كمك به دوستان در مورد انتخاب شهر كنكور سراسري 89

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
DANESHJOO-ONLINE
کاربر ساده
کاربر ساده

Re: كمك به دوستان در مورد انتخاب شهر كنكور سراسري 89

پست توسط DANESHJOO-ONLINE » دوشنبه 1 شهریور 1389, 6:48 pm

بدون شرح !!!

تصویر
..........

آواتار کاربر
azambita
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: تربت حيدريه-تاريخ تولد(27 /1/1358)
تماس:

پست توسط azambita » دوشنبه 1 شهریور 1389, 7:12 pm

اطلاعاتي در مورد شهرايي كه قبلا گفته بودم اميدوارم به دردتون بخوره
اين فايل DOC
http://www.persiangig.com/pages/downloa ... ambita.rar

اينم لينك PDF
http://idenju.persiangig.com/other/azambita.pdf
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

صفحه اول دفترچه پارسال بود ميتونين براي كسب اطلاعات بيشتر از روي دفترجه با مراكز تماس بگيرين
http://idenju.persiangig.com/other/1.pdf
اينم جدول شهراي رشته كامپيوتر مال پارسال
http://idenju.persiangig.com/other/j2.pdf

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اينم فايل اخرين رتبه هاي قبولي رشته كامپيوتر توي دانشگاههايي كه توي دفترچه پارسال بودبا تشكر از دوست خوبمون سارا
اين اطلاعات از سايت استاد طوراني جمع اوري شده

اين به صورت پي دي اف براي دوستاني كه افيس ندارن
http://idenju.persiangig.com/other/akha ... abooli.pdf

اين به صورت DOC براي دوستاني كه افيس دارن
http://idenju.persiangig.com/other/akha ... abooli.doc
گاه براي ساختن بايد ويران كرد، گاه براي داشتن بايد گذشت.... و گاه در اوج تمنا بايد نخواست

آواتار کاربر
fartash742000
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط fartash742000 » دوشنبه 1 شهریور 1389, 7:24 pm

بابا به خدا کارت خیلی درسته بیتا جون
یه دونه ای درودونه ای بیتا جون
مرسی بابت همه چی . پیر شی جوون . ایشالله خوش بخت بشی دختر bil:

آواتار کاربر
6SlipKnoT6
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: Teh.Sharyati
تماس:

پست توسط 6SlipKnoT6 » دوشنبه 1 شهریور 1389, 7:30 pm

azambita نوشته شده:سلام دوستان
اينم فايلي كه قولشو داده بودم
براي دريافت فايل به لينك زير مراجعه كنيد

str: str: str:
به نیابت همه بچها بهت یه خسته نباشی بزرگ میگم yes: yes:
چه بیمنطق به چشمات، میشه عادت کرد توی دستای تو باید، به سیگارهم حسادت کرد

KuhyaR
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: تهران

پست توسط KuhyaR » دوشنبه 1 شهریور 1389, 9:42 pm

azambita عزيز عالي بود و همه چي تموم .yes: yes: yes:
فقط در مورد يكي از هر ها كه نوشته بودي ، به نام شهر صنعتي البرز اگه اونيه كه من ميدونم و در استان قزوين هستش . 10 كيلومتري شايدم كمتر شهر قزوين هستش .
اين رو دوستان توجه كنند تا چشم كار مي كنه كارخونه هستش و. احتمالا بعد از 5 . 6 ماه كه اونجا بموني تمام شش هات دچار مشكل ميشند و احتمالا دور از جون بيماري ريه ميگيريد ،، چون صبح هاش هواش واقعا مضخرف و از هواي صبح تهران بدتر هستش . اصلا ارزش رفتن نداره !! پس اصلا بهش فكر نكنيد و چون بسته به جايي كه هست فكر نكنم سطح علميه جالبي داشته باشه !!!!!!!!!!! ddn: ddn:
روز تولدت شد و نیستم اما کنار تو
کاشکی می شد که جونمو هدیه بدم برای تو
درسته ما نمیتونیم این روز و پیش هم باشیم
بیا بهش تو رویامون رنگ حقیقت بپاشیم

daneshjoo
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط daneshjoo » دوشنبه 1 شهریور 1389, 10:01 pm

با عرض سلام
غیر انتفاعی لیان بوشهر چطوره
آزاد عالیشهر (بوشهر) چطور
کسی می دونه
ممنون

آواتار کاربر
azambita
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: تربت حيدريه-تاريخ تولد(27 /1/1358)
تماس:

پست توسط azambita » دوشنبه 1 شهریور 1389, 11:14 pm

daneshjoo نوشته شده:با عرض سلام
کسی می دونه
ممنون
متاسفانه نتونستم اطلاعاتي پيدا كنم ظاهرا توي فروم هم كسي نيست كه از اين شهر باشه
ولي سعي ميكنم از دوستاي ديگه م توي سايتاي ديگه كمك بگيرم
گاه براي ساختن بايد ويران كرد، گاه براي داشتن بايد گذشت.... و گاه در اوج تمنا بايد نخواست

sarous
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط sarous » دوشنبه 1 شهریور 1389, 11:26 pm

B.I.O.H.A.Z.A.R.D نوشته شده:
mononok نوشته شده:سلام
هنوز دانشگاه شهر دور نرفتی که اینقد شنگولی وقتی رفتی میبینمت....حتی روزانه شم اندازه ازاد شهر خودت خرج داره چه برسه به شبانه و غیرانتفاعی
يكي از دوستان همچين نظري رو داده بود! اونايي كه تجربه تحصيل تو يه شهر ديگه رو (دوره كارداني) دارن واقعا اينطوره؟؟؟ يعني حتي اگه روزانه هم باشي باز به اندازه آزاد ميشه!

آخه من اهل تهرانم و نمي دونم تو انتخابام چطور اولويت بندي كنم!! بعد از مراكز دولتي تهران اول غير انتفاعي علم و فرهنگ رو انتخاب كنم يا دانشگاه ها ي خوبه شهرهاي ديگه رو! از يه طرف مدرك دولتي به نظرم بهتره ولي علم و فرهنگم باز سطحش و امكاناتش خوبه! حالا اگه اينطور كه اين دوستمون مي گن باشه واقعا ارزش نداره برم يه شهر ديگه!!!

البته خيلي خنده داره كه هنوز جواب رتبه ها و ظرفيت ها نيومده من دارم انتخابامو انجام ميدم!!! :) ولي در هرحال اگه كسي تو اين زمينه راهنمايي داره ممنون ميشم ارائه بده!
درسته. خرج زیاد تر از آزاد میشه، شبانه یا غیر انتفاعی هم که باشید دیگه بدتر!
خیلی خرجا هست، کافیه یه لحظه فکرشو بکنید. اجاره خونه، رفت و آمد راه و ...

من که بیشترین مشکلی که داشتم توی راه دور، مشکل غذا بود ddn: جدی میگما،دانشگاه که غذای درست و حسابی نمیداد، مجبور میشدم، خودم یه کاریش بکنم. حالا اینو مثال زدم. اگر هم زیاد رفیق باز نباشی راه دور حسابی بهت سخت میگذره.

ایشالا که همون تهران قبول میشی bil:
با دوستمون موافقم.هزینش خیلی زیاد میشه.خودت حساب کن خیلی بخوای صرفه جویی کنی حداقل ماهی 150000-200000 تومان پول نیاز داری.کرایه خونه,آب,برق,تلفن,هزینه رفت آمد توی شهر و خارج شهر,غذا,لباس هاتو اگه بخوای بدی بیرون واسه شستن یا اتو کردن و....حساب کنی از مهر تا خرداد چقدر میشه؟بین 1350000تا 1800000 واسه 2 ترم میشه.این هزینه 2 ترم روزانه شهر دور.حالا شبانه و غیرانتفاهی مبلغ شهریه رو بین 250000 تا 350000 واسه هر ترم شبانه و مبلغ بالای 400000 واسه هر ترم غیرانتفاهی به این مبلغ باید اضافه کنی.هزینش خیلی بیشتر از آزاد میشه.ولی خودم میخوام برم یه شهر دیگه تا آزاد شهر خودم.آخه میخوام بریم عشق و حال,صفا,حال و هوایی عوض کنیم. rgs ssb: str:

