ذخیره رو چه جوری بخونم؟
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
ذخیره رو چه جوری بخونم؟
ذخیره یه درسیه که فرمولهای اون رو صبح بخونی شب از یادت رفته (من این جوریم) و مطالبش خیلی سخته یه جوریه لطفا کمک کنید اونایی که تجربه دارید پیشاپیش از همه تشکر میکنم
-
Ramin
سلام دوست عزیز من
سلام دوست عزیز من
همونطوری که رامین عزیز گفت برای ذخیره تعریف زیاد بخون در کل مفهومی بخون ولی مسائل رو هم فراموش نکن هرزگاهی یکی دوتا مسئله حل کنی بدنیست.
موفق و پیروز باشی
همونطوری که رامین عزیز گفت برای ذخیره تعریف زیاد بخون در کل مفهومی بخون ولی مسائل رو هم فراموش نکن هرزگاهی یکی دوتا مسئله حل کنی بدنیست.
موفق و پیروز باشی
خدایا چنان کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
پاینده و سرافراز باشید حکمت
سلام
سلام
واسه ریاضی اگه سوالت اینه که از چه منبعی بخونم به نظر من از انتشارات گسترش علوم پایه بخون برای چطور خوندنش هم باید زیاد مثال حل کنی راه دیگه ای نداره از مطالب ریاضی خلاصه بنویس و زیاد تست بزن
موفق و پیروز باشی
واسه ریاضی اگه سوالت اینه که از چه منبعی بخونم به نظر من از انتشارات گسترش علوم پایه بخون برای چطور خوندنش هم باید زیاد مثال حل کنی راه دیگه ای نداره از مطالب ریاضی خلاصه بنویس و زیاد تست بزن
موفق و پیروز باشی
خدایا چنان کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
من توصیه می کنم واسه اینکه فرمولهای ذخیره به یادت بمونه هر فصل رو که تمام کردی فرمولها رو تو یه برگه A4 بنویسی و مرتب یه نگاهی بندازی .مخصوصاً شب قبل امتحان.توضیحات رو هم که دیگه باید حفظ کنی ، این خلاصه فرمولها رو که گفتم حتماً تهیه کن چون با 1 ساعت خوندن اون شب قبل امتحان مطمئن باش می تونی کلی از سوالهای ذخیره رو جواب بدی.
Re: ذخیره رو چه جوری بخونم؟
دوست من قبل از خوندن ذخیره اول باید تبدیل یکاهارو که تو فیزیک هست کامل یاد بگیری و ثانیا تو تعاریف مبانی رایانه و قسمتهای اون کامل اشنا بشی و شروع به خوندن ذخیره کنی و بهترین کتاب تو کتابها کتاب اقای مقسمی واسه کنکوره مسلمه با این کار در صد بالایی رو می زنی
Re: ذخیره رو چه جوری بخونم؟
دوست خوبم رضاي عزيز، بهتر نيست تاپيك هاي قديمي رو بالا نياريم تا تاپيك هاي جديد بين اونها گم نشه.
اين تاپيك آخرين پستش براي 6 ماه پيش هست، پس لزومي نداره كه به اين گونه تاپيك ها پاسخ داده بشه.
با تشكر از توجه شما
اين تاپيك آخرين پستش براي 6 ماه پيش هست، پس لزومي نداره كه به اين گونه تاپيك ها پاسخ داده بشه.
با تشكر از توجه شما
مهم نيست گودال كوچك آبي باشي يا درياي بيكران، زلال كه باشي آسمان در توست.