حرفت اصلا درست نیست ! یعنی ماهاکه 20 - 30 زدیم بریم بمیریم دیگه !pintoricio نوشته شده:دوستان به نظرم هرکی میخواد درصداش و با کنکور سال قبل مقایسه کنه اگر 20% از دروس تخصصی و برنامه نویسی و 30% از مدارش کم کنه تخمین ترازش واقعی تره.
بحث در مورد کنکور آزاد 88
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
Re: بحث در مورد کنکور آزاد 88
-
bossrasoul
- کاربر متوسط

من بعيد ميدونم ما دستمون به سوالات عمومي برسه
چون سوالات تخصصي رو ميشه با خودت بيرون بياري
ولي سوالات عمومي بعد از 60 دقيقه كاملا جمع آوري ميشه
و عملا خارج كردنش غير ممكنه
مگر اينكه از مراقب ها بگيري
پارسال هم هيچ سوالي از عمومي ها روي سايت قرار نگرفت
بي خود اميدوار نباشيد
اگه بود تا الان يه نفر گذاشته بودش رو اينترنت
بي خود اميدوار نباشيد
- arminjahan
- کاربر معمولي

اتفاقا پارسال سوالاش اومد روي سايتbossrasoul نوشته شده:من بعيد ميدونم ما دستمون به سوالات عمومي برسه
بي خود اميدوار نباشيد
در مملکتی که فقط دولت حق حرف زدن دارد ، هیچ حرفی را باور نکنید «دکتر شریعتی»
بچه ها اینم درصدهای من. نمی دونم میتونم امید به انتخاب اولم که کرج هست رو داشته باشم!
ریاضی و آمار 13
زبان تخصصی 73
مدار منطقی 30
برنامه نویسی 55
دروس تخصصی 42
عمومی ها هم در حد متوسط رو به پایین
هر نظری دارید بگید خیالم رو راحت کنید!
ریاضی و آمار 13
زبان تخصصی 73
مدار منطقی 30
برنامه نویسی 55
دروس تخصصی 42
عمومی ها هم در حد متوسط رو به پایین
هر نظری دارید بگید خیالم رو راحت کنید!
- persiandownload
- کاربر معمولي

خواهشاً راهنمايي فرمائيد ،
مدار منطقي 13%
برنامه سازي 28%
دروس تخصصي 10%
زبان تخصصي 51%
رياضي و آمار 9%
انتخاب اول : قيامدشت (تهران شرق) ، دوم : كرج و سوم : پرند
اميدي هست براي قبولي؟
مدار منطقي 13%
برنامه سازي 28%
دروس تخصصي 10%
زبان تخصصي 51%
رياضي و آمار 9%
انتخاب اول : قيامدشت (تهران شرق) ، دوم : كرج و سوم : پرند
اميدي هست براي قبولي؟
هميشه درباره چيزي حرف بزنيم كه در دسترس داريم، نه آنچه كه در تصور و خيال ماست.
pintoricio نوشته شده:دوستان به نظرم هرکی میخواد درصداش و با کنکور سال قبل مقایسه کنه اگر 20% از دروس تخصصی و برنامه نویسی و 30% از مدارش کم کنه تخمین ترازش واقعی تره.
به نظر من هم برداشت این دوستمون اصلا درست نیست.ممکن تراز ها تو بعضی شهرها نسبت به سال قبل بیشتر بشه ولی بازم زیاد فرقی نمیکنه.
pintoricio نوشته شده:دوستان به نظرم هرکی میخواد درصداش و با کنکور سال قبل مقایسه کنه اگر 20% از دروس تخصصی و برنامه نویسی و 30% از مدارش کم کنه تخمین ترازش واقعی تره.
دوست من تا مدرکی واسه حرفات نداری نگوو که توی دل بقیه بچه ها هول بیوفته!!
منم این حرفو اصلا و ابدا قبول ندارم!!!
کاش حرف دل آدمها از تو چشاشون پیدا بود . . .
این دیگه آخره نامردیه یعنی کاوشگران با اون کلیده مسخرش که یا غلط بود یا تو هر سوالaka.google نوشته شده:خود سوالات هم اگه هست بزارید لطفا.arminjahan نوشته شده:دوستان خواهشا برويد پاسخنامه را از موسسه کاوشگران بخريد ,بعد کليد عموميش رو روي سايت بگذاريد
پاسخنامه تشریحی کنکور ناپیوسته آزاد 88داوطلبان گرامی پاسخنامه تشریحی آزمون کاردانی به کارشناسی آزاد سال 1388 آماده شد.جهت تهیه آن می توانید به موسسه کاوشگران مراجعه نمایید.
http://www.kavoshgaran.ac.ir/news/detail.asp?id=370
2 گزینه رو زده بود پاسخ
فقط برایه تخصصیه و عمومی نداره چون سالهایه پیشم عمومیش جدا بود دوما یکم صبر کنید
اندیشه اساتید پاسخه تشریحیه کنکورو رایگان میذاره رو سایتش در آخر هم باید یه تشکره
جانانه از سایته استاد طورانی کنم که واقعا امسال سنگه تموم گذاشتن و زحمت کشیدن
البته فکر نکنین که من طرفداره موسسه پارسه هستم چون اتفاقا باید بگم تا وقتی پارسه
برایه جزوه هاش فروشه آزاد اونم انتخابی نه یه جا و بزوره آزمون ( عینه رستورانهایه
بین راهی که نوشابه بدون ساندویچ نمیدن
کاره موسسه اش خوب باشه بازم حلال نیست اما حسابه سایته استاد طورانی از پارسه جداست
-
pintoricio
- کاربر ساده

