تطابق دروس دوره کاردانی
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
Re: تطابق دروس دوره کاردانی
دمت گرم david. منو ياد جووني هاي خودم انداختي. زير 10 زير 12 ... هييييي.
راستش من نمي دونم. ولي بقيه بچه ها زود جوابتو ميدن.
راستش من نمي دونم. ولي بقيه بچه ها زود جوابتو ميدن.
ایول پسر باران همه مثل همیم.
من که همون دوران جوونیت باهات بودم درکت میکنم؛ نمرات 10 چه لذتی داشت...
من که همون دوران جوونیت باهات بودم درکت میکنم؛ نمرات 10 چه لذتی داشت...
من کاردانیمو دولتی خوندم واسه کارشناسی امسال با فوق دیپلمم، ریاضی فیزیک امتحان دادم
رتبه خوبی اوردم فک کنم IT یا مهندسی کامپیوتر پیام نور شهرمون قبول شم، کنکور خودمونم خوب دادم به نظر شما اگه هر دو رو قبول شم کدومو برم بهتره؟پیام نور تا چند واحد تطبیق میده؟
رتبه خوبی اوردم فک کنم IT یا مهندسی کامپیوتر پیام نور شهرمون قبول شم، کنکور خودمونم خوب دادم به نظر شما اگه هر دو رو قبول شم کدومو برم بهتره؟پیام نور تا چند واحد تطبیق میده؟
[quote="sh"]من کاردانیمو دولتی خوندم واسه کارشناسی امسال با فوق دیپلمم، ریاضی فیزیک امتحان دادم
رتبه خوبی اوردم فک کنم IT یا مهندسی کامپیوتر پیام نور شهرمون قبول شم، کنکور خودمونم خوب دادم به نظر شما اگه هر دو رو قبول شم کدومو برم بهتره؟پیام نور تا چند واحد تطبیق میده؟[/quote]
سلام
رتبتون تقريبا چند شد ؟
به نظرتون آزمون رياضي فيزيك آسون تر بود يا كنكور خودمون ؟
ممنون
رتبه خوبی اوردم فک کنم IT یا مهندسی کامپیوتر پیام نور شهرمون قبول شم، کنکور خودمونم خوب دادم به نظر شما اگه هر دو رو قبول شم کدومو برم بهتره؟پیام نور تا چند واحد تطبیق میده؟[/quote]
سلام
رتبتون تقريبا چند شد ؟
به نظرتون آزمون رياضي فيزيك آسون تر بود يا كنكور خودمون ؟
ممنون
ما نه فیزیک خوندیم نه شیمی نه دروس پیش دانشگاهی من فقط با اطلاعات عمومی خودم تست هارو جواب دادم و هیچ درسی رو منفی نزدم 25000 اوردم ریاضی به نظر من راحت بود. فقط اگه تطبیق ندن دو ساله کاردانی حروم میشه
[quote="sh"]ما نه فیزیک خوندیم نه شیمی نه دروس پیش دانشگاهی من فقط با اطلاعات عمومی خودم تست هارو جواب دادم و هیچ درسی رو منفی نزدم 25000 اوردم ریاضی به نظر من راحت بود. فقط اگه تطبیق ندن دو ساله کاردانی حروم میشه[/quote]
سلام
خيلي خوب آوردين . حتما رياضي رو بالا زدين . شما رياضي رو كلا چه جوري مي خونيد ؟ كه ميگيد راحت بوده ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام
خيلي خوب آوردين . حتما رياضي رو بالا زدين . شما رياضي رو كلا چه جوري مي خونيد ؟ كه ميگيد راحت بوده ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
لطفا لينك دانلود سوالات آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه علمي كاربردي سالهاي قبل را بذاريد.ممنون ميشمز
سلام
من خودم کاردانی ناپیوسته آزاد خوندم
دوباره از دیپلم امتحان دادم آزاد
فقط به نمره زیر 12 نیست به تعداد واحد درسی هم هست
ولی از کاردانی به کارشناسی اینطور نیست هر واحدی که در کاردانی پاس کردین قبوله
من خودم کاردانی ناپیوسته آزاد خوندم
دوباره از دیپلم امتحان دادم آزاد
فقط به نمره زیر 12 نیست به تعداد واحد درسی هم هست
ولی از کاردانی به کارشناسی اینطور نیست هر واحدی که در کاردانی پاس کردین قبوله