ثبت نام کاردانی به کارشناسی پیام نور (شروع ثبت نام 11 اسفند)

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
mehdi12b

ثبت نام کاردانی به کارشناسی پیام نور (شروع ثبت نام 11 اسفند)

پست توسط mehdi12b » دوشنبه 23 دی 1387, 11:01 am

سلام عزیزان

پیام نور هم قطحی شد.ثبت نامش از 11 اسفند شروع میشه.به نظر شما دوره دانشپزیری چه کتابهایی هستش؟؟؟؟

amir20087j
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

Re: ثبت نام کاردانی به کارشناسی پیام نور (شروع ثبت نام 11 اسفند)

پست توسط amir20087j » دوشنبه 23 دی 1387, 3:40 pm

سلام به همه
یه جونمردی پیدا بشه به من بگه این فراگیر پیام نور بعد دانشپذیری ( زمان دانشجویی ) کلاس داره یا نه یا اینکه فقط کلاس های رفع اشکال در حد 3 تا چند جلسه هست
البته میدونم مثل دانشگاهای دیگه نیست ولی کلاس بندیش چطوریه
کد: انتخاب همه

این مطلب توسط دوست خوبم شهاب خان به دستم رسید و خواستم بزارم اینجا تا بقیه دوستان هم مطلع بشوند و حتما امضا کنند . من 167534امین نفری بودم که این نامه را که خطاب به دبیرکل سازمان ملل متحد(بانکی مون )نوشته شده ، امضا کردم .در صورتی که تعداد امضا ها به تعداد قابل توجه و تاملی برسه می تونیم امیدوار بشیم به ثبت نوروز باستانی ایران زمین در تقویم بین المللی به عنوان یک روز جهانی . فکر کنم ایران ،با این قدمت تاریخی وپیشینه پرافتخارش، استحقاق این حداقل رو داشته باشه پس حتما به لینکی که این پایین گذاشتم برید و امضا کنید . فقط کافیه اسم و فامیل و ایمیلتون رو وارد کنید . البته می تونید قبل از امضا متن نامه رو هم بصورت کامل مشاهده کنید . در صورت تمایل این نامه رو برای سایر دوستانان هم ارسال کنید. نظر سنجی سازمان ملل در مورد درج نوروز در تقویم بین المللی به عنوان یک روز جهانی تا الان فقط  بیش از 167هزار نفر اقدام به امضا و ارائه نظر مثبت در این خصوص کرده اند ،شما هم  سریع اقدام کنید و به دیگران هم یا آوری کنیدبرای ثبت نوروز در تقویم سازمان ملل امضا نمایید ....    

Here's a petition to United Nations

The Petition is self-explanatory, please distribute worldwide.

Lets make 'Norouz - New Day on UN Calendars'

لینک امضا نامه به دبیرکل سازمان ملل متحد برای ثبت نوروز در تقویم جهانی:        

http://www.petitiononline.com/Norouz
این مطلب مناسبتی نداشت ولی بخاطر افراد زیادی که به این سایت مراجعه می کنند این رو اینجا و نوشتم که بقیه هم اطلاع پیدا کنند

Sina-S
كاربر عالي
كاربر عالي

Re: ثبت نام کاردانی به کارشناسی پیام نور (شروع ثبت نام 11 اسفند)

پست توسط Sina-S » دوشنبه 23 دی 1387, 5:41 pm

با سلام خدمت شما دوست عزیز

در شهر ما یک دانشگاه پیام نور است...

در مورد کلاس های پیام نور تا این حد می دونم که روز های آخر هفته کلاس های بعه اصطلاح جبرانی یا اشکال گیری گذاشته میشه...

البته تو مدرسه!!! (منظور شهر انزلیست... شهرهای دیگه رو نمی دونم...)

با تشکر

قفل شده