با ارزیابی سوالاتی که رو سایت استاد طورانی قرار گرفته فکر نمی کنم خیلی بی ربط گفته باشم ولی البته کسی که 20 یا 30 درصد تخصصی و برنامه نویسی زده باشه خودش و از درس نخونده ها جدا میکنه ولی فکر کنم برای جاهایی که تراز بالا داره این مصداق داشته باشه.zhina نوشته شده:pintoricio نوشته شده:دوستان به نظرم هرکی میخواد درصداش و با کنکور سال قبل مقایسه کنه اگر 20% از دروس تخصصی و برنامه نویسی و 30% از مدارش کم کنه تخمین ترازش واقعی تره.
mohamad1234 نوشته شده:بچه ها كيا انتخاب اولو مشهد زدن ؟
من انتخاب اولم مشهد زدم.....
به هرحال ببخشید ببخشید الان خود دانشگاه ازاد نمیدونه میخواد چی کار کنه پس هیچکسم نمیتونه حدس بزنه چه رئیس کل دانشگاه ازاد نه اقای طورانی و نه اقای مقسمی!!!!(البته توهین به کسی نشه یک مثال بود من واسه این دو عزیز احترام قائلم)pintoricio نوشته شده:با ارزیابی سوالاتی که رو سایت استاد طورانی قرار گرفته فکر نمی کنم خیلی بی ربط گفته باشم ولی البته کسی که 20 یا 30 درصد تخصصی و برنامه نویسی زده باشه خودش و از درس نخونده ها جدا میکنه ولی فکر کنم برای جاهایی که تراز بالا داره این مصداق داشته باشه.zhina نوشته شده:pintoricio نوشته شده:دوستان به نظرم هرکی میخواد درصداش و با کنکور سال قبل مقایسه کنه اگر 20% از دروس تخصصی و برنامه نویسی و 30% از مدارش کم کنه تخمین ترازش واقعی تره.
فقط باید صبر کنیم!
کاش حرف دل آدمها از تو چشاشون پیدا بود . . .
این دوست عزیزمون فکر کنم خیلی زیاد زده تو جاده خاکی!!!pintoricio نوشته شده:دوستان به نظرم هرکی میخواد درصداش و با کنکور سال قبل مقایسه کنه اگر 20% از دروس تخصصی و برنامه نویسی و 30% از مدارش کم کنه تخمین ترازش واقعی تره.
1-دقت داشته باش که بیشتر از 10 شهر امسال پذیرش کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر دارن که جدید اضافه شدن!!!
2-خوب عزیز من امسال چه ربطی به پارسال داره!!!من سال قبل که 1 ماه خوندم 60%دروس تخصصی زدم!!!اما امسال شده 36% با اینکه 2 ماه درس خوندم!!!
3-ثالثا سطح سوالات امسال رو با امسال میسنجن!!!دیدی که 5 سوال از ادبیات 5 سوال از معارف کم کردن و به زبان عمومی اضافه کردن!!!!
4-برو کنکور سال 85 سراسری رو یا 84 علمی کاربردی رو هم نگاه کن اونوقت به این سوالات امسال میگی چقدر سختن!!!
5-درصدهای توی سایت رو عزیزم یکم دقت کنی میبینی که خیلی از بچه ها با این وجود درصداشون پایین هستش!!!
6-در نتیجه من فکر میکنم قیاس امسال فقط باید با امسال باشه اونم فقط بین کسایی که درس خوندن!!!نه با کل کسایی که سر جلسه بودن!
به نظر من الان نبايد بيايم بااين حرفا كه كنكور آسون بوده و ترازا مي ره بالا بقيه رو نگران كنيم
همينطوريش كلي استرس داريم خيلي هم مونده تا جواب كنكور بياد اينطوري تا اون موقع آرامش نداريم
بهتره تا اون موقع با اميد به اينكه قبول مي شيم صبر كنيم تا نتيجه رو ببينيم
اينم يادمون باشه كه خيلي ها بدون اينكه سوالارو نگاه كنن پاشدن رفتن
همينطوريش كلي استرس داريم خيلي هم مونده تا جواب كنكور بياد اينطوري تا اون موقع آرامش نداريم
بهتره تا اون موقع با اميد به اينكه قبول مي شيم صبر كنيم تا نتيجه رو ببينيم
اينم يادمون باشه كه خيلي ها بدون اينكه سوالارو نگاه كنن پاشدن رفتن
5 تا از ادبيات 5 تا از معارف كم كردن اضافه كردن به زبان يعني زبان شد 35 تا؟جدي مي گي؟
دقت نكرده بودم.
دقت نكرده بودم.
- arminjahan
- کاربر معمولي

نه دوست عزيز اصلا همچين چيزي نيست)mostafa( نوشته شده:5 تا از ادبيات 5 تا از معارف كم كردن اضافه كردن به زبان يعني زبان شد 35 تا؟جدي مي گي؟
دقت نكرده بودم.
هر کدوم 25 تست داشتن مجموع 75 تا
در مملکتی که فقط دولت حق حرف زدن دارد ، هیچ حرفی را باور نکنید «دکتر شریعتی»