nono
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: sky

پست توسط nono » دوشنبه 1 شهریور 1389, 11:30 pm

azambita نوشته شده:
daneshjoo نوشته شده:با عرض سلام
کسی می دونه
ممنون
متاسفانه نتونستم اطلاعاتي پيدا كنم ظاهرا توي فروم هم كسي نيست كه از اين شهر باشه
ولي سعي ميكنم از دوستاي ديگه م توي سايتاي ديگه كمك بگيرم
اره منم هرچی تحقیق کردم به جایی نرسیدم زیاد یکی از دانشجوهای اونجا رو هم از تو سایتش ایدیشو برداشتم باش چت کردم اما امار درستی نداد نمیدونم چرا dd:

کفت تا 12000گرفته دانشگاه بدی نیست کوچیکه تازه پارسال تاسیس شده و اکثر کلاساش تو تربیت معلم تشکیل شده خوابگاه نداره البته خوابگاه گردان داره استاداش میگفت هم خوبن هم بد هم دکترا دارن هم استاد لیسانسه میگفت خوده دانشجوها دارن سایته دانشگاه رو کامل میکنن ولی در کل این حرفارم بزور ازش کشیدم dd:

من ساکن اهوازم رتبم به بوشهر میخوره نمیدونم بزنم یا نه؟

راستی بچه ها میگم اخبار میگفت باید به دانشجوهای دختر راحت انتقالی بدن یعنی شامل ماهم میشه که غیر انتفاعی هستیم؟ ktb:

sarous
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط sarous » دوشنبه 1 شهریور 1389, 11:44 pm

mononok نوشته شده:

من که بیشترین مشکلی که داشتم توی راه دور، مشکل غذا بود جدی میگما،دانشگاه که غذای درست و حسابی نمیداد، مجبور میشدم، خودم یه کاریش بکنم. حالا اینو مثال زدم. اگر هم زیاد رفیق باز نباشی راه دور حسابی بهت سخت میگذره.
من فكر مي كردم روزانه كه هزينه اي نداره و خوابگاهم كه ميدن ديگه حتي به اندازه هزينه شبانه تهرانم نمي شه و مدركشم چون دولتيه بهتره و مي ارزه آدم به يه شهر ديگه بره!

B.I.O.H.A.Z.A.R.D و sarous و azambita ممنون از راهنماييتون

اينم اضافه كنم من بچه مثبتي هستم و دنبال شهرگردي و به قول شما صفا نيستم چون وقتي دوره كارداني رو ميگذروندم از ديدن بعضي از بچه هاي شهرهاي ديگه تعجب كه چه عرض كنم شاخ در مياوردم من به اندازه اونا با اينكه خيلي با دوستام هستم و آزادي دارم، نمي گشتم !!! (دوره كارداني من تهران بود ) اينو براي دوستاني عرض كردم كه اين هزينه رو منهاي هزينه گشتن بكنن و نتيجه رو بگن!!! :)
دوست من, بین مدرک شبانه و دولتی تفاوتی وجود نداره.یعنی مدرکی که به هر دو میدن دولتیه و شبانه توش ذکر نمیشه.به نظر من با توجه به اینکه کار نیست به فکر ارزش مدرک هم نباشید.در هر حال باید کار آزاد انجام بدیم مگر اینکه پارتی داشته باشین.من خودم از همین الان به فکر یه کار آفرینی خوبم.

sarous
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط sarous » دوشنبه 1 شهریور 1389, 11:50 pm

mononok نوشته شده:

من که بیشترین مشکلی که داشتم توی راه دور، مشکل غذا بود جدی میگما،دانشگاه که غذای درست و حسابی نمیداد، مجبور میشدم، خودم یه کاریش بکنم. حالا اینو مثال زدم. اگر هم زیاد رفیق باز نباشی راه دور حسابی بهت سخت میگذره.
من فكر مي كردم روزانه كه هزينه اي نداره و خوابگاهم كه ميدن ديگه حتي به اندازه هزينه شبانه تهرانم نمي شه و مدركشم چون دولتيه بهتره و مي ارزه آدم به يه شهر ديگه بره!

B.I.O.H.A.Z.A.R.D و sarous و azambita ممنون از راهنماييتون

اينم اضافه كنم من بچه مثبتي هستم و دنبال شهرگردي و به قول شما صفا نيستم چون وقتي دوره كارداني رو ميگذروندم از ديدن بعضي از بچه هاي شهرهاي ديگه تعجب كه چه عرض كنم شاخ در مياوردم من به اندازه اونا با اينكه خيلي با دوستام هستم و آزادي دارم، نمي گشتم !!! (دوره كارداني من تهران بود ) اينو براي دوستاني عرض كردم كه اين هزينه رو منهاي هزينه گشتن بكنن و نتيجه رو بگن!!! :)
توی یه شهر دیگه باشی و با بچه ها توی بازار چرخ نکنی و توی کنج اتاق بشینی دیونه میشی.گشتن هزینه ای نداره با خط 11 میتونی بری رایگانه(پیاده) :D بلاخره باید بری کافی شاپی,پارکی,نمیدونم توی این بازاراش چرخی بخوری.یه مجله ای بخری.اگه اینکارا رو انجام ندی توی یه شهر دیگه مثل زندانی میمونی و افسرده میشه.2 سال مثل 20 سال واست میگذره و از رفتن به یه شهر دیگه متنفر میشی.ایونو گفتم که بدونی زمان نباید به سختی بگذره. rgs

elnaz1
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط elnaz1 » دوشنبه 1 شهریور 1389, 11:53 pm

سلام دوستان
با قبولی طاعات و عباداتتون
میشه یه لطفی کنید هر کس در مورد دانشگاه های زیر در مورد خوابگاه و سطح علمیش اطلاعات داره برای من پیغام بزاره ممنون میشم
موسسه غيرانتفاعي پارسابابلسر
موسسه غيرانتفاعي صنعتي قائم قائمشهر
موسسه غيرانتفاعي ميردامادگرگان
موسسه غيرانتفاعي اسرارمشهد
موسسه غيرانتفاعي بهمنياركرمان
موسسه غيرانتفاعي اشراق بجنورد
موسسه غيرانتفاعي كاوش محموداباد
موسسه غيرانتفاعي پرديسان فريدونكنار
موسسه غيرانتفاعي توس مشهد
موسسه غيرانتفاعي عرفان كرمان
موسسه غيرانتفاعي اقبال لاهوري مشهد
موسسه غيرانتفاعي فخرالدين اسعدگرگاني گرگان
موسسه غيرانتفاعي سلمان مشهد
موسسه غيرانتفاعي فردوس مشهد
موسسه غيرانتفاعي لامعي گرگاني گرگان
موسسه غيرانتفاعي كرمان كرمان
موسسه غيرانتفاعي شمس گنبدكاووس
موسسه غيرانتفاعي جهاددانشگاهي واحدكاشمر
موسسه غيرانتفاعي لقمان حكيم اق قلاگلستان
موسسه غيرانتفاعي مطهرمشهد
موسسه غيرانتفاعي علامه جعفري رفسنجان
موسسه غيرانتفاعي هيركانيابندرگز
موسسه غيرانتفاعي هاتف زاهدان
موسسه غيرانتفاعي ميثاق رفسنجان

sarous
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط sarous » سه‌شنبه 2 شهریور 1389, 12:04 am

azambita نوشته شده:سلام دوستان
اينم فايلي كه قولشو داده بودم
براي دريافت فايل به لينك زير مراجعه كنيد

str: str: str:
دستت درد نکنه بیتا جون.خسته نباشید.شما که شروع کردین و این کار خوب رو انجام دادین ,کاملترش کنید.اگه عکس دانشگاه ها رو توش بذاری عالی میشه.چون از رو عکس هم میشه به وضعیت دانشگاه ها تا حدودی پی برد.(البته به نظر من).بازم از زحماتتون سپاسگذاریم.موفق باشید.

nedon
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط nedon » سه‌شنبه 2 شهریور 1389, 12:09 am

