سوال در مورد تغییرات درس ها !!!

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
Knight
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

سوال در مورد تغییرات درس ها !!!

پست توسط Knight » چهارشنبه 20 شهریور 1387, 3:16 pm

خوب به سلامتی کنکور سراسری 87 تموم شد و نوبت کنکور 88 شد :roll:

من یه چندتا سوال داشتم در مورد منابع که واقعا گیج شدم و اگه جواب بدین لطف بزرگی کردین .

ورودی 85 هستم والان ترم اخر یعنی ترم مهر که بخونم دیگه کاردانیم تموم هستش .

اما سوالات

1 - ما درسی به نام مدار منطقی نداشتیم یعنی ورودی ما درسی به اسم سخت افزار داشت که البته همون مدار منطقی باید باشه !!! می خواستم بدونم اصلا هیچ تفاوتی بین این دو کتاب نیست ؟! و فقط اسمش تغییر کرده یا این که نه یکسری تغییرات هم داشته اگه داشته ما باید چیکار کنیم چی بخونیم برای کنکور منبع جدیدی هست :( ؟

2- این سوالم باز درباره تغییرات درساس، درسای عمومی هم یکسری تغییرات داشتن نسبت به ورودی های قبل، این درس ها هم باز اسمی تغییر کردن یا این که نه کلا یک بحث جدید هست !!

3- کی به صورت رسمی منابع مشخص می شه ؟ ! (یعنی اصلا اعلام می شه؟!)

آواتار کاربر
مهيار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
محل اقامت: هورا
تماس:

Re: سوال در مورد تغییرات درس ها !!!

پست توسط مهيار » چهارشنبه 20 شهریور 1387, 5:55 pm

1 - ما درسی به نام مدار منطقی نداشتیم یعنی ورودی ما درسی به اسم سخت افزار داشت که البته همون مدار منطقی باید باشه !!! می خواستم بدونم اصلا هیچ تفاوتی بین این دو کتاب نیست ؟! و فقط اسمش تغییر کرده یا این که نه یکسری تغییرات هم داشته اگه داشته ما باید چیکار کنیم چی بخونیم برای کنکور منبع جدیدی هست :( ؟
خوب من هم كه ورودي 84 بودم درسي با اين عنوان نداشتم اما تقريبا سخت افزار همون مدار حالا يه سري مباحث مدارات الكترونيكي (مثه فليپ فلاپها و ...) تو اين درس مطرح ميشه كه جز سر فصل سخت افزار نيست . اين درس مدار رو تقريبا هيچ كش دوره دانشگاه نگذرونده مگر اينكه خود استاد اون درس مدار تدريس كنه به جايه سخت افزار . در مورد كتاب هم منبعش كتاب مدار منطقي آقاي موريس مانو . اما چون تقريبا نميشه واسه كنكور اين كتاب رو خوند به نظر من كتاب مدار منطقي استاد مقسمي و مهندس يوسفي جزء بهترين ها هستند ضمن اينكه اگه كتاب مهندس يوسفي رو مطالعه كنيد حتي ميتونيد خودتونو با اين كتاب واسه ارشد آماده كنيد (سطحش اينقدر بالاست )
2- این سوالم باز درباره تغییرات درساس، درسای عمومی هم یکسری تغییرات داشتن نسبت به ورودی های قبل، این درس ها هم باز اسمی تغییر کردن یا این که نه کلا یک بحث جدید هست !!
در مورد درس معارف هر سال تغييرات داشيتم يه سال اخلاق مياد يه سال انديشه يه سال هم معارف هيچ وقت مشخص نبوده . سال گذشته بعد از 3 سال دوباره انديشه تو كنكور اومد . اما از سال 84 تا 86 معارف به همراه اخلاق جزء سئوالات كنكور بوده . در موزد دروس ديگه مثه ادبيات و زبان انگليسي هم كه هيچ تغييري نداشتيم واسه اينا معمولا منبع مشخصي نيست . هر طراحي از هر جا كه ميخواد سئوال ميده اما در كل منابعي كه تو همين بخش سايت قرار گرفته مناسبترين گزينه واسه كنكور ميتونه باشه .
3- کی به صورت رسمی منابع مشخص می شه ؟ ! (یعنی اصلا اعلام می شه؟!)
سال گذشته كه منابع به صورت رسمي اعلام نشد نه تنها سال گذشته بلكه سالهاي گذشته هم تا اونجايي كه من ميدونم هيچ منبعي اعلام نشد البته واسه مقطع ما اينطوريه . در مورد رشته هاي نظري هر سال منابع كنكورشون توسط سازمان سنجش اعلام ميشه . در كل به نظر من 95 % منابعي كه تويه اين سايت گفته ميشه منابع كنكوريه كه واسه كنكور بهترين منابع هستند .
موفق باشيد
پيش از سحر تاريك است،اما تا كنون نشده که آفتاب طلوع نکند... به سحر اعتماد کنيد.

شکست وجود ندارد مگر در ذهن سازنده‌اش!
-------------------------------------------------------------------
بوي جوي موليان آيد همي
ياد يار مهربان آيد همي

ديگه آموي و درشتي هاي او
زير پايم پرنيان آيد همي
--------------------------------------------------------------------------
به سلامتي بچه هاي قديم که با ذغال واسه خودشون سيبيل ميذاشتن تا شبيه باباهاشون بشن نه بچه هاي الان که ابروهاشونو بر ميدارن تا شبيه مادراشون بشن

Knight
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

پست توسط Knight » پنج‌شنبه 21 شهریور 1387, 7:19 pm

ممنون اقا مهیار :wink:

من یه سوال کوچیک دیگه اینجا بپرسم البته بیشتر مشورت هستش تا سوال !!

