اینو تو azmoon.com نوشته!!! پارسال نتایج تکمیل ظرفیت ما با ازمون سراسری ازاد اومده!!
یعنی فردا نتایج ما هم هست؟
امیدوارم.......
به امید قبولی همه و خودم
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

amin.omrani نوشته شده:منم امیدوارم ولی احتمال اینکه فردا بیاد پایینه چون اگه خبری بود اعلام میکردند تکمیل کارشناسی ناپیوسته فردا اعلام میشه اگه قرار به اومدن باشه یا وسط یا همون آخر شهریور اعلام میشه
zhina نوشته شده:amin.omrani نوشته شده:منم امیدوارم ولی احتمال اینکه فردا بیاد پایینه چون اگه خبری بود اعلام میکردند تکمیل کارشناسی ناپیوسته فردا اعلام میشه اگه قرار به اومدن باشه یا وسط یا همون آخر شهریور اعلام میشه
حق با شماست!!!![]()
![]()
![]()
yekta نوشته شده:با این شماره ها تماس بگیرید.از صبح تا ظهر جواب می دن.
22573131
22574050
22574333
22580077
پیش شماره 021
گفتن یک هفته صبر کنید
اون اشتباه تایپی بوده پارسال نتایجو 27 زدن الان گفتن اگه تکمیل ظرفیت بزنن تا قبل از ثبت نام جدبد کنکوره. همه تماس بگیرید که زودتر بزنن.zhina نوشته شده:نتایج آزمون سراسری ساعت 10 صبح روز سه شنبه 10 شهریور ماه !!!!!!!
اینو تو azmoon.com نوشته!!! پارسال نتایج تکمیل ظرفیت ما با ازمون سراسری ازاد اومده!!
یعنی فردا نتایج ما هم هست؟![]()
امیدوارم.......![]()
به امید قبولی همه و خودم![]()
نه بابا هیچوقت اسمی از کنکور کارشناسی ناپیوسته نمیاد.yazdanfar نوشته شده:دیشب تو گفتگوی خبری تلویزیون رییس مرکز آزمون اومده بود راجع به تمامه آزمون ها از کاردانی پیوسته
تا دکترای تخصصی حرف زد اما هیچی از کارشناسی ناپیوسته نگفت !!!! من که فکر نمیکنم تکمیل
ظرفیتی در کار باشه دوستان بهتره خودشونو برایه آزمون هایه بعدی آماده کنن

از اون حرفا بودادانه نوشته شده:سلام
معمولاً زياد توي شيپور از تكميل ظرفيت صحبت نمي كنند براي اينكه دانشگاه آزاد تنها دانشگاهي يه كه به معناي واقعي تكميل ظرفيت داره.
من فكر مي كنم احتمالاً تكميل ظرفيت را بعد از ثبت نام كارشناسي ناپيوسته اعلام كنند تا افراد بيشتري در آزمون سال بعد شركت كنند و بعد از اينكه ثبت نام آن آزمون تمام شد، تكميل ظرفيت را اعلام خواهند كرد.
البته من نگران مسائل سياسي روز هم هستم.