون آقا پیمان

  17. سعی کن جوری باشه که به خانواده نزدیک باشی وگرنه این دو سال می گذره؟؟؟ و سعی کن خودت تصمیم بگیری چند ماه زحمت کشیدی که این و اون بهت بگن کجا بری!!!

  18. با سلام
    شنیده بودم شمسی پور داغونه
    اگه وقت کنم به زودی اطلاعاتی رو در مورد دانشگاه صنتعی سیرجان و دانشکده زرند ارسال خواهم کرد

  19. سلام…
    اگه كسي راجع به سيرجان و دانشگاش اطلاعاتي داره لطفا بگه…

  20. نویسنده پست

    یکی از دوستان فرموددند من احتمالا داوطلب 90 هستم و می خوام رقیب هامو کم کنم!!!
    باید بدونید من دانشجوی شمسی پورم، نه رقیب شما
    خدا شاهده هرگز قصد بدگویی نداشتم و فقط خواستم حقیقت اونجه هست رو ببینید و عاقلانه تصمیم بگیرید.
    هیچ نفعی از بابت انتخاب هیچ کس در این کنکور نصیب من نمیشه.
    آرزو دارم همه با چشم باز انتخاب کنند و از نتیجه راضی باشند.
    در مورد خوابگاه پرسیده بودید:
    بله، مجانی نیست،این بدیهی است
    هزینه خوابگاه دولتی رو دقیق نمی دونم اما فکر می کنم حدود 150-200 حداقل بوده
    خوابگاه خودگردان 500
    ظرفیت خوابگاه محدوده، اولویت بر اساس رتبه نیست
    خوابگاه فقط برای شهرستانی ها، بصورت محدود، برای چندین ترم داده میشه، اون هم خوابگاه خودگردان
    خوابگاه دولتی برای موارد خاص، مثلا افراد تحت پوشش کمیته امداد و کسانی که استطاعت مالی ندارند داده میشه + فرهنگیان!!

  21. سلام /// اینجا شهریه میگیرند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منتظری مشهد بهتره یا اینجا ؟؟؟؟
    کدوم بزرگتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    یکی جواب بده !!!!!!!!!!!!

  22. فاطمه خانم شما دانشکده شریعتی رو انتخاب کن برو رو سایت تورانی و عکس های دانشکده رو ببین که چه بهشتیه.اگه هزینه واست مهم نیست میونی بری شهید رجایی ولی دانشکده شریعتی هم خیلی خوبه…میشه گفت قوچان رو زمینه و شریعتی رو اسمونه…حالا هر چی نظر خودتونه…شریعتی روزانه میگیره و شهید رجایی شبانه.من خودم دانشجوی شمسی پورم که شمسی پور فقط مخصوص اقایونه هواست باشه به اشتباه انتخابش نکنی‎!‎

  23. پاسخ به فاطمه:
    اول از همه که تبریک میگم و به عنوان یه هم دانشگاهی از موفقیتت در کنکور خوشحالم
    اما اون دوستی که گفتن مجتمع آموزش عالی قوچان نسبت به شریعتی نسبت زمین به آسمونه بد نیست بدونن سطح علمی بچه های دانشگاه ما هم کم نیست و هر سال رتبه های خوبی میده مثلا نفر 3 و 8 کنکور 89کاردانی به کارشناسی از دانشگاه ما بود, و کلا آمار قبولیش خوبه وشاید مهمترین دلیلش سختگیری اساتید در نمره دادن باشه که هر چند فاتحه معدل ما رو میخونند ولی سختکوشمون میکنند.
    در ضمن فاطمه جان یکی از همشهریات الان شریعتی میخونه میتونی ازش راهنمایی بخوای اگه لازم دونستی آیدیت رو بذار

  24. در مورد اساتید استاد حاج رسولیها رو یادتون رفته بود
    در ضمن دوستمون به طور کامل شمسی دکه رو تشریح کردند ، من خودم دوره کاردانی اونجا بودم و می شه گفت اساتیدش فقط یه درد سطح کاردانی می خورند نه کارشناسی

  25. دانشکده شهید رجایی !!!!?!!?

