انصراف و ثبت نام در دانشگاه جدید

سوالات و ابهامات خودتون را در رابطه با خدمت سربازی در این بخش مطرح کنید

مدیر انجمن: مشاور سایت کارشناسی

قفل شده
آواتار کاربر
hra2015@gmail.com
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: شیراز
تماس:

انصراف و ثبت نام در دانشگاه جدید

پست توسط hra2015@gmail.com » دوشنبه 7 شهریور 1390, 12:21 am

سلام

حمید هستم ساکن شیراز متولد 69. بهمن 89 کاردانیم تموم شده همون بهمن 89 رفتم کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی. از بهمن تا خرداد یعنی یک ترم اونجا درس خوندم و تابستان امسال(90) دوباره برای دولتی روزانه شبانه کنکور دادم و حالا مطمئنم که روزانه شبانه قبول میشم. آیا آخر شهریور که از علمی کاربردی انصراف بدم و اول مهر روزانه شبانه ثبت نام کنم آیا مشکل سربازی پیدا میکنم ؟ یک بار رفتم نظام وظیفه گفه اگر 4 ماه از زمان انصراف نگذشته باشه و بیش از دو ترم در دانشگاه اول یعنی علمی کاربردی درس نخونده باشی مشکلی نداره. آیا همین طور هست.(آخه کارمنده سرش شلوغ بود خیلی سریع جواب داد مطمئن نیستم درست فهمیده باشه من چی میگم) آیا درست گفته؟

حالا نیمه دوم یعنی بهمن برم کارشناسی ثبت نام کنم چی؟

تو رو خدا یک نفر آگاه جواب بده دارم از استرس میمیرم .
دیگه ازین بدتر نمیشه
با تشکر
آخرین ویرایش توسط hra2015@gmail.com در دوشنبه 7 شهریور 1390, 11:46 am، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.

آواتار کاربر
hra2015@gmail.com
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: شیراز
تماس:

Re: انصراف و ثبت نام در دانشگاه جدید

پست توسط hra2015@gmail.com » دوشنبه 7 شهریور 1390, 11:33 am

تو رو خدا یک نفر آگاه جواب بده.
منتظرم
با تشکر

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
محل اقامت: My Heart
تماس:

Re: انصراف و ثبت نام در دانشگاه جدید

پست توسط farshidshd » دوشنبه 7 شهریور 1390, 1:07 pm

hra2015@gmail.com نوشته شده:سلام

حمید هستم ساکن شیراز متولد 69. بهمن 89 کاردانیم تموم شده همون بهمن 89 رفتم کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی. از بهمن تا خرداد یعنی یک ترم اونجا درس خوندم و تابستان امسال(90) دوباره برای دولتی روزانه شبانه کنکور دادم و حالا مطمئنم که روزانه شبانه قبول میشم. آیا آخر شهریور که از علمی کاربردی انصراف بدم و اول مهر روزانه شبانه ثبت نام کنم آیا مشکل سربازی پیدا میکنم ؟ یک بار رفتم نظام وظیفه گفه اگر 4 ماه از زمان انصراف نگذشته باشه و بیش از دو ترم در دانشگاه اول یعنی علمی کاربردی درس نخونده باشی مشکلی نداره. آیا همین طور هست.(آخه کارمنده سرش شلوغ بود خیلی سریع جواب داد مطمئن نیستم درست فهمیده باشه من چی میگم) آیا درست گفته؟

حالا نیمه دوم یعنی بهمن برم کارشناسی ثبت نام کنم چی؟

تو رو خدا یک نفر آگاه جواب بده دارم از استرس میمیرم .
دیگه ازین بدتر نمیشه
با تشکر

سلام
بله ، اگر 4 ماه از زمان انصراف نگذشته باشه و بیش از دو ترم در دانشگاه اول یعنی علمی کاربردی درس نخونده باشی مشکلی نداره و میتونی ثبت نام کنی
در غیر این صورت بادی برین خدمت رو تموم کنین بعد ادامه تحصیل بدین

.

کد: انتخاب همه

دانشجوی ارشد نرم افزار

قفل شده