نکاتی در رابطه با ازمون کاردانی پیوسته

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی پیوسته بپردازید

مدیر انجمن: fatemi

آواتار کاربر
fatemi
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Re: نکاتی در رابطه با ازمون کاردانی پیوسته

پست توسط fatemi » دوشنبه 29 شهریور 1389, 9:10 pm

amir_ali نوشته شده:
fatemi نوشته شده:سلام
از دوستانی که توی کنکور دولتی شرکت کردن لطف کنن بگن آیا توی حوضه امتحانی بردن هر ماشین حسابی مجاز بود یا نه ؟ و مراقبین مدل ماشین حساب ها رو چک میکردن ؟

سلام نه مراقب چک نمیکرد کاری نداشت

یکی از دوستان من که کنکور داده بود ، می گفت همه داوطلب ها رو میگشتن بعد اگه ماشین حساب داشتی مدلشو چک میکرده بعد میزاشته ببری داخل .

m.ebrahimi

پست توسط m.ebrahimi » دوشنبه 29 شهریور 1389, 10:39 pm

fatemi نوشته شده:
amir_ali نوشته شده:
fatemi نوشته شده:سلام
از دوستانی که توی کنکور دولتی شرکت کردن لطف کنن بگن آیا توی حوضه امتحانی بردن هر ماشین حسابی مجاز بود یا نه ؟ و مراقبین مدل ماشین حساب ها رو چک میکردن ؟

سلام نه مراقب چک نمیکرد کاری نداشت

یکی از دوستان من که کنکور داده بود ، می گفت همه داوطلب ها رو میگشتن بعد اگه ماشین حساب داشتی مدلشو چک میکرده بعد میزاشته ببری داخل .
سلام حوزه ما که تعطیل بود کلا هر چیزی می زاشتن ببری غریر از گوشی amuz: جالب اینجاست ما حدود 120 نفر افتاده بودیم تو یه کارگاه مکانیک کلا 2 تا مراقب داشتیم یه بچه 14 15 ساله بود با یه پیرمرد 60 70 ساله که هی میرفت بیرون میومد ger: جالب اینجاست نیم ساعتم دیر تر شروع کردن فرایند ازمون رو هنرستان قدس 3 راه افسریه تهران

آواتار کاربر
m0trix
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط m0trix » سه‌شنبه 30 شهریور 1389, 2:35 am

سلام.

من که تو زنجان بودم مدرسه شریعتی

تو این حوضه که هیچ نزارتی نبود من خودم یه ماشین حساب برده بودم که 100% غیر قانونی بود پارسال هم دوستم همین ماشین حساب رو برده بود هیچ مشکلی هم نداشت !

موفق باشید

نیا باران زمین جای قشنگی نیست !

من اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است

و سوادی بلبل دارد و گل را هم دوست میدارد

آواتار کاربر
fatemi
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست توسط fatemi » دوشنبه 19 مهر 1389, 1:26 am

پس با این اوصاف هر ماشین حسابی که دوست داشته باشی میتونی ببری و فقط بستگی به شانست داره که حوضه مربوطه چقدر سخت گیر باشه . و اگر همون اول ماشین حسابو گرفت که هیچی در غیر اینصورت خیلی راحت میتونی استفاده کنی . البته این بی مسئولیتی مراقبین اونجا رو نشون میده که اصلا به این موارد توجه ندارن . و همین ماشین حسابی که جلوشو نگرفتن خیلی راحت میتونه چند سئوالو برای داوطلب حل کنه و حق بقیه داوطلبان ضایع میشه ، که این چیزا اصلا برای خیلی از مراقبین اهمیت نداره .

قفل شده

بازگشت به “کنکور کاردانی پیوسته ( فنی و حرفه ای )”