لطفا کمک کنین !!! (معافیت تحصیلی)

سوالات و ابهامات خودتون را در رابطه با خدمت سربازی در این بخش مطرح کنید

مدیر انجمن: مشاور سایت کارشناسی

قفل شده
manager_66
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: Mashad
تماس:

لطفا کمک کنین !!! (معافیت تحصیلی)

پست توسط manager_66 » چهارشنبه 25 فروردین 1389, 9:23 pm

سلام دوستان
بذارین اول یه شرح حال از خودم بگم :
من متولد سال 66 هستم .من شهریور 83 دیپلم گرفتم . خرداد 84 کنکور کاردانی دادم شبانه مشهد منتطری قبول شدم و از 15/11/84 هم کلاسام شروع شد و بهمن 87 هم فارغ التحصیل شدم.
در یک مرداد 88 کنکور دادم و خیام مشهد قبول شدم. مدارک سربازی رو هم 5مرداد 88 فرستادم تا غیبت نخورم. حالا مشکل من :
نظام وظیفه گیر داده که من در سال 83 کاردانیم شروع شده و 4 سال طول کشیده ger: و من که الان ترم دوم کارشناسی هستم حق ادامه تحصیل ندارم . قضیه هم اینه که مسئول منتظری(دانشگاه مقطع کاردانیم ) اشتباه کرده سال ورود من رو زده 83 . متنش هم اینه که من در آزمون ورودی سال 84 شرکت کردم و از تاریخه 15/11/83 ger: رفتم سر کلاس. الان بخدا یک هفته است از کلاسام افتادم صبح ساعت 6 میرم نظام وظیفه (شهرک ابوذر) ساعت 2 ظهر دست از پا درازتر بر میگردم خونه . khk: khk: khk: . هر چی هم مدرک میبرم که میگم من سال 84 شروع کاردانیم بوده قبول نمکینن و میگن کامپیوتر میگه سال 83 وارد شدی . دوستان تو رو خدا کمکم کنید . من باید چیکار کنم تا به اینا حالی کنم سال ورودم 84 بوده نه 83 ؟ کسی همچین مشکلی داشته تا حالا؟ بخدا اینقد فک کردم دیگه دارم دیوانه میشم . الان ترم دوم ناپیوستم . با چه بدبختی تو کنکور قبول شدم یعنی به خاطر یک اشتباه کوچیک باید برم خدمت؟؟؟ nar: khk: الان هم کارم گیر نظام وظیفست آخه دانشگام گفته باید یک گواهی اعلام وضعیت از نظام وظیفه بگیرم . ممنونم
رو قبولي تو آكسفورد تمركز ميكنم شايد يك دانشگاه غير انتفاعي قبول شدم !!!

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
محل اقامت: My Heart
تماس:

Re: لطفا کمک کنین !!! (معافیت تحصیلی)

پست توسط farshidshd » پنج‌شنبه 2 اردیبهشت 1389, 8:50 pm

مسول نظام وظیفه دانشگاه کاردانیت باید یک نامه مبنی بر اشتباه خودش بزنه و بده بهت ببری نظام وظیفه تا پی گیری کنن

از این اشتباهات زیاد رخ داده خصوصا در دوره کاردانی . حل میشه . نگران نباش.

کد: انتخاب همه

دانشجوی ارشد نرم افزار

آواتار کاربر
peyman
مدیر کل
مدیر کل
محل اقامت: MACS0647- JD
تماس:

پست توسط peyman » پنج‌شنبه 2 اردیبهشت 1389, 8:58 pm

farshidshd نوشته شده:مسول نظام وظیفه دانشگاه کاردانیت باید یک نامه مبنی بر اشتباه خودش بزنه و بده بهت ببری نظام وظیفه تا پی گیری کنن

از این اشتباهات زیاد رخ داده خصوصا در دوره کاردانی . حل میشه . نگران نباش.
فرشید درست میگه
باید از دانشگاه کاردانی یه نامه برای نظام وظیفه بگیری که دقیقا ورودی چه سالی هستی
حل میشه
...

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
محل اقامت: My Heart
تماس:

پست توسط farshidshd » پنج‌شنبه 2 اردیبهشت 1389, 9:04 pm

پیمان خان ما عاشق این جوجه ی شما شدیم...!! ( ببخشید بی ربط بود ولی اگه نمیگفتم خفه میشدم )

کد: انتخاب همه

دانشجوی ارشد نرم افزار

آواتار کاربر
peyman
مدیر کل
مدیر کل
محل اقامت: MACS0647- JD
تماس:

پست توسط peyman » جمعه 3 اردیبهشت 1389, 11:03 am

farshidshd نوشته شده:پیمان خان ما عاشق این جوجه ی شما شدیم...!! ( ببخشید بی ربط بود ولی اگه نمیگفتم خفه میشدم )
:D آره دیگه ... این جوجه هه خودمم :P
...

قفل شده