سوالات شما در مورد پیام نور
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
Re: سوالات شما در مورد پیام نور
سلام دوستان
کسانی که در دانشگاه پیام نور به صورت اینترنتی و مجازی درس می خونن.. توی مدرکشون مجازی بودن قید میشه ؟
بعدها برای استخدام شانسی دارن؟
یکی از دوستان گفته بود که توی شیوه های پذیرش غیر مجازی پیام نور اگه سر کلاسای دروس اصلی و تخصصی حاضر نشی هر نمرهای بگیری ضرب در 3/4=0.75 میشه . یعنی اگه مثلا 13 بگیری از پایان ترم , نمره پایان ترم میشه 9.75 و خلاصه می افتی .
این خیلی بی انصافیه , هیچ راهی نداره اینقدر از آدم نمره کم نکن؟
چون من کارم طوریه که اصلا نمی تونم دانشگاه برم.
کسانی که در دانشگاه پیام نور به صورت اینترنتی و مجازی درس می خونن.. توی مدرکشون مجازی بودن قید میشه ؟
یکی از دوستان گفته بود که توی شیوه های پذیرش غیر مجازی پیام نور اگه سر کلاسای دروس اصلی و تخصصی حاضر نشی هر نمرهای بگیری ضرب در 3/4=0.75 میشه . یعنی اگه مثلا 13 بگیری از پایان ترم , نمره پایان ترم میشه 9.75 و خلاصه می افتی .
دوست من افرادی که بصورت دانشجوی مجازی یا الکترونیکی ثبت نام میکنند تو مدرکشون هم ثبت میشه وabnus نوشته شده:سلام دوستان
معافیت هم نمی دن ولی اونهایی که بصورت فراگیر نیمه حضوری ثبت نام میکنن میتونن هم معافیت داشته
باشن و هم تو مدرک فراگیر ثبت نمی کنن. و نه اصلا اینطور نیست در 3/4 ضرب می کنن اینطوری نیست
کلا اگه مثلا از 14 نمره تو ورقه 10 بگیری استاد 6 نمره می ده تو دروس عملی و ازمایشگاهی حضورت حتمی
هستش و باید بری من این ترم سی پلاس برنامه سازی پیشرفته 12 تو ورقه گرفتم تستی و تشریحی استاد 5
نمره خودش داده با وجودی که استاد نمره میان ترم ما رو از دو میان ترمی که گرفته بود می داد من تو یکی
شرکت کرده بودم 5 نمره داد. دوست من اونهایی که تو این دانشگاه نمی تونن درس بخونن یا درسخون نیستن
چنین ایراداتی رو می گیرن.
برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (ع) یک صلوات بفرستید.
به دلیل پرسشهای فراوان در خصوص نحوه محاسبه نمرات در دانشگاه پیام نور موارد زیر تنها جهت اطلاع به دانشجویان ارائه می گردد:
۱-نمرات خام یعنی نمره دریافت شده شما از هر بخش تستی یا تشریحی که هنوز قطعی نشده است
۲- نمرات بر مبنای 20 محاسبه می شود
۳- در صورتی که مایل به تبدیل نمره خود به مبنای 14 هستید می بایست نمره بدست آمده را در 7 ضرب و بر
10 تقسیم نمایید . مثال : 20x7=140/10=14
۴- نحوه بدست آوردن مبنای نمرات دروس تستی و تشریحی :
به عنوان مثال در صورتی که نمره تستی آزمون شما از 10.71 است نتیجه گرفته می شود
یعنی نمره بخش تستی امتحان از 14 نمره 7.5 نمره بوده است 10.71x7=74.97 / 10= 7.5
یعنی نمره قسمت تشریحی امتحان شمااز 14 نمره 6.5 نمره بوده است 9.21x7 = 65 / 10 = 6.5
۶+۷.۵+۶.۵=۲۰ نمره تستی+نمره تشریحی+نمره میان ترم
در صورت نداشتن میان ترکم به صورت زیر محاسبه می شود (بدون ضربدر ۷و تقسیم بر ۱۰) نمره تستی+نمرع تشریحی=۲۰
۱۰.۷۱+۹.۲۱=۲۰
نکته ۱-نمرات بخشهای تستی و تشریحی درسهای مختلف کاملا متفاوت است
نکته ۲- تا کنون هیچ گونه نمره میان ترمی به نمرات شما اضافه نشده و این امر تنها به کسانی تعلق می گیرد
که 50درصد نمره را کسب کرده باشند
در صورتی که شما دارای نمره میان ترم یا پروژه بوده اید می توانید آنرا به جمع نمرات قسمتهای تستی و
تشریحی در مبنای 14 اضافه کنید تنها به شرط آنکه نمره بدست آمده بالاتر از 7 باشد اضافه نمایید
۱-نمرات خام یعنی نمره دریافت شده شما از هر بخش تستی یا تشریحی که هنوز قطعی نشده است
۲- نمرات بر مبنای 20 محاسبه می شود
۳- در صورتی که مایل به تبدیل نمره خود به مبنای 14 هستید می بایست نمره بدست آمده را در 7 ضرب و بر
10 تقسیم نمایید . مثال : 20x7=140/10=14
۴- نحوه بدست آوردن مبنای نمرات دروس تستی و تشریحی :
به عنوان مثال در صورتی که نمره تستی آزمون شما از 10.71 است نتیجه گرفته می شود
یعنی نمره بخش تستی امتحان از 14 نمره 7.5 نمره بوده است 10.71x7=74.97 / 10= 7.5
یعنی نمره قسمت تشریحی امتحان شمااز 14 نمره 6.5 نمره بوده است 9.21x7 = 65 / 10 = 6.5
۶+۷.۵+۶.۵=۲۰ نمره تستی+نمره تشریحی+نمره میان ترم
در صورت نداشتن میان ترکم به صورت زیر محاسبه می شود (بدون ضربدر ۷و تقسیم بر ۱۰) نمره تستی+نمرع تشریحی=۲۰
۱۰.۷۱+۹.۲۱=۲۰
نکته ۱-نمرات بخشهای تستی و تشریحی درسهای مختلف کاملا متفاوت است
نکته ۲- تا کنون هیچ گونه نمره میان ترمی به نمرات شما اضافه نشده و این امر تنها به کسانی تعلق می گیرد
که 50درصد نمره را کسب کرده باشند
در صورتی که شما دارای نمره میان ترم یا پروژه بوده اید می توانید آنرا به جمع نمرات قسمتهای تستی و
تشریحی در مبنای 14 اضافه کنید تنها به شرط آنکه نمره بدست آمده بالاتر از 7 باشد اضافه نمایید
دوستان خوب من این هم یه ابتکار جالب از دانشگاه پیام نور که سامانه مجازی رو ابداع کرد دوستان دانشگاه
پیام نور دروس رو به سه صورت پی دی اف , Doc و صوتی قرار داده دوستانی که دروس کنکور رو هم دارن میتونن
برن و اونجا بصورت انلاین از دروس هم بصورت گفتاری و هم به دو صورت ذکر شده استفاده کنند.
http://www.dakfa.com
این هم نشانی سایت که بالا گفتم
پیام نور دروس رو به سه صورت پی دی اف , Doc و صوتی قرار داده دوستانی که دروس کنکور رو هم دارن میتونن
برن و اونجا بصورت انلاین از دروس هم بصورت گفتاری و هم به دو صورت ذکر شده استفاده کنند.
http://www.dakfa.com
این هم نشانی سایت که بالا گفتم
سلام
يه سوال داشتم ؟
اگه كسي دوره فراگير پيام نور قبول بشه و و سال بعد هم در كنكور آزاد امتحان بده و قبول بشه آيا ميتونه واحدهاي پيام نور در آزاد تطبيق بده؟
يه سوال داشتم ؟
اگه كسي دوره فراگير پيام نور قبول بشه و و سال بعد هم در كنكور آزاد امتحان بده و قبول بشه آيا ميتونه واحدهاي پيام نور در آزاد تطبيق بده؟
تا عمر ما با شد به دنيا ما رفيقيم ....
ترس از آن دارم بميرم حس كني ما نا رفيقيم
[
ترس از آن دارم بميرم حس كني ما نا رفيقيم
[
sogand نوشته شده:سلام
يه سوال داشتم ؟![]()
دوست من این کار تو دانشگاههای ما که پرونده رو امروز میدی فردا میری ببینی چی کردن می گن ما اصلا چنین
پرونده ای رو ندیدیم. اگه مثلا تمام واحد ها رو هم تو دوره دانشپذیری قبول بشین خوب بعد از کنکور ازاد اگه عنوان
دروس تعداد واحدها یکی باشن قبول کنن وشاید هم این دروس رو تو دوره دانش پذیری و بصورت فراگیر بودین
قبول نکنن ولی دوست من رو این مسائل زیاد حساب وا نکن.
