مهندس عادلی نیا : تاریخ برگزاری کنکور کارشناسی تغییر خواهد کرد.
استاد عادلی نیا طی آخرین صحبت هایش درباره نامشخصی کنکور امسال گفت : فرضیه حذف کنکور کارشناسی و ورود به دانشگاه بدون کنکور کاملا رد است. چرا که با وجود این همه داوطلب نمی توان سیستم تکمیل ظرفیت را در کنکور پیاده کرد و دانشگاه های دولتی هم نمی توانند بدون کنکور دانشجو بگیرند... اصلی ترین علتی که به ذهن می رسد عدم رسیدن به تصمیم نهایی سنجش برای تاریخ برگزاری کنکور است.از آنجایی که در سال 91 تاریخ همیشگی برگزاری کنکور کارشناسی مصادف با ماه رمضان شده است شنیده ایم که سنجش تصمیم قطعی برای تاریخ کنکور نگرفته است و درگیر آن است!
با توجه به اینکه یک هفته قبل از آغاز مرداد تاریخ برگزاری کنکور سراسری 91 است پس نمی توان این کنکور را یک هفته عقب انداخت و برگزاری کنکور کارشناسی همزمان با کنکور سراسری ممکن نیست.اگر سنجش بخواهد کنکور را پس از ماه رمضان و شهریور ماه برگزار کند با توجه به فرصت همیشگی 50 تا 60 روزه اعلام نتایج قطعا اعلام نتایج و ثبت نام به نیمه آبان ماه موکول خواهد شد.فرضیه دیگری نیز می گوید سنجش برای راحتی خود همانند دانشگاه آزاد کنکور کارشناسی را به نوبت دوم منتقل کند که این ممکن است برای خدمت سربازی برخی مشکل ساز شود. قطعا سنجش باید تا پایان فروردین تکلیف داوطلبان را مشخص کند و دفترچه منتشر شود.
لازم به ذکر لاست اینها همگی فرضیات است و تا زمانی که سنجش چیزی را اعلام نکند تاریخ اصلی کنکور مشخص نخواهد شد.
زمان ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر91
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
Re: زمان ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر91
حذف کنکور با این شرایط اصلا منطق ندارد و بعید است. بهتره خوب درستان را بخوانید و برای هر چیزی آماده یباشیدبچه ها من امروز از نماینده سازمان سنجش تهران پرسیدم گفت دفترچه اوایل خرداد میاد..
احتمالا بدون کنکور شده....اما باز من یکی نمی دونم که باید درس بخورنم یا نخونم...
یعنی چی چه وعضشه بقران داریم دیوونه میشیما..سربازی رو چکاکنیم وای اگه خرداد بیاد من باید برم سربازی ///خدا وکیلی خیلی نامردیه/خیلیMoh3n.Cinema نوشته شده:حذف کنکور با این شرایط اصلا منطق ندارد و بعید است. بهتره خوب درستان را بخوانید و برای هر چیزی آماده یباشیدبچه ها من امروز از نماینده سازمان سنجش تهران پرسیدم گفت دفترچه اوایل خرداد میاد..
احتمالا بدون کنکور شده....اما باز من یکی نمی دونم که باید درس بخورنم یا نخونم...
- A F S H A R
- محل اقامت: مشهد
- تماس:
وای خدایا استرس دارم.کاش پارسال با اون رتبه ای که داشتم یکم تو انتخاب شهرم دقت میکردم.نکنه امسال شرایط عوض شه.حالا اصلا دیگه خوندن تو کتم نمیره من میخوام حتما قبول شم امسال اخه خیلی زوره
خدایااااااااااااااااااااااااااااا یعنی چی چون با ماه رمضام مصادف میشه نمیشه اون زمان برگزارش کرد
حتما کنکور زمانش میاد جلوتر

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
خوب عزیزم ماه رمضون معمولا کنکور نمی دن که. حالا از امسال این هم داستان می شه و چند سال تمام کنکور ها دچار تغییر زمان یم شن.A F S H A R نوشته شده:وای خدایا استرس دارم.کاش پارسال با اون رتبه ای که داشتم یکم تو انتخاب شهرم دقت میکردم.نکنه امسال شرایط عوض شه.حالا اصلا دیگه خوندن تو کتم نمیره من میخوام حتما قبول شم امسال اخه خیلی زورهخدایااااااااااااااااااااااااااااا یعنی چی چون با ماه رمضام مصادف میشه نمیشه اون زمان برگزارش کرد
حتما کنکور زمانش میاد جلوتر
![]()
![]()
![]()
![]()
جلو که بعیده بیاد می خوره به آزمون سراسری 91
اما عقب بیشتره مثلا شهریور پاییز...
اما تو این شرایط فکر کنم بچه ها اصلا راضی باشن همون ماه رمضون کنکور بدن.
سلام
بچه ها واسه کنکور حتما بشینید بخونید نماینده سازمان سنجش تهران گفتن که فقط دفترچه ها می افته اونور سال.....یعنی اول خرداد توزیع می شه و 1ماه بعد آزمونه.........ایشالا همه موفق باشید
بچه ها واسه کنکور حتما بشینید بخونید نماینده سازمان سنجش تهران گفتن که فقط دفترچه ها می افته اونور سال.....یعنی اول خرداد توزیع می شه و 1ماه بعد آزمونه.........ایشالا همه موفق باشید