مشکل سیستم جدید

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
majid
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

پست توسط majid » سه‌شنبه 6 شهریور 1386, 12:33 am

دوستان خیلی ممنونم از اینکه وقت باارزشتونو صرف کمک به بنده کردین.سعی میکنم همه روشهای شما رو امتحان کنم.
--------------------------------------------------------------------------
مشکلها و موانع باعث یادگیری میشوند. (خودم) :lol:

mohammad
کاربر معمولي
کاربر معمولي
تماس:

پست توسط mohammad » سه‌شنبه 6 شهریور 1386, 10:55 pm

آقا محمد اینجور که من فهمیدم ، شما دارید برای این روش پارتیشن بندی از یه تناسب استفاده میکنید به این صورت که وقتی هار 80 رو مثلا 17 بشناسه ، اگر بخواهیم 10G از این 17 تا رو primary قرار بدیم در واقع از ظرفیت واقعی هارد ، مقدار 47.5 = 17/(10*80) به این قضیه اختصاص داده شده ، اگر درست فهمیده باشم منظور شما رو ، فکر نمیکنید این تخمین نسبی کار درستی نباشه؟
دوست عزيز خانم Com2007 با عرض معذرت ميگم كه اصلا اينطور نيست!! خواهشا اشتباه نكنيد!! لزوما هيچ تناسبي بين فضاي شناخته شده با فضاي واقعي وجود نداره!! ولي قطعا يك ارتباط وجود داره!!!!!
ببينيد دوستان من عاشق بحث هاي كامپيوتري ام!!!! پس بيايد رو اين موضوع بحث كنيم كه اصلا چرا برنامه fdisk با هاردهاي بالا مشكل داره؟؟ شايد به قول شما و خود من اين برنامه ديگه از مد افتاده(!!!) ولي بحث ما اصلا روي اين برنامه نيست!!!! بحث ما دليل مشكل برنامه fdisk هستش!! به نظرم موضوع خيلي جالبي مي تونه باشه!! هم تنوعه و هم تفكر!!
بعدشم بگم كه من دليلشو به طور كامل ميدونم!!!
خب پس از تمامي دوستان عزيزم مي خوام كه نظر خودشون رو در مورد اينكه اصلا چرا برنامه fdisk با هاردهاي بالا مشكل داره(؟؟) بگن!!!!!!!!!!
اينم يك راهنمايي خيلي بزرگ :
اگه يادتون باشه تو پست قبليم گفتم كه اين برنامه با هاردهاي بالاي 64 مشكل داره!! خب راهنمايي از اين واضح تر ديگه!!!
اميدوارم توي اين انجمن هنوزهم كساني باشن كه به بحث هاي علمي علاقه نشون بدن!!
پس فعلا"

com2007
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

پست توسط com2007 » سه‌شنبه 6 شهریور 1386, 11:04 pm

mohammad نوشته شده: ببينيد دوستان من عاشق بحث هاي كامپيوتري ام!!!! پس بيايد رو اين موضوع بحث كنيم كه اصلا چرا برنامه fdisk با هاردهاي بالا مشكل داره؟؟ شايد به قول شما و خود من اين برنامه ديگه از مد افتاده(!!!) ولي بحث ما اصلا روي اين برنامه نيست!!!! بحث ما دليل مشكل برنامه fdisk هستش!! به نظرم موضوع خيلي جالبي مي تونه باشه!! هم تنوعه و هم تفكر!!
اتفاقا من هم عاشق اینجور بحث ها هستم . چه اطلاع داشته باشم و چه نه . اتفاقا اینجور بحثها باعث افزایش اطلاعات میشه ، چون بهانه ای میشه برای جستجو و تحقیق .
امیدوارم باقی دوستان هم بیان اینجا و توی این بحث ها شرکت کنن . به نوبه خودم حتما توی این بحثها شرکت میکنم

آواتار کاربر
ce.mohsen
همکار قدیمی
همکار قدیمی
محل اقامت: پشت دریاها
تماس:

پست توسط ce.mohsen » چهارشنبه 7 شهریور 1386, 12:15 am

خیلی بهم بر خورد ، یه جورایه تحریک شدم تا قاطی بحث بشم

همون طور که می دونیم وقتی از برنامه Fdisk برای یه هارد بیشتر از 64 استفاده می کنیم ، سایزی که برنامه به ما میده مساوی میشه با کل سایر منهای 64
مثلا یه هارد 70 گیگ رو به صورت 6 گیگ نشون می ده ، اما چرا
و اما چراش
برنامه FDisk از مقادیر (متغیرها) داخلی 16 بیتی برای محاسبه سایز هارد دیسک استفاده می کنه و بعضی از این متغیر ها وقتی که سایز هارد بیشتر یا مساوی 64 باشه ، سرریز (Overflow) میشه و نتیجه این سرریزی اینه که 64 گیگ از فضا گزارش داده نمی شه
و اما راه حل
یکی این که Package مایکروسافت برای حل این مشکل رو دانلود و نصب کنیم

محمد جان جواب درست بود ، جایزه من چیه ؟
به جای لعنت فرستادن بر تاریکی ، یک شمع روشن کن
کم رنگ ترین جوهرها از قوی ترین حافظه ها ماندگارتر است
خدایا به من قدرت و جراتی ده تا آنی شوم که به خاطرش مرا خلق کردی

