سلام دوستان
من قصد دارم در کلاسهای پارسه شرکت کنم ولی برای بعضی از درسها اساتیدش رو نمیشناسم،لطفا راهنمایی ام کنید با کدام استاد کلاس بگیرم.
ریاضی(حسینی-سعیدی-انصاری-جعفری)
آمار (خاتمی)
برنامه نویسی ++c , vb(کرمی-هوشیاری)
اگه آموزشگاه بهتری (از لحاظ اساتید)سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
راهنمایی درباره اساتید پارسه
مدیر انجمن: rosa_127
ریاضی : استاد انصاری
آمار : استاد طورانی (احتمالا ترم یک آمار با استاد خاتمی ارائه می شه؛ در این صورت پیشنهاد من اینه که با ایشون کلاس بردارین)
برنامه نویسی : استاد طورانی (اگر ایشون ترم یک برنامه نویسی تدریس نمی کنن، هم می تونین با استاد کرمی پارسه بردارین و هم C با استاد یوسفی کاوشگران و vb با استاد جعمدار کاوشگران)
البته برای خودتون بهتر هست که در یک موسسه ثبت نام کنین.
در ضمن پارسه به مناسبت 22 بهمن برای کلاسهای ترم یک، با 50 درصد تخفیف ثبت نام می کنه؛ اگر که مایل هستین در این موسسه ثبت نام کنین، بهتره زودتر این کار رو بکنین تا از تخفیف هم بهر مند شوید.
آمار : استاد طورانی (احتمالا ترم یک آمار با استاد خاتمی ارائه می شه؛ در این صورت پیشنهاد من اینه که با ایشون کلاس بردارین)
برنامه نویسی : استاد طورانی (اگر ایشون ترم یک برنامه نویسی تدریس نمی کنن، هم می تونین با استاد کرمی پارسه بردارین و هم C با استاد یوسفی کاوشگران و vb با استاد جعمدار کاوشگران)
البته برای خودتون بهتر هست که در یک موسسه ثبت نام کنین.
در ضمن پارسه به مناسبت 22 بهمن برای کلاسهای ترم یک، با 50 درصد تخفیف ثبت نام می کنه؛ اگر که مایل هستین در این موسسه ثبت نام کنین، بهتره زودتر این کار رو بکنین تا از تخفیف هم بهر مند شوید.
مشاوره خصوصی کنکور 92 برای متقاضیان قبولی در سراسری تهران
-
mostafa_HD
- کاربر ساده

Re: راهنمایی درباره اساتید پارسه
ما ++c با هوشیاری بودیم خوب بود ولی زیادی شوخی می کنه