  26. توجه…………………………توجه…………توجه
    خانمها و آقایون توجه داشته باشن که در انتخاب دانشگاه شهید باهنر کرمان محل تحصیل زرند دقت کافیو به خرج بدن من خودم یک ترم اونجا بودم یک جهنم به تمام معناست زرند تنها خوبی که داره خوابگاه اونه و دیگه در مورد چیزای دیگش باید بگم که از جهنم هم بدتره به طوری که خود کرمانی ها هم ازش تنفر دارن…..به دوستان عزیزم اینو بگم که فریب عنوان بعضی از دانشگاها ها رو نخورید مثل دانشگاه شهید باهنر کرمان که خودش دانشگاه خیلی خوبیه ولی برای ما فنی ها محل تحصیل زرند است که یک جهنم به تمام معناست و اصلا انتخاب خوبی برای کسی که میتونه یه جای بهتر قبول بشه نیست در مورد سایر دانشگاه ها هم خوب تحقیق کنید تا خدایی نکرده پشیمون نشید….!

  27. سلام
    دوستان من خودم دانشجوی کاردانی همین دانشکده بودم الان هم و کارشناسی ترم 5 هستم . و خواستم بگم که بیشتر توضیحات درباره شمسی پور که در بالا گفته شد درست بود .
    شمسی پور به شدت با کمبود استاد خوب مواجه است
    میتونم بگم که سطح علمی بچه ها واقعا خوبه . البته بستگی به ورودی داره . مثلا یادم می یاد که در دوره کاردانی سطح هم ورودی های من خیلی عالی بود . ولی هم ورودی های کارشناسی من سطحشون پایین بود در حالی که یه ورودی قبل تر از ما در کارشناسی سطحشون واقعا خوب بود و امسال هم 8 تاشون تو دانشگاه های تاپ تهران ارشد قبول شدند .
    ولی در کل من این دانشگاه را بازم ترجیح میدم به علم و فرهنگ . اگه قلق استاد ها بدونی می تونی با معدل بالا فارغ بشی . اگه ترمی 18 واحد هم برداری شهریت بالای 350 نمیشه که کمتر هم میشه . شهریه ثابت 50 هزار تومان میباشد . الان استاد خوب کم داره اما دارن استاد میگیرن . امیدوارم که وضع شمسی پور بهتر بشه . راستی یه صفحه هم در فیسبوک هست برای شمسی پور به نام shamsipour Institute of technology یه صفحه دیگه هم هست به نام “شمسی پور ” . سوالی داشتین میتونید اونجا بپرسید .

  28. سلام می خواستم بدونم بعد از رجاء سطح علمی کدوم بیشتره؟
    ایوانکی – ادیبان گرمسار – غیاث الدین جمشید کاشانی آبیک قزوین

  29. بچه ها لطفا یکیتون بگه من با رتبه 11000 به قبولی در یکی از دانشگاههای مشهد قبول میشم یا نه؟؟ اگه قبول شم توی یه دانشگاهه سطح پایین قبول میشم یا معمولی به بالا؟؟؟
    ممنون میشم از راهنماییهاتون

  30. به نظر من که این حرفا دروغی بیش نیست چرا نمی گید که دانشکده شمسی پور سکوی پرتاب در رشته نرم افزاره
    چرا نمی گید مقسمی و عادلی نیا از دانشجویان همین دانشگاه بودن. همش از بدی هاش می گید

  31. معرفی کامل موسسه آموزش عالی پیام
    گلپایگان برای اونایی که میخوان انتخاب رشته کنن

    سلام . من یکی از دانشجویان سال سومی این دانشگاهم که دیگه از همه لحاظ زیر و بم این دانشگاها میشناسم .
    دانشگاه پیام از سال 1384 شروع به کار کرد . از لحاظ وضعیت مکانی در سطح بسیار ضعیفی بود تا اینکه سال 88 با ساخت یک دانشگاه با وسعت تقریبا 6000 متری این مشکل برطرف شد اما هنوز کمبود فضا احساس میشه .
    از حق نگذرم که طی این دوسال نگرش من تقریبا نسبت به داشگاه عوض شد چون اوایل بسیار از لحاظ آموزشی و تدریسی دانشگاها در سطح پایینی میدیدم ولی هم اکنون میتونم بگن از لحاظ آموزشی و تحصیلی وضعیت قابل قبولی داره.
    اساتید موسسه پیام اغلب جوانند اما اساتید خبره و مجرب هم درشون به وفور پیدا میشه . هم اکنون این موسسه بیش از بیست رشته تحصیلی را ساپورت میکنه . این دانشگاه مجهز به 3سایت که البته 2تا در ساختمان اصلی و یکی در ساختمان قدیم است. از امکانات این دانشگاه میشه به نمازخونه,سلف,کتابخانه,سرویس بهداشتی,آزمایشگاه(ضعیف), سرویس ایاب و ذهاب ,4تا خوابگاه خودگردان که برعکس همه جا 3تاش متعلق به پسرا !!! و یکیش مال دختراست. گرچند من اصلا خوابگاهاشا پیشنهاد نمیدم .
    موسسه پیام در منظره زیبایی واقع شده . و آب و هوای گلپایگان در زمستان سرد و کوهستانی و تابستان تقریبا گرم و خشک است.
    فاصله گلپایگان تا اصفهان با اتوبوس 3ساعت و تا تهران 5 ساعت است.
    اما تنها مسئله ای که باقی میمونه خود شهر گلپایگانه که اصلا شهر خوبی برای دانشجوها نیست . چون هیچ قطب تفریحی نداره حتی یه دونه سینما هم نداره . زود هم تعطیل میشه یعنی مردم ساعت 8.5شب به بعد مغازه ها را میبندن و شهرش میشه مثل شهر ارواح , مردم بسیار خشک و مرده ای داره , غریب کش هستن و اصلا با دانشجوها خوب نیستن , تنها روزنه امیدی که برای دانشجو میمونه شهر خوانسار هست که در 30 کیلومتری گلپایگانه و کاملا شهر زیبا و تفریحی و فرحبشی هست . خلاصه اگر واقعا دنبال درس هستید و بیشتر به خودتون متکی هستین دانشگاه پیاما بهتون توصیه میکنم.

  32. من سال 88 رتبم شد 107 دانشکده شریعتی قبول شدم.النم مشغول تحویل پروژه ام هستم.دانشکده ما بهشته فضای باز و سرسبزش خیلی زیاده. بزرگه و امکاناتش خوبه. مسیرش هم سر راسته. میتونید تو سایت عکساشو ببینید.shariaty.ac.ir

  33. واقعاً شماها به اینجا میگین دانشکده؟!
    پس بیچاره شماها. دوست عزیز نویسنده همچین بیراه هم نگفتید چون بیشتر از مدرسه های دهه 60 هم نیست.

  34. سلام دوستان
    منم کاردانی شمسی پور بودم ، باید بگم که عکس ها وضعیت واقعی دانشکده رو نشون نمیده و خود دانشگاه رو اگه بهش سر بزنید میبینید که خیلی داغون تره ، در ضمن شهریه ای که برای خوابگاه نوشتید اشتباهه و درستش اینه که پول یک ترم خوابگاه دولتی بیشتر از پنجاه هزار تومن نمیشه و خوابگاه خصوصیش هم نهایتا سیصد چهارصد تومنه ، که دو ترم در خوابگاه خصوصی و دو ترم در خوابگاه دولتی سمیه میتونید بمونید .
    و در ضمن شهرت دکه ی شمسی پور بخاطر دوران قبل از سال هشتاد هست که اساتیدی از دانشگاه تهران میومدن برای تدریس تو شمسی پور ، ولی الان بعضی از اساتید دانشچوی ارشد هستن ..

  35. تو رو خدا جواب درست بدید
    بالاخره شهریه خوابگاه دولتی 50 تومن هست یا 200 تومن؟
    اگر 200 تومن هست و فقط دو ترم خوابگاه میدند زودتر اعلام کنید تا همون شیراز خودمون رو انتخاب کنیم. هنوز مهلت ویرایش هست. من اول شمسی پور رو زدم بعد باهنر شیراز.
    لطفا سریعتر جواب بدید ممنون

  36. درسته شمسی پور هیچی نیست! ولی به نظر من بهترین انتخاب برای پسران شمسی پوره!!!

  37. سلام
    من با حرفایی که در مورد شمسی پور زده شد موافقم چون خودم کاردانی روزانه اونجا بودم.واسه خوابگاه دو ترم حدود 300 تومن واسه خودگردان باید پول بدی دو ترم هم حدود 50 تومن واسه دولتی.وضع خوابگاه ها تا وقتیکه من اونجا بودم وخیم بود(البته نسبت به یک دانشگاه فنی درجه یک).بقیه مطالب کاملا صحت داره.از نویسندش ممنونم.

  38. دکتر خرسند -سید رضی-حلج رسولی ها-عادلی نیا-شاطریان
    از استید خوب شمسی پورن
    من اطلاعات در مورد همه دانشگاههای کارشناسی ناپیوسته دارم
    تو این انتخاب هایی که دارید شمسی پور برای کسایی که تو شهرشون روزانه ،شبانه ندارن بهترین انتخاب می باشد
    وبه بچه های شهرهای دیگه مثل اراک و شیرازو..بهتره که تو شهر خودشون بمونن.
    موفق باشید

  39. لطفا”درمورد دانشگاههای دولتی دیگه ما رو راهنمایی کنید با تشکر

  40. سلاااااام من دانشجوي پيام نورم اگه شماهادانشگاتون عينه من بودچيكارميكرديد؟؟؟؟؟؟
    استاددرسامونوخودمون انتخاب نميكنيم يه ساختمونه 3اتاقه روكردن دانشگاه استادامونم افتضاحاافتضاح تازه روزايي كه ميريم كلاسم معلوم نيس چه روزاييه من كه امتحانامونم كشوريه من فقط موندم كاردانيموبگيرموازاون خراب شده راحت شم

  41. دانشکده و آموزشکده فنی شماره یک مشهد (شهید محمد منتظری) به مراتب بهتر از این دانشکده هست.
    هم محیط آموزشی وسیعتر و هم امکانات بهتر …
    واقعا به عنوان کسی که اونجا تحصیل کردم به خودم افتخار میکنم.

  42. سلام خسته نباشی پیمان جان لطفا سایت خوبتو اپدیت کن و مطالب جدید درج کن ممنون

  43. سلام دوستان
    من دانشجوي روزانه شهيد شمسي پور كارشناسي هستم
    اين دانشگاه براي شهرستاني ها زياد مناسب نيست چون خوابگاه نداره و طبق اخرين تماس من با امور دانشجويي تنها خوبگاه كلنگي هم كه در خيابان طالقاني داشته و در دست تعميرات بوده بايد به آموزش پرورش بده و فقط يك خوابگاه خصوصي در وليعصر هست كه هزينه ترمي 700 هزار تومان داره و بچه ها در سالن هستند و سلف و .. نداره.سيستم گرمايشيش هم مشكل داره . خلاصه اگه ميتونيد حدود 2-3 ميليون براي فقط خوابگاه كنار بگذاريد(4 ترم) بيايد اينجا. تا مثل دوستاي شهرستاني من مجبور نشيد با التماس دنبال امضا براي انتقال به غير انتفاعي محل زندگيتون بشيد.
    اميدوارم موفق باشيد.