آواتار کاربر
amin
همکار قدیمی
همکار قدیمی
محل اقامت: زنجان
تماس:

پست توسط amin » چهارشنبه 7 شهریور 1386, 1:04 am

یه لحظا صبر کنی نظریه نسبیت انیشتین رو زیر سوال می برم
صبر کن تا با مدرک بیام...

mohammad
کاربر معمولي
کاربر معمولي
تماس:

پست توسط mohammad » چهارشنبه 7 شهریور 1386, 9:58 am

محمد جان جواب درست بود ، جایزه من چیه ؟
محسن عزيزم جوابت قطعا" درست و منطقيه!! در مورد جايزت هم خودت بگو! ولي متاسفانه توضيحاتت فقط به درد كساني مي خوره كه دليل اين مشكل رو ميدونن!! چراكه هنوز ابهاماتي در توضيحاتت وجود داره!!
و اما راه حل
یکی این که Package مایکروسافت برای حل این مشکل رو دانلود و نصب کنیم
محسن واقعا اين حرف از تويي كه چراي مشكل رو ميدوني بعيده!! گفتيم بحث كنيم تا مشكل و روش حل مشكل رو خودمون پيدا كنيم!! نه اينكه به برنامه هاي كمكي پناه ببريم!!
يادمه تو دوران تحصيل هروقت توي برنامه هامون از توابع آماده اون زبان استفاده مي كرديم استادمون به ازاي هر تابع 1 نمره ازمون كم مي كرد!! چراكه معتقد بود در علم كامپيوتر اينكه ميگن "چرا چرخ را بايد دوباره ساخت؟" اصلا معني نداره!!و بايد هر تلاشي رو براي يادگيري روش هاي ساختن چرخ انجام داد!!
مثال زدن يكي از روشهاي آموزش نيست، بلكه تنها راهِ آن است!!!

آواتار کاربر
SJJ
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه

پست توسط SJJ » چهارشنبه 7 شهریور 1386, 11:55 am

آخ جون بحث علمی!!
من عاشق بحث های علمی فرهنگی هنریم!!!!
گفتنی ها رو ce.mohsen گفت.
سازنده های برنامه fdisk فکرشم نمی کردن که یه موقع هاردی با بیش از ظرفیت 64 گیگ بوجود بیاد به همین دلیل از یه متغیر در بایتی(مثلا word( استفاده کردن!!!
حالا وقتی که ظرفیت هاردی بیشتر از میدان اون عدد باشه فقط 16 بیت سمت راستش در نظر گرفته میشه!!که یه خطای منطقی فوق العاده بزرگه!!
یه جورایی این سوتی رو می تونیم تشبیه کنیم به مشکل سال 2000 که توی بایوس ها بوجود اومده بود ، نه؟
واما مشکل آقا مجید :
خب شما تک تک قطعاتی رو که بهشون شک داری در بیار و یکی دیگه بنداز و ببین مشکل حل میشه یا نه؟
می تونی از سیستم دوستات استفاده کنی !

آواتار کاربر
ce.mohsen
همکار قدیمی
همکار قدیمی
محل اقامت: پشت دریاها
تماس:

پست توسط ce.mohsen » شنبه 10 شهریور 1386, 10:45 am

محسن واقعا اين حرف از تويي كه چراي مشكل رو ميدوني بعيده!! گفتيم بحث كنيم تا مشكل و روش حل مشكل رو خودمون پيدا كنيم!! نه اينكه به برنامه هاي كمكي پناه ببريم!!
خوب محمد جان شما خودت قبلا یه راهکار معرفی کردی و من هم گفتم که از نظر تئوری منطقی به بظر میاد
درسته که Fdisk نمی تونه فضای سرریز شده رو شناسایی کنه ، ولی این دلیل نمی شه نتونه فرمتش کنه
طبق نظر خودت اگه ما بگیم که مثلا از 10مگ ،دقیقا 10 مگش رو فرمت کنه ، احتمالا اون سراغ تمام فضای باقی مونده رو هارد میره و کامل فرمت می کنه و کاری به سایز نداره
سعی می کنم تو اینترنت دنباله یه راه حل دیگه هم بگردم
ولی من خودم راه دیگه ای به نظرم نمی رسه ، شما اگه باز راهی سراغ دارید بگید تا من هم یاد بگیرم .
من تشته یادگیری هستم
یه جورایی این سوتی رو می تونیم تشبیه کنیم به مشکل سال 2000 که توی بایوس ها بوجود اومده بود ، نه؟
درسته ، این مشکل دقیقا مثل مشکل معروف Y2K سال 2000 هستش که برای رفعش میلیارد ها دلار پول و کلی کار تحقیقاتی از طرف شرکت های بزرگ نرم افزاری و نظامی صرف شد
به جای لعنت فرستادن بر تاریکی ، یک شمع روشن کن
کم رنگ ترین جوهرها از قوی ترین حافظه ها ماندگارتر است
خدایا به من قدرت و جراتی ده تا آنی شوم که به خاطرش مرا خلق کردی

قفل شده