كدام موسسه براي قبولي در كنكور كارداني به كارشناسي بهتر است؟
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
كدام موسسه براي قبولي در كنكور كارداني به كارشناسي بهتر است؟
سلام به همه دوستان و كاربران و همچنين مديران محترم سايت كارشناسيمن تصميم دارم براي كنكور كارداني به كارشناسي سال 91 به يك موسسه مراجعه و ثبت نام كنم و از همه كساني كه در مورد موسسات اطلاعاتي دارند و ميتوانند به من كمك كنند عاجزانه تقاضاي كمك كردن و راهنمايي را دارم
راستي خودم تصميم دارم ماهان ثبت نام كنم ولي ممنون ميشم بزرگي و لطف كنيد بنده را راهنمايي كنيد
راستي خودم تصميم دارم ماهان ثبت نام كنم ولي ممنون ميشم بزرگي و لطف كنيد بنده را راهنمايي كنيد
-
PrinceOfPersia
- كاربر عالي

- محل اقامت: On the Earth ...
Re: كدام موسسه براي قبولي در كنكور كارداني به كارشناسي بهتر
سلام،
دوست من به نظر من بجای اینکه زمان گرانبها و پول خود رو برای این کلاسها به هدر بدید ، بشنید و خودتون بخونید خیلی ، خیلی بهتره.
کلاس چیز جدیدی برای شما نداره ، اگر هم داشته باشه باعث قبول شما نمیشه.
من کسایی رو میشناسم که بدون کلاس رفتن با چند ماه تلاش رتبه خوبی هم کسب کردن.
مثل دوست خودم که با 3،4 ماه مطالعه رتبه 1000 کسب کرد ، یا خود من که بدون هیچ مطالعهای رتبم شد 1153.
حتی خیلی از بچههایی که رتبه زیر 1000 میاران کلاس کنکور نمیرن.
دوست من به نظر من بجای اینکه زمان گرانبها و پول خود رو برای این کلاسها به هدر بدید ، بشنید و خودتون بخونید خیلی ، خیلی بهتره.
مثل دوست خودم که با 3،4 ماه مطالعه رتبه 1000 کسب کرد ، یا خود من که بدون هیچ مطالعهای رتبم شد 1153.
دوست گرامی: علي آقا سلام و عرض احترامali_bah نوشته شده:سلام،
ابتدا از اينكه به تايپيكم پاسخ دادي ممنون و سپاسگذارم و همچنين از پيشنهادتون
ولی بيشتر دوستانی كه از كلاس استفاده كردند ميگن كه همت و تلاش هر كس در قبولی جز جدانشدني (=لاينفك) كنكور است و بخش عمده قبولی هر شخص در كنكور است ولی براي رتبه خوب و موفقيت بهتر و همچنين داشتن برنامه اي منظم و روی اصول و البته كه پشتيبانی در بعضی مسائل دروس تخصصی نياز به يك راهنما و يا همان adviser داريم كه در يك موسسه خوب می توانيم به همه اين مشخصه ها به وسيله مشاور و تدابير موسسه و اساتيد معتبر مشغول در موسسه دست يافت
ولي من نميدونم كدام موسسه را انتخاب كنم ولي تا اين لحظه نظر مثبتی روی ماهان دارم ولی همچنان خواهشمندم كه راهنمايی بكنيد تا بهترين موسسه را انتخاب كنم.
سلام دوست عزیز
علی اقا سرور ماست و ایشون درست میگه
ولی مطمئنا کسی که خودش مشغول مطالعه کتاب میشه با کسی که کلاس میره و کسی بهش درس میده و نکات رو میگه و استاد تجربیاتش رو بهش منتقل می کنه حتما فرق داره
مثلا اگه شما یه مطلب رو از کتاب می خونید ولی متوجه نمیشید، نمی تونید با کتاب حرف بزنید و از کتاب بخواید که یه جوری دیگه توضیح بده براتون
ولی اگه کلاس بری و مطلبی رو متوجه نشی اونوقت می تونی از استاد بخوای که یجوری دیگه برات توضیح بده
همونطور که علی اقا گفتن کسانی هم هستن که بدون کلاس رفتن رتبه های خیلی خوبی کسب
می کنن ولی بالاخره کلاس رفتن خیلی موثر تره
در مورد اینکه کدوم موسسه بهتره نمی تونم کمکتون کنم ، ببخشید چون اطلاعاتی در مورد موسسه ها ندارم ولی موسسه اندیشه اساتید هم بد نیست
موفق باشید
علی اقا سرور ماست و ایشون درست میگه
ولی مطمئنا کسی که خودش مشغول مطالعه کتاب میشه با کسی که کلاس میره و کسی بهش درس میده و نکات رو میگه و استاد تجربیاتش رو بهش منتقل می کنه حتما فرق داره
مثلا اگه شما یه مطلب رو از کتاب می خونید ولی متوجه نمیشید، نمی تونید با کتاب حرف بزنید و از کتاب بخواید که یه جوری دیگه توضیح بده براتون
ولی اگه کلاس بری و مطلبی رو متوجه نشی اونوقت می تونی از استاد بخوای که یجوری دیگه برات توضیح بده
همونطور که علی اقا گفتن کسانی هم هستن که بدون کلاس رفتن رتبه های خیلی خوبی کسب
می کنن ولی بالاخره کلاس رفتن خیلی موثر تره
در مورد اینکه کدوم موسسه بهتره نمی تونم کمکتون کنم ، ببخشید چون اطلاعاتی در مورد موسسه ها ندارم ولی موسسه اندیشه اساتید هم بد نیست
موفق باشید
درياي آرام ناخداي قهرمان نمي سازد
سلام.
