برنامه این ترم خیلی بدهrahele نوشته شده:بچه ها ميگم بياين هماهنگ شيم بريم بگيم اين 5روز رو حداقل بكنن 3روز !!اينجوري كه نميشه..(
کسی موافق هست
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
برنامه این ترم خیلی بدهrahele نوشته شده:بچه ها ميگم بياين هماهنگ شيم بريم بگيم اين 5روز رو حداقل بكنن 3روز !!اينجوري كه نميشه..(
Mr.amante نوشته شده:یک لیوان مشکل و گرفتاری!
استادی در شروع کلاس درس لیوان پر از آبی را بالا گرفت تا همه ببینند. بعد از شاگردان پرسید به نظرشان وزن این لیوان چقدر است؟
شاگردان جواب دادند: ۵۰ گرم، ۱۰۰ گرم، ۱۵۰ گرم...
استاد گفت: من هم بدون وزن کردن، نمی دانم دقیقاً وزنش چقدر است. حالا اگر من این لیوان آب را چند دقیقه همین طور نگه دارم، چه اتفاقی خواهد افتاد؟
شاگردان گفتند: هیچ اتفاق نمیافتد.
استاد پرسید: خوب، اگر یک ساعت همین طور نگاه دارم، چه اتفاق میافتد؟
یکی از شاگردان گفت: دستتان کم کم درد میگیرد...
استاد گفت: حق با توست. حالا اگر یک روز تمام آن را نگه دارم چه؟
شاگرد دیگری گفت: دستتان بیحس میشود. عضلات به شدت تحت فشار قرار میگیرند و فلج میشوند و مطمئناً کارتان به بیمارستان خواهد کشید وهمه شاگردان خندیدند.
استاد گفت: خیلی خوب است. ولی آیا در این مدت وزن لیوان تغییر کرده است؟
شاگردان جواب دادند: نه!
استاد گفت: پس چه چیز باعث درد و فشار روی عضلات می شود؟ در عوض من چه باید بکنم؟
شاگردان گیج شدند یکی از آنها گفت: لیوان را زمین بگذارید.
استفاد گفت: دقیقاً مشکلات زندگی هم مثل همین است. اگر آنها را چند دقیقه در ذهنتان نگه دارید اشکالی ندارد. اگر مدت طولانیتری به آنها فکر کنید به درد خواهند آمد اگر بیشتر از آن نگهشان دارید فلجتان میکنند و دیگر قادر به انجام کاری نخواهید بود. فکر کردن به مشکلات زندگی مهم است اما مهمتر آن است که در پایان هر روز و پیش از خواب، آنها را زمین بگذارید. به این ترتیب تحت فشار قرار نمیگیرند، هر روز صبح سر حال و قوی بیدار میشوید وقادر خواهید بود از عهده هر مسئله و چالشی که برایتان پیش میآید برآیید!
(تقدیم به دوستانی که امتحانای سخت مشکل ساز شده واسشون)
goodgirl نوشته شده:میبینم که دعوا شده اینجا![]()
این جور که معلومه ucna90 , sanam که معلوم نیست کی هستن,سعی دارن نظم انجمن رو به هم بزنن.
![]()
از goldboy و مخصوصا m2kaتشکر میکنم که با سکوت خودشون جواب اینارو میدن .
![]()
اگر goldboy پسر بد و کینه ای بود مطمئن باشین این sanam,ucna90 رو مینداخت بیرون از انجمنو اگه m2ka پسر بی ادبی بود جواب این دو نفر رو میداد
![]()

S@NAM نوشته شده:goodgirl نوشته شده:میبینم که دعوا شده اینجا![]()
این جور که معلومه ucna90 , sanam که معلوم نیست کی هستن,سعی دارن نظم انجمن رو به هم بزنن.
![]()
![]()
اگر goldboy پسر بد و کینه ای بود مطمئن باشین این sanam,ucna90 رو مینداخت بیرون از انجمنو اگه m2ka پسر بی ادبی بود جواب این دو نفر رو میداد
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
وااای خداااا اینا دیگه کین!!!!!!!!!!
