ely_d نوشته شده:سلام
بچه ها میشه یه کتاب بهم معرفی کنید که سوالات کنکور سراسری از سال 80 تا 90 داشته باشه البته همراه با جواب تشریحی ممنون میشم![]()
دوستان كسي جايي سراغ نداره واسه خريد اينترنتي
واسه من امكان خريدش نيست تو شهرستان
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
ely_d نوشته شده:سلام
بچه ها میشه یه کتاب بهم معرفی کنید که سوالات کنکور سراسری از سال 80 تا 90 داشته باشه البته همراه با جواب تشریحی ممنون میشم![]()
مدرسان شریف و ماهان و فروشگاه های کتاب تو تمام شهر کشورمون ایران وجود دارد من خودم مدرسان رو گرفتم راضیم و می تونید نمایندگی تو شهرتون رو در سایتش پیدا کنیدbarabox نوشته شده:ely_d نوشته شده:سلام
دوستان كسي جايي سراغ نداره واسه خريد اينترنتي
واسه من امكان خريدش نيست تو شهرستان

7 روزی 7 8 ساعت عالیهamirhoseinmahdi نوشته شده:سلام به همه و خسته نباشید ... امیدوارم که درس خوندناتون خوب پیش رفته باشه ... یه سوال من روزی 7 8 ساعت درس میخونم اما فکر میکنم کمه ... میخواستم بدونم شما ها چند ساعت در روز میخونید؟؟؟ .... من تو این 7 8 ساعت به زور 2 درس تخصصی میخونم ... شماها چی؟؟؟؟

خیلی ممنون از جوابتون ..... چون توی برنامه داش محسن نوشته بود 2تا تخصصی و 1 عمومی اما هر کاری میکردم نمیشود .... با توکل به خدا تا 1 هفته مونده به کنکور تمام کتاب ها تموم میشه بجز ریاضی که اصلا نمیخونم و هفته ای آخر هم برای تست زدن و مرور کتابها .... من کتاب های تست مدرسان رو دارم غیر از این چه کتاب تست خوبی هست ؟؟؟ با تشکرshell69 نوشته شده:7 روزی 7 8 ساعت عالیهamirhoseinmahdi نوشته شده:سلام به همه و خسته نباشید ... امیدوارم که درس خوندناتون خوب پیش رفته باشه ... یه سوال من روزی 7 8 ساعت درس میخونم اما فکر میکنم کمه ... میخواستم بدونم شما ها چند ساعت در روز میخونید؟؟؟ .... من تو این 7 8 ساعت به زور 2 درس تخصصی میخونم ... شماها چی؟؟؟؟
من الان کم شده 5 6 ساعت میخونم
آره 2 درس تخصصی منم خسته میکنه
ولی چیکار میشه کرد
باید برسی همشو بخونی

ببین عمومی خیلی مهمه تو کنکورneda69 نوشته شده:سلام داداش محسن راهنمایی ازت می خوام و واقعا می خوام یه جواب درستی بهم بدی
من از نیمه بهمن شروع به خوندن کردم اونم چه خوندنی با اذان صبح بیدار می شدم و نماز می خوندم و با شوق درس می خوندم هدفم یکی از این سه تا دانشگاه بود علم وفرهنگ،علوم و فنون،شمال آمل،مخصوصا علم و فرهنگ عشقم این بود که روزی دانشجوی دکتر عادلی نیا بشم، خوب پارسال تا 400گرفت منم واقعا می خوندم تا نزدیکای اواخر اردیبهشت هرروز بعد از نماز صبح می خوندم اما متاسفانه یه مشکلی واسم پیش اومد که نتونستم درس بخونم اینکه می گم نتونستم یعنی اصلا نشد بخونم حالا من الان مشکلی برا خوندن ندارم و می تونم از این سه هفته یه استفاده ای ببرم
من اون موقع تا اینجا خوندم معارف فقط فصل آخرش رو نرسیدم بخونم،ساختمان داده رو فقط گراف هارو نرسیدم،ذخیره و بازیابی تا فصل چهارم خوندم،سیستم عامل رو تا فصل یازده خوندم مدار منطقی هم تا مدارات ترکیبی خوندم و ترتیبی و شمارنده هارو نرسیدم بخونم اون موقع واقعها خوندمشون هرچند که الان احساس می کنم اصلا تو ذهنم نیستن
می دونی داداش محسن مشکل من چیه وقتی واسه یه یه هدفی خاص خوندم نمی تونم از هدفم پایین بیام الان مدام به خودم میگم تو واقعا تلاشتو کردی ولی شرایط بهت اجازه نداد یه خورده توقع ات رو بیار پایین اما نمی تونم درونم داد می زنه علم و فرهنگ نشد پس فقط علوم و فنون یا شمال آمل
با خودم میگم اصلا کنکور نمی دم سال دیگه می خونم ولی فکر اینکه یه سال عقب بیفتم روانیم میکنه
اصلا خواب ندارم داداش من الان فقط سه هفته وقت دارم می دونم خیلی کمه ولی من اونوموقع رو الکی نخوندم عالی خوندم یه حسی یهم میگه اگه شروع کنم می تونم دوباره بخونمشون ولی مشکلم اینجاست که نمی تونم به دانشگاه دیگه ای غیر این دو تا فکر کنم
داداش به نظرت اگه من این سه هفته اینارو واقعا تلاش کنم که بخونم واز جونم براشون مایه بذارم با توجه به اینکه برنامه نویسی وادبیات و زبان نخوندم امیدی به قبولی واسه این دوتا دانشگاه هست یا نه؟با توجه به اینکه اون کتابا رو هم فقط تا اونجاییکه که قبلا خوندم می تونم بخونم و دیگه نمی تون فصل جدیدی بهشون اضافه کنم
بی صبرانه منتظر راهنماییتون هستم

الان دو سالیه که با هم می دن...rotbe1 نوشته شده:با عرض سلام خدمت دوستان
لطفا یکی که اطلاع داره این سوالو جواب بده که آیا دفترچه های عمومی و تخصصی جدا از هم سر جلسه داده میشه یا که سوالاشون با هم هستن؟آخه میخوام بدونم میتونم مثلا وقت ریاضی رو بذارم برای درسای تخصصی یا که باید منتظر دفترچه تخصصی باشیم!
ممنون میشم اگه زودتر پاسخ بدید.