راستش من دو سال پیش به اصرار اطرافیان و برخلاف میلم رفتم فنی حرفه ای رشته ساختمان.در صورتی که علاقه ام از همون اول به کامپیوتر و این چیزا بود.الان بعد دوسال دبیرستان رو تموم کردم و دیپلم ساختمانم رو گرفتم. منتها الان میخوام توی رشته ای دیگه مثل آی تی درس بخونم...
اونجور که من پرسیدم چند تا راه هست جلوم:
1. اینکه برم نزدیک یه سال خودمو علاف دیپلم تطبیقی بکنم و بعدش تو آزمونهای سال بعد با دیپلم دومم یعنی کامپیوتر شرکت کنم ( که خوب واقعا یه سال باز اذیت میشم و عقب افتادم)
2. یا اینکه علمی کاربردی پودمانی بخونم ، چون با نوع دیپلمم کار نداره.
گزینه خوب این وسط علمی کاربردی هست که اونم واسه سربازی گیر میده و معافیتم رو آبان ماه امسال می فرستم. و از ترم زمستون میتونم ثبت نام کنم اگه کارت معافیم برسه.
ولی یه چند تا سوال که خواستم از تجربه شماها بهره بگیرم:
1. با شرایط من فقط علمی کاربردی پودمانی میخونه و اینکه کلا ارزش داره دو سال کاردانیم رو اونجا بخونم.. شرایطش .. درساش .. اعتبارش
2. متولد آبان 71 هستم ، آبان ماه مشمول میشم و می تونم برای معافی اقدام کنم که معاف هستم.این کارت معافی واسه ترم بعد پودمانی که قبت نام میکنه تا اون موقع میرسه دستم؟
3. ثبت نام پودمان بعدی علمی کاربردی کی هست؟
4. خیلی دوست دارم که رشته آی تی رو بخونم . برای ادامه کارشناسی مشکلی پیش نمی یاد چون میگن فعلا کارشناسی ناپیوسته آی تی نداره! کلا رشته آی تی چطوره کاردانیش؟
5. یا اینکه میگید کلا پودمانی و آی تیش وقت تلف کردنه و همین ساختمان رو برم ادامه بدم(گرچه متنفرم از عمران)
خلاصه به شخصه موندم .. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین.