خیلی خوشحال شدم مرسی
خانم sogand انشاا... که خوشبخت میشید
و ممنون بازم واسه تبریگ جنابه پیرکاردانی عزیز مرسی
شرمنده کردین
و ممنون بازم واسه تبریگ 
پیر کاردانی نوشته شده: اول یه تشکر از eli خانم بکنیم که آمار دقیق همه رو داره.![]()

جسارتا بعضی هارو نه، فقط یکی رو به گوشم رسوندنپیر کاردانی نوشته شده: البته بعضی ها رو هم به گوشش می رسونن![]()

Milo نوشته شده: جنابه پیرکاردانی عزیز مرسیممنون
شرمنده کردینولی من milo بابا نیستم که !
میلو مامان ام
ولی بازم TanQ

) باعث موفقیت و پابرجا بودن 

eli نوشته شده:سلام به همه دوستان عزیز
دیگه به آخر فصل تابستون رسیدیم و باید آخرین تولد این فصل و هم برگزار کنیم
اما، اما این تولد یکم با بقیه تولدها فرق فوکوله (فرق میکنه) اونم به چند دلیل:
1. صاحب تولد وجودش برای من و سایر اعضا خیلی خیلی عزیز هستش
2. تولدش برای اولین بار داره توی این تاپیک مطرح میشه
3. تولدش برای اولین بار داره public میشه و احتمالا عواقبش هم گردن منه
حالا شما حدس بزنید که فردا یعنی 29 شهریور ماه تولد کی می تونه باشه:
اما تولد کسی نیست جز:
پـــــ
.
.
پــــــیــــــــ
.
.
پـــــیــــــــمــــــ
.
.
پــــــیــــــــمــــــا
.
.
پــــــیــــــــمــــــان
آقا پیمان تولدت رو صمیمانه بهت تبریک میگم و از خدا می خوام که به همه آرزوهات برسی و همیشه در تمام عرصه های زندگیت موفق باشی.
درواقع باید بگم مدت ها درصدد این بودم تا شرایطی فراهم بشه تا بتونیم یه تشکر ویژه از آقا پیمان انجام بدیم و در واقع میشه گفت این تولد بهونه ای شد تا بتونیم همگی از زحمات ایشون قدردانی کنیم و اینکه بدون کوچیکترین چشم داشتی مدتها شرایطی رو برامون به وجود آورده تا بتونیم در یک محیط کاملا دوستانه در زمینه های درسی و کنکوری کنار هم باشیم. شاید دوستان همگی با فروم های دیگه ای آشنا باشن که ممکنه امکاناتش بیشتر و بهتر از اینجا باشه ولی، ولی صمیمیت و دوستی اعضای این سایت و کیفیت مطالب و هدف والای اون (همه یاد هدف والای جومونگ افتادن) باعث موفقیت و پابرجا بودن
این سایت هستش که همه رو مدیون آقا پیمان هستیم.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اما از هر چه بگذریم سخن تولد بسیار خوش تر است.
آقا پیمان باید بگم که این تولد مثل سایر تولدا نیست که شیرینی نگیریم، تا شیرینی ندید ولکنتون نیستیم
شیرینی![]()
شیرینی
کادوی تولد همانند تعداد شمع های روی کیک محفوظه
بازم تولدتون مبارک![]()
ممنون مهیار گلمهيار نوشته شده:بببببببببببببببببببببببببههههههههههههههههههههههه ( این چند تا به به پشت سر هم بود )
آقا تبریکات ویژه عرض مینمائیم![]()
پیمان جوووووون تولدت مبارک عمو
ان شالله پیر شی ولی همینجور جوون بمونی
ان شاء الله هر چه زودتر اون شتره بخوابه دمه خونه شما تا یه بوسه گنده از لبت نگرفته ولت نکنه![]()
ان شالله سایتت گنده تر شه
ان شاء لله یه روزی برسه هر کی هر چی تو گوگل سرچ کرد اولین لینک سایتت باشه .
ان شالله سیبیلت هر روز پر پشت تر از دیروز بشه .
ولی خیلی مار موزی ها( در وصف مارموز توضیحات بسیاری آمده که البته این موجود ناشناخته رو مشهدی ها خیلی خوب میشناسن . لازم بذکر بعضی ها هم بر این عقیده اند که از اول موز مار بوده که دقیقا همون مسئله مشابه مرغ و تخم مرغه . واسه اطلاعات جامع تر مراجعه کنید به ویکی پدیا
)
گذشته از همه این ان شاء لله ها که گفتمو گفتیم باید از همینجا بهت خسته نباشید بگمو ازت تشکر کنم به خاطر همه زحماتی که تو این مدت 3 ساله کشیدی . سایت نسبت به روز اولش خیلی تغییر کرده مسلما و مطمئنا بدون تلاش بدون منت تو به اینجا نمیرسید ( دیگه تیریپ رمانتیک نکنیمخوبیت نداره اشکاتو پاک کن , مرد باش , سرتو بالا بگیر عمو رو بغل کن
)
از هر چی که بگذریم همون سخنه که میگنه خوشو رو بگو ! ما کی کیکتو بخوریم ؟؟؟ شمعمم فوت نکردی اشکال نداره . من کیک میخوام .![]()
کادوتم پیشه خودمه پاشو بیا مشهد خودم کادوووو هم بهت میدم![]()
شاد باشی ان شاء لله همیشه تو زندگیت و هر روز موفق تر از روز قبل

هدف من فقط شوکه کردن و شگفت زده کردن پیمان بود که خداروشکر حاصل شدوای الی جان....
اصلا باورم نمیشه ! خیلی شوکه شدم

دیگه آقا پیمان نشدا، ناسلامتی PHD شو دارمفکر نمیکردم کسی روز تولد منو بدونه و یادمم نمیاد به کسی گفته باشم
. ممنون که دوستم دارید و به فکر من بودید واقعا دوستتون دارم و دست همتون رو میبوسم

خوب من اسکن شناسنامه هارو دارم دیگه از جزییاتش خبر ندارمدرسته که توی شناسنامه من تولدم رو زده 29 شهریور، اما من در واقع متولد 29 اسفند 1365 هستم
، البته باید از این به بعد ثبت احوال اطلاعات بیشتری رو ثبت کنه تا ماهم کم نیاریم 
خوب بهتر پس از این به بعد سالی دوبار تولد براتون میگیریمیعنی شناسنامه من شش ماه بزرگتر از تولد واقعی من هست
، ماهم که پایه جشن تولد 
آقا پیمان نپیچون مارو، ما شیــــــــــــــــــــــــریــــــــــــــــــــنی میخوایم، بابا یه مدیر سایتی گفتنشیرینی همه دوستان محفوظ