دوستان خيلي ممنون از همدرديتون اميدوارم درد نبينيد (البته تا باشه از اين دردها باشه

)
ولی یه قسمت از بیانیاتت و نگرفتم ، میشه بیشتر توضیح بدی که " يه ترم از زندگي عقب ميموندم" دقیقا یعنی چه قدر ضرر ؟؟؟ منم وقتی نیمه دوم قبول شدم همچین فکری کردم(دقیقا بار سومی که در زندگیم فکر کردم ) ولی دیدم کلی هم باحاله !! یه سال زودتر ارشد بخونی می خوای چه کار کنی مثلا؟ از اون ور یه سال زودتر میری عجب شیر ، از اون یکی ورم (اون ور نا بالام، این ور ، نه نه این ور ، آها خودشه) یه سال زودتر بابا میشی ، یه سال زودتر بد بخت میشی !!
معين جان نگرفتي عزيز اولا من يه ماهم واسم يه ماهه چه برسه به يه ترم (كه حتما تجربه دارين يه ترم خودش يه عمره

) دوما شش ماه از اين ور يه سال از اون ور مجموع چي ميشه = ميشه يه سالو نيم ناقابل اونوقت به خودت مياي ميبيني اي دله غافل شدي 25 ساله اما هنوز داري كارشناسي ميخوني همه دارند زندگي ميكنند , دانشگاه هم واسه تو شده زندگي

. سوما من عجب شير نميرم عزيز چون اصلا معاف از خدمتم معاف از خدمتم كه باشم يعني خدمت نميرم خدمتم نرم يعني عجب شير عجب ببر و عجب خرس و عجب (هر نوع حيوان درنده و غير درنده كه حال كردي بذار )

چهارما (تا به حال ديده بودي كسي واسه حرفش 4 تا دليل بياره اي حال ميكنم كه بادليل ميام جلو همرو صاف ميكنم

) من تا 10-12 ساله ديگه قصد ازدواج ندارم تازه اگه ازدواج كنم تا 5 سال قصد بابا شدن ندارم بعد 5 سالهم خدا بزرگه

.
مهيار جون خودت کردي که لعنت بر خودت نباد ، من که اون موقع گفتم با اون رتبه روزانه ی زنجانو نمی یاری ، گوش نکردی دیگه ، به نظرم استحقاق بهتر از اینا رو داشتی ، خیلی حیف شد ، واقعا حسرت هم داره آدم این همه تفریح رو یکجا از دست بده
والله اگه ميگفتي لعنت بر خودت باد هم حق داشتي چيزي كه الان دارم به خودم ميگم يكي دو روزه
به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردی ، هر چند که کاملا در اشتباهی ، آخه برادر من روزانه کجا ... بومی کجا ...
اینجاست که شاعر می گه : لااقل یه چیزی بگو بگنجه !
اینجوری ام نفرین نکن بندگان خدا رو ! یه دفعه خودت با جواد یساری محشور می شیا
كاملا با نظرت موافقم

اون موقع كه اون پست كذايي و منحوس رو ميزدم داغ بودم يه چيزي پروندم كه مطمئنا وجاهت قانوني نداره .
بابا اين طفلي جواد يساري مگه چه گناهي كرده كه ميخواد با من محشور شه .
ولي خدا روحشو شاد كنه من يه كار ازش گوش دادم كلي شاد شدم بس كه خنديدم
به قوله يكي از دوستان جوادي هم درجه بندي داره( واسه اين مسئله حتما بايد از زبان نامنحوس فينگليش استفاده كنم تا لپ مطلبو برسونم

)
1- javad اين تازه كاره هنوز كامل نشده
2- jevad اين يه لول(منظور level ها نه lol