  44. ایا دانشگاه منتظری مشهد از شمسی پور بهتر است با اینکه هردو روزانه ناپیوسته کارشناسی هستند؟؟؟؟

  45. من دانشجوی اموزشکده ملاصدرای رامسرم.کاردانی میخونم.میخواستم بدونم انقلاب اسلامی و دانشکده تبریز واسه کارشناسی سطح علمی و وضعیت خوابگاهاشون چطوره؟؟

  46. من دانشجوی اموزشکده ملاصدرای رامسرم.کاردانی میخونم.اینجا واقعا همه چیزش افتضاحه.بدترین دانشکده ایرانه.حواستون باشه دوستان

  47. سلام دانشکده شمسی پور فوق العاده بی نظم و قاعده و بی عدالت استو فقط اسم در کرده است.

  48. این رو هم بنده اضافه کنم که شمسی‏پور کاملاً پسرانه است و فقط پسرا میتونن در آن تحصیل کنند.

  49. من سال 85 روزانه کارشناسی حسابداری شمسی پور بودم. اون موقع که استاداش خوب بودن و الان که میبینم شما چیز دیگه ای نوشتید .شاید رفتن از اونجا. دکتر نوروش،کرمی،مرادی،استاد اعتمادی،.. اونجا درس میدادن. الان نمیدونم وضعیتش چجور شده.شهریه خوابگاهم بیشتر از 50 تومن نیست

  50. سلام
    می خواستم راهنماییم کنید
    من دوم دبیرستانم و می خوام برای سوم برم دبیرستانی که رشته کامپیوتر داره اما تقریبا نه از کنکورش اطلاعاتی دارم نه از دنشکده های این رشته و همه دانشکده شمسی پور رو معرفی می کنند
    اگه ممکن هست اطلاعاتی به ایمیلم بفرستید
    ممنون

  51. سلام من مهدی هستم از دانشکده شهید منتظری
    واقعه واسه خودمون متاسفام.چرا اصلا به رشته های فنی بها نمیدن بهترین دانشکده هاشون که خیلی افتضاح دیگه چه توقع از دیگر دانشکده هایه.البته بیشتر بحث من روی امکانات دانشکده هاست.واقعا چرا؟وئواقعا چرا؟

  52. سلام دوستان من بچه شهرستانم و واقعا از اين گفته هاي دوستان گيج شدم تو رو خدا يكيتون راستشو بگه واقعا هزينه خوابگاه چقدره ؟ و اصلا خوابگاه به شهرستانيها تعلق ميگيره در ضمن پس چرا همه از دانشگاه شمسي پور تعريف ميكنن؟
    ————-
    مدیر سایت : قبلا که ترم های دو سه به بعد به دانشجویان روزانه خوابگاه دولتی میدادند.

  53. سلام میبشه در مورد دانشگاه گرگان منو راهنمایی کنین مرسی

  54. سلام به مدیریت محترم
    آقا من یک سوال دارم که واقعا دوست دارم قبل از 9شهریور که ویرایش انتخاب رشته شروع میشه جواب بدید!
    من رشتم حسابداریه و کاردانی رو منتظری مشهد بودم وخودمم از شهرستان های مشهد
    کنکور کارشناسی رو بسیار عالی دادم و الان انتخاب اولم شمسی پور تهران ثبت کردم
    تو این سایت های مختلف فقط بدی شمسی پور و خوندم
    الان بدجور دو دل شدم
    اگه یکم توضیح بدید واقعا ممنون میشم

