دعوت از دوستان که برای کنکور 91 می خواهند بخوانند

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
shell69
كاربر عالي
كاربر عالي

Re: دعوت از دوستان که برای کنکور 91 می خواهند بخوانند

پست توسط shell69 » جمعه 26 خرداد 1391, 12:45 am

barabox نوشته شده:
shell69 نوشته شده:دوستانی که میکن یه مرحله ای فرق به حالمون نمیکنه باید عرض کنم که من برا کاردانی رتبم با دوستم که شبانه قبول شد اختلاف کمی داشت
بعد اینکه یک مرحله ای بود
من انتخابای اولم رو همش روزانه زدم شبانه رو گذاشتم اخرین انتخاب
دوستم شبانه رو اولین انتخابش زده بود!
دوستم قبول شد و من موندم
حالا متوجه شدید فرق یک مرحله ای با 2 مرحله ای چیه؟
با دو مرحله ای میتونید بر اساس رتبتون شهرتونو انتخاب کنید و این خیلی به نفع ماست
ولی یک مرحله ایم اگه باشه نمیدونید کنکورتون رو خوب میدین یا نه برا همین همیشه جاهایی که دوس دارید و میزنید و جاهایی که سطحشون بالاس
بعد اگه انتخابای بعدیت سطحشون پایین تر باشه شاید دیگه اونوقت ظرفیت تکمیل بشه و نتونیم حتی جاهایی که سطحشون پایین بوده قبول بشیم!!!!!!!!!!!
حالا متوجه شدین؟
لطفا انقد نگید فرقی نمیکنه
اینجوری حرص آدمو بالا میارید goll
لطفا به دل نگیرید اینارو دوستانه گفتم yes:

تاييد bale

سر منم اومد goll

شك ندارم ظرفيت ها اومده پايين واسه همين با آزاد ادغام كردن nar:
حالا خوتو اذیت نکن... باید دفترچه ها بیاد که ببینیم ظرفیتا چی شدن dan

آواتار کاربر
Moh3n II
کاربر ویژه بخش فیلم و سینما
محل اقامت: پونک
تماس:

پست توسط Moh3n II » جمعه 26 خرداد 1391, 1:01 pm

عزیزم اگر دو مرحله ای باشه که الان ظرفیت نمی دن
اگه یه مرحله ای هم باشه ممکنه ظرفیت ندن چون کسی از مراکز نپرسیده هنوزچندتا می خولاید بگیرید و این حرفا...

disloyal
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط disloyal » جمعه 26 خرداد 1391, 2:08 pm

نمیفهمم چرا بعضی ها میان اینجا روحیه الکی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فردا که گندش بیاد اینا جواب ناراحتی های روحی بچه هارو میدن؟؟؟؟؟؟؟/
پیش خودشون فکر میکنن این کارشون خوبه دارن روحیه میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
واقعا واسه این افراد متاسفم که یه ذره از علم روانشناسی حالیشون نیست فقط الکی میان حرف میزنن
خواهش میکنم اینکارو نکنید و باعث لطمه روحی به بچه ها نشید شاید پیش خودتون فکر کنید کار خوبی میکنید ولی کارتون کاملا اشتباهه فردا که دفترچه ها اومد یا بعد نتایج شما دیگه واسه ناراحتی های اینها ارزش قائل نیستید فقط میخواید الان یه کم خودتونو بزرگ کنید نکنید اینکارو زشته

آواتار کاربر
Moh3n II
محل اقامت: پونک
تماس:

پست توسط Moh3n II » جمعه 26 خرداد 1391, 3:38 pm

disloyal نوشته شده:نمیفهمم چرا بعضی ها میان اینجا روحیه الکی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا واسه این افراد متاسفم که یه ذره از علم روانشناسی حالیشون نیست فقط الکی میان حرف میزنن
خواهش میکنم اینکارو نکنید و باعث لطمه روحی به بچه ها نشید شاید پیش خودتون فکر کنید کار خوبی میکنید ولی کارتون کاملا اشتباهه فردا که دفترچه ها اومد یا بعد نتایج شما دیگه واسه ناراحتی های اینها ارزش قائل نیستید فقط میخواید الان یه کم خودتونو بزرگ کنید نکنید اینکارو زشته
عزیزم هر حرفی زده می شه روی واقع بینی و تجربه بیشتره.
اینجا کسی الکی حرفی نمی زنه وقتی حالیش نباشه به قول شما.