من این دو تا کتاب رو برای برنامه نویسی پیدا کردم از بین کتاب هایی که تو تاپیکهای مختلف معرفی شده .

تصویر

و

تصویر

می خواستم بدونم هنوز دقیق مشخص نیست که سی میاد یا سی پلاس پلاس و کار درست تر خوندن کدومش هست ؟

وبرای درس ادبیات هم این رو پیدا کردم لازم هست جلد دومش رو هم بگیرم یا همین کافیه ؟

تصویر

برای کنکور سراسری .

pinokio

پست توسط pinokio » جمعه 22 شهریور 1387, 2:21 pm

سلام دوستان ببخشيد يه سوالي برام پيش اومد: فرق معارف با انديشه چيه؟ تو دانشگاه ما كه منبع تدريس درس معارف انديشه بود پس چرا ميگين يا معارف يا انديشه يا ...

آواتار کاربر
مهيار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
محل اقامت: هورا
تماس:

پست توسط مهيار » جمعه 22 شهریور 1387, 2:32 pm

در مورد برنامه نويسي دوست عزيز بهتر كه همون ++c رو بخوني چون از امسال c كلا حذف شد اما به نظر من بد نيست يه نگاهي هم به c بندازي اون كتاب دومي كه شما گذاشتي تا صفحه 200 مباجث c كه خودنش فكر نميكنم بيشتر از يكي دو روز طول بكشه . واسه ++c هم از صفحه 200 به بعد همون كتاب اومده كه فكر ميكنم منبع خوبي ميتونه باشه البته اگه هنوز كتاب رو خريداري نكرديد يه مدتي صبر كنيد تا چاپ جديدش برسه و شامل سئوالهايه امسال هم بشه اينطوري خيلي بهتر .
در مورد ادبيات هم اگه همين كتاب كليشمي رو بخونيد ميتونيد ادبيات رو بالاي 80% بزنيد واقعا كتاب عاليه . هر كس امسال تونسته بود يه دور اين كتاب رو بخونه ادبيات رو بالاي 50% زده بود .

در مورد معارف و انديشه هم كه دوست عزيز پرسيده بودن لازمه بگم كلا معارف و انديشه مباحثش فرق ميكنه راستش من تو اين مسئله تخصص ندارم كه جوابتونو بدم ولي كلا ميدونم كتاب و منبع اين دو درس باهم متفاوته .
پيش از سحر تاريك است،اما تا كنون نشده که آفتاب طلوع نکند... به سحر اعتماد کنيد.

شکست وجود ندارد مگر در ذهن سازنده‌اش!
-------------------------------------------------------------------
بوي جوي موليان آيد همي
ياد يار مهربان آيد همي

ديگه آموي و درشتي هاي او
زير پايم پرنيان آيد همي
--------------------------------------------------------------------------
به سلامتي بچه هاي قديم که با ذغال واسه خودشون سيبيل ميذاشتن تا شبيه باباهاشون بشن نه بچه هاي الان که ابروهاشونو بر ميدارن تا شبيه مادراشون بشن

Knight
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

پست توسط Knight » جمعه 22 شهریور 1387, 3:59 pm

مهيار نوشته شده:در مورد برنامه نويسي دوست عزيز بهتر كه همون ++c رو بخوني چون از امسال c كلا حذف شد اما به نظر من بد نيست يه نگاهي هم به c بندازي اون كتاب دومي كه شما گذاشتي تا صفحه 200 مباجث c كه خودنش فكر نميكنم بيشتر از يكي دو روز طول بكشه . واسه ++c هم از صفحه 200 به بعد همون كتاب اومده كه فكر ميكنم منبع خوبي ميتونه باشه البته اگه هنوز كتاب رو خريداري نكرديد يه مدتي صبر كنيد تا چاپ جديدش برسه و شامل سئوالهايه امسال هم بشه اينطوري خيلي بهتر .
در مورد ادبيات هم اگه همين كتاب كليشمي رو بخونيد ميتونيد ادبيات رو بالاي 80% بزنيد واقعا كتاب عاليه . هر كس امسال تونسته بود يه دور اين كتاب رو بخونه ادبيات رو بالاي 50% زده بود .

در مورد معارف و انديشه هم كه دوست عزيز پرسيده بودن لازمه بگم كلا معارف و انديشه مباحثش فرق ميكنه راستش من تو اين مسئله تخصص ندارم كه جوابتونو بدم ولي كلا ميدونم كتاب و منبع اين دو درس باهم متفاوته .

اقامهیار یک دنیا تشکر بابت این که وقت می زاری و جواب می دی.

آواتار کاربر
Juggernaut
کاربر خوب
کاربر خوب
محل اقامت: اهواز
تماس:

پست توسط Juggernaut » چهارشنبه 27 شهریور 1387, 12:12 am

تصویر
.
این کتاب رو بخونی دیگه احتیاجی نیست کتاب c رو بخونی. چون خودش کامله...
.
What`s done is done.
.

تا هستم اي رفيق نداني که کيستم------روزي سراغ وقت من آئي که نيستم

در آستان مرگ که زندان زندگيست--------تهمت به خويشتن نتوان زد که زيستم
.
میخوام بپرم ، سقوط آزاد... یه سقوط آزاد با چشم های بسته...
دعام کنید...برای وقتی که چشمام رو باز میکنم دعام کنید.میخوام از دوباره شروع کنم...از وقتی که مردم...از وقتی که دوباره متولد شدم...

قفل شده