ازگرايش اول رتبه1192رو آوردم به نظرتون بهترين دانشگاهي كه احتمال قبوليم هست كجاست؟
با توجه به اينكه كاشاني هستم ميشه بگيد موسسه سيناي كاشون بهتره يا سيلك؟فرقشون چيه؟
ازگرايش اول رتبه1192رو آوردم به نظرتون بهترين دانشگاهي كه احتمال قبوليم هست كجاست؟
با توجه به اينكه كاشاني هستم ميشه بگيد موسسه سيناي كاشون بهتره يا سيلك؟فرقشون چيه؟
سلامnastaran@ نوشته شده:سلام.
بی زحمت سوال خودتون رو در تاپیک زیر مطح کنید:
http://www.forum.karshenasi.com/viewtop ... =2&t=11063
موفق باشید
درياي آرام ناخداي قهرمان نمي سازد
سلام برای شما که یک موسسه خوب رو می خواهید مدرسان شریف پیشنهاد منه 50 تا 60 درصد سوالای کنکور مثلشه و واقعا فوق العاده اس ! راستی من کلاس یا موسسه ای نرفتم همین کتابای مدرسانو از بازار تهیه کردم نشستم خودم خوندم رتبه ام شد329! من خودم وقتی مطلبیو رو نمی فهمیدم 10 تا 20 بار می خوندمش راستی اگه تودانشگاه سر کلاس خوب گوش کنی و یاد بگیری هم کمک می کنه! 
سلام من تبریزی هستم رتبم 2500اومده به نظزتون از دانشوران قبول میشم؟
دوست عزيز از وقتی كه برای راهنمايی بنده در انتخاب موسسه گذاشتی سپاسگزارم و از تمام دوستانی كه اطلاعاتی درباره موسسات دارند خواهشمندم كه بنده را از لطف خودشون بی بهره نگذارند مخصوصا درباره موسسه ماهان اگه اطلاعاتی داريد بنده را بهره مند سازيدhalelujah نوشته شده:سلام برای شما که یک موسسه خوب رو می خواهید مدرسان شریف پیشنهاد منه 50 تا 60 درصد سوالای کنکور مثلشه و واقعا فوق العاده اس ! راستی من کلاس یا موسسه ای نرفتم همین کتابای مدرسانو از بازار تهیه کردم نشستم خودم خوندم رتبه ام شد329! من خودم وقتی مطلبیو رو نمی فهمیدم 10 تا 20 بار می خوندمش راستی اگه تودانشگاه سر کلاس خوب گوش کنی و یاد بگیری هم کمک می کنه!
راستی، داشت يادم ميرفت رتبه بسيار عالی و شايسته ای را كه حتما با زحمت و تلاش بسيار كسب كردي را به شما دوست عزيز تبريك ميگم و آرزوی بهترين ها و شعف انگيز ترين آرزوها را برايت از خداوند خواستارم "موفق و سربلند باشيد"
سلام دوست عزیز -به نظر من که بیخیال این آموزشکاه ها شو - فقط یه چیز رو خوب باید بدونی اونم درساته! -که بفهمی چی هستند بقیش فقط تو کنکور میپیچئننت! -من خودم فقط دروغ نکفته باشم شاید 5-6 روز آخر رو خوندم و رتبم شده 852 بدون هیچ کلاسی و چیزی -به نظرم خودت با یکی 2تا از دوستات خوب بشینی بخونی بهتره -ولی 4-5 تا آزمون آزمایشی آخر رو شرکت کنی بد نیست به نظرم! - همین - موفق باشید... .