و دوستان دوست من کاردانیش رو این ترم تموم کرد رفته بود از یکی از اموزشگاهها دروس دوره کاردانی به
کارشناسی رو بپرسه که منابع چیه و فلان گفته بودند احتمالا 16 واحد یا 15 واحد میدیم
معادلات دیفرانسیل 3 واحد
امار و احتمالات کاربردی 3 واحد
طراحی الگوریتم 3 واحد
زبان فنی 2 واحد
زبان ماشین شاید احتمالا40 درصد
و دروس عمومی
اندیشه اسلامی 2 تعداد واحدها2
تاریخ انقلاب اسلامی ایران 1 واحد
به دوستانی که میخوان تو این ازمون شرکت کنن گفتم که شاید به درد شون بخوره ولی واسه خرید کتابها
و ثبت نام تو اموزشگاهها عجله نکنن چون 10 روزه دیگه خود دفترچه ها میاد.
- farshidshd
- مشاور وِیژه

- محل اقامت: My Heart
- تماس:
سلام دوستان
میگم چرا اینا دوباره تقویمشونو عوض کردن؟؟
کلا کنکورای پیام نور رو از تقویم امتحانات سنجش حذف کردن
دفتر چه های کارشناسی و ارشد و کاردانی به کارشناسی کی میان؟؟؟
کاردانی به کارشناسی که 11 اسفند شروع میشه بقیه چی؟؟
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزارRe: سوالات شما در مورد پیام نور
با سلام
جزوات آموزشي و بسته هاي کليدي سروش رسانه در مقاطع تحصيلي کارشناسي وارشد
موسسه سروش رسانه صداوسيما و موسسه آموزش عالي انديشه معين براي آماده نمودن داوطلبان, دوره هاي دانش پذيري(فراگير) , انشگاه پيام نور و کاهش نگراني آنها براي شرکت در آزمون هاي اين دانشگاه با بهره مندي از تجارب سال هاي گذشته و توسط استادان و اعضاي هيات علمي مجرب دانشگاه و با استفاده از شيوه هاي و تکنولوژي نوين يادگيري اقدام به توليد جزوات و بسته هاي آموزشي در مقاطع تحصيلي کارشناسي . کارشناسي ارشد نموده است. اين جزوات و بسته ها, شامل :
1. خلاصه دروس
2. نکته هاي آموزشي
3. سوالات آزمون هاي سال گذشته
4.آزمون هاي طبقه بندي شده
5. فلش کارت و چندين خدمات و تکنيک ديگر آموزشي است.
شما براي ثبت نام و يا کسب اطلاعات بيشتر
مي توانيد :
با سامانه ارتباطي ايران فراگير تماس ارتباط برقرار کنيد
• تلفن: 210 209 88 – 021
• نمابر 979 789 88 – 021
• پيامک : 30003918
• سايت : http://www.iranfaragir.ir
• ايميل : info@iranfaragir.ir
آدرس: تهران – خ ولي عصر- نرسيده به ميدان ونک – جنب پل همت – بين بست سيدالشهدا – دفتر مرکزي ايران فراگير.
با واريز مبلغ خدمات و يا بسته هاي آموزشي خود يا با مراجعه حضوري فرآيند ثبت نام خود را کامل کنيد يا فيش ارسالي را براي کامل شدن فرآند ثبت نام خود از طريق فکس به دفتر مرکزي ايران فراگير ارسال کنيد.
مي توانيد با مراجعه به دفتر مرکزي ايران فراگير از خدمات مشاوران اين مرکز به صورت رايگان استفاده کنيد و در صورت تماس ثبت نام خود را انجام دهيد
آدرس:
خ ولي عصر- نرسيده به ميدان ونک – جنب پل همت – بين بست سيدالشهدا – دفتر مرکزي ايران
PearCo
Email A : Ahmadi.M.R.89@Gmail.com
Email B ; Atlas-M@Live.com

جزوات آموزشي و بسته هاي کليدي سروش رسانه در مقاطع تحصيلي کارشناسي وارشد
موسسه سروش رسانه صداوسيما و موسسه آموزش عالي انديشه معين براي آماده نمودن داوطلبان, دوره هاي دانش پذيري(فراگير) , انشگاه پيام نور و کاهش نگراني آنها براي شرکت در آزمون هاي اين دانشگاه با بهره مندي از تجارب سال هاي گذشته و توسط استادان و اعضاي هيات علمي مجرب دانشگاه و با استفاده از شيوه هاي و تکنولوژي نوين يادگيري اقدام به توليد جزوات و بسته هاي آموزشي در مقاطع تحصيلي کارشناسي . کارشناسي ارشد نموده است. اين جزوات و بسته ها, شامل :
1. خلاصه دروس
2. نکته هاي آموزشي
3. سوالات آزمون هاي سال گذشته
4.آزمون هاي طبقه بندي شده
5. فلش کارت و چندين خدمات و تکنيک ديگر آموزشي است.
