مصاحبه با دانشجویان دانشگاهایه مختلف:
http://www.free.bshams.ir/news.php?extend.36
من برم تا آقا کنعان شیفت دیلیتم نکرده
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

درخواست حذف سوالات اشتباه و خارج از سرفصل کنکور سراسری 89iman_F-Y نوشته شده:از کجا معلوم این خبر راست باشه؟6SlipKnoT6 نوشته شده:یه خبره خوب
سازمان سنجش درخواست استاد طورانی را برای تصیح کلید سوالا پذیرفت![]()
![]()
![]()
![]()
سوالای
100و108و117و138 حذف شد![]()
![]()
![]()
![]()
در ضمن اگه قرار باشه که نتایج فردا بیاد که من فکر میکنم بیاد باید امشب از ساعت 12 به بعد تو سایت سنجش نتایج اعلام شه
کدوم منبع خبری این رو اعلام کرده؟
اینم منبعش:iman_F-Y نوشته شده:از کجا معلوم این خبر راست باشه؟6SlipKnoT6 نوشته شده:یه خبره خوب
![]()
![]()
![]()
سوالای
![]()
![]()
![]()
در ضمن اگه قرار باشه که نتایج فردا بیاد که من فکر میکنم بیاد باید امشب از ساعت 12 به بعد تو سایت سنجش نتایج اعلام شه
کدوم منبع خبری این رو اعلام کرده؟

منم این سوال رو درست حل کرده بودم. اما چه کنیم. شانس نداریم دیگهnegar1989 نوشته شده:6SlipKnoT6 نوشته شده:یه خبره خوب
![]()
![]()
![]()
سوالای
100و108و117و138 حذف شد
من که سوال 138 رو درست جواب دادم و کلی روش وقت گذاشتم تکلیفم چیه؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خدا لعنت کنه سازمان سنجشو
به چی جواب دادین اون سوال که جواب نداشت میخورد به خطایه تقسیم بر صفرnegar1989 نوشته شده:6SlipKnoT6 نوشته شده:یه خبره خوب
![]()
![]()
![]()
سوالای
100و108و117و138 حذف شد
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

وقتی یه عده از خدا بخبره بی انصاف بخاطره پارتیشونو بلندی ریششون میشن طراح سازمان سنجش حق خیلیا مثل شما ضایع میشهnegar1989 نوشته شده:6SlipKnoT6 نوشته شده:یه خبره خوب
![]()
![]()
![]()
سوالای
100و108و117و138 حذف شد
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تا الان داشتم بی تابی میکردم که کی جوابا میاد.اما الان دوست ندارم بدونم.قلبم داره از جا کنده میشهCHICHI نوشته شده:جدی جدی فردا نتایج اعلام میشه این هم دو تا منبع موثق دیگه:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Pag ... num=242930
http://www.irna.ir/html/1389/13890602/210860.htm
6SlipKnoT6 نوشته شده:یه خبره خوب
![]()
![]()
![]()
سوالای
![]()
![]()
![]()
دوست عزیز، با توجه به تجربه نامه نگاریهای سالهای قبل استاد طورانی سوالاتی که 100 درصد اشتباه هستند را اطلاع دادند تا حداقل عدالت از این نظر رعایت بشود.کی نیس به استاد طورانی بگه شما که میخواستین چندتا سوال حذف شه حداقل 4 تا بیشتر پیشنهاد میدادین...ایییییییییییییییین همه سوال غیراستاندارد اونوقت ...
دوست عزیز، همانطور که در سایت ایشان درج شده در اولین فرصت اسکن پاسخ نامه قرار داده می شود. نامه از دفتر آزمون سازی سازمان سنجش به آقای شعبانی در کرج فرستاده شده که جواب نامه هم از طرف ایشان است. زمانیکه اصل نامه به دبیرخانه ساختمان تهران سازمان سنجش برسد بر روی سایت استاد قابل مشاهده خواهد بود.حذف کردن یا نکردن رو ما از کجا میفهمیم