اگر کسی دی ماه قبول نشود !!! چه می شود؟
مدیر انجمن: fatemi
اگر کسی دی ماه قبول نشود !!! چه می شود؟
با سلام.
از اونجا که برخی از دوستان من دیپلم شون مونده برای دی و دانشگاه هم قبول شدند یک سوال تو ذهنم ایجاد شده که خوشحال میشم جواب بدهید.
اگر کسی از تک ماده استفاده کرده باشه و رشته اش هم فنی و حرفه ای باشه و مثلا یک درس نهایی برای دی ماه داشته باشه و تو "دی" هم قبول نشه معرفی میشه به مدرسه شبانه ، درسته ؟ یعنی دانشگاه معلق میشه و عملا باید بره مدرسه شبانه یا بزرگسالان ؟
در ضمن توی این مدرسه بزرگسالان فقط درس های مونده رو دوباره امتحان میده یا باید از اول بره سر کلاس و دو سال درس بخونه ؟
با تشکر.
از اونجا که برخی از دوستان من دیپلم شون مونده برای دی و دانشگاه هم قبول شدند یک سوال تو ذهنم ایجاد شده که خوشحال میشم جواب بدهید.
اگر کسی از تک ماده استفاده کرده باشه و رشته اش هم فنی و حرفه ای باشه و مثلا یک درس نهایی برای دی ماه داشته باشه و تو "دی" هم قبول نشه معرفی میشه به مدرسه شبانه ، درسته ؟ یعنی دانشگاه معلق میشه و عملا باید بره مدرسه شبانه یا بزرگسالان ؟
در ضمن توی این مدرسه بزرگسالان فقط درس های مونده رو دوباره امتحان میده یا باید از اول بره سر کلاس و دو سال درس بخونه ؟
با تشکر.
Re: اگر کسی دی ماه قبول نشود !!! چه می شود؟
سلاماگر کسی از تک ماده استفاده کرده باشه و رشته اش هم فنی و حرفه ای باشه و مثلا یک درس نهایی برای دی ماه داشته باشه و تو "دی" هم قبول نشه معرفی میشه به مدرسه شبانه ، درسته ؟ یعنی دانشگاه معلق میشه و عملا باید بره مدرسه شبانه یا بزرگسالان ؟
بستگی به سنش داره
فقط درس های باقی مانده رو پاس میکنه .در ضمن توی این مدرسه بزرگسالان فقط درس های مونده رو دوباره امتحان میده یا باید از اول بره سر کلاس و دو سال درس بخونه ؟
سلام جناب فاطمی ، ممنونم از حضورتون در این تاپیک.
این دوستم بنده خدا داره از ترس می میره ، از الان داره می خونه برای دی که قبول بشه ولی هی به من میگه اگه قبول نشم چی میشه؟ (دو تا درس مونده داره) و من هم می گم باید بری شبانه و اطلاعات بیشتر رو از انجمن برات می گیریم که یگ گل سرسبد "آقای فاطمی " هست و جواب میده.
این دوست من متولد 1372 هستش و دانشگاه هم فکر کنم غیر انتفاعی قبول شده بهمن با دیپلم باید بره و رشته هنرستانش هم ساخت و تولید بود ، الان بنده خدا ما رو داره می بینه و حسرت می خوره که چرا بیشتر نخوند و می خواد درباره شبانه بدونه ! و خودم هم دیگر هیچ وقت نیاز پیدا نخواهم کرد ولی کنجکاوم بدونم.
1-یعنی اگر دی قبول نشد پرونده رو از مدرسه می گیره و میده یک مدرسه شبانه ؟
2-هزینه شبانه چقدر است؟
3-توی چه ماه ازش امتحان می گیرند و من شنیدم شبانه خیلی راحت تر دیپلم میدند؟ درسته؟
4-باید سر کلاس هم بره یا فقط امتحان میده؟
5- تو چه ماهی امتحان میده؟
6-میتونه کنکور سال بعد شرکت کنه و دیپلمش تا خرداد سال آینده در می آید؟
7-فرق دیپلم شبانه با دیپلم معمولی در چیست؟
با تشکر از جناب فاطمی گل
این دوستم بنده خدا داره از ترس می میره ، از الان داره می خونه برای دی که قبول بشه ولی هی به من میگه اگه قبول نشم چی میشه؟ (دو تا درس مونده داره) و من هم می گم باید بری شبانه و اطلاعات بیشتر رو از انجمن برات می گیریم که یگ گل سرسبد "آقای فاطمی " هست و جواب میده.
این دوست من متولد 1372 هستش و دانشگاه هم فکر کنم غیر انتفاعی قبول شده بهمن با دیپلم باید بره و رشته هنرستانش هم ساخت و تولید بود ، الان بنده خدا ما رو داره می بینه و حسرت می خوره که چرا بیشتر نخوند و می خواد درباره شبانه بدونه ! و خودم هم دیگر هیچ وقت نیاز پیدا نخواهم کرد ولی کنجکاوم بدونم.
1-یعنی اگر دی قبول نشد پرونده رو از مدرسه می گیره و میده یک مدرسه شبانه ؟
2-هزینه شبانه چقدر است؟
3-توی چه ماه ازش امتحان می گیرند و من شنیدم شبانه خیلی راحت تر دیپلم میدند؟ درسته؟
4-باید سر کلاس هم بره یا فقط امتحان میده؟
5- تو چه ماهی امتحان میده؟
6-میتونه کنکور سال بعد شرکت کنه و دیپلمش تا خرداد سال آینده در می آید؟
7-فرق دیپلم شبانه با دیپلم معمولی در چیست؟
با تشکر از جناب فاطمی گل
سلام عزیز . شما لطف داری . گفتم که بستگی به سنش داره ،ممکنه یه ترم دیگه هم بتونه توی روزانه بمونه. باید با مدرسه روزانه صحبت کنه1-یعنی اگر دی قبول نشد پرونده رو از مدرسه می گیره و میده یک مدرسه شبانه ؟
اگر شبانه دولتی باشه هزینش خیلی کمه . ولی غیر انتفاعی و راه دور هزینش زیاد میشه . البته دوست شما دو تا درس بیشتر نداره ، غیر انتفاعیم بره خیلی زیاد نمیشه .2-هزینه شبانه چقدر است؟
امتحاناتش دی ماه و خرداد و مرداد هست ، معمولا تا جایی که امکان داره دستشونو بالا میگیرن ، ولی خود دانش آموز هم باید تلاش کنه . مدرسه شبانه مثل دانشگاه هست و هر سال سه ترم داره . ترم دی ماه و بهمن ماه حداکثر 17 واحد میده و ترم تابستان 8 واحد .3-توی چه ماه ازش امتحان می گیرند و من شنیدم شبانه خیلی راحت تر دیپلم میدند؟ درسته؟
اگر شبانه باشه باید سر کلاس بره و معافیت تحصیلی هم شاملش میشه ولی اگر متفرقه بره نیازی به کلاس نداره و فقط امتحان میده ، البته متفرقه معافیت تحصیلی نداره .4-باید سر کلاس هم بره یا فقط امتحان میده؟
ان شاء الله که توی روزانه قبول میشه ، ولی اگر کارش نشد از بهمن ماه دانش آموز شبانه میشه ، خرداد ماه ازش امتحان میگیرن و احتمال زیاد بعد از خرداد فارغ التحصیل میشه . یعنی زودتر از خرداد امکانش نیست . در ضمن هیچ مشکلی برای تحصیل در دانشگاه نداره6-میتونه کنکور سال بعد شرکت کنه و دیپلمش تا خرداد سال آینده در می آید؟
فرقش فقط توی مدرکه ، یعنی این یکی مهر شبانه میخوره و اون یکی مهر روزانه . البته برای ادامه تحصیل هیچ مشکلی نداره . در ضمن مدرسه شبانه معافیت تحصیلی بیشتری به دانش آموز میده و این خودش خیلی خوبه .7-فرق دیپلم شبانه با دیپلم معمولی در چیست؟
تو پست بالا گفتم که متولد خرداد 72 است ، میشه در این باره توضیح بدید ، یعنی دوباره می تونه تو همون روزانه بمونه؟گفتم که بستگی به سنش داره ،ممکنه یه ترم دیگه هم بتونه توی روزانه بمونه. باید با مدرسه روزانه صحبت کنه
ببخشید . اطلاعی ندارمparsa-pc نوشته شده:تو پست بالا گفتم که متولد خرداد 72 است ، میشه در این باره توضیح بدید ، یعنی دوباره می تونه تو همون روزانه بمونه؟گفتم که بستگی به سنش داره ،ممکنه یه ترم دیگه هم بتونه توی روزانه بمونه. باید با مدرسه روزانه صحبت کنه
خسته نباشید
من سال دوم گرافیک هستم و احتمال میدم برای امتحانات دی ماه دوتا از درسای تخصصیم رو نتونم پاس کنم
اگه توی خرداد نمره بالاتری بیارم میتونم قبولی خرداد رو بگیرم؟
این که من توی ابان ماه تغییر رشته دادم میتونه باعث بشه با نمره ی پایین تری بتونم قبول بشم؟
با توجه به این که این دو درس عملی هستن (خوشنویسی و چاپ) اگه اعتراض کنم چه کسی رسیدگی میکنه؟
من سال دوم گرافیک هستم و احتمال میدم برای امتحانات دی ماه دوتا از درسای تخصصیم رو نتونم پاس کنم
این که من توی ابان ماه تغییر رشته دادم میتونه باعث بشه با نمره ی پایین تری بتونم قبول بشم؟
با توجه به این که این دو درس عملی هستن (خوشنویسی و چاپ) اگه اعتراض کنم چه کسی رسیدگی میکنه؟
انسان را مي توان نابود كرد اما نميتوان شكست داد
جواب تمام سوالات دروس افتادهparsa-pc نوشته شده:با سلام.
با تشکر.
دوست عزیز امتحانات خرداد ماه تعدادی نهایی هستند و تعدادی داخلی.دروس تخصصی تک ماده ندارد
و باید پاس شود.به فرض که چند دروس تخصصی و عمومی مردود شدید لذا فرصت دارید انتخاب واحد کنید و در شهریور پاس کنید.تنها 2 دروس که واجد شرایط اند(غیر تخصصی ها) می توانید تک ماده بزنید و باقی را باید انتخاب واحد کنید (بعضی مدارس به تعداد دروس هزینه ای میگیرند با نام حق ثبت و زحمت کار اداری) و دی ماه همان سال امتحان بدهید و غیر از این راهی نیست.اگه باز در دی ماه پاس نکنید شما میبایست باز انتخاب واحد کنید و شهریور سال بعد امتحان بدهید و باز اگه نتونستید پاس کنید معلومه که
یاعلی
آخرین ویرایش توسط irsoft در جمعه 3 دی 1389, 9:30 pm، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
آیا میدانید سرعت علم در ایران 11.5 برابر جهان است؟
برابر آمار سایت نیوساینتیست و ساینس متریکس
سلام من دانش آموز رشته کامپیوترم ولی لازم دونستم راهنمایی کنم در حد وسعمmaryam21 نوشته شده:خسته نباشید
دوست عزیر لینک ذیل رو باز کنید و شاخه خدمات فایل رو دانلود کنید و از حالت فشرده بیرون بیارید و pdf رو باز کنید دروس داخلی و نهایی و چیزهای دیگه توضیح داده این برا من که میخوام کنکور بدم خیلی اهمیت داره برا شما که دیگه خیلی خیلی مهمه صفحه 182 تا 195 رشته گرافیک رو بیار توضیحات لازم درج شده.
-دروس تخصصی اگه توی دیماه مردود شدید فقط در شهریور میتونید پاس کنید
-حتما با مشاوره مدرسه مشورت کن چون از بخشنامه ها اطلاع دارند ممکنه تغییرات داشته که بچه های انجمن اطلاعی ندارن.
ضمنا گرافیک رشته ای هست که با علاقه باید برید جلو (اگه فکر ادامه تحصیل داری) آموزشگاه های آزاد کمک خوبی میکنه تا به همکلاسی ها برسید
-تلاش کنید حتما میتونید دیماه قبول بشید تضمینی به شرط انجام تمام برنامه هایی که گفتم.جواب هایی که به دوستان درباره دروس افتاده دادم توجه کنید
همواره پیشرفت بچه های فنی رو خواستارم.http://www.tvoccd.medu.ir/IranEduThms/t ... p=1&rcid=7
راستی این فایل برا تمام رشته های خدمات و صنعت و کشاورزی اطلاعات عالی و ضروری است دانش آموزان و کنکوری ها
اگه سوالی بود برام پیام بزارید چون تو تاپیک خاصی نیست
آیا میدانید سرعت علم در ایران 11.5 برابر جهان است؟
آیا اختلافی در بین دوره های روزانه و شبانه از نظر معافیت تحصیلی هست؟
زمانش چقدره این معلفیت تحصیلی؟
شرایط خاصی هم از نظر معافیت تحصیلی دارد؟
زمانش چقدره این معلفیت تحصیلی؟
شرایط خاصی هم از نظر معافیت تحصیلی دارد؟