نيست و امكانش باشه ميتونيد چارت واحد هاي علمي كاربرديه آزاد و از دوستتون بگيريد ؟ من
هر چي گشتم نتونستم پيدا كنم شايد تو سر صلا يه تفاوتي باشه كه ما نميدونيم
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

متاسفانه دیگه اون دوست . دوست من نیستyazdanfar نوشته شده:اين براي ما خوبه اما يه دانشگاه كه هدفش از معرفي يه رشته دو دره بازيه دانشجوهاش نيست بالاخره با يه تفكري اومدن اين رشته رو گذاشتن ديگه ؟ حالا شما اگه براتون زحمتي
نيست و امكانش باشه ميتونيد چارت واحد هاي علمي كاربرديه آزاد و از دوستتون بگيريد ؟ من
هر چي گشتم نتونستم پيدا كنم شايد تو سر صلا يه تفاوتي باشه كه ما نميدونيم
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزار
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزارطبق تحقيقاتي كه من كردم و پوآرو مشهور هم در اين تحقيق نقش داشتnazi111 نوشته شده:طبیعتا اگر واحد بیشتر باشه شهریه هم گرون تره (قابل توجه بعضی ها)
ولی دوست گلم بازم می گممممممممممم فرقی نداره. مهندسی بازم![]()
حالا واقعا اگه كسي ميخواد قبول بشه بزنه علمي كاربردي چون امسال تو تبريز 60 نفر امتحان ميدادن ظرفيت بيش از 100 بود يعني اصلا سر جلسه هم نشين قبول شو3- قبولی توش اسونه اسونه باورتون نمی شه دوسته من که هنرستانو تو 6سال خوند جای 3 سال ( سر اینجریان ازاد بدون کنکور وارد کاردانی شد)
من هم یه خاله 60ساله دارم که داره تو پیام نور درس میخونه اونم it تو مرکز تهران.اگه آزاد مثل شتره پیام نور عین کره خره لنگیه که هیچوقت به مقصد نمیرسه.آخه به چیه پیام نور مینازی؟استاداش؟امکاناتش؟یا اون کنکور مسخرش؟یا اون ظرفیت میلیاردیش؟شما توکدوم واحد دانشگاه آزاد درس خوندین؟واحد ساوجبلاغ؟اگه ادعات میشه که داداشت شاگرد اول شمسی پوره بیارش با من که یه دانشجوی معمولیه دانشگاه آزاد قیام دشتم کل بندازه.آخه پسر خوب شمسی پور که زیر نظر آموزش و پرورش عین دبیرستان اداره میشه که کلکل ندارهreza-1365 نوشته شده:اقا در مورد دانشگاهها اینکه اخه اگه می خوایین دانشگاه ازاد رو بدونین چه جوریه یه سر فیلم سه در چهار رو ببینین واقعا اونجوریه اخه من تو بهترین واحد دانشگاه ازاد درس خوندم معدلم من هم 16/58 بود باور کنین ارزش نداره چه مهندسی باشه چه علمی کاربردی هر دو مدرک ارزش درس و زحمت کشیدن تو این دانشگاه را نداره کلا این دانشگاه اعتبار علمی و سواد رو از بین برده اخه من تو دفترچه یه واحد دیدم به اسم قره اخاج من میشناسم یه روستاست تازه شهر شده یا انگوت باور کنین سربازی رفتن به عجب شیر شرف داره به درس خوندن تو این دانشگاه ازاد ثانیا دوستان دانشگاه شمسی پور رو با اون واحد جنوب مقایسه نکین خواهشا من داداشم اونجا درس میخونه شاگرد اول هم شد اون ترم انگار اسب تندرو رو با یه شتر مقایسه می کنین دانشگاه ازاد مثال شتره. دانشگاهی که واقعا مدرکش ارزشمندتره و واقعا دانشجو هستی فقط دانشگاه پیام نور است البته دانشگاههای دولتی جای خود دارد.
آخه من به این آدمی که معلوم نیست حرفاش با کدوم استناد تطابق داره چی بگم؟پیام نور تو ده کوره واحد نداره؟تو همون قیام دشت که ما درس میخونیم یک واحد پیام نور هم زدن.نصف یک دبیرستان دخترانه رو اجاره کردن و... البته هم هنر میخواد و هم یک مقدار رو که بیای پیام نور رو با آزاد مقایسه کنیreza-1365 نوشته شده: من تو بهترین واحد دانشگاه ازاد درس خوندم معدلم من هم 16/58 بود باور کنین ارزش نداره
من تو دفترچه یه واحد دیدم به اسم قره اخاج من میشناسم یه روستاست تازه شهر شده یا انگوت باور کنین سربازی رفتن به عجب شیر شرف داره به درس خوندن تو این دانشگاه ازاد . دانشگاهی که واقعا مدرکش ارزشمندتره و واقعا دانشجو هستی فقط دانشگاه پیام نور است البته دانشگاههای دولتی جای خود دارد.