ايشالا هميشه بخندي[/quote]
عزیزم ولی تو که الآن داری گریه می کنی. خیلی استرس داریا، واقعاً دارم نگرانت میشم
آره نگرانم باشيد دارم از دست ميرم

نمیدونم چی بگم...دیونه شدم دیگه....خدایا ایشالله که برن زیر ماشین اونای که ما رو اینجوری عذاب میدنmaede نوشته شده:یکی به داد این برسه. تا 5 دِیقه دیگه خودشو دفن می کنهsiteman نوشته شده:خاک بر سر این نظام آموزش خاک بر سر این سنجش با این کنکورش....خاک بر سر من که اومدم فنی.....خاک بر سر من که این همه خوندم......خاک بر سر منوباز هم خاک....![]()
نگران نباش. اونی که تو رو شکسته خدا جوابشو میده ...

نفرين نكنين مارو به گلوله ميبندنsiteman نوشته شده:نمیدونم چی بگم...دیونه شدم دیگه....خدایا ایشالله که برن زیر ماشین اونای که ما رو اینجوری عذاب میدنmaede نوشته شده:یکی به داد این برسه. تا 5 دِیقه دیگه خودشو دفن می کنهsiteman نوشته شده:خاک بر سر این نظام آموزش خاک بر سر این سنجش با این کنکورش....خاک بر سر من که اومدم فنی.....خاک بر سر من که این همه خوندم......خاک بر سر منوباز هم خاک....![]()
نگران نباش. اونی که تو رو شکسته خدا جوابشو میده ...![]()
الهی آمین
siteman نوشته شده:خاک بر سر این نظام آموزش خاک بر سر این سنجش با این کنکورش....خاک بر سر من که اومدم فنی.....خاک بر سر من که این همه خوندم......خاک بر سر منوباز هم خاک....

آره داداش. داداش راست ميگه داداشm0n0m نوشته شده:siteman نوشته شده:خاک بر سر این نظام آموزش خاک بر سر این سنجش با این کنکورش....خاک بر سر من که اومدم فنی.....خاک بر سر من که این همه خوندم......خاک بر سر منوباز هم خاک....![]()
![]()
![]()
چرا ترش کردی داداش. این شتره خاک بر سر فعلا در خونه هممون خوابیده.بیخیال درست میشه. تازه شما که رتبه خوبی داشتی داداش
معلوم نیست که آخه زیر2000هزار هم شد رتبه....تازشم معلوم نیس درست باشه اگه بیشتر بشه چی؟m0n0m نوشته شده:siteman نوشته شده:خاک بر سر این نظام آموزش خاک بر سر این سنجش با این کنکورش....خاک بر سر من که اومدم فنی.....خاک بر سر من که این همه خوندم......خاک بر سر منوباز هم خاک....![]()
![]()
![]()
چرا ترش کردی داداش. این شتره خاک بر سر فعلا در خونه هممون خوابیده.بیخیال درست میشه. تازه شما که رتبه خوبی داشتی داداش
چرا انقدر نگران؟ درصداتون چی بوده که انقدر استرس دارید؟ قبول نیست، ما باید الهی آمین رو می گفتیمsiteman نوشته شده:نمیدونم چی بگم...دیونه شدم دیگه....خدایا ایشالله که برن زیر ماشین اونای که ما رو اینجوری عذاب میدنmaede نوشته شده:یکی به داد این برسه. تا 5 دِیقه دیگه خودشو دفن می کنهsiteman نوشته شده:خاک بر سر این نظام آموزش خاک بر سر این سنجش با این کنکورش....خاک بر سر من که اومدم فنی.....خاک بر سر من که این همه خوندم......خاک بر سر منوباز هم خاک....![]()
نگران نباش. اونی که تو رو شکسته خدا جوابشو میده ...![]()
الهی آمین

ترمي يا پودماني؟siteman نوشته شده:بچه ها دفترچه علمی کاربردی اومده میگیرید؟![]()
من که دارم به پیام نور هم فکر میکنم.....
ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
والله خودمم نمیدونم فک کنم پودمانیه...من که نمیدونم این دو با هم چه فرقی داریmojhgan_jo0n نوشته شده:ترمي يا پودماني؟siteman نوشته شده:بچه ها دفترچه علمی کاربردی اومده میگیرید؟![]()
من که دارم به پیام نور هم فکر میکنم.....
ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

پس خاكارو لطفن پاك كن از سرت ما فكر كرديم رتبت زير 20000siteman نوشته شده:معلوم نیست که آخه زیر2000هزار هم شد رتبه....تازشم معلوم نیس درست باشه اگه بیشتر بشه چی؟m0n0m نوشته شده:siteman نوشته شده:خاک بر سر این نظام آموزش خاک بر سر این سنجش با این کنکورش....خاک بر سر من که اومدم فنی.....خاک بر سر من که این همه خوندم......خاک بر سر منوباز هم خاک....![]()
![]()
![]()
بابا من از این میسوزم که250تومن کلاس ریاضی دادم دریغ از یک تست
بخاطر همین میگم خاک برسر من...
اقا من پایه امmaede نوشته شده:دفترچه ای تو سایت سنجش نیست که.
بچه ها این اطلاعیه رو بخونید واسه بچه ها سراسریه:
قابل توجه داوطلبان علاقمند به انتخاب كدرشته محلهاي مربوط به دانشگاههاي تربيت دبير شهيدرجايي و تربيت دبير فني و حرفه اي دختران تهران - شريعتي
1390/05/24 - 11:37
سازمان سنجش آموزش كشور به اطلاع مي رساند تنها كدرشته محلهاي روزانه اي كه مقابل آنها ( ويژه فرهنگيان ) درج شده است مربوط به اين گروه مي باشد و ساير كدرشته محهاي شبانه دانشگاههاي مذكور داراي پذيرش داوطلب آزاد بوده و با ضوابط وزارت علوم تحقيقات و فناوري فعاليت دارند.
خب، یعنی چی؟ به ما که مربوط نیست![]()
اگه مربوطه بریم شیشه ها سازمان سنجش رو بیاریم پایین