) از قبلي بالاتره
3- jevat ديگه داره خطرناك ميشه
4- jefat اين معادل همون درجه تيمساريه كه ما در نظام داريم البته در بين قشر جواد مملكت عزيزمون
5- jofat اين ديگه آخرشه اصل خطر بهتر در موردش صحبت نكنيم
اِ ؟ حالت بده؟ الان روحیتو جلا می دم جوری که عین هو آب ج...beeb... (منبع: برادر مرتضی) کف کنی
برادر ساسی مانکن می فرمایند:
وای وای وای پارمیدای من کوش؟ / وای وای وای میرم از هوش
حالا خارجکی بوس کن منو / خودتو ملوس کن نرو
بیا کنارم بشینو / دلو بلوتوث کن نرو
در این لحظه شورانگیز برادر حسین مخته به صورت ناگهان وارد شده و فرموده:
واسه قلب تو منم کاندیدا / بدون عاشق تو شدم پارمیدا
دلم به هیچ سمتی پیش نرفت / آخه چقدر خوشگلی بیشرف
....
تو سرما هم بی کاپشنی / تو مانکن بی ساکشنی!!! (اشاره به عمل جراحی زیبایی موسوم به لیپو ساکشن)
و دوباره برادر ساسی:
با من بودن تو طالبی / عجب دختر جالبی!
وای وای وای پارمیدای من کو؟ / وای وای وای میرم از هوش
یو وری وری وری نایس تکی / آره خوشمزه تر از آیس پکی!!! (منظور همون طالبیه بودااااا!)
...
بگو پشت سرت میگن چی؟ / تو مدلی مدل D & G !!!
بین همه باز 20 تو میشی و / واست می خرم من میتسوبیشی
حالا اینجاست که عزیز با ایمان برادر علیشمس می دوه وسط و گند میزنه به شعر پر مایه و سنگین مغزشون:
آخ فدات بشم آرمیتا / {ساسی میگه:}علیش آرمیتا نه پارمیدا!
پارمیدا یو فرست لیدی / ولی میره تو حس خیلی!
تو پیشیِ منی و می یَووووووووو / پس عشوه نریز و بی یَوووووووو (اینجا شاعر سعی کرده صدای گربه رو در اذهان تداعی کنه )
شاد نشدی بگو ادامه بدم
خدا شادت كنه كه شادم كردي
گوله نمك ان شاء الله گسستتو با نمره عاليه اين ترم پاس كني (دعايه از نفرين بدتر

)
شما احیانا دوس داری با سیاسیون محشور بشی؟ اگه دوس داشتی یه ندا به خودم بده، آشنا زیاد دارم اونورا
من حتي راضي نيستم يه لحظه هم تو بهشت با اونا محشور بشم ديگه چه برسه به جهنم كه همش عشقو حاله هر روز كنسرت يكي از عزيزان

. هر روز يه بازيگر ( به خصوص من كه عاشق هنر پيشه هاي هاليوودي هم هستم

) اييييي نميدوني چه حالي ميده دوست داري يه دعوت نامه بفرستم دور هم باشيم .
نميدوني چه حالي ميده تو جهنم بشيني هندونه يخ بزني به بدن باور كن جيگرتو جلا ميده .
انشا ا... همگی با رئیس سازمان سنجش محشور بشیم! فکرشو بکن!
بابا اسمشو نيار من تازه وضع معدم خوب شده اين دنيا ولمون نكرد اونجا هم ميخواد آويزونمون شه .
جمع بندي كلي:
من واسه خنديدن دانشگاه نميرم هدفم چيزه ديگه ايه هر چند كه از خنديدن بدم نمياد اما كلا وقتي با دوستام هستم به هم نميخنديم سعي ميكنيم با هم به هم بخنديم
واقعا روحيم عوض شد پستهاتونو خوندم . قسمت نشد كه با هم هم دانشگاهي بشيم ان شاء الله مقاطع بالاتر .
پيش از سحر تاريك است،اما تا كنون نشده که آفتاب طلوع نکند... به سحر اعتماد کنيد.
شکست وجود ندارد مگر در ذهن سازندهاش!
-------------------------------------------------------------------
بوي جوي موليان آيد همي
ياد يار مهربان آيد همي
ديگه آموي و درشتي هاي او
زير پايم پرنيان آيد همي
--------------------------------------------------------------------------
به سلامتي بچه هاي قديم که با ذغال واسه خودشون سيبيل ميذاشتن تا شبيه باباهاشون بشن نه بچه هاي الان که ابروهاشونو بر ميدارن تا شبيه مادراشون بشن