شما براي ثبت نام و يا کسب اطلاعات بيشتر
مي توانيد :
با سامانه ارتباطي ايران فراگير تماس ارتباط برقرار کنيد
• تلفن: 210 209 88 – 021
• نمابر 979 789 88 – 021
• پيامک : 30003918
• سايت : http://www.iranfaragir.ir
• ايميل : info@iranfaragir.ir
آدرس: تهران – خ ولي عصر- نرسيده به ميدان ونک – جنب پل همت – بين بست سيدالشهدا – دفتر مرکزي ايران فراگير.
با واريز مبلغ خدمات و يا بسته هاي آموزشي خود يا با مراجعه حضوري فرآيند ثبت نام خود را کامل کنيد يا فيش ارسالي را براي کامل شدن فرآند ثبت نام خود از طريق فکس به دفتر مرکزي ايران فراگير ارسال کنيد.
مي توانيد با مراجعه به دفتر مرکزي ايران فراگير از خدمات مشاوران اين مرکز به صورت رايگان استفاده کنيد و در صورت تماس ثبت نام خود را انجام دهيد
آدرس:
خ ولي عصر- نرسيده به ميدان ونک – جنب پل همت – بين بست سيدالشهدا – دفتر مرکزي ايران
PearCo
Email A : Ahmadi.M.R.89@Gmail.com
Email B ; Atlas-M@Live.com

farshidshd نوشته شده:سلام دوستان
اقا فرشید کجا حدف کردند من الان تو سایت سازمان سنجش هستم نوشته تاریخ کنکور کاردانی به کارشناسی
فراگیر پیام نور رو ارشد پیام نور که ثبت نامش شروع شده. انشالله سال دیگه واسه ارشد اماده خواهیم شد.
سلام
دوتا سئوال از خدمت دوستان داشتم لطف کنید جواب بدین ممنون می شم .
دفترچه فراگیر کی توزیع می شه ؟؟
آیا تو مقطع کاردانی به کارشناسی امسال پیام نور همه واحد های مجاز به پذیرش دانشجو تو این مقطع هستن یا خیر ؟
دوتا سئوال از خدمت دوستان داشتم لطف کنید جواب بدین ممنون می شم .
دفترچه فراگیر کی توزیع می شه ؟؟
آیا تو مقطع کاردانی به کارشناسی امسال پیام نور همه واحد های مجاز به پذیرش دانشجو تو این مقطع هستن یا خیر ؟
h
آخرین ویرایش توسط 2009 در پنجشنبه 8 مرداد 1388, 5:28 pm، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
سلام دوستان
من استان مرکزی شهر اراک زندگی میکنم. هم شهر اراک و هم چند تا شهرستان دیگه استان مرکزی دانشگاه پیام نور دارن.
امکانش هست هیچ کدوم از این واحدها کارشناسی ناپیوسته نرم افزار رو نیارن؟؟؟؟
وای ی ی ی ...بدبخت میشم اگه اراک کارشناسی ناپیوسته نیارن

من استان مرکزی شهر اراک زندگی میکنم. هم شهر اراک و هم چند تا شهرستان دیگه استان مرکزی دانشگاه پیام نور دارن.
امکانش هست هیچ کدوم از این واحدها کارشناسی ناپیوسته نرم افزار رو نیارن؟؟؟؟
وای ی ی ی ...بدبخت میشم اگه اراک کارشناسی ناپیوسته نیارن
دوستان من نگران نباشین تمام واحد های مراکز استانها و 40 درصد شهرستانها یکی از این چهار رشته رو
خواهند داشت:
-1 مهندسی تکنولوژی نرم افزار
2- مهندسی تکنولوژِی سخت افزار
3- مهندسی تکنولوژِی فناوری اطلاعات
4- علوم کامپیوتر
پس نگران نباشین مراکز استانها 100 درصد تو کارشناسی ناپیوسته پذیرش خواهند کرد و شهرستان ها هم
40 درصد پس همگی قبولین. فقط خوب بخونین و دروس دانش پذیری رو تماما پاس کنید من پارسال دوره
دانش پذیری رو خوب خوندم و 15 واحد پاس کردم ترم دوم مهرماه17 تا برداشتم. ولی الان شما ها 70 واحد
خواهید خوند اگه 15 تا دو دوره دانش پذیری پاس کنید و 17 تا هم مهرماه و 18 تا هم دی می می تونید حتی
واسه ارشد هم اماده بشین واسه و تابستان 6 واحد میمونه 14 واحد واسه مهر ماه 89 که اونجا ارشد قول
می دم اگه خوب بخونین تو پیام نور قبولیتون حتمی خواهد بود. شهریه پیام نور خیلی خیلی کمتره از ازاد
و غیر انتفائی و علمی کاربردی هستش من حساب کردم الان که ترم سوم هستم اگه تطبیق واحد بیاد
میشم ترم 6 و دو نیم ترم من میمونه حساب میکردم کل ترم های دانشگاههای پیام نور هزینه اش به دو ترم
دانشگاه ازاد با شهریه ها و ایاب و ذهاب نمیرسه من مهندسی نرم افزار ازاد تبریز قبول شده بودم ولی با یه
فکر و مشاوره رفتم پیام نور والان هم موفق شدم خدا شاهده مطالعه ام چقدر شده ریاضی رو اونقدر خوب شدم
و خدا را شاکر هستم. کل شهریه ها با کتابها شهریه ثابت من شده 160 تومان هزینه کل شهریه ثابت و انتخاب
واحد و 8 تومان هم واسه کتابها خرید کتابها دادم. تازه میتونستم کتابها رو هم از رو سایت پیام نور مجانی دانلود
کنم و باسامانه جدید پیام نور که دروس رو بصورت انلاین پخش می کنه خیلی هزینه ها میاد پایین.