  55. دوستان سلام
    خواستم چند تا چیز راجب دانشکده شمسی پور بگم . دوستان من فوق دیپلم الکترونیک از دانشگاه غیر انتفاعی صدرا تهران دارم و دانشگاه شمسی پورم به دلیل اینکه یکی از استادامون اونجا درس میداد (استاد شهیدی )برای امتحان مجدد مجبور شدیم بریم اونجا .امسالم کنکور دادم واسمم مهم نیست اگه دوستان شهرستانی عزیز همه انتخاب اولشنو بزنن شمسی پور .اما چند تا نکته هست دوست دارم لاقل این دوستان بدونن اخه فکر می کنن مثلا دانشکده شمسی پور مثل بقیه دانشگاه های تهرانه در صورتی که اینطوری نیست ((مثلا فکر می کنن هر دانشگاه که تو تهرانه یا مثله دانشگاه تهران و صنعتی شریف و …)) دانشکده شمسی پور یه ساختمون داره بهمون ضایع گیه صدرا .یکی از استاده مام حداقل می تونم بگم اونجا درس می داد .فرقش اینه که یک دانشگاه دولتی و فخرش این که رتبه های برتر کاردانی به کارشناسی اونجان. دوستان این حرف من نیست حرفه مشاوره کنکوره ((اگه یک دانشگاهی از نظر سطح علمی با دانشگاه شهرستان خودتون فرق نداره دانشگاه شهرستان خودتون رو انتخاب کنید )) دوستان عزیز باور کنید دانشکده شمسی پور معادل همون دانشکده فنی دولتی خودتون تو شهرستان خودتونه .بعضی از دوستان فکر می کنن من حالا دارم این حرفا رو می زنم که دانشکده شمسی پور رو بد کنم بعد خودم برم اونجا .من کنکورم خوب دادم احتمال خیلی زیادم شمسی پور قبول میشم برای یک داوطلب تهرانی بهترین انتخابه چون از خانوادش دور نمیشه و دولتی هم هست همین.به فرض اینکه بدم دادم باشم مجبور میشم بیام شهرستانا شما اما پدرم در میاد.دقیقا شما هم اگه از خانواده دور بشین براتون سخته مگر اینکه واقعا ارزشش رو داشته باشه اما حقیقت اینه عین شمسی پور تو شهرستان خودتون هست .بعضی از دوستان توهم تهران رو دارن میگن خوب حالا میریم اونجا کار می کنیم فرض کنین ماهی 1 میلیون هم که بتون بدن نمی تونین از عهده خرج زندگی تو تهران بر بیاید.اگه دانشگاهی که مثل صنعتی شریف بود اشتباه محض بود که تو شهرستان خودتون بمونین اما شمسی پور کجا و بقیه دانشگاه های تهران کجا …دوستان سعی کنید یکم منطقی انتخاب رشته کنید همین

  56. یه چیز دیگم در ادامه بگم .. امیدوارم مدریت زودتر نظرم رو تا قبل انتخاب رشته ثبت کنه …یکی از دوستان پرسیده بود پس چرا همه می گن دانشکده شمسی پور خوبه ؟؟؟اولن که این حرفو کسی نمی زنه جز بچه های خوده تهران چون تنها دانشگاه هست که بچه ها می تونن برن بدون اینکه از خانوده دور شن ..تو الکترونیک حتی غیر انتفاعیم تهران نداره ما مجبوریم بیایم شهرستان ..بنا براین اسم در کرده برای این که تنها انتخاب ما تو تهرانه …البته همه می دونن دانشگاه دولتی از غیر انتفاعی بهتره ((ابته اینم بستگی به محل زندگیتون و دانشگاه داره )) ولی وقتی نمونه دانشگاه شمسی پور توی شهرستان خودتون هست واقعا دلیل انتخاب شمسی پور توسط بعضی دوستای شهرستانی رو نمی فهمم
    با تشکر

  57. سلام.
    بهترين دانشكده فني براي حسابداري كدام است؟

  58. سلام
    من ارشد پیام نور شهر ری قبول شدم در رشته کامپیوتر
    وکارشناسی کاشان
    اساتیدی چون دکتر ابراهیم پور
    وحیدی پور – تکیه بند