تو خودت کی هستی؟
بهتره تو هم دخالت نکنی چون به عاقبت اونایی که دخالت کردن دچار میشی
پس ادب داشته باش و سکوت کن.افرین
ما با آقای ادیب دوست هستیم خبر نداشتی داشته باش![]()
کلا درگیری با خودت هااااا دخترک![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اطهری باید توی کلاس با استاد هماهنگ کنیم.m2ka نوشته شده:همکلاسی های عزیز دیروز رفته بودم دانشگاه تا درباره برنامه درسیمون با مدیر گروه حرف بزنم و اعتراض بچه ها رو به گوشش برسونم که دیدم مثل همیشه نه مدیر گروهی اونجا موجود هست نه رئیس دانشگاهی![]()
رفتم پیش خانم حسین زاده و گفتم آخه این چه وضعشه !!! مثل بچه دبستانیا باید هر روز این جا باشیم و زمان های کلاس هم اصلا جور در نمیاد ! در جواب فرمودند: شما دانشجوی تمام وقت هستین و باید طبق برنامه بیاین سر کلاس ... گفتم ولی ببخشینا شما اینجا دانشجو رو آدم هم حساب نمیکنین .. وقتی این حرفو زدم یه مرد چاقالو که کنارش نشسته بود گف این چه طرز جرف زدنه
! گفتم خوب راس میگم ! استاد هر زمانیو به شما بگه , شما هم قبول میکنین و نمیگین مثلا 8 شب دیره ! اونم گف اصلا دیر نیس ...
گفتم خیلی ببخشینا ! شما حاضرین دختر خودتونم تا ساعت 8 کلاس داشته باشه و ساعت 10 برسه خونه ؟ طرف هنگ کرد و گفت من دختر ندارم
![]()
![]()
واقعا خدا بخیر کنه این وضع دانشگاهمونو !!!
سلام همکلاسیgoodgirl نوشته شده:سلام,صبح جمعه همگی بخیر![]()
چرا نمره زبان ماشین رو اینجوری دادهچجوری باید اعتراض کرد
وای . یعنی من که 18 19 میشدم شدم 10.5 ؟ بچه ها شما چند شدین
S@NAM نوشته شده:goodgirl نوشته شده:میبینم که دعوا شده اینجا![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تو خودت کی هستی؟
![]()
![]()
![]()
![]()
parastoo_p نوشته شده:S@NAM نوشته شده:goodgirl نوشته شده:میبینم که دعوا شده اینجا![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تو خودت کی هستی؟
![]()
![]()
![]()
![]()
مگه تو معنی ادب رو هم میدونی چیه ؟![]()
کسی که اینجا خود درگیری داره فقط تویی نه کس دیگه![]()
ناشناس بودنت و اینکه جرات نداری خودتو معرفی کنی دلیل نمیشه هرچی از دهنت درمیاد به همه بگی!!!
واقعا متاسفم که با آدمی مثل تو همکلاسم
![]()
صبح شما هم بخیرgoodgirl نوشته شده:سلام,صبح جمعه همگی بخیر![]()
چرا نمره زبان ماشین رو اینجوری دادهچجوری باید اعتراض کرد
وای . یعنی من که 18 19 میشدم شدم 10.5 ؟ بچه ها شما چند شدین
goodgirl نوشته شده:میبینم که دعوا شده اینجا![]()
![]()
![]()
![]()
در حد المپیک موافقم !!!!!!!!!goodgirl نوشته شده:برنامه این ترم خیلی بدهrahele نوشته شده:بچه ها ميگم بياين هماهنگ شيم بريم بگيم اين 5روز رو حداقل بكنن 3روز !!اينجوري كه نميشه..(
من که میگم برنامه 3 شنبه و 4 شنبه رو بندازیم شنبه بعد از ظهر یا 2 شنبه صبح .
![]()
کسی موافق هست
آره .. تو یه برنامه ریزی کن .. مثل خانم good girlGold boy نوشته شده:اطهری باید توی کلاس با استاد هماهنگ کنیم.m2ka نوشته شده:همکلاسی های عزیز دیروز رفته بودم دانشگاه تا درباره برنامه درسیمون با مدیر گروه حرف بزنم و اعتراض بچه ها رو به گوشش برسونم که دیدم مثل همیشه نه مدیر گروهی اونجا موجود هست نه رئیس دانشگاهی![]()
رفتم پیش خانم حسین زاده و گفتم آخه این چه وضعشه !!! مثل بچه دبستانیا باید هر روز این جا باشیم و زمان های کلاس هم اصلا جور در نمیاد ! در جواب فرمودند: شما دانشجوی تمام وقت هستین و باید طبق برنامه بیاین سر کلاس ... گفتم ولی ببخشینا شما اینجا دانشجو رو آدم هم حساب نمیکنین .. وقتی این حرفو زدم یه مرد چاقالو که کنارش نشسته بود گف این چه طرز جرف زدنه
! گفتم خوب راس میگم ! استاد هر زمانیو به شما بگه , شما هم قبول میکنین و نمیگین مثلا 8 شب دیره ! اونم گف اصلا دیر نیس ...
گفتم خیلی ببخشینا ! شما حاضرین دختر خودتونم تا ساعت 8 کلاس داشته باشه و ساعت 10 برسه خونه ؟ طرف هنگ کرد و گفت من دختر ندارم
![]()
![]()
واقعا خدا بخیر کنه این وضع دانشگاهمونو !!!