تبادل نظر در مورد كنكور سراسري 90
- javad_dam
- کاربر معمولي

- محل اقامت: آذربایجان غربی - خوی
Re: تبادل نظر در مورد كنكور سراسري 90
با سلام خدمت تمامی دوستان
با بدختی بالاخره تونستم سوالات ذخیره رو به دست بیارم که طراح از کدوم کتاب اون سوال ها رو داده و کتاب مورد نظر طراح :
کتاب ذخیره و بازیابی اطلاعات تالیف فولک و زولیک _ انتشارات علوم رایانه جعفر نژا د قمی
تمامی سوالات از این کتاب هستش. نشون به این نشون که سوالات ذخیره علمی کاربردی سال 88 هم از این کتاب طرح شده بود. به نظر میرسه که همه سوالات از این کتاب بوده و نه از سالزبرگ و نه از رانکوهی . فکر کنم منبع دیگه عوض شده یا این کتاب میتونه مکمل خوبی برای اون دو تا باشه.
حل دو تا سوال ذخیره : ( سوال های 131 و 133)
سوال 131 : گزینه 3 صحیح است .
تعریف ورست فیت: یک راهبرد انتخاب جا برای انتخاب یک محل در لیست. نامناسبترین جا بزرگترین حفره رکورد را انتخاب می کند بدون توجه به اینکه رکورد جدید چقدر کوچک است. به خاطر اینکه این راهبرد بزرگترین حفره ممکن را برای استفاده دوباره تعیین می کند گاهی می تواند در به حداقل رساندن پراکندگی خارجی مفید باشد.
تعریف بست فیت : یک راهبرد انتخاب جا برای یک محل در لیست برای قرار دادن یک رکورد جدید انتخاب مناسبترین جا، حفره رکوردی را پیدا می کند که اندازه اش به اندازه رکورد جدید از همه حفره ها نزدیکتر باشد که می تواند در به حداقل رساندن پراکندگی داخلی مفید باشد.
سوال 133: گزینه 1 صحیح است.
تعریف حافظه دیسک نهان : بخشي از حافظه كه براي نگهداري صفحاتي از داده هاي روي ديسك پيكر بندي مي شود. هنگامي كه دستيابي تا حد زيادي محلي باشد حافظه ديسك نهان مي تواند زمان دستيابي را بهبود بخشد.
با بدختی بالاخره تونستم سوالات ذخیره رو به دست بیارم که طراح از کدوم کتاب اون سوال ها رو داده و کتاب مورد نظر طراح :
کتاب ذخیره و بازیابی اطلاعات تالیف فولک و زولیک _ انتشارات علوم رایانه جعفر نژا د قمی
تمامی سوالات از این کتاب هستش. نشون به این نشون که سوالات ذخیره علمی کاربردی سال 88 هم از این کتاب طرح شده بود. به نظر میرسه که همه سوالات از این کتاب بوده و نه از سالزبرگ و نه از رانکوهی . فکر کنم منبع دیگه عوض شده یا این کتاب میتونه مکمل خوبی برای اون دو تا باشه.
حل دو تا سوال ذخیره : ( سوال های 131 و 133)
سوال 131 : گزینه 3 صحیح است .
تعریف ورست فیت: یک راهبرد انتخاب جا برای انتخاب یک محل در لیست. نامناسبترین جا بزرگترین حفره رکورد را انتخاب می کند بدون توجه به اینکه رکورد جدید چقدر کوچک است. به خاطر اینکه این راهبرد بزرگترین حفره ممکن را برای استفاده دوباره تعیین می کند گاهی می تواند در به حداقل رساندن پراکندگی خارجی مفید باشد.
تعریف بست فیت : یک راهبرد انتخاب جا برای یک محل در لیست برای قرار دادن یک رکورد جدید انتخاب مناسبترین جا، حفره رکوردی را پیدا می کند که اندازه اش به اندازه رکورد جدید از همه حفره ها نزدیکتر باشد که می تواند در به حداقل رساندن پراکندگی داخلی مفید باشد.
سوال 133: گزینه 1 صحیح است.
تعریف حافظه دیسک نهان : بخشي از حافظه كه براي نگهداري صفحاتي از داده هاي روي ديسك پيكر بندي مي شود. هنگامي كه دستيابي تا حد زيادي محلي باشد حافظه ديسك نهان مي تواند زمان دستيابي را بهبود بخشد.
بزرگترین گناه , ناامیدی است. امام علی (ع)
با سلام خدمت همه بچه های کنکوری و عرض خسته نباشید
این همه زحمت کشیدیم این همه فرمول حفظ کردیم
آخر سر چند آدم بی سواد که معلوم نیست این سوالا رو از کجا در میارن زحماتمونو به باد دادن خدا بگم چی کارشون کنه من سر هیچ چیز مثل این سیستم عامل نمی سوزم انقدر خوندم این همه زمانبندا رو کار کردم فیفو ، آر آر ، کوفت زهر مار ... دریغ از یه دونه ...
ذخیره خودمو کشتم فرمولای فایل پایل ، ترتیبی ،نوار ، دیسک ،فلاپی ...... نامرد یه دونه نداد دلمون خوش باشه
یه عکس واستون می زارم شاید جالب باشه این عکس مربوط به فایل پی دی اف هستش که از همین سایت کارشناسی دانلود شده