وقتی ماها هیچکدوم از جزییات این طرح هنوز خبر نداریم فقط می تونیم احتمالات رو بررسی کنیم. کاری هم ازمون برنمیاد.
بچه ها بهتره تلاش خودشون رو انجام بدن و بقیه اش رو بسپرن به خدا.
روحیه دادن الکی خوب نیست اما قصاص قبل از جنایت هم خیلی بده عزیزم.

همه می تونن کاری کنند سرنوشتشون دست خودشون باشه و کارشون به اما و اگر کشیده نشه.

ما اگر برای این بچه ها ارزش قائل نبودیم که زندگی روزمره مون رو اینجا نمی گذروندیم که طبیعتا . سوابقمون هم روشنه.
موفق باشید

shell69
كاربر عالي
كاربر عالي

پست توسط shell69 » جمعه 26 خرداد 1391, 3:42 pm

disloyal نوشته شده:نمیفهمم چرا بعضی ها میان اینجا روحیه الکی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی اینجا روحیه داده؟ fekr
عزیزم شما اول بگو کی اینجا روحیه داده بعدش توهین کن dd:
اینجا همه دارن در مورد دفترچه ها نظریه میدن
کسی اینجا روحیه نداده
فک کنم تاپیکو اشتباهی اومدی goll

آواتار کاربر
elikap
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: ایران
تماس:

پست توسط elikap » جمعه 26 خرداد 1391, 4:12 pm

shell69 نوشته شده:دوستانی که میکن یه مرحله ای فرق به حالمون نمیکنه باید عرض کنم که من برا کاردانی رتبم با دوستم که شبانه قبول شد اختلاف کمی داشت
دوستم قبول شد و من موندم
با دو مرحله ای میتونید بر اساس رتبتون شهرتونو انتخاب کنید و این خیلی به نفع ماست
ولی یک مرحله ایم اگه باشه نمیدونید کنکورتون رو خوب میدین یا نه برا همین همیشه جاهایی که دوس دارید و میزنید و جاهایی که سطحشون بالاس
بعد اگه انتخابای بعدیت سطحشون پایین تر باشه شاید دیگه اونوقت ظرفیت تکمیل بشه و نتونیم حتی جاهایی که سطحشون پایین بوده قبول بشیم!!!!!!!!!!!
حالا متوجه شدین؟
شرمنده shell69 جان
باور کنید من قصد حرص در آوردن کسی رو نداشتم gsg
فقط چیزهایی که ازشون اطلاع دارم رو نوشتم که شاید برای کسی مفید باشه و خوشحالش کنه... به هر حال همه ما ذینفع هستیم و امیدوارم سیستم کنکور هرطور که بشود چه یک مرحله ای و چه دو مرحله ای به نفع همگی مان باشد...
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

shell69
كاربر عالي
كاربر عالي

پست توسط shell69 » جمعه 26 خرداد 1391, 5:16 pm

elikap نوشته شده:
دوستم قبول شد و من موندم
حالا متوجه شدین؟
شرمنده shell69 جان
باور کنید من قصد حرص در آوردن کسی رو نداشتم gsg
فقط چیزهایی که ازشون اطلاع دارم رو نوشتم که شاید برای کسی مفید باشه و خوشحالش کنه... به هر حال همه ما ذینفع هستیم و امیدوارم سیستم کنکور هرطور که بشود چه یک مرحله ای و چه دو مرحله ای به نفع همگی مان باشد...
میدونم عزیزم
ولی خب من از یه مرحله ای بودن متنفرم
چون خاطره بد دارم dan

آواتار کاربر
Meti
کاربر متوسط
کاربر متوسط
محل اقامت: tabriz
تماس:

