من دیشب تصادف کردم پای چپم شکسته امروز باید میرفتم بندر عباس واسه ثبت نام حالا چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید یکه راهنماییم کنه چه خاکی بریزم تو سرم
تو رو خدا یکی به من کمک کنه
مدیر انجمن: fatemi
- saye_aftab
- کاربر معمولي

تو رو خدا یکی به من کمک کنه
سلام بچه ها
من دیشب تصادف کردم پای چپم شکسته امروز باید میرفتم بندر عباس واسه ثبت نام حالا چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید یکه راهنماییم کنه چه خاکی بریزم تو سرم
بد بیاری آوردم
خوشبختى همون لحظه ايست كه احساس ميكنى خدا كنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصله ميگيرى
-
AMIRWWE619
- کاربر ساده

Re: تو رو خدا یکی به من کمک کنه
خدا بد نده ايشالله زودتر خوب شي!
تا 4شنبه وقت هست ميتوني به يه نفر مثلا پدرتون , داداشت يا .. بگي بره ثبت نام كنه !
تا 4شنبه وقت هست ميتوني به يه نفر مثلا پدرتون , داداشت يا .. بگي بره ثبت نام كنه !
- saye_aftab
- کاربر معمولي

آخه من تا 4شنبه نمیتونم برم ثبت نام میشه شنبه برم تمدید نمیکنن روز ثبت نام روAMIRWWE619 نوشته شده:خدا بد نده ايشالله زودتر خوب شي!
خوشبختى همون لحظه ايست كه احساس ميكنى خدا كنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصله ميگيرى
سلام عزیزsaye_aftab نوشته شده:سلام بچه ها
من دیشب تصادف کردم پای چپم شکسته امروز باید میرفتم بندر عباس واسه ثبت نام حالا چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید یکه راهنماییم کنه چه خاکی بریزم تو سرم![]()
بد بیاری آوردم
خیلی ناراحت شدم
برای ثبت نام معمولا چند روز دیرترم بری مشکلی نداره . ولی بهترین راهش اینکه که با دانشکده بندرعباس تماس بگیری و همه چیزو بگی به خاطر اینکه اگر دیر بری در جریان مشکلی که برات پیش اومده باشن . در ضمن میتونی به یکی از نزدیکانت وکالت بدی تا تمام کارات توی بندرعباسو انجام بده .
هیچکس همراه نیست تنهای اولsaye_aftab نوشته شده:سلام بچه ها
من دیشب تصادف کردم پای چپم شکسته امروز باید میرفتم بندر عباس واسه ثبت نام حالا چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید یکه راهنماییم کنه چه خاکی بریزم تو سرم![]()
بد بیاری آوردم
آیا میدانید سرعت علم در ایران 11.5 برابر جهان است؟
برابر آمار سایت نیوساینتیست و ساینس متریکس
برابر آمار سایت نیوساینتیست و ساینس متریکس