فقط اگه نگاه كني خودت ميبيني قبل از درس دادن آدم بايد خودش يه دور بخونه چون خيلي تند تند درس ميدهreza-1365 نوشته شده:حالا بعضی ازدوستان میان و کم لطفی می کنن می گن مدرک پیام نور ارزش نداره باور کنین از دانشگاههای دولتی صد برابر سخت تر وباکیفیت تره واقعا دانشجو دانشجوی پیام نوره راستی دوست عزیز کلاسهایی که شما گفته بودین تو یکی از تایپکها از تلوزیون پخش میشه ماله مجازی هاست ولی دروس عمومیمون باهمه ومیتونیم استفاده کنیم مرسی از اینکه اطلاع داده بودی من واقعا خودم نمیدونستم مرسی
بچه ها تکلیف چیست؟
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
زندگي را مثل پيازي ديدم كه هر ورقشو باز كردم
اشك منو درآورد!!
خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
بچه ها پیام نور در مقطع کاردانی به کارشناسی تا چند روزه اینده از طریق فراگیر دانشجو خواهد پذیرف تا راحت بشیم و بدون استرس اگه اینجوری باشه احتمالا ما امتحاناتمون رو شهریور بدیم و16 واحد رو پاس کنیم اگه خدا کنکمون کنه و دوباره 18 تا مهر برداریم و 18 تا دی می مونه دو ترمون و تا اواخر 88 تمام می کنیم یعنی یکسال و چند ماه . انشالله تو راهه کاردانی به کارشناسی همین روزهاست که برین دفترچه بخرین
انشاالله البته اگه تكميل ظرفيت علمي كاربردي باشه ديگه ثبت نام لازم نيست چون همه ما قبول ميشيمreza-1365 نوشته شده:بچه ها پیام نور در مقطع کاردانی به کارشناسی تا چند روزه اینده از طریق فراگیر دانشجو خواهد پذیرف تا راحت بشیم و بدون استرس اگه اینجوری باشه احتمالا ما امتحاناتمون رو شهریور بدیم و16 واحد رو پاس کنیم اگه خدا کنکمون کنه و دوباره 18 تا مهر برداریم و 18 تا دی می مونه دو ترمون و تا اواخر 88 تمام می کنیم یعنی یکسال و چند ماه . انشالله تو راهه کاردانی به کارشناسی همین روزهاست که برین دفترچه بخرین
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
- farshidshd
- مشاور وِیژه

- محل اقامت: My Heart
- تماس:
کی میاد ؟؟؟؟؟reza-1365 نوشته شده:بچه ها پیام نور در مقطع کاردانی به کارشناسی تا چند روزه اینده از طریق فراگیر دانشجو خواهد پذیرف تا راحت بشیم و بدون استرس اگه اینجوری باشه احتمالا ما امتحاناتمون رو شهریور بدیم و16 واحد رو پاس کنیم اگه خدا کنکمون کنه و دوباره 18 تا مهر برداریم و 18 تا دی می مونه دو ترمون و تا اواخر 88 تمام می کنیم یعنی یکسال و چند ماه . انشالله تو راهه کاردانی به کارشناسی همین روزهاست که برین دفترچه بخرین
میدونی کی میخوان دفترچه هارو بدن؟؟
خدا از دهنت بشنوهانشاالله البته اگه تكميل ظرفيت علمي كاربردي باشه ديگه ثبت نام لازم نيست چون همه ما قبول ميشيم
انشا الله که قبولیم
