توجه

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی پیوسته بپردازید

مدیر انجمن: fatemi

قفل شده
moshi
کاربر ساده
کاربر ساده

توجه

پست توسط moshi » سه‌شنبه 20 اردیبهشت 1390, 8:00 pm

با سلام
من پارسال کنکور دادم و در موسسه غیر انتفایی کار قزوین قبول شدم !! بنا به دلایلی نرفتم
امسال رشته ما ((ساخت وتولید)) نسبت به پارسال ضرفیتش بیشتر شده.
خلاصه اینکه من شیراز زندگی میکنم به نظره شما عزیزان کدوم شهر هاامکانات بیشتری برای رشته ما داره کسی اطلاعی داره؟؟خواهش میکنم کمکم کنید!!کسی میتونه برام کارنامه جورکنه؟؟توانتخاب شهر کمکم کنید؟؟هرشهری باشه خوبه!!راستی از غیردولتی ها ((غیر انتفایی ))کدوم شهرها بهترن؟؟
ممممننننووووننن

samadblaj
کاربر معمولي
کاربر معمولي
تماس:

Re: توجه

پست توسط samadblaj » چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390, 11:41 am

moshi نوشته شده:با سلام
من پارسال کنکور دادم و در موسسه غیر انتفایی کار قزوین قبول شدم !! بنا به دلایلی نرفتم
امسال رشته ما ((ساخت وتولید)) نسبت به پارسال ضرفیتش بیشتر شده.
خلاصه اینکه من شیراز زندگی میکنم به نظره شما عزیزان کدوم شهر هاامکانات بیشتری برای رشته ما داره کسی اطلاعی داره؟؟خواهش میکنم کمکم کنید!!کسی میتونه برام کارنامه جورکنه؟؟توانتخاب شهر کمکم کنید؟؟هرشهری باشه خوبه!!راستی از غیردولتی ها ((غیر انتفایی ))کدوم شهرها بهترن؟؟
ممممننننووووننن
من اطلاعاته زیادی ندارم فقط دور بوشهر خط قرمز بکش. chak

آواتار کاربر
m0trix
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط m0trix » چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390, 5:35 pm

سلام.

هیچ جا شهر خود ادم نمیشه.

به جز تهران تقریبا همه دانشگاها شبیه هم هستن.

نیا باران زمین جای قشنگی نیست !

من اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است

و سوادی بلبل دارد و گل را هم دوست میدارد

آواتار کاربر
travian
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: پايتخت

پست توسط travian » شنبه 24 اردیبهشت 1390, 1:17 am

سلام ، دوست من تقریبا بیشتر دانشکده ها تو یه سطح هستن و سطح بیشترشون متوسط هست البته کمی بالا و پایین دارن ولی حدودا اکثرا متوسط هستن ولی بعضی از دانشکده در رشته ای امکانات خوبی دارن مثلا:

من که با رتبه 48 کرج قبول شدم ، اصفهان تو رشته من (مکانیک خودرو) از کرج بهتره ، با این حال که کرج ترازش بالاتره ولی از نظر امکانات از اصفهان پایینتره)

پس ملاک خوب یا بد بودن دانشکده ای به ترازش نیست ولی معمولا اون دانشکده هایی که ترازشون بالاتره بهتر هستن.

هر دانشکده ای تو یه رشته ای امکانات خوبی داره و تو یه رشته ای اصلا امکانات نداره

بهترین راه اینه که از هم رشته ای های خودت (ساخت و تولید) در دانشکده های مختلف امکانات رو جویا بشی و اطلاعات بگیری اگه میتونی برو (حداقل دانشکده شهر خودت و شهر های نزدیک)و خودت امکانات دانشکده رو از نزدیک ببین و جویا شو

این رو هم بگم که هیچ چیز مثل درس خوندن تو شهر خود آدم نمیشه(همونطور که دوستان هم گفتن)
درياي آرام ناخداي قهرمان نمي سازد

pro-boys
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: کرج

پست توسط pro-boys » چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 8:51 pm

travian نوشته شده:این رو هم بگم که هیچ چیز مثل درس خوندن تو شهر خود آدم نمیشه(همونطور که دوستان هم گفتن)

کاملاً تایید میشه

قفل شده

بازگشت به “کنکور کاردانی پیوسته ( فنی و حرفه ای )”