اعتراض دیر شدن اعلام نتایج

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
milad90
کاربر ساده
کاربر ساده

اعتراض دیر شدن اعلام نتایج

پست توسط milad90 » پنج‌شنبه 30 شهریور 1391, 12:22 am

سلام
"خدا حال قومی را تغییر نمی دهد مگر آنان خود حال خویش را تغییر دهند.(سوره رعد آیه 11)"
این داستان ما و سازمان سنجشه.
و این سالایی که در گیر کنکور و درس و دانشگاه بودیم و گذرمون زیاد به سازمان سنجش خورده هیچوقت اعتراضی به ظلمی که در حقمون میشه نکردیم ، کارمون فقط شده اینکه بیایم اینجا نظر بذاریم و غر بزنیم وآخرشم هر کاری کردن بگین خدا رو شکر حداقل همین کارا رو برامون کردن.
خداییش نگاه کنین تو این سالها چند بار سر ما رو با پنبه بریدن و دم نزدیم،از سوالای کنکور که هر سال هر جور دوس دارن عوض میکنن(مث سیستم سال 86که هر سوال چرتی دستشون اومده بود زدن یا اون سال که یه دفعه به جای پاسکال سوال سی آوردن)و به هیچکس هم بر نمیخوره که بگذریم،چند تا مورد واضح که تو ذهنم یکیش کاردانی ها یبیچاره سال 89و بعد هم دفترچه های کنکور امسال که اونقد سر اومدنش حرصمون دادن و بعدشم ادغام کنکور با آزاد و اون سوالای چرتی که در آوردن ماییکه یک سال زحمت کشیدیم سر جلسه سر در گم بودیم و یکی که هیچی نخونده بود .....تو بعضی حوزه ها مث حوزه اون دوستمون با این وقت کم 30دقیقه هم زود تر آزمون رو تموم کردن،کلید سوالا که ازمون سراسری تموم نشده رو سایته و مال ما....تاریخ اعلام نتایج ،شروع کلاسا ،مدرکمون که بالا آرم مدارس عالی خورده و در حقیقت ما 14 سال دانش آموز بودیم نه 12 سال،اینم از دزدی علمی کاربردی با هم دستی سنجش (بازم دم علمی کاربردی گرم زمان با تاخیر واسه ثبت نام گذاشته) ........ظرفیت دانشگاه ها رو هم که نگم بهتره....
بازم بگم از ظلمایی که بهمون شده ؟؟چرا به خودمون نمیایم ؟؟
من نمی گم اگه بریم تجمع کنیم جلوی در سازمان سنجش همه این مشکلات حل میشه اما حداقلش اینکه می فهمن ما هم آدمیم و باید بهمون توجه کنن ،تا خودمون ،خودمون رو آدم حساب نکنیم هیچکس ما رو آدم حساب نمیکنه ،پس توقع بیجا نداشته باشین ،نامه زدن به سنجش چه دردی دوا میکنه وقتی به قول دوستمون یه رباط (هرچند اون از ما آدم تره اما بهش حقوق می دن که خودشو رباط فرض کنه )پشت سیستم نشسته و حتی شاید نخونه چی نوشتی و جواب بده.
تا کی میخواین بشینیم تو خونه تا حقمون رو بخورن ؟؟؟؟؟؟؟؟زمانیکه دفترچه ها نمیومد یکی از بچه ها یه وبلاگ زد گفت بیان ساعت و تاریخ تعیین کنیم بریم سازمان چند نفر رفتن و گفتم بریم که چی بشه(همونایی که قبل همه لاف میزدن که بریم اعتراض یکی که اومد سازماندهی کنه همه جا زدن).
هر چی سرمون بیاد حقمونه .
اگه اعتراض کنیم حداقلش اینه که می گیم تلاش خودمونو کردیم و چیزی نشده ،مث بچه های ارشد ،بچه های دکترا و همین تربیت معلمای آزمون سراسری امسال .
پس تا وقتی نشستین تو خونه ،نمیان حقتون رو دو دستی تقدیمتون کنن(امام علی (ع)گفتن از حق خودتون دفاع کنین)
نمی تونن که سرمون رو ببرن ،نهایتش اینه که هیچکار نمیکنن دیگه ،اما این آویزه ی گوششون میشه که سالای بعد این کارا رو نکنن و ما رو موش آزمایشگاهیشون قرار ندن بدونن که ما هم آدمیم و زبون داریم و مث نظری ها بلیدیم از حقمون دفاع کنیم .فقط یه لحظه به این فک کنین که خدایی نکرده امسال قبول نشیم و بخوایم سال دیگه دوباره همین پورسه رو تکرار کنیم ،فقط یه لحظه فک کنین..........
بازم میگم:"خدا حال قومی را تغییر نمی دهد مگر آنان خود حال خویش را تغییر دهند.(سوره رعد آیه 11)"
پس زودتر به خودمون بیایم

