سلام دوستان
یکی از دوستان کارشناسی باهنر شیراز توضیح دادن و من هم سعی میکنم به عنوان کسی که ترم مهر, ترم 5 کاردانیش هست, اونجا رو برای شما دوستان معرفی کنم.
دانشکده باهنر یکی از دانشکده های نسبتا بزرگ جنوب کشور هست و امکانات مناسبی رو برای دانشجویان ارائه میکنه:
سلف سرویس:
ساختمان بزرگ و نسبتا تمیزی داره, البته بزرگی اون باعث نمیشه که روزهای شنبه و یکشنبه ( اوج برگزاری کلاسها ) در ساعات تعطیلی کلاسها ( ساعت 12:30 تا 1:15 ) به راحتی غذا و جا گیرتون بیاد!
کیفیت غذاها تنها در ترم زمستان سال قبل قابل تحمل بود و در سایر ترم ها به هیچ وجه قابل پسند نبود!
حتی خرده شیشه و پشه مرده در غذا ها پیدا شد و همین باعث اعتراضات زیاد ( نظیر تجمع جلوی سلف و عدم تحویل سینی به مسئول مرتبط ) دانشجویان شد و باعث تغییر پیمانکار. ( کیفیت غذا تغییر نکرد ولی تمیز تر شد! )
تشکیلات دانشجویی:
کلا در دانشگاه هیچکس به تشکیلات اهمینتی نمیدهد! هم مسئولین و هم دانشجویان!
شورای صنفی:
از میان دانشجویان غیر بومی انتخاب میشوند و سعی میکنند امکانات دانشجویان رو افزایش بدن.
انجمن های علمی:
تقریبا برای تمامی رشته ها فعالند و انجمن کامپیوتر خوبی داره, در طی ترم گذشته یک مسابقه و چندین کلاس آموزشی ( نظیر asp و شبکه ) و کلاسهای کنکور کاردانی به کارشناسی برگزار کردن.
اینترنت رایگان:
اوایل که وایرلس فعال شد سرعت خوبی داشت ولی بعدا از دیال آپ هم کمتر شد!
الآن هم با پر کردن فرم vpn میدن که من خودم نگرفتم ولی کسایی هم که گرفتن میگن اصلا جالب نیست!
کلا فکر وبگردی از طریق وایرلس رو تو دانشگاه از سر بیرون کنید که به درد عمه شون میخوره!
کافی نت:
یه سالن کوچیک با حدود 20 کامپیوتر و با سرعت 20 کیلوبیت!
میتونید اسکن, رایت و پرینت هم بگیرید!
سایت رایگان:
یک سایت به دانشجوها ( اکثرا در مواقعی که کلاس نیست ) اختصاص دادن که باید قبلش ثبت نام کنید.
وضعیت خوابگاهی:
من خودم بومی هستم ولی همیشه یادم هست که دوتا از خوابگاه ها همیشه مشکل فشار آب داشتن!
طوری باید برای حمام به خوابگاه های مجاور میرفتن.
از لحاظ تمیزی خوب بودن و اکثرا بچه های خوابگاه بچه های خوبی هستن.
مکان دانشگاه:
بدترین مکان موجود در شیراز!
اصلا این فکر رو نکنید که مکان اون در دل شهر و کنار باغ ارم هست!
رو به روی دانشگاه قبرستان شیراز هست و ...!
ولی از لحاظ حمل و نقل مشکلی ندارید, همیشه تاکسی و اتوبوس هست و کرایه ها هم قابل قبول.
البته اگر ماشین داشته باشید یک پارکینگ در داخل دانشگاه هست و مخصوص دانشجویان ( البته در ساعات شلوغی شاید پارکینگ پر شه! )
البته بگم که دانشگاه سرویس ندارد!!
مدیریتی:
آموزش:
خدا کنه سرو کارتون به کارای اداری نرسه که ... !
اکثر مسئولین یا نیستن یا جلسه هستن! البته عادت میکتید!
ریاست:
آقای شمس!
میتونید با وقت قبلی ملاقاتی باهاشون داشته باشید.
انیستیتو علوم پایه و خدمات:
آقای صادقی رئیس هستند و در کل فردی خوشرو هستند ( البته سعی کنید بعد از ظهر و موقعی که هوا خوبه برید ملاقات که سریع کارتون رو راه میندازه در غیر اینصورت ... !
مدیر گروه:
جناب بهنیا!
مطمئنا یک درس باهاشون دارید و اونوقت که بگید:
بخدا مدرک نخواستم! ولم کنید برم!!
اساتید:
نمیخوام اسم ببرم ولی
اگر 20 تا استاد تو دانشگاه باشه, شاید حداکثر 5 تا سرشون به تنشون می ارزه ( البته یکی از بهترین هاشون هم میخواد بزاره بره! )
سطح علمی بعضیاشون شاید در حد همون کتابی که درس میدن و بقیه هم زیر سطح همون کتاب!
بعضی ها هم صفر!
اصلا رو استاد حساب نکنید چون:
1- اکثرا دبیر هنرستان هستند!
2- پارتی دارن!
3- رسمی آموزش پرورشند!
بعضی ها هم عقده ای! و هیچی هم بارشون نیست!
ساختمان ها:
تو دانشگاه ساختمون زیاده:
مرکزی:
در سه طبقه که طبقه اول برق و الکترونیک دوم حسابداری و برق و سوم کامپیوتر و سایتها.
همچنین امور مالی, ریاست , حراست و سیستم اداری دانشگاه هم ساختمون مرکزی هست و مرکز ایده های برتر ( جدیدا شده معاونت پژوهشی و انجمن های علمی ) و کتاب خانه
وحدت:
اداره آموزش و دانشجویی و همچنین کلاسهای عمران و معماری
کارگاه های فنی:
جوشکاری , برق و ...
و 4 تا هم خوابگاه!
ببخشید زیاد شد!
تموم شد!