- سلام دوستان: اقا من بايد دروس ++c و VB رو از چه منبع بخونم؟؟؟؟ممنون .
VB ++c از چه منبعي بايد بخونم؟
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
VB ++c از چه منبعي بايد بخونم؟
سلام و ممنون كه جواب دادين . عزيز قمي كتب اخه درسه كنكورس نيست كه مثل مدرسان - مقسمي -... من درس كنكور بيشتر برام ارزش داره. نمي دونم مقسمي چاپ كرده نكرده؟ موندم چي كنم از طرفي تاريخ كنكورم امروز فهميدم جل به جا شده - بعدشم خبرهاي براي حذف ساختمان ذخيره مدار به گوش مي رسه . كنكور ما چرا اينطوري شلم شوربا شده.
ممنون
ممنون
- NEGAHEFARDA
- کاربر ساده

- محل اقامت: توبرگه های روزگار
چی شده ؟ چرا ناراحت : چراعصبانی ؟؟
این جا چه خبره ؟؟؟؟ به به چه مهندسای داریم : واقعا جای امیدی هست ........sjj نوشته شده:عزیز جون شما هم آخر یه چیزیت می شه ها!lopht نوشته شده:عزيز من وي بي كه براي كارشناسي نيست
c++ هم كه كتاب مقسمي فكر ميكنم كامل باشه اگه بازم مي خواي كاملتر بخوني مدرسان شريف هم خوبه
شما مگه امسال کنکور کاردانی به کارشناسی دولتی شرکت نکردی ؟! اون سوال های VB که تو برنامه نویسی داده بودن ندیدی ؟!
داداشی های گل هنوز که هنوزه منبع خوبی پیدا نشده : شاید یکی دوتا به چشم بیان : ولی بستگی داره که شما چه نوعی از نگارش های کتاب رو می پسندید ؟؟ یکی مرجع می خواد : یکی نکته و تستی و یکی هم اصلا ً نمی خواد :
ناراحت نباشین و از هم گله ای تو دلتون نداشته باشین ... درست میشه ....
برای همه برای ما هم دعا کنید .
- leila joon
- محل اقامت: قم
- تماس:
سلام دوستان
كتاب تست VB و ++C رو آقاي مقصودلو و آقاي يگانه تاليف كرده اند البته پارسال هم به دانشجو هاشون همينارو تدريس كردن و ما تعجب كرديم وقتي شنيديم كه كسي از اين تغيير با خبر نبوده چون آقاي مقصودلو اول دروس قديمي رو كار كردن ولي يكباره تغيير دادن و گفتند كه منابع عوض شده !حالا ايشون از كجا با خبر بودن
الله اعلم !
كتاب هاي ايشون ماله انتشارات فارابيه
كتاب تست VB و ++C رو آقاي مقصودلو و آقاي يگانه تاليف كرده اند البته پارسال هم به دانشجو هاشون همينارو تدريس كردن و ما تعجب كرديم وقتي شنيديم كه كسي از اين تغيير با خبر نبوده چون آقاي مقصودلو اول دروس قديمي رو كار كردن ولي يكباره تغيير دادن و گفتند كه منابع عوض شده !حالا ايشون از كجا با خبر بودن
كتاب هاي ايشون ماله انتشارات فارابيه
براي بدست آوردن آنچه تا كنون نداشته ايد بايد انساني شويد كه تا كنون نبوده ايد !
شما همش درباره سختي كار گفتين؟. مي خوام بدونم شما كه قزوين زدين چه قدر دارين مي خونين؟
شما به عنوان رقيب من حساب مي شينو حتي حاضرم سرتونو زير اب كنم
چه قدر و چطوري دارين مي خونين؟
قزوين جيگره هز چه مي خواين بد بگين ولي من اگه قبول شم همه اعضا رو شام مي دم
ممنون اگه از خودتون يكم بگين كه چيا و چقدر و چطور مي خونين؟ ممنون
شما به عنوان رقيب من حساب مي شينو حتي حاضرم سرتونو زير اب كنم
چه قدر و چطوري دارين مي خونين؟
قزوين جيگره هز چه مي خواين بد بگين ولي من اگه قبول شم همه اعضا رو شام مي دم
ممنون اگه از خودتون يكم بگين كه چيا و چقدر و چطور مي خونين؟ ممنون