immortal1
کاربر ساده
کاربر ساده

Re: اعتراض دیر شدن اعلام نتایج

پست توسط immortal1 » جمعه 7 مهر 1391, 7:00 pm

سلام دوستم.خوشم اومد یکی بالاخره صداش در اومد منم موافقم حتی چندبار با دوستام بحث همین بوده که ما چه فرقی با نظریا داریم،ادعاشون میشه درس خونن من یادمه واسه رفتن به هنرستان کلی دردسر داشتیم و هر کسیو قبول نمیکردن بالاترین معدلارو میگرفتن آیندمون تباه کردیم دوستای هم دوره ایترم آخر کارشناسی اونوقت ما آیا قبول شیم یا نه...؟؟؟؟؟آخه این چه وضعیه لیاقت ما اون آموزشکده های داغون یا این غیر انتفاعیه؟؟؟؟دوستام با چه رتبه های وحشتناکی کارشناسی تهران اونوقت ما با رتبه های حتی زیر500 آموزشکده هایی که مثل زندان بودن با معدل18میریم آموزشکده اونوقت با معدل13 فارغ التحصیل میشیم بعدشم کارمون میکشه روانپزشک و...بخدا در حد هنرستانمونم نبودن،الانم که میخوان جوابو بزنن خدا میدونه چه برنامه ای چیدن واسمون،دلمون به تکمیل ظرفیت خوش کنیم یا چی ما باید دوقوز آباد قبول بشیم انوقت ته مونده هایی که به زور مجاز میشن تو تکمیل ظرفیت همون دانشگاهی که ما تو کفش بودیم قبول شن نوش جونمون همه این زجر کشیدنا...منکه پایه ام حتی بعد اعلام نتایج بریم واسه اعتراض شاید فرقی به حال بچه های بعد از ما بشه...این سازمان فنی و حرفه ای بایدمنحل بشه اونا که سواد رسیدگی به این مسایلو ندارن بیخود میکنن بخوان بچه های مردم سرگردون کنن اصلا کی گفته بود بیان رشته فنی اضافه کنن فک کردن خاله بازیه.بابا اسگلا شما که رشته اضافه میکنید نباید به فکر دانشگاش باشید آخه خودتون بچه هاتونو واسه مهد کودکم نمیدارید تو ان آموزشکده ها،بخوره تو سرتون و عمتون...بچه های کارشناسی ببشید از بی ادبیم اما خونم به جوش اومده دیگه،اگه یه روز به غیرتتون برخورد و خواستید یه حرکتی کنید به منم خبر بدید....

milad90
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط milad90 » شنبه 8 مهر 1391, 12:21 pm

متاسفانه باید بگم هر چی سرمون میاد حقمونه .همه ناراحتیم از این کاراشون ،اعتراض میکنیم ،غر میزنیم اما پای عمل که میرسه............ naj naj
من دوست خواهرم با رتبه 32هزار تجربی تو یکی از غیرانتفاعی های مشهد قبول شد،حالا من نوعی اگه بخوام تو همون دانشگاه نرم افزار بخونم باید رتبم حداقل 5هزار باشه. ger: ger: ger: ger: ger:
تا خودمون دس رو دس بذاریم وضع همینه "یه دست که صدا نداره"
حداقل خوشحال شدم شما یک نفر هستی که فقط در حد حرف اعتراض نداری و واقعا معترضی.
ممنون

آواتار کاربر
samirarad
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: زمین

پست توسط samirarad » شنبه 8 مهر 1391, 1:19 pm

سلام
آقا میلاد حرفاتونو خوب می فهمم چون خودمم یکی از اونایی هستم که بهم ظلم شده. نمی خوام براتون آیه یاس بخونم اما این کارا فایده ای نداره. سازمان رنجش بیشتر تمرکزش رو رشته های نظری هستش و خیلی به فنی ها توجه نداره. من خودم با رتبه 475 دارم تو غیر انتفاعی می خونم در حالی کها گه رشته ام نظری بود و این رتبه رو داشتم وضعیتم خیلی فرق می کرد!!!
بهر حال صدای اعتراض ما بجایی نرسید. امیدوارم شما بتونید این حق رو زنده کنید. از ما که گذشت اما شما نذارید این قوانین مسخره ادامه داشته باشه.
حق یارتون
هیس!!

milad90
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط milad90 » شنبه 8 مهر 1391, 3:22 pm

samirarad نوشته شده:سلام
آقا میلاد حرفاتونو خوب می فهمم چون خودمم یکی از اونایی هستم که بهم ظلم شده. نمی خوام براتون آیه یاس بخونم اما این کارا فایده ای نداره. سازمان رنجش بیشتر تمرکزش رو رشته های نظری هستش و خیلی به فنی ها توجه نداره. من خودم با رتبه 475 دارم تو غیر انتفاعی می خونم در حالی کها گه رشته ام نظری بود و این رتبه رو داشتم وضعیتم خیلی فرق می کرد!!!
بهر حال صدای اعتراض ما بجایی نرسید. امیدوارم شما بتونید این حق رو زنده کنید. از ما که گذشت اما شما نذارید این قوانین مسخره ادامه داشته باشه.
حق یارتون
سمیرا خانوم ممنون از هم دردیتون bale
صد حیف که چند تا آدم پایه نیست .
اما باور کنید اگه این اعتراض انجام میشد حداقلش این بود که میفهمیدن ماهم بلدیم از حقمون دفاع کنیم،شاید واسه سالای بعد درس میشد
اما حیف................. :?: naj

قفل شده