  59. برای ادامه تحصیل در رشته الکترونیک کارشناسی کدام دانشکده خوبه؟

  60. سلام‏ ‏من‏ ‏کاردانی‏ ‏معماری‏ ‏روزانه‏ ‏تو‏ ‏اراک‏ ‏میخونم.رتبه‏ ‏ام‏ ‏200شد.طبق‏ ‏تحقیقات‏ ‏من‏ ‏تمام‏ ‏دانشکده‏ ‏ها‏ ‏همینن‏ ‏.مثلا‏ ‏دانشکده‏ ‏ما‏ ‏ی‏ ‏ساختمان‏ ‏سه‏ ‏طبقه‏ ‏اس‏ ‏ک‏ ‏ظاهری‏ ‏مث‏ ‏هنرستان‏ ‏داره‏ ‏از‏ ‏نظر‏ ‏اساتید‏ ‏هم‏ ‏دانشگاهمون‏ ‏استاداش‏ ‏ب‏ ‏نسبت‏ ‏شهرستان‏ ‏واقعن‏ ‏خوبن‏ ‏مثلا‏ ‏استاد‏ ‏درک‏ ‏وبیان‏ مون‏ ‏ارشد‏ ‏از‏ ‏دانشگاه‏ ‏تهران‏ ‏داشت.نقطه‏ ‏قوت‏ ‏دانشگاهمون‏ ‏مدیر‏ ‏گروه‏ ‏بسیار‏ ‏سختگیری‏ ‏مث‏ ‏استاد‏ ‏برنده‏ ‏که‏ واقعن‏ ‏اگه‏ ‏استاد‏ ‏خوب‏ ‏نباشه‏ ‏برای‏ ‏ترم‏ ‏دیگه‏ ‏استادو‏ ‏عوض‏ ‏میکنه‏ ‏ک‏ ‏تو‏ ‏بعضی‏ ‏مواقع‏ ‏تو‏ ‏مضیقه‏ ‏اس‏ ‏و‏ ‏همون‏ ‏استاد‏ ‏میمونه.درکل‏ ‏ب‏ ‏حرف‏ ‏دانشجو‏ ‏گوش‏ ‏میده.ب‏ ‏نظرم‏ ‏‏ چیزی‏ ‏مهمتر‏ ‏از‏ ‏دانشگاه‏ ‏تلاش‏ ‏خود‏ ‏دانشجو‏ ‏ه

  61. دانشجوی شمسی پور

    سلام.من متن و نظرات رو خوندم…
    من ورودی مهر 91هستم که ما دانشجوهای مهر 91 و به بعد رو به ساختمان جدید انتقال دادند…
    در حال حاضر هم در حال ساختن ساختمان جدید شمسی پور واقع در میدان امام حسین پشت ساختمان انقلاب اسلامی هستن.ما هم اکنون تو ساختمان انقلاب هستیم و وقتی ساختمان تکمیل بشه به اونجا منتقل میشیم…
    و چون تو این ساخنمونی که تو ونکه ما اصلا نبودیم نمیتونم اظهار نظر کنم…
    فقط یه چند بار به سلف مراجعه کردم غذا و خوده ساختمان سلف عالی بود…همونطور که دوستون عکس رو گذاشته فضای خوبی داشت…
    ساختمان جدید فضای استراحت خیلی زیبایی رو داره که اما بنظرم کوچیکه یکم…
    و نزدیکه ایستگاه مترو امام حسین و ایستگاه بی آر تی شهید منتظریه…

  62. محمد امین

    سلام
    دمت گرم هرچی گفتی حق بود . تنها استاد خوبی که این دانشگاه داره عادلی نیا . دیگه هیچ کدوم بدرد نمی خوره. پسرخاله ام گفت نرو ولی گوش ندادم واقعا خریت کردم الان 60 واحد پاس کردم دارن اخراجم می کنن.

  63. با سلام خواستم بدونید که شمسی پور فقط اسم در کرده من الان اونجا درس میخونم نمره نمیدن تا پای مرگ هم که بریم…. ولی در هر حال باز میتونه نزدیکترین انتخاب به دوستایه تهرانی باشه

  64. سلام.
    خیلی ممنون از اینکه این اطلاعات رو در اختیار مون میزاری. اما یه چیزی رو میخواستم بت بگم که استاد تاثیر زیادی در موفقیت دانشجو نداره.
    من میخوام سعیمو بکنم و برای شمسی پور قبول بشم و هیچ چیزی نظر منو عوض نمیکنه.
    با آرزوی موفقیت برای همه ی اون کسایی که لیاقت رسیدن به جاهای بزرگ رو دارن.

