خیلی جاها میشه قبول بشید.حتما لینک زیر روببینید.خیلی کمکتون میکنهmah943 نوشته شده:میخواستم بدونم با یازده هزار و سیصد![]()
کجا قبول میشم
http://tourani.ir/AkharinRotbehayeGhabooli88.tourani
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
خیلی جاها میشه قبول بشید.حتما لینک زیر روببینید.خیلی کمکتون میکنهmah943 نوشته شده:میخواستم بدونم با یازده هزار و سیصد![]()
کجا قبول میشم
به نظرت با رتبه حدود 80 ارزش داره بیام اونجا؟سیلوانا نوشته شده:سلام بچه ها تبریک میگم بابت رتبه هاتون من باهنر کرمان یا بهتر بگم زرند درس میخونم اونجا پارسال تا حدودای رتبه 380 گرفته
خوابگاه میده به شبانه های خانم هم خوابگاه میده اما شبانه آقایون رو تضمین نمیکنه شاید نده
اگه دانشگاه قبلیتون خیلی امکانات داشته خواهشا اینجا نزنید زیاد امکانات نداره فردا نگید کسی نگفت
بچه ها از هر جایی هستن هوای کرمان یا همون زرند خیلی خشکه و باد هم خیلی میاد چون ما تقریبا روی کوه هستیم![]()
اگه بازم اطلاعات خواستید بگید تا بگم![]()
اینجا هم ازش عکس هست
http://www.zarand-uk.blogfa.com

من 9000 شدم متاسفانهhesam68 نوشته شده:سارا:
اشکال نداره
بهت حق میدم
راستی رتبه خودت چند شده
شما دانشگاهای مازندرانو میشناسی؟
ببین از اینا کدوم بهتره:
موسسه غيرانتفاعي صنعتي مازندران بابل
موسسه غيرانتفاعي كسري رامسر
موسسه غيرانتفاعي طبري بابل
موسسه غيرانتفاعي پارسابابلسر
خود ساری نداره؟
این چه جوریاست:
موسسه غيرانتفاعي ميردامادگرگان
بعد دیدم بهار مشهد پارسال تا 10000 گرفته
اگه من انتخاب اولمو بزنم امکان قبول شدنم هست؟
بقیه دوستان اگه کمکم کنن مننونشون میشم
سلام.شما میتونید نائین ویزد قبول بشید.اما امکان قبولی تو شیراز فکر نکنم باشهelnaz1 نوشته شده:سلام دوستان با رتبه ی 11259در سهمیه و 11296 بدون سهمیه نائین یا یزد یا شیراز قبول میشم لطفا راهنماییم کنید دوستان ان لاین
ساراا نوشته شده:من 9000 شدم متاسفانهhesam68 نوشته شده:سارا:
اشکال نداره
بهت حق میدم
راستی رتبه خودت چند شده
ببین از اینا کدوم بهتره:
خود ساری نداره؟
این چه جوریاست:
بقیه دوستان اگه کمکم کنن مننونشون میشمصنعتی مازندران بابل خیلیییییی خوبه
در مورد بقیه هم تا فردا اطلاعاتم کامل میشه.احتمالا که ظرفیت های دانشگاهای غیرانتفاعی زیاد شه.پس شما انتخاب اولتونو اگه میرداماد گرگان بزنیداحتمال قبولی هست
سلام عذر می خوام استاد عادلنیا سایت دارن اگر دارن لطف کنید سایتشونو بزاریدnegar1989 نوشته شده:بچه هایی که نمیدونین احتمال قبولی براتون هست یا نه میتونین از استاد عادلی نیا سوال کنین جواب میدن ..
مرسی لطف کردید ساراجانساراا نوشته شده:سلام.شما میتونید نائین ویزد قبول بشید.اما امکان قبولی تو شیراز فکر نکنم باشهelnaz1 نوشته شده:سلام دوستان با رتبه ی 11259در سهمیه و 11296 بدون سهمیه نائین یا یزد یا شیراز قبول میشم لطفا راهنماییم کنید دوستان ان لاین
این آدرس سایت دانشگاهhesam68 نوشته شده:ساراا نوشته شده:من 9000 شدم متاسفانهhesam68 نوشته شده:سارا:
اشکال نداره
بهت حق میدم
راستی رتبه خودت چند شده
ببین از اینا کدوم بهتره:
خود ساری نداره؟
این چه جوریاست:
بقیه دوستان اگه کمکم کنن مننونشون میشمصنعتی مازندران بابل خیلیییییی خوبه
در مورد بقیه هم تا فردا اطلاعاتم کامل میشه.احتمالا که ظرفیت های دانشگاهای غیرانتفاعی زیاد شه.پس شما انتخاب اولتونو اگه میرداماد گرگان بزنیداحتمال قبولی هست
صنعتی مازندران عکسی مشخصاتی چیزی ازش دارین؟
تو شهر بابله؟
بابل چه جور شهریه؟
خواگاه میده؟
اون گرگان چی؟
http://tourani.ir/AkharinRotbehayeGhabo ... %D9%87%202elnaz1 نوشته شده:سلام عذر می خوام استاد عادلنیا سایت دارن اگر دارن لطف کنید سایتشونو بزاریدnegar1989 نوشته شده:بچه هایی که نمیدونین احتمال قبولی براتون هست یا نه میتونین از استاد عادلی نیا سوال کنین جواب میدن ..