خواهند داشت:
-1 مهندسی تکنولوژی نرم افزار
2- مهندسی تکنولوژِی سخت افزار
3- مهندسی تکنولوژِی فناوری اطلاعات
4- علوم کامپیوتر
پس نگران نباشین مراکز استانها 100 درصد تو کارشناسی ناپیوسته پذیرش خواهند کرد و شهرستان ها هم
40 درصد پس همگی قبولین. فقط خوب بخونین و دروس دانش پذیری رو تماما پاس کنید من پارسال دوره
دانش پذیری رو خوب خوندم و 15 واحد پاس کردم ترم دوم مهرماه17 تا برداشتم. ولی الان شما ها 70 واحد
خواهید خوند اگه 15 تا دو دوره دانش پذیری پاس کنید و 17 تا هم مهرماه و 18 تا هم دی می می تونید حتی
واسه ارشد هم اماده بشین واسه و تابستان 6 واحد میمونه 14 واحد واسه مهر ماه 89 که اونجا ارشد قول
می دم اگه خوب بخونین تو پیام نور قبولیتون حتمی خواهد بود. شهریه پیام نور خیلی خیلی کمتره از ازاد
و غیر انتفائی و علمی کاربردی هستش من حساب کردم الان که ترم سوم هستم اگه تطبیق واحد بیاد
میشم ترم 6 و دو نیم ترم من میمونه حساب میکردم کل ترم های دانشگاههای پیام نور هزینه اش به دو ترم
دانشگاه ازاد با شهریه ها و ایاب و ذهاب نمیرسه من مهندسی نرم افزار ازاد تبریز قبول شده بودم ولی با یه
فکر و مشاوره رفتم پیام نور والان هم موفق شدم خدا شاهده مطالعه ام چقدر شده ریاضی رو اونقدر خوب شدم
و خدا را شاکر هستم. کل شهریه ها با کتابها شهریه ثابت من شده 160 تومان هزینه کل شهریه ثابت و انتخاب
واحد و 8 تومان هم واسه کتابها خرید کتابها دادم. تازه میتونستم کتابها رو هم از رو سایت پیام نور مجانی دانلود
کنم و باسامانه جدید پیام نور که دروس رو بصورت انلاین پخش می کنه خیلی هزینه ها میاد پایین.
h
آخرین ویرایش توسط 2009 در پنجشنبه 8 مرداد 1388, 5:28 pm، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
رضا جان برای پاسختون مرسی
جدا شما مطمئن هستی فقط 70 واحده؟؟؟ آخه علمی کاربردی 70 واحد ولی توی پیام نور فکر می کردم 80 یا 85 تا باشه.
آخه مثلا درسی مثل معادلات محاسبات ریاضی مهندسی ... توی علمی کاربردی 2 واحدی ارائه میشه ولی توی پیام نور 3 واحدی ...
اگه اینطور باشه که شما می گین عالی میشه.
جدا شما مطمئن هستی فقط 70 واحده؟؟؟ آخه علمی کاربردی 70 واحد ولی توی پیام نور فکر می کردم 80 یا 85 تا باشه.
آخه مثلا درسی مثل معادلات محاسبات ریاضی مهندسی ... توی علمی کاربردی 2 واحدی ارائه میشه ولی توی پیام نور 3 واحدی ...
اگه اینطور باشه که شما می گین عالی میشه.