همانطور که می بینید حتی اساتید محترم گروه مقسمی نیز تائید می نمایند
این همه زحمت کشیدیم این همه فرمول حفظ کردیم
ذخیره خودمو کشتم فرمولای فایل پایل ، ترتیبی ،نوار ، دیسک ،فلاپی ...... نامرد یه دونه نداد دلمون خوش باشه
یه عکس واستون می زارم شاید جالب باشه این عکس مربوط به فایل پی دی اف هستش که از همین سایت کارشناسی دانلود شده

همانطور که می بینید حتی اساتید محترم گروه مقسمی نیز تائید می نمایند
به جای این که جای دیگران را بگیری جای خود را پیدا کنید جا برای همه هست چارلی چاپلین
بچه ا شرمنده سیستمم قاطی داشت با این سرعت پایین اینترنت چند دفعه ارسال شد 
به جای این که جای دیگران را بگیری جای خود را پیدا کنید جا برای همه هست چارلی چاپلین
kasi midoneh soal swich barnameh navise che mesheh
va chand ta sial ashtebah javab dorost ro hasf mekoneh
khahesh mekonam agar kase medoneh javab bedeh
man 6 mah dars khondam vali ba in aymon maskhareh khoda ba kher bag yaroneh
in hameh shab va ros dars bakhon kalas konkor bro
کنکور 90
دوباره سلام خدمت همه دوستان
من 3 ماه (24 ساعته)
خونده بودم و با کلی امید و آرزو رفتم سر جلسه ولی سوال ها را که دیدم شدم
...
بعد یه مسافرت 2 روزه رفتم ------->ونک(اصفهان) و حالا برگشتم.(جای همتون خالی)
می بینم خیلی ها می نالند منم روش
محسن جان کنکور را خوب دادی یا نه؟
راستی استاد عادلی نیا تا کی جواب های تخصصی رو می زارن؟
کوهیار هم که خیلی Relax منتظر رتبه 1 کنکور.
انشالله همه موفق باشند.
اینم یه چند تا عکس از ونک
روحیه بچه ها عوض بشه.

من 3 ماه (24 ساعته)
بعد یه مسافرت 2 روزه رفتم ------->ونک(اصفهان) و حالا برگشتم.(جای همتون خالی)
می بینم خیلی ها می نالند منم روش
محسن جان کنکور را خوب دادی یا نه؟
راستی استاد عادلی نیا تا کی جواب های تخصصی رو می زارن؟
کوهیار هم که خیلی Relax منتظر رتبه 1 کنکور.
انشالله همه موفق باشند.
اینم یه چند تا عکس از ونک
روحیه بچه ها عوض بشه.

عقل و قلب
برای اداره کردن خودت از عقلت استفاده
کن و برای اداره کردن دیگران از قلبت.
دکتر علی شریعتی
دکتر علی شریعتی
- javad_dam
- کاربر معمولي

- محل اقامت: آذربایجان غربی - خوی
با سلام خدمت تمامی دوستان
من کلید بعضی سوالهای ذخیره رو میذارم: (کد دفترچه : سی )
127 - 1
128 – 3
129 – 4
131 – 3
132 – 3
133 – 1
135 - 2
من کلید بعضی سوالهای ذخیره رو میذارم: (کد دفترچه : سی )
127 - 1
128 – 3
129 – 4
131 – 3
132 – 3
133 – 1
135 - 2
بزرگترین گناه , ناامیدی است. امام علی (ع)
سلام من کل پستها رو دنبال کردم...........اما!!!!!!
یه نفر بگه این آقای عادلی کی هستن؟
یه نفر بگه این آقای عادلی کی هستن؟
براي شرروع كردن هيچ موقع دير نيست يا علي بگوووووووو
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
استاد عادلی نیا اگه نگیم برترین یکی از برترین اساتید برنامه نویسی ذخیره و ساختمان هستن.
که اینا یه تیمی دارن که عادلی نیا و مقسمی با هم کار می کنن تو گروه تابا.
کلا مجموع گروه تابا اساتید قوی مثل سلامی - جمعدار - رضوانی دارن.
و معمولا هر ساله اینا کلید و پاسخ تشریحی می دن که امسال هنوز نیومده
اون سوال برنامه نویسی که b می شد...
استاد و تیمشون دارن جوابا رو به صورت تشریحی می ذارن...
که استاد جمعدار کلیدی مدار رو داه.
دوست عزیز در پاسخ های مدار رو دست آقایا جمعدار مدار شاید کسی نباشه.
جواب ها درسته...
جواب های معارف هم اکثرا درسته انگار...
منتظر باشیم جواب های اصلی برنامه نویسی چی خواهد بود.
واقعا اینا ذخیره بود؟
بست فیت و ورست فیت که مال سیستم عامل بود
که اینا یه تیمی دارن که عادلی نیا و مقسمی با هم کار می کنن تو گروه تابا.
کلا مجموع گروه تابا اساتید قوی مثل سلامی - جمعدار - رضوانی دارن.
و معمولا هر ساله اینا کلید و پاسخ تشریحی می دن که امسال هنوز نیومده
اون سوال برنامه نویسی که b می شد...
استاد و تیمشون دارن جوابا رو به صورت تشریحی می ذارن...
که استاد جمعدار کلیدی مدار رو داه.
دوست عزیز در پاسخ های مدار رو دست آقایا جمعدار مدار شاید کسی نباشه.
جواب ها درسته...
جواب های معارف هم اکثرا درسته انگار...
منتظر باشیم جواب های اصلی برنامه نویسی چی خواهد بود.
واقعا اینا ذخیره بود؟
بست فیت و ورست فیت که مال سیستم عامل بود
راستی توی یکی از پستها یه بچه ها گفته بود کنکور نسبت به پارسال آسون بود !
من پارسالم کنکور دادم البته برای تچربه بود هیچی نخوندم هر چی سوالم بود زدم رتبمم شد 32 هزار بعدم شیراز سخت افزار قبول شدم.
من و خیلی از شماها سوالای کنکورهای سالهای قبل از جمله پارسال رو زدیم من که سوالای مدار پارسال واسم خیلی اسون بود
ذخیره و سیسیتم عاملم خیلی آسون تر از این بود اما ساختمان تقریبا سخت بود.
بچه ها من 5 ماه خوندم 5 ماهم به جرات میگم خوب خوندم رتبه ی هفت پارسه هم شدم ......................
من اصلا عمومی نخوندم اما با توجه به رتبه های دوستام وچیزایی که میدونستم هر کسی بالای 50 درصد دروس تخصصی رو میزد رتبه زیر 500 اون حتمی بود من مدار بالای 60 میزدم و دروس تخصصی رو بالای 50 و برنامه نو یسی 20 یا 30 درصد اما با این کنکور که گرفتن من فکر کنم اونایی که عمومی خوندن رتبه های برتر رو میارن و کسایی که 1 ماه آخر رو خوندن جون من فقط یه ماهه آخر فقط تست زدم.
من پارسالم کنکور دادم البته برای تچربه بود هیچی نخوندم هر چی سوالم بود زدم رتبمم شد 32 هزار بعدم شیراز سخت افزار قبول شدم.
من و خیلی از شماها سوالای کنکورهای سالهای قبل از جمله پارسال رو زدیم من که سوالای مدار پارسال واسم خیلی اسون بود
بچه ها من 5 ماه خوندم 5 ماهم به جرات میگم خوب خوندم رتبه ی هفت پارسه هم شدم ......................
من اصلا عمومی نخوندم اما با توجه به رتبه های دوستام وچیزایی که میدونستم هر کسی بالای 50 درصد دروس تخصصی رو میزد رتبه زیر 500 اون حتمی بود من مدار بالای 60 میزدم و دروس تخصصی رو بالای 50 و برنامه نو یسی 20 یا 30 درصد اما با این کنکور که گرفتن من فکر کنم اونایی که عمومی خوندن رتبه های برتر رو میارن و کسایی که 1 ماه آخر رو خوندن جون من فقط یه ماهه آخر فقط تست زدم.
براي شرروع كردن هيچ موقع دير نيست يا علي بگوووووووو
- Moh3n II