  65. من ورودي مهر سال 81 تا 86 (كارداني و كارشناسي) حسابداري شمسي پور بودم.ساختمان آموزش هم تو دوره ما ونك بود. تو رشته ما استادا نمره بده الكي نبودند ولي تو سطح كشور (دانشكده هاي فني) بهترين بودند . اينو تمام كسايي كه چند ترم دانشگاه هاي ديگه گذرونده بودند همه تاييد ميكردن.الان نميدونم به چه وضعي افتاده ولي مطمئنا براي بچه هاي تهران انتخاب اول و براي بچه هاي شهرستان به شرط وضع مالي ميتونه انتخاب خوبي باشه.داستان خوابگاه ش هم درسته.زياد نميشه روش حساب باز كرد

  66. بله دانشگاه شمسی پور در حال انتقال به امام حسین هست و من بدبخت که 3 ترم دارم تو همین امام حسین(انقلاب اسلامی2) کارشناسی ارتباط تصویری می خونم حالا باید ترم 4 دندم نرم شه 2 ساعت تا یافت آباد خراب شده برم بخاطر همین انتقالات.خدا شاهده اگه قرار بود از اول برم یافت آباد دور درس و دانشگاهو خط می کشیدم

  67. با سلام
    میخواستم بدونم حداقل نمره قبولی در کنکور برای ورود اولیه و پذیرش در رشته کامپیوتر این دانشکده چقدر است
    تورو خدا جوابمو بدید

    ممنون

  68. سلام
    سایت دانشگاه شمسی پور رو میخوام نمی دونم چرا پیدا نمی کنم!!!!!

  69. من دانشجمی شمسی پور هستم دررشته کارشناسیictکه اولین دانشده دولتی که این رشته گذاشته ازنظر هزینه برای بچه های تهران خیلی خوبه ولی برای بچه های شهرستان صرف نمی کنه بیان ازنظر علمی خیلی خوبه

  70. با عرض سلام. من دانشجوی کاردانی شبانه ورودی بهمن 92 هستم. ولی نمیدونم کی و چجوری باید شهریه پرداخت کنم؟ خواهش میکنم هرکسی که شمسی پور درس میخونه منو راهنمایی کنه.ممنونم.

  71. سلام،بچه ها اگرممکنه یکی لیست اساتید دانشگاه شمسی رشته کامپیوتر رو برام بزاره.متشکر

  72. این دانشکده یه استاد داره به اسم <<ناصر رحمدل >> باور کنید بی رحم ترین استاد دانشکده است و اصلا سواد نداره لطفا اگه انتخاب واحد کردید با این لعنتی درس بر ندارید

  73. سلام
    ممنون میشم اگه بیای تو وبم و بگی نمره دادن تو این دانشگاه چجوریه

  74. سلام عزیزان دل . من دانشجوی کاردانی الکترونیک ، ورودی سال ۷۲ شمسی پور بودم. خوشحالم که اینجا رو چک کردم بعد از اینهمه سال ، با دیدن عکسهای نوستالژیک دانشکده کلی خاطرات شادم زنده شد و به دوران خوش و پرشور جوانی برگشتم . افسوس از این بی تدبیری بخاطر جابجایی ساختمون دانشکده ، که واقعا در بهترین نقطه تهران قرار داشت و ساختمان تکنولوژی امریکاییها بودش توی زمان شاه . چقدر دلم برای اونجا و اون دوران تنگ شده .
    دوستان عزیزم . قدر این دانشکده رو بدونید و اسمشو توی محافل صنعتی و تکنولوژی همیشه زنده نگهدارید . موفق و پیروز باشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *