مشكل از چيه ؟

سوالات و ابهامات خودتون را در رابطه با خدمت سربازی در این بخش مطرح کنید

مدیر انجمن: مشاور سایت کارشناسی

قفل شده
آواتار کاربر
Omid12
کاربر ساده
کاربر ساده

مشكل از چيه ؟

پست توسط Omid12 » جمعه 17 تیر 1390, 10:21 am

سلام
من در تاریخ ۹۰/۲/۱۱ از دانشگاه انصراف دادم و در تاریخ ۹۰/۳/۴ مدارک خودمو برای سربازی ارسال کردم حال بعضی از اونایی که همرا با من بودند و مثل من انصراف داده بودند ۱۸ این ماه دارند اعزام میشن ولی هنوز اعزامی من نیومده ؟ :!: :?:
نمیدونم چرا ؟! به پلیس +۱۰ هم سر زدم اونا گفتند که مدارک رو فرستادیم ولی …..
هنوز هم منتظر برگ اعزامم نمیدونم تا کی بایدصبر کنم !!!!!
شما میدونید مشکل از چیه ؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!!؟
با تشکر

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
محل اقامت: My Heart
تماس:

Re: مشكل از چيه ؟

پست توسط farshidshd » جمعه 17 تیر 1390, 7:54 pm

Omid12 نوشته شده:سلام
من در تاریخ ۹۰/۲/۱۱ از دانشگاه انصراف دادم و در تاریخ ۹۰/۳/۴ مدارک خودمو برای سربازی ارسال کردم حال بعضی از اونایی که همرا با من بودند و مثل من انصراف داده بودند ۱۸ این ماه دارند اعزام میشن ولی هنوز اعزامی من نیومده ؟ :!: :?:
نمیدونم چرا ؟! به پلیس +۱۰ هم سر زدم اونا گفتند که مدارک رو فرستادیم ولی …..
هنوز هم منتظر برگ اعزامم نمیدونم تا کی بایدصبر کنم !!!!!
شما میدونید مشکل از چیه ؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!!؟
با تشکر
سلام

خیر مشکلی نیست

برگه میاد نگران نباشید

کد: انتخاب همه

دانشجوی ارشد نرم افزار

آواتار کاربر
Omid12
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط Omid12 » پنج‌شنبه 23 تیر 1390, 9:45 am

سلام
مگه قبلا به اين شكل نبود كه مامور پست نامه ي اعزام به خدمتو بياره خونه تحويل بده نامه ي منم كه نيومده هنوزم منتظرم كه بياد اما وقتي كه رفتم توي سايت پليس +10 ديدم كه نوشه :

-------------------برگه محل خدمت و برگه اعلام محل مراجعه

مشمولين براي دريافت برگه محل خدمت و برگه اعلام محل مراجعه مي بايست به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي(پليس+10) مراجعه نمايند.

---------------1390/4/13 دوشنبه اطلاعيه سازمان وظيفه عمومي ناجا در خصوص اعزام به خدمت مشمولان ديپلم و زير ديپلم در تير ماه 1390 گروه ناجا: سازمان وظيفه عمومي ناجا در اطلاعيه اي زمان اعزام به خدمت مشمولان ديپلم و زير ديپلم در تير ماه سال 1390را اعلام كرد

به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا: به اطلاع كليه مشمولان ديپلم و زير ديپلم (غايب و غيرغايب) و متولدين سال هاي 1355 تا پايان سال 1371 كه برگ اعزام به خدمت از سازمان وظيفه عمومي ناجا به تاريخ‌هاي 18و19 تيرماه 1390 دريافت داشته اند مي‌رساند كه براي اعزام به خدمت مي‌بايست به شرح ذيل اقدام نمايند.

1- در تهران( مشمولان ساكن تهران بزرگ)

كليه مشمولان ديپلم غائب و غير غائب كه زمان اعزام آنها در برگ اعزام به خدمت صادره از سازمان وظيفه عمومي ناجا تيرماه سال 1390 قيد گرديده است مي‌بايست در ساعت 6 صبح روز شنبه مورخ 18/4/1390 و كليه مشمولان عادي(زير ديپلم) غايب و غير غايب در ساعت 6 صبح روز يكشنبه مورخ 19/4/1390 به محل و مراكزي كه توسط سازمان وظيفه عمومي ناجا در قالب برگ محل مراجعه ابلاغ گردبده است حضور پيدا نموده تا به خدمت دوره ضرورت اعزام گردند.

2- در استانها( مشمولان ساكن شهرستانها)

كليه مشمولان ديپلم غائب و غير غائب كه زمان اعزام آنها در برگ هاي اعزام به خدمت صادره از سازمان وظيفه عمومي ناجا تير ماه سال 1390 قيد گرديده است در ساعت 7 صبح روز شنبه مورخ 18/4/1390 و كليه مشمولان عادي(زير ديپلم) غايب و غير غايب در ساعت 7صبح روز يك‌شنبه مورخ 19/4/1390 به معاونت وظيفه عمومي استان محل سكونت مراجعه تا به خدمت دوره ضرورت اعزام گردند.

لذا آندسته از مشمولاني كه به هر دليل تاكنون موفق به دريافت برگ اعلام محل مراجعه نگرديده اند مي توانند به نزديكترين دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه و نسبت به دريافت برگ مذكور اقدام و براساس اطلاعات مندرج در آن رفتار نمايند.

(يعني من غيبت خوردم الان ؟ dd: looc gsg ) ؟
حيف كه راجع به اين نميدونستم؟ naj
يعني غيبت خوردم رفت ؟ khk:
18 ماه خدمت شد 21 ماه خدمت ger krn:

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
تماس:

پست توسط farshidshd » پنج‌شنبه 23 تیر 1390, 10:26 am

هم پست میاره دم در هم میتونی بری پلیس +10

پلیس +10 ، یک هفته زودتر از پست جوابتو میده .

دانشجوی ارشد نرم افزار

آواتار کاربر
Omid12
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط Omid12 » سه‌شنبه 11 مرداد 1390, 10:46 am

با سلام
آخرش فهميدم مشكل از چيه
در آخر كه انصراف دادم يك نامه ي انصرافي بهم دادن و گفتن يك كپي هم پيش خودت باشه ازش
حالا من كه مدارك سربازي رو فرستادم اون نامه اي كه به من دادن رو با بقيه ي مدارك لازم فرستادم
وقتي هم كه نظام وظيفه ي شهرمون به خاطر دليل دير شدن دريافت نامه ي اعزام سوال كردم
گفتند كه انصرافيتون ثبت نشده گفتم چيكار بايد كرد گفتن كه نامه ي انصرافيتو بايد بياري
حالا من كه اون نامه رو براي درخواست اعزام دادم رفت و فقط يه كپيش ازش برام مونده و رسيد درخواست به خدمتي كه پليس +10 بهم داده
حالا دوباره بايد برم دانشگاه تا دوباره بهم نامه ي انصراف بدن ؟
يا با كپيش و رسيد درخواست اعزام به خدمت ميشه كاري كرد و انصرافيمو برام ثبت كنن ؟
يا بايد زنگ بزنم دانشگامون تا براشون بفرستن؟!
كدوم راه 100% باعث ميشه كه انصرافيم واسشون ثبت شه تا سريععععععععععععععععععع برم سربازي !؟؟
ger ger gsg

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
تماس:

پست توسط farshidshd » سه‌شنبه 11 مرداد 1390, 11:44 am

دانشگاه که دوباره نامه نمیده
همین کپی رو ببر دانشگاه برابر اصل کن بعد بیار ببین قبول میکنن یا نه...

.

دانشجوی ارشد نرم افزار

آواتار کاربر
Omid12
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط Omid12 » دوشنبه 24 مرداد 1390, 10:51 pm

farshidshd نوشته شده:دانشگاه که دوباره نامه نمیده

.
سلام
فردا ميخوام برم پيگير بشم حالا اگه نامه دادن يا كپي برابر اصل كردن
اونوقت ميتونم رسيدي كه از پليس +10 گرفتم رو با اين نامه ي انصرافي به نظام وظيفه استان بدم تا اونا همونجا با توجه به رسيد درخواست اعزام و نامه ي انصرافي تاريخ اعزام برام ثبت كنن و ديگه از اين كلافگي و معلق بودن خلاص شم ؟
يا چيز ديگه اي هم هست ؟

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
تماس:

پست توسط farshidshd » سه‌شنبه 25 مرداد 1390, 12:36 pm

Omid12 نوشته شده:
farshidshd نوشته شده:دانشگاه که دوباره نامه نمیده

.
سلام
فردا ميخوام برم پيگير بشم حالا اگه نامه دادن يا كپي برابر اصل كردن
اونوقت ميتونم رسيدي كه از پليس +10 گرفتم رو با اين نامه ي انصرافي به نظام وظيفه استان بدم تا اونا همونجا با توجه به رسيد درخواست اعزام و نامه ي انصرافي تاريخ اعزام برام ثبت كنن و ديگه از اين كلافگي و معلق بودن خلاص شم ؟
يا چيز ديگه اي هم هست ؟
چیز خاصی نیست دیگه
انشالله که تموم میشه

دانشجوی ارشد نرم افزار

قفل شده