- تماس:
ali_nemo نوشته شده:راستی توی یکی از پستها یه بچه ها گفته بود کنکور نسبت به پارسال آسون بود !
خوب این اشکال برخی مشاورهای آموزشکده ها بوده که شما رو از عمومی غافل کرده...
استاد عادلی نیا همیشه می گفت کنکور شما 2و3 ساله افتاده رو عمومی.
خصوصا پارسال که قشنگ همه چی شد عمومی امسالم بدتر...
بچه های اندیشه اساتید اکثرا رو عمومی خوب کار کردن و 4 ماهی عمومی خوندن
منم تا حدودی حالت شما رو دارم.ali_nemo نوشته شده:راستی توی یکی از پستها یه بچه ها گفته بود کنکور نسبت به پارسال آسون بود !
من بیشترین امیدم رو ذخیره و مدار بود ولی شد اینی که دیدی...
برنامه نویسی هم فکر کنم با این اوضاع افتضاح زدم منتظر کلید استاد عادلی نیا هستم.
ولی خدا بزرگه
عقل و قلب
دکتر علی شریعتی
دکتر علی شریعتی
-
Masood.Ravani
سلام به همه
آقا من دیونه شدم......
شش ماه درس خوندم برا سخت افزار
کلاس پشت کلاس, آزمون هم ثبت نام کرده بودم
همیشه رتبه یک بودم
قصدم هم رتبه یک بود برا کنکور
سر جلسه که رفتم مدار منطقی آسون بود برام رفتم سراغ معماری کامپیوتر, سوالاتش سطح ارشد بود؛ بیخیال شدم رفتم سراغ تحلیل مدار, سه تا سوال زدم, رفتم سراغ تحلیل مدار الکترونیکی, اونم سه تا زدم, اومدم خونه با یکی از بچه های برق صحبت کردم, 4 تا از تستا یادم بود بهش گفتم ج اینا چی میشه فهمیدم 4 تاش غلطه, از اون 2 تا تست دیگه خبر ندارم اگه اون 2 تا تست دیگه هم غلط باشه کنکور قبول نمیشم؟
راهنماییم کنید
آقا من دیونه شدم......
همیشه رتبه یک بودم
سر جلسه که رفتم مدار منطقی آسون بود برام رفتم سراغ معماری کامپیوتر, سوالاتش سطح ارشد بود؛ بیخیال شدم رفتم سراغ تحلیل مدار, سه تا سوال زدم, رفتم سراغ تحلیل مدار الکترونیکی, اونم سه تا زدم, اومدم خونه با یکی از بچه های برق صحبت کردم, 4 تا از تستا یادم بود بهش گفتم ج اینا چی میشه فهمیدم 4 تاش غلطه, از اون 2 تا تست دیگه خبر ندارم اگه اون 2 تا تست دیگه هم غلط باشه کنکور قبول نمیشم؟
راهنماییم کنید
آخرین ویرایش توسط Masood.Ravani در یکشنبه 9 مرداد 1390, 10:01 am، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
- Moh3n II

- تماس:
طی صحبتی که دقایقی پیش با استاد عادلی نیا داشتیم...این ها گفته شد....
کلید برنامه نویسی که دوست عزیز محمد گذاشته بوده تقریبا درست بوده چون مثل اینکه استاد اون کلید رو دیده بوده... من سوالات مشکوک رو بهشون گفتم... که همون case بود که b چاپ می شه... و سوال اینتر آبان که 1-2 درست هست...
و اون یکی سوال اینتر هم 8 بار بود..بقیه سوالات رو تقریبا همه اتفاقا نظر داشتیم و طبق کلید محمد درست بوده
ولی گفت بگرده خونه پاسخنامه تشریحی رو خواهد داد وگرنه کلید دوست عزیز محمد درست بوده و رو اون حساب کنید.
کلید های ذخیره و ساختمان رو هم خواهد گذشت...
گفتن که استاد سلامی هم کلید سیستم عامل بذاره
گفت ایشون و کلا تیم تابا دارن نامه نگاری می کنن سازمان سنجش.
به چند دلیل :
غیراستاندارد بودن سوالات ذخیره و سیستم عامل
اشکال در ساختمان داده
و در برنامه نویسی که گفتن اولا تو یک تست private با حرف بزرگ نوشته شده بعد گفته کدوم خطا دارد که منطقا جواب هیچ است اما اصلا این سوال دادن غلطه و طراح باید بیشتر دقت کنه
که این یا طراح حالیش نبوده که حروف بزرگ کوچیک فرق داره یا حالا اشتباه کرده.
یکی هم به دلیل چپ و راست بودن گزینه ها در برخی سوالات...
اما در مجموع سوالت برنامه نویسی رو خیلی سخت و غیر استاندارد ندونستند و گفتن سطح برنامه نویسی خیلی بالا نبوده. اما گفت بچه ها به چند دلیل خودشون رو باخته بودن...
نزدن عمومی و سخت بودن تخصصی و متفاوت بودن سوالات مدار و زبان تخصصی
هرچند این نامه نگاری ها پارسال هم شد و اتفاقا هم نیافتاد. اما دست ما که به جایی بند نیست شاید به حرف این اساتید گوش کنند.
خدا شاهد است که چه کسانی با سرنوشت شما بازی می کنند ان شا الله حق شما رو می دهد.
کلید برنامه نویسی که دوست عزیز محمد گذاشته بوده تقریبا درست بوده چون مثل اینکه استاد اون کلید رو دیده بوده... من سوالات مشکوک رو بهشون گفتم... که همون case بود که b چاپ می شه... و سوال اینتر آبان که 1-2 درست هست...
و اون یکی سوال اینتر هم 8 بار بود..بقیه سوالات رو تقریبا همه اتفاقا نظر داشتیم و طبق کلید محمد درست بوده
ولی گفت بگرده خونه پاسخنامه تشریحی رو خواهد داد وگرنه کلید دوست عزیز محمد درست بوده و رو اون حساب کنید.
به چند دلیل :
اشکال در ساختمان داده
و در برنامه نویسی که گفتن اولا تو یک تست private با حرف بزرگ نوشته شده بعد گفته کدوم خطا دارد که منطقا جواب هیچ است اما اصلا این سوال دادن غلطه و طراح باید بیشتر دقت کنه
اما در مجموع سوالت برنامه نویسی رو خیلی سخت و غیر استاندارد ندونستند و گفتن سطح برنامه نویسی خیلی بالا نبوده. اما گفت بچه ها به چند دلیل خودشون رو باخته بودن...
نزدن عمومی و سخت بودن تخصصی و متفاوت بودن سوالات مدار و زبان تخصصی
هرچند این نامه نگاری ها پارسال هم شد و اتفاقا هم نیافتاد. اما دست ما که به جایی بند نیست شاید به حرف این اساتید گوش کنند.
خدا شاهد است که چه کسانی با سرنوشت شما بازی می کنند ان شا الله حق شما رو می دهد.
ممنون محسن جانMoh3n.Cinema نوشته شده:طی صحبتی که دقایقی پیش با استاد عادلی نیا داشتیم...این ها گفته شد....
به چند دلیل :
اشکال در ساختمان داده
عقل و قلب
دکتر علی شریعتی
دکتر علی شریعتی
- Moh3n II

- تماس:
دوست عزیز با توجه به کم بودن متقاضی سخت افزار شما شانس دارید خیلی هم دارید.Masood.Ravani نوشته شده:سلام به همه
آقا من دیونه شدم......
همیشه رتبه یک بودم
راهنماییم کنید
خصوصا اگه مدار بالا زدین