سلام بر Evil Boy که مثله خودم عاشقه کامپیوتره
مثلا چه جوری بخونم
چقدر بخونم
دوست عزیز ، سخته آدم بخواد به کسی بگه که چطوری درس بخونه تا موفق بشه . کتابهای زیادی تو بازار هستند که روش های برنامه ریزی درسی رو یاد می دن. این کتابها بهت ماهی نمی دن ، ماهیگیری رو یادت می دن
این که چطوری درس بخونی بستگی به روحیت ، حال و حوصلت و شرایطت هم داره . خود من حسی درس می خونم ، یعنی تا حسش نباشه نمی تونم درس بخونم و یا نمی تونم بیشتر از 2 ساعت یک کتاب درسی بخونم و زود خسته می شم و می رم سراغ یک کتاب دیگه . اما کسایی هستند که با حس کاری ندارند و صبح تا شب به زور هم شده درس می خونن و میتونن ساعت ها فقط یک کتاب رو بخونن
حتما این جمله رو شنیدی که : بهترین شخصی که میتونه برای شما برنامه ریزی کنه ، خود شما هستید
چون می خوای برای سراسری سال بعد بخونی و وقت زیادی هم داری بهت پیشنهاد می کنم که خودت بفهمی که چطوری راحتتر درس می خونی . راهش هم اینه که آزمایشی یک هفته هر درسی رو که می خونی ساعات شروع مطالعه ، مقدار مطالعه و ساعت پایان رو بنویسی.این طوری بعد از یه هفته یک سری اطلاعات داری که بهت نشون میدن تو چه ساعت هایی از روز بیشتر می تونی درس بخونی ، چه ساعت هایی چه درس هایی رو بهتر می خونی و یا چه درسهایی رو پشت سر هم بخونی بهتره و یا عمومی ها رو بعد از چه درسهایی بخونی مفید تره و..... و اینجاست که آزمونهای آزمایشی نقش مکمل بازی می کنن و بهت می گن که مثلا با 2 هفته خوندن درس سیستم (مثلا 20 ساعت ) چقدر موفق بودی ، و یا باید بیشتر بخونی و ....
این طوری خودت یه برنامه درسی خیلی مناسب برای خودت تنظیم کردی که با شرایط و روحیاتت سازگاره
چه کتابایی رو بخونم
برای منابع کنکور سراسری هم یه تاپیک می زنیم تا همه از اونجا استفاده کنن و این سوال رو هی تکرار نکنن
کنکور آزمایشی بدم.کجا؟
به نظر من حتما کنکور آزمایشی شرکت کن . یه دلیلش رو هم بالا بهت گفتم .من خودم همیشه کنکور آزمایشی شرکت می کنم و اعتقادم اینه که این کنکور ها نقش خیلی مهمی تو تثبیت نکات درسی داره. و اینکه کجا بری ، من خودم پارسه شرکت می کردم و راضی بودم
هم از سوالات (البته بعضی آزمونها غلط داشتن) ، از برخورد مسئولینش ، از محل برگزاری (دانشگاه اکیر کبیر) و .....
جاهای دیگه رو خبر ندارم ، ولی اینطور که بچه ها تو تاپیک های قبلی گفتن ، جاهایی مثله مدرسان ، سنجش و دانش و ... اصلا تعریفی نداره
امیدوارم این مطالب به دردت بخوره و سال دیگه این شکلی باشی