سلام
منابع پودمانی کارشناسی ناپیوسته رشته نرم افزار کامپیوتر چیست ؟
عمومی و تخصصی داره ؟ کتابهاش رو از کجا میشه گیر آورد ؟ تا بحال کسی امتحان داده ؟
ضمنا اگر دوستان درباره تفاوتش با دوره ترمی بگویند متشکر میشم.
ضمن اینکه مدرکش معتبره ؟ برای کارشناسی ارشد میشه در دولتی و یا آزاد بوسیله مدرک کارشناسی پودمانی ، شرکت کرد ؟
منابع پودمانی کارشناسی ناپیوسته نرم افزار
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
منابع پودمانی کارشناسی ناپیوسته نرم افزار
سایت زیبا به همراه تالار گفتگوی بسیار جذاب
www.p30p30.com
Re: منابع پودمانی کارشناسی ناپیوسته نرم افزار
سلام. خیلی از همکلاسی های هنرستان من بعد از گرفتن دیپلم رفتند علمی کاربردی. چیز هایی که من از دانشگاه شون فهمیدم این ها هستش:
فرق پودمانی با ترمی در اینه که پودمانی بدون کنکور وارد میشی (با شرط معدل) و بعد از اینکه درست تموم شد یک آزمون ازت می گیرن... البته شنیدم اگه بتونی بعدش کنکور کارشناسی رو قبول بشی دیگه نیاز به آزمون دادن نیست.
اینکه میگم با شرط معدل منظورم این نیست که معدل باید خیلی بالا باشه... بسته به رشته و محلی که می خواهید بخونید معدل ها فرق می کنه. دوست من با معدل 14 الان داره توی کرج رشته کسب و کار رو میخونه. یکی دیگه از دوستام هم با معدل 17 کامپیوتر میخونه.
برای ترمی اولش کنکور میدی و دیگه آخرش آزمون نداره واگه دانشجوی ممتاز باشی یعنی درستو توی 4 ترم تموم کرده باشی و معدلت بالای 18 باشه ممکنه بتونی بدون کنکور بری کارشناسی بخونی...
یه مزیت علمی کاربردی اینه که رشته های خیلی متنوعی داره و می تونی خیلی راحت بدون توجه به مدرک دیپلمت، توی هر رشته دیگه ای ادامه تحصیل بدی.
اینها اطلاعات من از علمی کاربردی بود امیدوارم به درد بخوره
فرق پودمانی با ترمی در اینه که پودمانی بدون کنکور وارد میشی (با شرط معدل) و بعد از اینکه درست تموم شد یک آزمون ازت می گیرن... البته شنیدم اگه بتونی بعدش کنکور کارشناسی رو قبول بشی دیگه نیاز به آزمون دادن نیست.
اینکه میگم با شرط معدل منظورم این نیست که معدل باید خیلی بالا باشه... بسته به رشته و محلی که می خواهید بخونید معدل ها فرق می کنه. دوست من با معدل 14 الان داره توی کرج رشته کسب و کار رو میخونه. یکی دیگه از دوستام هم با معدل 17 کامپیوتر میخونه.
برای ترمی اولش کنکور میدی و دیگه آخرش آزمون نداره واگه دانشجوی ممتاز باشی یعنی درستو توی 4 ترم تموم کرده باشی و معدلت بالای 18 باشه ممکنه بتونی بدون کنکور بری کارشناسی بخونی...
یه مزیت علمی کاربردی اینه که رشته های خیلی متنوعی داره و می تونی خیلی راحت بدون توجه به مدرک دیپلمت، توی هر رشته دیگه ای ادامه تحصیل بدی.
اینها اطلاعات من از علمی کاربردی بود امیدوارم به درد بخوره
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