بچه های کنکوری سلام
منم پارسال مثل شما کنکور دادم دل نو دلم نبود تا این سایت و پیدا کردم ویه آرامش رسیدم bil:
درباره اعلام نتیج باید بگم برای ما رتبه ها 6 شهریور اومد و نتایج نهایی ام 31 شهریور 9 شب اومد
من با رتبه 1000 شهاب دانش قم رو انتخاب کردم الانم اونجا درس می خونم yes:
دانشگاه خوبیه خوابگاه کتابخونه سلف هم داره! هزینه خوابگاش 300 هزار تومنه که زیاده!
البته باید بگم 90 درصد بچه هایی که از تهران میان رفت وآمد می کنن وخوابگاه ندارن go:
ساختمونی الان داره کو چیکو معمولیه ولی دارن یهساختمونه بزرگ تئ پردسان قم میسازن که به ما ها کفاف نمیده amuz:
ژتون غذا هم 500 تومنه! ger:
درباره استادا هم همه یه جورایی به دانشگاه امیر کبیر مربوط میشن ktb:
در کل خوش میگذره من که از انتخابم راضیم str:

sarous
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط sarous » سه‌شنبه 2 شهریور 1389, 12:17 am

نه اتفاقا منظورم اين نيست كه خود مدرك برام مهمه ولي معتقدم دليلي داره كه مدرك جايي مهم ميشه! يعني سطح علميش بهتره!!! من دنبال جايي هستم كه خوب درس بدن و انگيزه درس خوندن رو زياد كنن! البته خود دانشجو هم مهمه ولي با تجربيات من محيط خوب خيلي تاثير گذاره!
بعدشم من اگه خدا بخواد تا ارشدم رو تموم نكنم اصلا به كار فكر نمي خوام بكنم! آخه من يه كوچولو بلند پروازم و هر شغلي رو نمي پسندم ! :) به خاطر كارو مدرك نمي گم مي خوام محيط خوبي باشه تا بتونم راحت تر براي ارشد قبول بشم!من تو تهرانم با دوستام مي گردم و هزينه رفت و آمد دارم خب همون تو يه شهر ديگه هم هست!!!
من متوجه نشدم چطور ممكنه وقتي خوابگاه ميدن(منظورم روزانه هست!) و شهريه اي در كار نيست اينقدر زياد بشه! به نظرم حتي كمتر از شبانه تهران ميشه! فرض بكن هزينه اي كه ميخواي واسه شبانه تو تهران بدي رو تو يه شهر ديگه تو روزانه مي توني فقط صرف خودت بكني!!!
1-شما تهران رو با شهرستان ها مقایسه نکن.الکی نیست که بهش میگن تهران بزرگ!!!!معلومه که باید واسه گشتن با ماشین بری این طرف و اون طرف.اگه خونه توی مرکز شهر یا نزدیک مرکز شهر بگیری هزینه رفت و آمد داخل شهر نداری.
2-خوابگاه نمیدن.مگر بعضی دانشگاه ها که اونم به خانوم ها میدن.در غیر این صورت باید بری خوابگاه های خودگردان که اونم بستگی به خوابگاهش داره که حداقل ماهی 60000 میشه.اگر هم خوابگاه خودگردان نباشه باید با بچه ها خونه کرایه کنی و هزینه کرایه خونه بستگی به تعدادتون داره که هر چقدر بیشتر باشین ,هزینش کمتر میشه در عوض خودتون از لحاظ فضا و مسائل دیگه اذیت میشین.
3-من هم چون مثل شما هستم و هر کاری رازیم نمیکنه,میخوام یه شرکت تاسیس کنم.نه از این شرکت های درپیت.میخوام یه شرکت درست و حسابی تاسیس کنم.اسمش هم از همین الان انتخاب کردم. :D یعنی اومدنم به رشته ی کامپیوتر واسه تحقق این رویام بوده.به نظر میتونم موفق بشم.البته اینم بگم,دوستان لطف دارن نسبت به من و میگن اعتماد بنفست بالاس.خوشم میاد ولی حیف کاذبه!!!! ha:

قفل شده