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزاراقا کنان من که گفتم علمی کاربردی ارزش نداره دوست من،ولی انشالله با مدرکی که از پیام نور میگیریم هم واسه کنکور ارشد میتونیم قبولیمون رو تضمین کنیم چون کیفیت عالیست و دوست عزیز شما اصلا نگران نباش میاد تا یک ماه گفتم که وهرواحدی که خواستی میتونی بخونی پس اگه واسه سراسری میخونی راحت بخون و خیالت از کاردانی به کارشناسی پیام نور مطمین باشه بامدرکی که از پیام نور میگیریم میتونیم حتی تو خارج هم تحصیل کنیم اقا کنان ادم هرجایی که قبول شد نمیره درس بخونه من خودم علمی کاربردی وازاد جاهای بد قبول شدم نرفتم ادم یه جایی درس میخونه که ارزش داشته باشه نه جایی که بعد از فارغ التحصیلی الاف بمونه وبیسواد باشه
دوست عزیز من به صورتی شده باید قبول بشم 1 شهریور اعزام من هستشreza-1365 نوشته شده:اقا کنان من که گفتم علمی کاربردی ارزش نداره دوست من،ولی انشالله با مدرکی که از پیام نور میگیریم هم واسه کنکور ارشد میتونیم قبولیمون رو تضمین کنیم چون کیفیت عالیست و دوست عزیز شما اصلا نگران نباش میاد تا یک ماه گفتم که وهرواحدی که خواستی میتونی بخونی پس اگه واسه سراسری میخونی راحت بخون و خیالت از کاردانی به کارشناسی پیام نور مطمین باشه بامدرکی که از پیام نور میگیریم میتونیم حتی تو خارج هم تحصیل کنیم اقا کنان ادم هرجایی که قبول شد نمیره درس بخونه من خودم علمی کاربردی وازاد جاهای بد قبول شدم نرفتم ادم یه جایی درس میخونه که ارزش داشته باشه نه جایی که بعد از فارغ التحصیلی الاف بمونه وبیسواد باشه
حتی بالای کوه هم باشه راضی هستم که من برم درس بخونم
چند تا علت داره باید اولا کار پبدا کنم تا یکمی به خونمون پول تزریق کنم که اگه قبول نشم
باید برم سربازی پول نمیتونم در بیارم مشکل برای خونمون به وجود مییاد
دوما با لیسانس رفتن به یربازی خوبه یا کاردانی که ممکنه به عجب شیر بیفتم معروف به "خر بیار آدم ببر "
حالا دونستی دوست عزیز چرا میخوام به نحو که شده یه جایی قبول بشم
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
- farshidshd
- مشاور وِیژه

- تماس:
kanan جان یه سوالkanan نوشته شده:دوست عزیز من به صورتی شده باید قبول بشم 1 شهریور اعزام من هستشreza-1365 نوشته شده:اقا کنان من که گفتم علمی کاربردی ارزش نداره دوست من،ولی انشالله با مدرکی که از پیام نور میگیریم هم واسه کنکور ارشد میتونیم قبولیمون رو تضمین کنیم چون کیفیت عالیست و دوست عزیز شما اصلا نگران نباش میاد تا یک ماه گفتم که وهرواحدی که خواستی میتونی بخونی پس اگه واسه سراسری میخونی راحت بخون و خیالت از کاردانی به کارشناسی پیام نور مطمین باشه بامدرکی که از پیام نور میگیریم میتونیم حتی تو خارج هم تحصیل کنیم اقا کنان ادم هرجایی که قبول شد نمیره درس بخونه من خودم علمی کاربردی وازاد جاهای بد قبول شدم نرفتم ادم یه جایی درس میخونه که ارزش داشته باشه نه جایی که بعد از فارغ التحصیلی الاف بمونه وبیسواد باشه
چند تا علت داره باید اولا کار پبدا کنم تا یکمی به خونمون پول تزریق کنم که اگه قبول نشم
دوما با لیسانس رفتن به یربازی خوبه یا کاردانی که ممکنه به عجب شیر بیفتم معروف به "خر بیار آدم ببر "
نمیشه مثلا من که قبول شدم و نمیخوام برم ... جامو بدم به شما؟؟؟
اصلا چنین قانونی هست؟؟ میشه این کار رو کرد؟؟؟
چون من نظرم عوض شد و اگه تکمیل هم قبول شدم نمیخوام برم!!!