پست توسط Meti » جمعه 26 خرداد 1391, 8:17 pm

عجب وضعیتی شده هااااااااااااا
شیطونه میگه برم chak چکیشون کنما
اعصاب ندارمااااااااا
tof:
فنی 2 تبریز-> ucna -> ؟

vidak

پست توسط vidak » شنبه 27 خرداد 1391, 10:26 am

با سلام من هم میخواهم عضو این گروه باشم مرسی

disloyal
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط disloyal » شنبه 27 خرداد 1391, 12:28 pm

مگه قرار نبود امروز توضیحات رو بزارن رو. سایت پس چرا نذاشتن؟ای بابا اگه امروز نزارن میرم خودمو میکشم به خدا از دست اینا gld gld gld gld gld gld gld gld gld ger ger nar nar nar nar nar: nar: khk:

آواتار کاربر
Nitro
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط Nitro » شنبه 27 خرداد 1391, 5:21 pm

اطلاعيه جديد سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با ثبت نام و شركت در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391
1391/03/27

سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391 مي رساند نظر به اينكه با توجه به سياستهاي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري و دانشگاه آزاد اسلامي مقرر گرديده است آزمون مذكور با آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي تجميع شده و به صورت متمركز برگزار گردد . لذا تاريخ ثبت نام آزمون فوق الذكر از روز سه شنبه مورخ 30/3/1391 شروع و تا پايان روز سه شنبه 6/4/1391 ادامه خواهد داشت .
ضمناً مشروح اطلاعيه اين سازمان درخصوص شرايط و ضوابط ثبت نام از ساعت 16 روز يكشنبه 28/3/91 در سايت سازمان سنجش آموزش كشور قرار خواهد گرفت كه متقاضيان مي توانند جهت اطلاع از جزئيات اين آزمون آن را مطالعه و در صورت داشتن شرايط لازم نسبت به تهيه فايل دفترچه راهنما كه منحصراً از طريق سايت سازمان قابل دريافت مي باشد اقدام نموده وسپس براي ثبت نام در آزمون نسبت به تهيه كارت اعتباري ثبت نام كه از طريق دفاتر پستي سراسر كشور در محدوده زماني 30/3/91 تا 6/4/91 توزيع خواهد شد ، اقدام و با توجه به دستورالعمل هاي مربوط نسبت به ثبت نام عمل نمايند .

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

ddn:
http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=3&id=377

disloyal
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط disloyal » شنبه 27 خرداد 1391, 6:53 pm

Nitro نوشته شده:اطلاعيه جديد سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با ثبت نام و شركت در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391
1391/03/27

سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391 مي رساند نظر به اينكه با توجه به سياستهاي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري و دانشگاه آزاد اسلامي مقرر گرديده است آزمون مذكور با آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي تجميع شده و به صورت متمركز برگزار گردد . لذا تاريخ ثبت نام آزمون فوق الذكر از روز سه شنبه مورخ 30/3/1391 شروع و تا پايان روز سه شنبه 6/4/1391 ادامه خواهد داشت .
ضمناً مشروح اطلاعيه اين سازمان درخصوص شرايط و ضوابط ثبت نام از ساعت 16 روز يكشنبه 28/3/91 در سايت سازمان سنجش آموزش كشور قرار خواهد گرفت كه متقاضيان مي توانند جهت اطلاع از جزئيات اين آزمون آن را مطالعه و در صورت داشتن شرايط لازم نسبت به تهيه فايل دفترچه راهنما كه منحصراً از طريق سايت سازمان قابل دريافت مي باشد اقدام نموده وسپس براي ثبت نام در آزمون نسبت به تهيه كارت اعتباري ثبت نام كه از طريق دفاتر پستي سراسر كشور در محدوده زماني 30/3/91 تا 6/4/91 توزيع خواهد شد ، اقدام و با توجه به دستورالعمل هاي مربوط نسبت به ثبت نام عمل نمايند .

