--------------------------------------------------------------------------
مشکلها و موانع باعث یادگیری میشوند. (خودم)
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
دوست عزيز خانم Com2007 با عرض معذرت ميگم كه اصلا اينطور نيست!! خواهشا اشتباه نكنيد!! لزوما هيچ تناسبي بين فضاي شناخته شده با فضاي واقعي وجود نداره!! ولي قطعا يك ارتباط وجود داره!!!!!آقا محمد اینجور که من فهمیدم ، شما دارید برای این روش پارتیشن بندی از یه تناسب استفاده میکنید به این صورت که وقتی هار 80 رو مثلا 17 بشناسه ، اگر بخواهیم 10G از این 17 تا رو primary قرار بدیم در واقع از ظرفیت واقعی هارد ، مقدار 47.5 = 17/(10*80) به این قضیه اختصاص داده شده ، اگر درست فهمیده باشم منظور شما رو ، فکر نمیکنید این تخمین نسبی کار درستی نباشه؟
اتفاقا من هم عاشق اینجور بحث ها هستم . چه اطلاع داشته باشم و چه نه . اتفاقا اینجور بحثها باعث افزایش اطلاعات میشه ، چون بهانه ای میشه برای جستجو و تحقیق .mohammad نوشته شده: ببينيد دوستان من عاشق بحث هاي كامپيوتري ام!!!! پس بيايد رو اين موضوع بحث كنيم كه اصلا چرا برنامه fdisk با هاردهاي بالا مشكل داره؟؟ شايد به قول شما و خود من اين برنامه ديگه از مد افتاده(!!!) ولي بحث ما اصلا روي اين برنامه نيست!!!! بحث ما دليل مشكل برنامه fdisk هستش!! به نظرم موضوع خيلي جالبي مي تونه باشه!! هم تنوعه و هم تفكر!!

خیلی بهم بر خورد ، یه جورایه تحریک شدم تا قاطی بحث بشماميدوارم توي اين انجمن هنوزهم كساني باشن كه به بحث هاي علمي علاقه نشون بدن!!
محسن عزيزم جوابت قطعا" درست و منطقيه!! در مورد جايزت هم خودت بگو! ولي متاسفانه توضيحاتت فقط به درد كساني مي خوره كه دليل اين مشكل رو ميدونن!! چراكه هنوز ابهاماتي در توضيحاتت وجود داره!!محمد جان جواب درست بود ، جایزه من چیه ؟
محسن واقعا اين حرف از تويي كه چراي مشكل رو ميدوني بعيده!! گفتيم بحث كنيم تا مشكل و روش حل مشكل رو خودمون پيدا كنيم!! نه اينكه به برنامه هاي كمكي پناه ببريم!!و اما راه حل
یکی این که Package مایکروسافت برای حل این مشکل رو دانلود و نصب کنیم

خوب محمد جان شما خودت قبلا یه راهکار معرفی کردی و من هم گفتم که از نظر تئوری منطقی به بظر میادمحسن واقعا اين حرف از تويي كه چراي مشكل رو ميدوني بعيده!! گفتيم بحث كنيم تا مشكل و روش حل مشكل رو خودمون پيدا كنيم!! نه اينكه به برنامه هاي كمكي پناه ببريم!!
درسته ، این مشکل دقیقا مثل مشکل معروف Y2K سال 2000 هستش که برای رفعش میلیارد ها دلار پول و کلی کار تحقیقاتی از طرف شرکت های بزرگ نرم افزاری و نظامی صرف شدیه جورایی این سوتی رو می تونیم تشبیه کنیم به مشکل سال 2000 که توی بایوس ها بوجود اومده بود ، نه؟