دانشجوی ارشد نرم افزارچرا نمیخوایی بریfarshidshd نوشته شده:kanan جان یه سوالkanan نوشته شده:دوست عزیز من به صورتی شده باید قبول بشم 1 شهریور اعزام من هستشreza-1365 نوشته شده:اقا کنان من که گفتم علمی کاربردی ارزش نداره دوست من،ولی انشالله با مدرکی که از پیام نور میگیریم هم واسه کنکور ارشد میتونیم قبولیمون رو تضمین کنیم چون کیفیت عالیست و دوست عزیز شما اصلا نگران نباش میاد تا یک ماه گفتم که وهرواحدی که خواستی میتونی بخونی پس اگه واسه سراسری میخونی راحت بخون و خیالت از کاردانی به کارشناسی پیام نور مطمین باشه بامدرکی که از پیام نور میگیریم میتونیم حتی تو خارج هم تحصیل کنیم اقا کنان ادم هرجایی که قبول شد نمیره درس بخونه من خودم علمی کاربردی وازاد جاهای بد قبول شدم نرفتم ادم یه جایی درس میخونه که ارزش داشته باشه نه جایی که بعد از فارغ التحصیلی الاف بمونه وبیسواد باشه
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
فرشید جان ببخشید این سوال میکنم واقعا برای من سوال شدهkanan نوشته شده:چرا نمیخوایی بریfarshidshd نوشته شده:kanan جان یه سوالkanan نوشته شده: دوست عزیز من به صورتی شده باید قبول بشم 1 شهریور اعزام من هستش
این همه داریم میگیم تکمیل ظرفیت حالا هم معلوم نیست بیاد یا نیاد
چرا اینطوری امیدت رو از دست دادی
دوما نه دوست عزیز خیلی ممنون از لطفتی که شما برای من دارید
البته نمیدونم این قانون هست یا نه که به جای کس دیگه بری دانشگاه ولی بازم تشکر
سوما پدرم اجازه چنین کاری رو نمیده میگه خودت میخوندی قبول میشدی
چهرما پوستم زنده زنده از بدنم میکنه
اصلا اجازه چنین کاری نمیده
فقط اینو میتینوم بگم هرکسی حقش بره دانشگاه کسی که زحمت کشیده با کسی زحمت نکشیده خیلی فرق داره
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
- farshidshd
- مشاور وِیژه

- تماس:
kanan جان من نشستم فکرامو کردمفرشید جان ببخشید این سوال میکنم واقعا برای من سوال شده
چهرما پوستم زنده زنده از بدنم میکنه شوخی کردم پدرم اصلا اینطوری خشن نیست
فقط اینو میتینوم بگم هرکسی حقش بره دانشگاه کسی که زحمت کشیده با کسی زحمت نکشیده خیلی فرق داره
با این اتفاقی که تو زندگیم افتاده من باید هرچه زودتر برم خدمت و بیام و زودتر ازدواج کنم تا بتونم به اون چیزی که میخوام برسم
اگه انشا الله قبول بشم و برم دانشگاه کم کمش باید 3 سال درس بخونم
بعد 3 سال برم خدمت و ....
که خیلی دیر میشه
همانطور که خودت میدونی و قبلا گفتم من خدمتم با آموزشی کلا 10 ماه هست
به نظرت من برم خدمت بهتره یا برم دانشگاه؟؟ چون پیام نور هم در پیش هست....
دانشجوی ارشد نرم افزارآره من هم با reza-1365 موافقم خیلی خیلی فکر کن یه ضرب المثل هستی که میگن کلاهت بزار جلوت ببین چی داری یا چه میخواهی بکنیfarshidshd نوشته شده:kanan جان من نشستم فکرامو کردمفرشید جان ببخشید این سوال میکنم واقعا برای من سوال شده
چهرما پوستم زنده زنده از بدنم میکنه شوخی کردم پدرم اصلا اینطوری خشن نیست
با این اتفاقی که تو زندگیم افتاده من باید هرچه زودتر برم خدمت و بیام و زودتر ازدواج کنم تا بتونم به اون چیزی که میخوام برسم
اگه انشا الله قبول بشم و برم دانشگاه کم کمش باید 3 سال درس بخونم
بعد 3 سال برم خدمت و ....
که خیلی دیر میشه
همانطور که خودت میدونی و قبلا گفتم من خدمتم با آموزشی کلا 10 ماه هست
به نظرت من برم خدمت بهتره یا برم دانشگاه؟؟ چون پیام نور هم در پیش هست....