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

ddn:
http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=3&id=377
ماتینا نوشته شده:سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391 مي رساند نظر به اينكه با توجه به سياستهاي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري و دانشگاه آزاد اسلامي مقرر گرديده است آزمون مذكور با آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي تجميع شده و به صورت متمركز برگزار گردد . لذا تاريخ ثبت نام آزمون فوق الذكر از روز سه شنبه مورخ 30/3/1391 شروع و تا پايان روز سه شنبه 6/4/1391 ادامه خواهد داشت .
ضمناً اطلاعيه تكميلي درخصوص شرايط و ضوابط ثبت نام در روز شنبه 27/3/91 در سايت سازمان و در هفته نامه پيك سنجش مورخ 29/3/91 اعلام خواهد شد .
قسمت های bold شده رو بخونید بخدا اینا مارو مسخره کرده ger ger ger ger ger ger ger ger

hamidsatt
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: karaj
تماس:

پست توسط hamidsatt » شنبه 27 خرداد 1391, 7:59 pm

miss_kaz نوشته شده:آقا من دلم خیلی از وضعیت آموزشی این وزارت آموزش پره. چرا؟ چون واسه همه مقاطع همه چی سر جاشه جز کاردانی و کارشناسی یا به قولی بچه های فنی حرفه ای. اون موقع که ما می خواستیم کنکور کاردانی بدیم هیچ موسسه ای ما رو ساپورت نمی کرد. یه مشت دانشگاه های مسخره هم که مال ما بود. الانم همینطور. صد تا تاریخ اعلام می کنند اما دفترچه ها نمیاد. از اون طرف تمام موسسات که تا پارسال کاردانی به کارشناسی داشتن امسال میگن احتمالا کنکور کارردانی به کارشناسی قراره برداشته بشه بنابراین ما ساپورت نمی کنیم. اونم که از مشاورامون که اصلا نمی دونن کی باید چی جوری بخونه. حالا طبق حدس احتمالی یه سری اگه اعلام نتایج هم یک مرحله ای بشه و بخواد مثل کاردانی بشه ماها باید بشینیم فکر کنیم کجاها دوست داریم بریم. خب این چه وضشه؟
از اول همه بد بختیا رو ما فنی حرفه ای ها کشیدیم. کدوم این نظری ها شب تا صبح پا کار عملی نشستند. فقط شب امتحان چهار تا فرمول حفظ کردند و یه نمره ای آوردند کنکورشون هم که الحمدالله دو مرحله ثبت نام می کنن بعد دو مرحله جواباش میاد بعد کلی انتخاب دارند. تمام مشاورا تخصص دارن. من واقعا خسته شدم. نمیخان که آپولو هوا کنند یه دفترچست دیگه چهار تا دانشگاه درجه دو سه هم که بیشتر نمیخان توش بنویسن. بدن دفترچه ها رو خلاصمون کنند.
ger ger ger khk: سرتون رو درد آوردم ولی من فهمیدم هرچی سنگه مال پای لنگه
غصه نخور....
واسه ارشد رشتمونو عوض میکنیم میریم پیش ریاضیها یخورده امکانات استفاده کنیم بفهمیم دانشگاه یعنی چی.... danesh yes:
هیچگاه به کوچه بن بست ناسزا نگو.....
رنج بن بست بودن برایش کافیــــــــــــست.....

آواتار کاربر
elikap
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: ایران
تماس:

پست توسط elikap » شنبه 27 خرداد 1391, 9:44 pm

disloyal نوشته شده: ... قسمت های bold شده رو بخونید بخدا اینا مارو مسخره کردن ger ger ger ger ger ger ger ger
ناراحت نباشید به جاش فردا ساعت 4، اطلاعیه و دفترچه باهم میان rgs str:
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

honarjoo
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط honarjoo » یک‌شنبه 28 خرداد 1391, 12:27 pm

سلام دوستان
جدای از این دترچه یه سوال داشتم
برای درس اندیشه بنظورتون لازمه که سخنان فیلسوفان و عالمان رو بدونیم و اینکه این سخنان مربوط به په مبحثی هستش؟

قفل شده