خوب این همیشه بدون درس خیلی خیلی بهتر از چیزهای دیگه است
نمیدونم وضعیت شما چطوری که یهو به فکر ازدواج افتادین (عاشق شدن
حالا گفتیم رفتی برگشتی اولین چیز یه کار درست حسابی هست که نمیدونم پیدا میکنی یا نه
ولی ممکنه وضعیت شما فرق کنه پدر پول دار داشته باشین که اون موقع قضیه فرق میکنه که میخواهین ازدواج کنین
ولی اینو در رابطه خودم میگم اصلا به شما ارتباط نداره پدر من خیلی پولدار بود که دیگه فکر هیچی نمیکردم (پول ،خونه ،...)الان میرفتم ازدواج میکردم حتی برای کاردانی هم 3 سال وقت صرف نمیکردم که 3 سال عمرم بره برباد
پس فرشید جان خیلی خیلی فکر کن کار کمی نیست که درس کلا میخواهی ول کنی بری دنبال سربازی ازدواج و کارهای دیگه که اگه اینطوری باشه ازدواج و کارهای دیگه بیش از 80% به روی درس خط بزن
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
- farshidshd
- مشاور وِیژه

- تماس:
kanan نوشته است:
یهو به فکر ازدواج افتادم بله ولی اصلا عشق و عاشقی در کار نیست کسی هم در کار نیست
می خوام زودتر ازدواج کنم با یکی که به یه نفر دیگه برسم(گیج شدی نه؟؟)
پدرمم پولدلر نیست که من بخوام به سرمایش بنازم
اگه بخوام برم دانشگاه 3 سال عمرم اونجا هدر میره و کلی از زندگی عقب میفتم
نمیدونم
بازم گیج گیجم
موندم بین دوراهی
اصلا مخم نمیکشه
درس خیلی بهتر از چیزای دیگه هست ..میدونم اینوآره من هم با reza-1365 موافقم خیلی خیلی فکر کن یه ضرب المثل هستی که میگن کلاهت بزار جلوت ببین چی داری یا چه میخواهی بکنی
خوب این همیشه بدون درس خیلی خیلی بهتر از چیزهای دیگه است
نمیدونم وضعیت شما چطوری که یهو به فکر ازدواج افتادین (عاشق شدن )شوخی کردم
حالا گفتیم رفتی برگشتی اولین چیز یه کار درست حسابی هست که نمیدونم پیدا میکنی یا نه
ولی ممکنه وضعیت شما فرق کنه پدر پول دار داشته باشین که اون موقع قضیه فرق میکنه که میخواهین ازدواج کنین
ولی اینو در رابطه خودم میگم اصلا به شما ارتباط نداره پدر من خیلی پولدار بود که دیگه فکر هیچی نمیکردم (پول ،خونه ،...)الان میرفتم ازدواج میکردم حتی برای کاردانی هم 3 سال وقت صرف نمیکردم که 3 سال عمرم بره برباد
پس فرشید جان خیلی خیلی فکر کن کار کمی نیست که درس کلا میخواهی ول کنی بری دنبال سربازی ازدواج و کارهای دیگه که اگه اینطوری باشه ازدواج و کارهای دیگه بیش از 80% به روی درس خط بزن
یهو به فکر ازدواج افتادم بله ولی اصلا عشق و عاشقی در کار نیست کسی هم در کار نیست
می خوام زودتر ازدواج کنم با یکی که به یه نفر دیگه برسم(گیج شدی نه؟؟)
پدرمم پولدلر نیست که من بخوام به سرمایش بنازم
اگه بخوام برم دانشگاه 3 سال عمرم اونجا هدر میره و کلی از زندگی عقب میفتم
نمیدونم
بازم گیج گیجم
موندم بین دوراهی
اصلا مخم نمیکشه
دانشجوی ارشد نرم افزارنه داداش سه سال چرا بینن جمعا ما تو کارشناسی 92 واحد داریم 16 واحد رو اول میدن اگه از طریق فراگیر پیام نور کاردانی به کارشناسی بریم انشاالله ترم دوم هم 18 ترم دوم 34 تا خوب ترم سوم که میشه دی ماه 87 بازهم 18 واحدمیشه 54 تا تابستان 6تا برداری میشه 60 واحد خوب 20 واحد هم مهر88 برداری80 واحد می مونه 12 تا واحدته که اونم رو میتونی راحت برداری اگه کاردانی به کارشناسی فراگیر پیام نور بیاد انشالله 18 الی 19 ماهه تموم کردی همه ما به امید خدا اینجوری راحت تمام می کنیم و هر واحدی بخوایم درس بخونیم با مدرک بین المللی که راحت هم میدن ولی با درس خوندن شدید